Ben varimkim var kim yok bakem
Her zamanki şeyler. Takmamaya çalışıyorum. O birşey diyor ben birşey diyorum. Bu sırada cocuk da beni duyuyor endişeli endişeli yüzume bakıyor. Kimbilir belki beni böyle konuşurken duyunca yüz ifademi gorünce üzülüyor ya da benden çekiniyor gibi geliyor bana. Bundan böyle en azından oğlumun yanında tartışmayacağım. Bebek de olsa anlıyor sanki. Oğlumun ruh ve beden sağlığı herşeyden önce gelir. Adamı da idare edeceğim işte.Napti canim gece gece
Geçmiş olsun.Oğlumun ateşi 39.5 oldu acile gittik gitmeden fitil attım şimdi düştü çok şükür evdeyiz hala uyanıgız
Bnmki de hiç gece kalkmaz duymaz bile... Sabah mama hazırlarken ağlıyo oğlan o da bigün ne ağlayıyon fln dedi bn de akşama bi söylendim o günden beri sadece kalkıyo mama sabdalyesine oturtuyo ağlatmıyo yani ama gece kalkmalarında hiç duymuyo hala. Biz de uyumuyoruz arkadaş bn evdeym çalışmıyorm ama onun yaptığı iş bnm oğlanın yanında hiç kalır hala yorgunum diyo gece yatağa geçince elinde tlf. Uyuyacağına öyle takılıyo :/ayhkdry gecmis ler olsun canm bebeem naptiniz??
biz gece basladik uyanmaya 5 te 7.5 ta uyuduk 8 de kaltik bu saate kadar da yatmadi simdi uyudu .uykuluydum gece biraz calismistim2 de yattim. alarm kurmusum uyanamadim esim kaldırmış yatakta oturur vaziyetye uyumusm tamam tamm demişim on dk.cocuk uyandi uyanikken icmedi tabi sütü.ben isini on plana alan cocugunu umursamayan uyuyakalan anne oldum.yatagini salliyorum hızlı uyusun diye gozler fal tasi çocuğu öldürecek misim. e madem ben uykuluym farkinda bile degilim kalk sen hazirla sütünü.yattigin yerden ne konusyorsun dedm bu seferde cocugun basinda konusyormsm psikolojisini bozuyormusm soylenerek.dediğimde kizim hadi uyu cokn uykum var ne olur iki kere o kadr sersem gibiyim ki sutu koyarken döktüm 60 cc sini insan doker mi bilerek ne emekle sagiyorum kendimde degilm anlamiyor musun dedim. bakici varken gunduz yatsaymisim gündüz yatamam asla cok zor.biliyor ne gezmisim.o zaman cocugu cikardm sevindi yavruck diyorum hala konuşuyorsun diyor.madem cok biliyorsn ben kötüyum al bak dedim aldim battaniyeyi salona gittim yirmi dk aglatti çocuğu sallio.kucagina alsana diyorum sabaha kadr kucakta mi durcakmis masaj yap kaka yapamadi iki gundr sancisi var diyorum yine bana bidi bidi. eeee sus be artık vir vir vir cok git odadan senle mi ugrascam dedim aldim cocugu bir saat sonra yatti.deli etti benii uyuz cocuk da bakio garibim .persembe ise gidicem napicam boyle gece tl oynuyacagina erken yat sende kalk agzina emzik vermekle olmuyor istee .halbukinyayana kadr cokn iyiydik ne iltifatlar muhabbetler onda uykusuz kalınca bana sarıyor.uyumaya nn bebek yuzunden biz daha cokn yeriz birbirimizi ;((
Hadi yine iyisin. Allah kavuştursunBen geldim Nasılsıniz kızlarr kayinvalide gorumce hepsini gönderdim dinleniyorum kızı da uyuttum buraya geldim hemen aralarda okudum ama okunacak 20 sayfa var daha ilk defa kayinvalidem uzun kalmadı gitti çok mutluyum :) gelince 3 hafta bir ay kalırdı hep bu defa 4 gün kaldı gitti seviyorum ama çok kalınca insan da düzen falan olmuyor
Senin adına sevindim cnm en kötü karar kararsızlık :) darısı başımaGeldim ben :) doktoru cok sevdim i da oglumu sevdi baya :) ben kendi oglumu 7 yasinda sunnet ettirdim demesin mi :-/ birkac gun yuzume bakmadi senin yuzunden dedi sonra gecti gitti diyosonra ben amelyathanede yapiyorum 1 yasindan önce o yuzden cok onermiyorum dedi. Cunku hafif uyur halde genel daha iyi olur cocuk ne oldugunu anlamadan kalkar dedi. Lokalde ister istemez bebek strese giriyor dedi. Bi de 40 gununu yeni gecmisti arkadasa gitmistik cok fazla aglamisti testiste minik bi su fıtığı olmuştu genelde 2 yasina kadar gecer ama 1 yastan sonra gelin gectiyse sunnet edelim baktik gecmedi 2 yasini bekleyelim ikisini bir halledelim dedi. Yani bizim uşak simdilik yirtti
