2015 Eylül Anneleri ve Bebişleri ( Doğum Sonrası Paylaşımlar)

Su kapiya takilan hoppalalardan alsan sever mi acaba
Sever diye düşünüyorm ama dr hoppala ve örümcek erkek çocuklara kesinlikle yasak dedi

Yvzbt canim weevel kullaniorum cok memnunum.telsizsiz bir hayat

ranapinar gecmis olsun.ben de cokkorkuyorum dusmesinden ama benimki donmuyor bile nasil dussun
Genelde weevell öneriliyo bakalım az daha araştırmalı cnm :)

Bn de aynı fikirdeym cnm büyüyecek yani zaten bi tek annemin değiştirmesine izin veriyorm o da bn o gelince iş yapıyorm ya da dışarda oluyorm o kadar yani

Evet cnm bugün yine yine yine geldi kv bebek sevmeye... O severken oğlum ıkındı kaka yaptı herhalde altını drğiştirelim dedi bn de değiştircm birazdan dedim sonra tekrar söyledi bn de uyumadan önce değiştiriyorm uyku rutinimiz bu dedim. Altını değiştirince uyuyacağını anlıyo dedim neyse sonra uykusu var muhabbeti yaptı evet dedim uyutcm artk gitmiyo tabi kadın hala çünkü altını açcm ya neyse bn de biz uyucaz artk diye tekrar söyledim e ben gideyim o zmn dedi güle güle dedim gitti zafer benim :) göremedi çok şükür
Teşekkür ederz :)

Bebeği uyuttuktan sonra yaklaşık 30 dakika sonra derin uykuya geçemezse uyanıyor. O zaman ne yapıyorsun?
Gümdüz çoğu zmn geçemiyo cnm sesini duydum mu koşuyorm hemen biberonla su veriyorm gözünü açmadıysa arkadan hemen emzik devam ediyo gözünü açtıysa da aynı ama hiç gözlerine bakmıyorm yoksa ya gülüyo ya ağlıyo. Pışpışlıyorum uyku arkadaşını ya da yatağının kenarını. Eğer uyumuck gibiyse ve uykusu olduğunu biliyosam alıyorm yataktan yrm saat takılıyoruz sonra baştan... Anladığım kadarıyla öyle kitaplardaki gibi 4/4 lük bi düzen oluşturmak imkansıza yakın cnm. Ya yanlış yapıyoruz ya kafalar kaldırmıyo ya da herkesin bebişi aynı değil ama genel kurallarla çoğu şey halloluyo bence

Maşallah cnm

bebeem cnm eşin emin mi bu heyecan konusunda :)) bnce tüm erkeklerin bilinçaltında yer etmiştir bu durum. Hoş biz de sünnet yaptırmadık ama bu 1-2 ay içinde inşllh olacak bi cesaret :)

bebeem canimm benim koca da seninkinden beter kırdı cesaretimi yok dayanamam cok kucuk yok hic bi hazırlık yapmadık yok kısın sünnet mi olurmuş hic :/ ama su hareketlilik konusunda beni ikna ediyo gibi cunku bizim sıpa emerken uykuya geçerken bile bacakları kıpır kıpır onun icin lokal zorlar gibi keske 1 aylıkken yaptırsaydik.

Bilmiyorum ya. Belki cok küçük diye kiyamiyor anlamadim ki. Zaten sikinti veriyor bu durum ciksin iste aradan dimi.

Aldim caktirmadan tekrar randevuyu bugune. En olmadi bir gun kucakta gezdirir yattigi yerde oyalariz ya napim. Benim kardesim citini cikarmadi pek ilkokuldaydi onun gibi olacagini bilsem neyse. Ama yine de en az sikintiyla simdi atlatilir diye dusunuyorum

Evet hakkaten ole olmus , hassas anne :) ole tanisin hem nazar degmez

Son karariniz mi? :)
Canim ben hic cesaret edemiyorum ya.esim zaten hic kiyamiyor.konuyu bile actirmiyor.
Ama iyi ki en basta yaptirmamisim cunku kilo alinca orasi yapisip tekrar gerekiyormus fln..simdi artik asiri kilolar almazlar.hareket konusunda da kucakta tsimak ve dirayetli olmak lazim.
Biz ailecek hazir degiliz
Keske hic yaptirmasak

Arkadaslar tamam sunnet travma da tum musluman ve yahudi erkekleri travmatik mi bu durumda?
Valla benim kafam karisiyor.
Minik oglumu da oyle gormek dusunmek bile istemiyorum hooffsss
Kardesimin sunnetini de hatirlamak istemiyorum.olan bana oluyor , travma yasayan benim.

ayhkdry canım geçmiş olsun oğlumda dün öğleden sonra bişe oldu uyudu ağlıyarak uyandi ne yaptıysam susmadi ayakta bile ağlıyor du pipisine baktım 11 gün önce sünnet olduk biliyorsun baktım biraz iltihap olmuş gibiydi normal de altını açınca dururdu çok sevinirdi ağlıyor yine resmini çektim sünnet dr.gönderdim iltihap değil dedi kremini sürün dedi 2 gündür kaka da yapamıyordu kulak çöpü ile uyar dim banamisin demedi ağrı kesici şurup verdim açmı acaba doymadı mi diye mamada verdim yedi şurubu içince rahatladi biraz dışarı çıkıp arabayla dolastirdik uyuyunca eve geldik çok şükür güzel uyudu ve guzel uyandi inş bi daha olmaz canim neyden oldugunuda bilmiyorum diştenmi acaba ağzı çok sıcaktı sanada geçmiş olsun canım siz dün 6aylik aşısını olmustunuz ondanmi ateslendi acaba

Ya inan bilmiyorum. Tekrar aldim randevu bi konusalim dedim doktorla. Ya cok sikintili bi durum.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…