- 25 Ağustos 2014
- 751
- 1.569
- 53
belki çocuk hiç hatırlamak bile istemiyecek.Bende oyle dedim. Ama bizimki sunnetini hatirliyormus o heyecani yasasinmis. Denişik adam :-/
Ay ne bileyim cesaretim gelmisti ne güzel kirdi pis. Ama su an da cok hareketli zaptetmem zor olacak. Pif.belki çocuk hiç hatırlamak bile istemiyecek.
Sever diye düşünüyorm ama dr hoppala ve örümcek erkek çocuklara kesinlikle yasak dediSu kapiya takilan hoppalalardan alsan sever mi acaba
Genelde weevell öneriliyo bakalım az daha araştırmalı cnm :)
Bn de aynı fikirdeym cnm büyüyecek yani zaten bi tek annemin değiştirmesine izin veriyorm o da bn o gelince iş yapıyorm ya da dışarda oluyorm o kadar yaniYvzbt canim senin kv sapik midir nedir .en nefret ettigm sey.bence esin fln uyarsin.bende ilk baslarda herkesin. Yanindaa altactigima pismanim .herkes dedigim akrabalar ama yine de hoslanmiyorum.kuzenim banyo videosu cekmisti .cok rahatsiz oldum.esim abartiyorsun o bebek diyor ama ne bilim sonucta buyuyecek.
Evet cnm bugün yine yine yine geldi kv bebek sevmeye... O severken oğlum ıkındı kaka yaptı herhalde altını drğiştirelim dedi bn de değiştircm birazdan dedim sonra tekrar söyledi bn de uyumadan önce değiştiriyorm uyku rutinimiz bu dedim. Altını değiştirince uyuyacağını anlıyo dedim neyse sonra uykusu var muhabbeti yaptı evet dedim uyutcm artk gitmiyo tabi kadın hala çünkü altını açcm ya neyse bn de biz uyucaz artk diye tekrar söyledim e ben gideyim o zmn dedi güle güle dedim gitti zafer benim :) göremedi çok şükürMümkün olduğunca yalnızken yapmaya çalış mahremiyet duygusu böyle böyle gelişecek çünkü. Bi yerde okumuştum çocuklarınıza öğretin diyor anne baba ve doktor görebilir benim vucudumu sadece diye. Tabii bakıcı ya da bakab kimse o da başka kimse değil ama
Teşekkür ederz :)2 çay bardağı tam buğday unu
2 çay bardağı pirinç unu
1/2 çay bardağı irmik
1/4 çay bardağı süt
2 çorba kaşığı pekmez
125 gr tereyağı (oda sıcaklığında)
Bebe Bisküvisi Tarifi'nin Yapılışı
Tereyağı ve diğer malzemeleri karıştırarak yumuşak bir hamur elde ederiz. Başparmak kalınlığında rulo yaptığımız hamuru göz kararı dilimleyip tepsiye dizeriz. Üzerine çatalla basıp şekil vererek 170 derece fırında üzeri pembeleşene kadar pişiririz.. Minik kuzulara afiyet olsun.
Gümdüz çoğu zmn geçemiyo cnm sesini duydum mu koşuyorm hemen biberonla su veriyorm gözünü açmadıysa arkadan hemen emzik devam ediyo gözünü açtıysa da aynı ama hiç gözlerine bakmıyorm yoksa ya gülüyo ya ağlıyo. Pışpışlıyorum uyku arkadaşını ya da yatağının kenarını. Eğer uyumuck gibiyse ve uykusu olduğunu biliyosam alıyorm yataktan yrm saat takılıyoruz sonra baştan... Anladığım kadarıyla öyle kitaplardaki gibi 4/4 lük bi düzen oluşturmak imkansıza yakın cnm. Ya yanlış yapıyoruz ya kafalar kaldırmıyo ya da herkesin bebişi aynı değil ama genel kurallarla çoğu şey halloluyo benceBebeği uyuttuktan sonra yaklaşık 30 dakika sonra derin uykuya geçemezse uyanıyor. O zaman ne yapıyorsun?
Maşallah cnmKızlar bugün 6ay aşımıza gittik. Kilomuz ve boyumuz çok iyi çıktı maşaallahek gıdaya geçtin mi dedi hemşire çok az dedim artık düzenli başla damak tadı bu aydan sonra oluşmaya başlar sonra alışamaz dedi. Özellikle sebze çorbası ve yoğurt dedi. Kan damlası ve d vit için kesin kullan ihmal etme dedi. 9aylık olunca kan testi yapılacakmış değerlerine bakılıyomuş sınavın o Zaman dedi bana. Aşıda ağladı baya babası durdu başda allahtan. Calpol ver 6saat arayana dedi husuzrsuz olabilirmiş. Ki oldu da eve gelince de başı uyandı, bidaki kontrol 9aylık oluncaymış ek gıda için ısrarla başla artık dedi düzenli olarak her gün yoğurt ve çorba ver dedi. He bide dişlere baktı daha yok ama yoğurt sağlıklı gelenisine yardımcı olur dedi. Bizden haberler bu kadar.
