2015 Eylül Anneleri ve Bebişleri ( Doğum Sonrası Paylaşımlar)

Can'ım bu
Bende bende çok kg aldım süt olsun diye habire yedim şimdide nasıl verecem bilmiyorum ya goji berry üzümü diye bişe varmış emziren anneler kullanabilirmi acaba ya
gün zahide deydi sanırım doktor o üzümü anlatıydı hamileler ve emziren anneler için bir çalışma yok o yüzden kullanmamalı dedi

Hem emzirip hem de yemeyen anneler kilo veriyorum sanırım

Aynen canım gün geçtikçe bağımlılığı artıyor kızımın da ve artık attığı an uyanıyor ağlıyor istiyor. Ben de çok emmisim ama çok şükür dislerim iyi o biraz da genetik oluyor. Diş için değil benim istediğim artık onsuz uyumaz oldu uyku arkadaşını da pek benimseyemedi sanırım

Ben o uyurken başını bekliyorum o zaman genelde
bende yataga uzandim sag ayagimla ayagimi hissetmiyorum ama hala salliyorum besigini okudum hepsini.
bayan34 masallaj canm nazar degmesin.
bugun dışarı çıktık cok mutlu oldu yaa tabi bende havalar guzel devam etse de ciksak hep.

Ben de istiyorum ama erken diye düşünüyorum bide gene çok aglicak yaa vala çekecek halim yok. Gece mesela uyanıyor bi ağlıyor ama dovdum falan sanarsiniz gidiyorum emzik düşmüş alıyor hemen himmm himm diyor dönüyor sırtını uyuyor bida. Ay ben de buna sinir oluyorum uykunvar madem onsuz da uyuyabilirsin demi. Ben eğitim verirken elimde olmadan buna alıştı önceden de alırdı ama bu kadar düşkün değildi

Mümkün olduğunca yalnızken yapmaya çalış mahremiyet duygusu böyle böyle gelişecek çünkü. Bi yerde okumuştum çocuklarınıza öğretin diyor anne baba ve doktor görebilir benim vucudumu sadece diye. Tabii bakıcı ya da bakab kimse o da başka kimse değil ama

Şimdi sol ayak :)) ins yakinda bebisim kendindeyken sutunü icer simdi yatio ama gazi var icemiyor.yatirsan bbusefer doyurma derdi baslio cadi yaa sabahtan beri 340 cc icti )
bugün bir tatli kasigi patates puresi anne sütüyle sulandirmislar biraz ogurmus amaa yemiş buna şükür.

galiba bunu doktora danismak lazim. ben de avent aldim ama kullandigimiz 0 3 ay. 6 ay olani mi alsam? ya cok buyutuyorun ben bu konu da benim takintim yoksa emzigi masallah kimse dusman gibi görmüyor hatta aksine anneme sorsan iyiki varlar:)

Selam kızlar sürekli okuyorum ama nadir yazıyorum.bişey paylaşmak istedim.bugün bisküvi yaptım.süper oldu.tarifini yazayım sizin bebis ler de mahrum kalmasın dedim.cici bebe niyetine.formül mama ya kattım.pek yemedi ama alışacak umarım.

ayyy aynen aynen. yaygara kopuyor emzigim nerde diye. üzülüyorum ya. bu bebekler uykuyu illa bir seyle bagdastirmak zorunda mi acaba? sallamak pispislamak ya da emmek. tek basina uyumuyor mu bunlar? imkansizi mi istiyoruz ne

2 çay bardağı tam buğday unu
2 çay bardağı pirinç unu
1/2 çay bardağı irmik
1/4 çay bardağı süt
2 çorba kaşığı pekmez
125 gr tereyağı (oda sıcaklığında)

Bebe Bisküvisi Tarifi'nin Yapılışı

Tereyağı ve diğer malzemeleri karıştırarak yumuşak bir hamur elde ederiz. Başparmak kalınlığında rulo yaptığımız hamuru göz kararı dilimleyip tepsiye dizeriz. Üzerine çatalla basıp şekil vererek 170 derece fırında üzeri pembeleşene kadar pişiririz.. Minik kuzulara afiyet olsun.

Ben pirinç ununu 1.5 çay bardağı koydum ve yarım çay bardağı da hipp in yulaf li kaşık mamasından koydum.yulaf unu daha faydalı diye.bidahakine 1 çay bardağı koyarak deneyecegim.bu ölçülerle 10 12 tane cicibebe boyutunda bisküvi çıkıyor.

Bizim normal kalkış saatimiz o. Bugün 7de kalktı mesela acayip sevindim sanki öğlen olmuş gibi geldi

Bebeği uyuttuktan sonra yaklaşık 30 dakika sonra derin uykuya geçemezse uyanıyor. O zaman ne yapıyorsun?

Öğleden sonra oğluşuma bişe oldu sanki ya çok huzursuz biryeri ağrıyor sanki ama neresi bilmiyorum 11 gün oldu sünnet olalı pipisinde iltihap gibi bişe vardı dr.resmini attım iltihap değil krem sürün yazmış 2 gündür kaka yapamiyor ondanmi disten mi bilmiyorum ya öğleden sonradan beri kucağımda ağrı kesici şurup verdim açmı acaba mamada verdim biraz hafifledi gibi sonra yine miymiz arabada gezdiriyoruz uyusun diye inş geçer ya

Yok Can'ım dedim ya benimkinin yüz ifadesinden anlardın ne demek istiyor. Ay çok bozuldum ama demesine değil kızım gerçekten mızmız değildir öyle tanımasına sinir oldum. Ay şimdiden kargaya yavrusu şahin hesabına düştüm sanırsam

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…