Cnm benjm sorumun yanitimi pamukcugun yanj?aaa ole gecme ihtimali vaarmiymis pamukcuk kendiliginden geciyomuymusdra gittik o kadr agladi ki sormayi unuttuk. ama esimn ablasi dr bir sey yapma gosgunu her emzirmeden sonra sil ilik suyla kurula gecer dedi. yeni yeni başladım azaldi sanki. onceden emzirip kapatiodm
Bizimde ayni kizim 5:30 dan beri ikiniyo sonra agliyo yavrumGünaydın kizlar sabaha gaz ile uyandk ve oğlum habire ikinip agliyor
Günaydın kizlar sabaha gaz ile uyandk ve oğlum habire ikinip agliyor
Ah kuzucuklara kıyamam bizim de dün aksam başladı bütün gece inledi durdu yavrumBizimde ayni kizim 5:30 dan beri ikiniyo sonra agliyo yavrum
Bizimkide öyle oluyor mesela bugun hep uyudu hala uyuyor inşallah gecede uyur bazende dediğin gibi toplasan bi saat uyumuyor huysuzKızlar sizin bebişlerde de oluyor mu? Bazen kızım çok güzel uyurken, bazen de resmen uyumamak için direniyor ve alabildiğince bağırıyor. Mesela bugün sabah 9:30,dan beri şu saate kadar toplamda parça parça 1 saat ancak uyudu. Ve durmuyor da sadece bağırıyor. :'(
Canim sancisi vardir bugun aksama dogru benimki ole aglama bagirma krizlerine girdiki icim gitdiKızlar sizin bebişlerde de oluyor mu? Bazen kızım çok güzel uyurken, bazen de resmen uyumamak için direniyor ve alabildiğince bağırıyor. Mesela bugün sabah 9:30,dan beri şu saate kadar toplamda parça parça 1 saat ancak uyudu. Ve durmuyor da sadece bağırıyor. :'(
bizm 40 i miz cikti artik uyandkcs emziriyorum benKızlar gece beslemek için kaç saatte bir uyandiriyorsunuz bebislerinizi
Bizimki habire kalkıyor alarmi boşuna koyuyorum dört saatte bir ayarliyorum şimdiye kadar bir kere uyuduKızlar gece beslemek için kaç saatte bir uyandiriyorsunuz bebislerinizi
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?