Bilmiyorum ya. Belki cok küçük diye kiyamiyor anlamadim ki. Zaten sikinti veriyor bu durum ciksin iste aradan dimi.Sever diye düşünüyorm ama dr hoppala ve örümcek erkek çocuklara kesinlikle yasak dedi
Genelde weevell öneriliyo bakalım az daha araştırmalı cnm :)
Bn de aynı fikirdeym cnm büyüyecek yani zaten bi tek annemin değiştirmesine izin veriyorm o da bn o gelince iş yapıyorm ya da dışarda oluyorm o kadar yani
Evet cnm bugün yine yine yine geldi kv bebek sevmeye... O severken oğlum ıkındı kaka yaptı herhalde altını drğiştirelim dedi bn de değiştircm birazdan dedim sonra tekrar söyledi bn de uyumadan önce değiştiriyorm uyku rutinimiz bu dedim. Altını değiştirince uyuyacağını anlıyo dedim neyse sonra uykusu var muhabbeti yaptı evet dedim uyutcm artk gitmiyo tabi kadın hala çünkü altını açcm ya neyse bn de biz uyucaz artk diye tekrar söyledim e ben gideyim o zmn dedi güle güle dedim gitti zafer benim :) göremedi çok şükür
Teşekkür ederz :)
Gümdüz çoğu zmn geçemiyo cnm sesini duydum mu koşuyorm hemen biberonla su veriyorm gözünü açmadıysa arkadan hemen emzik devam ediyo gözünü açtıysa da aynı ama hiç gözlerine bakmıyorm yoksa ya gülüyo ya ağlıyo. Pışpışlıyorum uyku arkadaşını ya da yatağının kenarını. Eğer uyumuck gibiyse ve uykusu olduğunu biliyosam alıyorm yataktan yrm saat takılıyoruz sonra baştan... Anladığım kadarıyla öyle kitaplardaki gibi 4/4 lük bi düzen oluşturmak imkansıza yakın cnm. Ya yanlış yapıyoruz ya kafalar kaldırmıyo ya da herkesin bebişi aynı değil ama genel kurallarla çoğu şey halloluyo bence
Maşallah cnm
bebeem cnm eşin emin mi bu heyecan konusunda :)) bnce tüm erkeklerin bilinçaltında yer etmiştir bu durum. Hoş biz de sünnet yaptırmadık ama bu 1-2 ay içinde inşllh olacak bi cesaret :)
Canim gecmis olsun nolmus kiOğlumun ateşi 39.5 oldu acile gittik gitmeden fitil attım şimdi düştü çok şükür evdeyiz hala uyanıgız
Bazi enistelere kiziyorum ama aaa. Uzmesinler siziNefret ettim artık. Bir insan en sevdiğim konumundan nefret ettiğim konumuna nasıl gelebilir. Çocuğum olmasa hiç yaşam enerjim yok. Zamanında cok şımarttim bunu tepeme çıķtı.
Aldim caktirmadan tekrar randevuyu bugune. En olmadi bir gun kucakta gezdirir yattigi yerde oyalariz ya napim. Benim kardesim citini cikarmadi pek ilkokuldaydi onun gibi olacagini bilsem neyse. Ama yine de en az sikintiyla simdi atlatilir diye dusunuyorumbebeem canimm benim koca da seninkinden beter kırdı cesaretimi yok dayanamam cok kucuk yok hic bi hazırlık yapmadık yok kısın sünnet mi olurmuş hic :/ ama su hareketlilik konusunda beni ikna ediyo gibi cunku bizim sıpa emerken uykuya geçerken bile bacakları kıpır kıpır onun icin lokal zorlar gibi keske 1 aylıkken yaptırsaydik.
Yok Can'ım dedim ya benimkinin yüz ifadesinden anlardın ne demek istiyor. Ay çok bozuldum ama demesine değil kızım gerçekten mızmız değildir öyle tanımasına sinir oldum. Ay şimdiden kargaya yavrusu şahin hesabına düştüm sanırsam
Nefret ettim artık. Bir insan en sevdiğim konumundan nefret ettiğim konumuna nasıl gelebilir. Çocuğum olmasa hiç yaşam enerjim yok. Zamanında cok şımarttim bunu tepeme çıķtı.
Oğlumun ateşi 39.5 oldu acile gittik gitmeden fitil attım şimdi düştü çok şükür evdeyiz hala uyanıgız
Aldim caktirmadan tekrar randevuyu bugune. En olmadi bir gun kucakta gezdirir yattigi yerde oyalariz ya napim. Benim kardesim citini cikarmadi pek ilkokuldaydi onun gibi olacagini bilsem neyse. Ama yine de en az sikintiyla simdi atlatilir diye dusunuyorum
23 eylül doğumluyuz:):) durumumuz aynı. 5 aylık kontrolde boy, kilo, ek gıda olayı. Doğum tarihi ne bebişinin?
Ya inan bilmiyorum. Tekrar aldim randevu bi konusalim dedim doktorla. Ya cok sikintili bi durum.Son karariniz mi? :)
Canim ben hic cesaret edemiyorum ya.esim zaten hic kiyamiyor.konuyu bile actirmiyor.
Ama iyi ki en basta yaptirmamisim cunku kilo alinca orasi yapisip tekrar gerekiyormus fln..simdi artik asiri kilolar almazlar.hareket konusunda da kucakta tsimak ve dirayetli olmak lazim.
Biz ailecek hazir degiliz
Keske hic yaptirmasak
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?