2015 Eylül Anneleri ve Bebişleri ( Doğum Sonrası Paylaşımlar)

Geldim ben :) doktoru cok sevdim i da oglumu sevdi baya :) ben kendi oglumu 7 yasinda sunnet ettirdim demesin mi :-/ birkac gun yuzume bakmadi senin yuzunden dedi sonra gecti gitti diyo sonra ben amelyathanede yapiyorum 1 yasindan önce o yuzden cok onermiyorum dedi. Cunku hafif uyur halde genel daha iyi olur cocuk ne oldugunu anlamadan kalkar dedi. Lokalde ister istemez bebek strese giriyor dedi. Bi de 40 gununu yeni gecmisti arkadasa gitmistik cok fazla aglamisti testiste minik bi su fıtığı olmuştu genelde 2 yasina kadar gecer ama 1 yastan sonra gelin gectiyse sunnet edelim baktik gecmedi 2 yasini bekleyelim ikisini bir halledelim dedi. Yani bizim uşak simdilik yirtti

Kızlar kızım demir damlasını verdikten sonra kusuyor bu normal mi yoksa damlayı kesmeli miyim

Bu çocuk hiç durmuyor yaaa 3 gündür kaka yapamiyor ondanmi acaba bide üst dişi çıkıyor biraz çıkmış gibi beyazlik var o yuzdenmi huysuz bilmiyorum ya kaka için napsam bilmiyorum kabak püresi yaptım armut suyu verdim yok bişe ondanda rahatsız oluyomudur acaba dünden beri huy degistirdi

Napti canim gece gece
Her zamanki şeyler. Takmamaya çalışıyorum. O birşey diyor ben birşey diyorum. Bu sırada cocuk da beni duyuyor endişeli endişeli yüzume bakıyor. Kimbilir belki beni böyle konuşurken duyunca yüz ifademi gorünce üzülüyor ya da benden çekiniyor gibi geliyor bana. Bundan böyle en azından oğlumun yanında tartışmayacağım. Bebek de olsa anlıyor sanki. Oğlumun ruh ve beden sağlığı herşeyden önce gelir. Adamı da idare edeceğim işte.

Bnmki de hiç gece kalkmaz duymaz bile... Sabah mama hazırlarken ağlıyo oğlan o da bigün ne ağlayıyon fln dedi bn de akşama bi söylendim o günden beri sadece kalkıyo mama sabdalyesine oturtuyo ağlatmıyo yani ama gece kalkmalarında hiç duymuyo hala. Biz de uyumuyoruz arkadaş bn evdeym çalışmıyorm ama onun yaptığı iş bnm oğlanın yanında hiç kalır hala yorgunum diyo gece yatağa geçince elinde tlf. Uyuyacağına öyle takılıyo :/
Hadi yine iyisin. Allah kavuştursun

Senin adına sevindim cnm en kötü karar kararsızlık :) darısı başıma

Bnm oğlum da aynı cnm dişten herhaşde ama yaklaşık 1 haftadır beni tüketti. Zaten kucakçıydı şimdi kucakta bile ağlıyo uykuya geçemiyo 10 dk da bir uyanıyo gündüz gece 7-8 kere uyanıyo altını değiştirirken dururdu şimdi o zmn bile ağlıyo. Bir an önce çıksa da rahatlasak ya off

He he de geç cnm ya zaten bebişler zorluyo en azından yardımcı oluyomuş bırak söylensin bi süre böyle takıl

Benimkinden bir tane de sende var anlaşılan.

He he de geç cnm ya zaten bebişler zorluyo en azından yardımcı oluyomuş bırak söylensin bi süre böyle takıl
Zaten yardım etmem diye tehdit edip duruyor. Cevap vermeyeyim diyorum oyle birsey yapıyor yada söylüyor ki bir anda şalter atıyor. Ama bundan sonra daha sabırlı olmaya çalışacağım. Duymazdan gelmek daha iyi bu aralar.

Ya ben bugün ek gıdaya başladım doktor havuç patates ve 1 çay kaşığı pirinçti haşla süzgeçten geçir sesi ben kaşıkla ezdim kıvamı hafif pütürlü oldu tecrübeliler var mı kıvam Nasıl olmalı biraz daha cıvık mı yapsam acaba

Oğlum doğdugundan beri hep sırt üstü yatmayı sever. Hatta kafası düzleşmesin diye bir sağa bir sola yan yatıriyordum. O da hemen sırt üstüne gecip kolları yukarı kaldırıp uyuyordu. Kafa da arkadan düzlesti zaten. Bu aralar uykuya sırt üstü başlıyor sonra hooop yan dönüp yatıyor. Bildiğiniz büyük adam gibi yan yatmaya başladı. Besiğinin ortasına yatırıyorum 1 saat sonra baş tarafa ve sağa gelmiş.Belki kafasınin şekli de böyle böyle toparlar .

İlk etapta öyle oluyo canım pütürlüye alışık olmadıklarından nasıl yeneceğini de bilmiyolar, öğürmesi de ondan.ama en azından tada alışsın pütüre sonra alıştırırım dersen iyice püre haline getir

ben pirasa aldim pek sevindi soylendi etti isirdi al sende oyalansin az :) sunnet isinden 1 yasina kadar yirttik biz fitik sagolsun :)

ben pirasa aldim pek sevindi soylendi etti isirdi al sende oyalansin az :) sunnet isinden 1 yasina kadar yirttik biz fitik sagolsun :)
Canm bizde de su fıtığı var biz sünnet ettirdik ve küçüldü sünnetten snra daha tam geçmedi ama bizimki çok şişti iki aylıkken yaptırdık

Ohh ohh kurtuldun

icimi rahatlattin canim ya sagol

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…