2015 Eylül Anneleri ve Bebişleri ( Doğum Sonrası Paylaşımlar)

dra gittik o kadr agladi ki sormayi unuttuk. ama esimn ablasi dr bir sey yapma gosgunu her emzirmeden sonra sil ilik suyla kurula gecer dedi. yeni yeni başladım azaldi sanki. onceden emzirip kapatiodm

dra gittik o kadr agladi ki sormayi unuttuk. ama esimn ablasi dr bir sey yapma gosgunu her emzirmeden sonra sil ilik suyla kurula gecer dedi. yeni yeni başladım azaldi sanki. onceden emzirip kapatiodm
Cnm benjm sorumun yanitimi pamukcugun yanj?aaa ole gecme ihtimali vaarmiymis pamukcuk kendiliginden geciyomuymus

Gunaydin kizlar pamukcuk icin eniyi cozum Mikostatin bugun ikinci gun nerdeyse hic bisey kalmadi tavsiye ederim gunde ikikez yapiyoruz biz

Günaydın kizlar sabaha gaz ile uyandk ve oğlum habire ikinip agliyor

Günaydın kızlar oğluma bakıyorum çok derin uykuda bile olsa birden ıkınmaya ağlamaya başlıyor hep bu gaz yüzünden ayrıyetten kaka yapmasına hala yardımcı oluyorum ama sadece masaj ve destek hareketleriyle ama dün emzirirken ıkındı ıkındı bi güZel bıraktı yaptı kakasını acayip Mutlu oldum

Kizlar ben gunde 3 kere 4er damla zinco veriyorum bir kerede biogaia veriyorum saatleri ayarlayip. Gaz sancisi kalmadi sukur ama kaka yaparken hala destek oluyorum kendi az yapabiliyor.

Milupanin rezene cayi 6.aydan itibaren kullaniliyor ben almadim. Humananin kimyonlu rezene cayi 2.haftadan itibaren kullanabiliyor bebek eczanelerde bulamadim bi tanidik bulmus sonunda onu icirmeye baslicam ilac vermektn iyidir diye dusunuyorum. Ins ise yarar sizde deneyin bi derim

kizlar hep okuyorum ama okadar huysuz bir bebeģim var ki yazmaya fırsatim yok. yarin 40imiz cikacak.çok gazliyiz cok. ikin ikin bi hal oldu cocugum iki kez sap bir kez biogaia veriyorum. kendim 4 kere rezene kimyon anason karisimi iciyorum. aslinda patir patir gaz cikariyor kaka da yapiyor ama hala bitiremiyor.
ayikken gunduz bakindigi en fazla yarim saat gazi yoksa. onun disinda hep aglama ikinma meme emme istegi.geceleri tam dalacak bir ikinma basliyor.
ilk cocugum da huzursuzdu ama ayakta gezince susardi gazi yoktu bu gaz cok caresiz birakti beni. zombiye dönustum
siz de durumlar nasil uyanikken bakiniyor mu guzelce kuzular?

Son düzenleme:
Gazi yoksa bakiniyor ama varsa gezdirsem de ise yaramiyor. Bi agliyor bi memeye saldiriyor ne yapacagini sasiriyor yavrum. Su humanayi deneyim ise yararsa haber vercem hepinize kizlar Allah korusun yavrularimizi agrilari sancilari dinsin insallah

Kızlar sizin bebişlerde de oluyor mu? Bazen kızım çok güzel uyurken, bazen de resmen uyumamak için direniyor ve alabildiğince bağırıyor. Mesela bugün sabah 9:30,dan beri şu saate kadar toplamda parça parça 1 saat ancak uyudu. Ve durmuyor da sadece bağırıyor. :'(

Bizimkide öyle oluyor mesela bugun hep uyudu hala uyuyor inşallah gecede uyur bazende dediğin gibi toplasan bi saat uyumuyor huysuz

Canim sancisi vardir bugun aksama dogru benimki ole aglama bagirma krizlerine girdiki icim gitdi

bende anca uyuttum yani uyuttugumu düşünüyorum birde kalkti uyudu ama muhtemelen acikmistr bu saate kadar meme almadi ;( alsa da yine gaz ve bildigin kisir dongu .hayırlısı olsun bakalkm sabretcez.kesintisiz uykular diliyorum

Bizimkide ağlama krizi snrasi uyuma arefesnde şuan uf insanjn elini ayağını dolastiriyorlar

Normal dogum yapan arkadaşlar dikisleriniz nezanan iylesti ve dr kontrol için nezaman çağırdı???

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…