Bnm oğlum da aynı cnm dişten herhaşde ama yaklaşık 1 haftadır beni tüketti. Zaten kucakçıydı şimdi kucakta bile ağlıyo uykuya geçemiyo 10 dk da bir uyanıyo gündüz gece 7-8 kere uyanıyo altını değiştirirken dururdu şimdi o zmn bile ağlıyo. Bir an önce çıksa da rahatlasak ya offBu çocuk hiç durmuyor yaaa 3 gündür kaka yapamiyor ondanmi acaba bide üst dişi çıkıyor biraz çıkmış gibi beyazlik var o yuzdenmi huysuz bilmiyorum ya kaka için napsam bilmiyorum kabak püresi yaptım armut suyu verdim yok bişe ondanda rahatsız oluyomudur acaba dünden beri huy degistirdi
He he de geç cnm ya zaten bebişler zorluyo en azından yardımcı oluyomuş bırak söylensin bi süre böyle takılHer zamanki şeyler. Takmamaya çalışıyorum. O birşey diyor ben birşey diyorum. Bu sırada cocuk da beni duyuyor endişeli endişeli yüzume bakıyor. Kimbilir belki beni böyle konuşurken duyunca yüz ifademi gorünce üzülüyor ya da benden çekiniyor gibi geliyor bana. Bundan böyle en azından oğlumun yanında tartışmayacağım. Bebek de olsa anlıyor sanki. Oğlumun ruh ve beden sağlığı herşeyden önce gelir. Adamı da idare edeceğim işte.
Benimkinden bir tane de sende var anlaşılan.ayhkdry gecmis ler olsun canm bebeem naptiniz??
biz gece basladik uyanmaya 5 te 7.5 ta uyuduk 8 de kaltik bu saate kadar da yatmadi simdi uyudu .uykuluydum gece biraz calismistim2 de yattim. alarm kurmusum uyanamadim esim kaldırmış yatakta oturur vaziyetye uyumusm tamam tamm demişim on dk.cocuk uyandi uyanikken icmedi tabi sütü.ben isini on plana alan cocugunu umursamayan uyuyakalan anne oldum.yatagini salliyorum hızlı uyusun diye gozler fal tasi çocuğu öldürecek misim. e madem ben uykuluym farkinda bile degilim kalk sen hazirla sütünü.yattigin yerden ne konusyorsun dedm bu seferde cocugun basinda konusyormsm psikolojisini bozuyormusm soylenerek.dediğimde kizim hadi uyu cokn uykum var ne olur iki kere o kadr sersem gibiyim ki sutu koyarken döktüm 60 cc sini insan doker mi bilerek ne emekle sagiyorum kendimde degilm anlamiyor musun dedim. bakici varken gunduz yatsaymisim gündüz yatamam asla cok zor.biliyor ne gezmisim.o zaman cocugu cikardm sevindi yavruck diyorum hala konuşuyorsun diyor.madem cok biliyorsn ben kötüyum al bak dedim aldim battaniyeyi salona gittim yirmi dk aglatti çocuğu sallio.kucagina alsana diyorum sabaha kadr kucakta mi durcakmis masaj yap kaka yapamadi iki gundr sancisi var diyorum yine bana bidi bidi. eeee sus be artık vir vir vir cok git odadan senle mi ugrascam dedim aldim cocugu bir saat sonra yatti.deli etti benii uyuz cocuk da bakio garibim .persembe ise gidicem napicam boyle gece tl oynuyacagina erken yat sende kalk agzina emzik vermekle olmuyor istee .halbukinyayana kadr cokn iyiydik ne iltifatlar muhabbetler onda uykusuz kalınca bana sarıyor.uyumaya nn bebek yuzunden biz daha cokn yeriz birbirimizi ;((
Zaten yardım etmem diye tehdit edip duruyor. Cevap vermeyeyim diyorum oyle birsey yapıyor yada söylüyor ki bir anda şalter atıyor. Ama bundan sonra daha sabırlı olmaya çalışacağım. Duymazdan gelmek daha iyi bu aralar.He he de geç cnm ya zaten bebişler zorluyo en azından yardımcı oluyomuş bırak söylensin bi süre böyle takıl
Biz de meyve püresi veriyoruz hafta sonundan beri. Hala 2-3 tatlı kaşığına gecemedik. Yavaş yavaş alışacaklarBi de pek sevmedi o püreyi öğürdü öksürdü 2-3 çay kaşığı bile yiyemedi bnde öğürünce üstelemedim inşş pes etmeden dayanabilirim
Ya ben bugün ek gıdaya başladım doktor havuç patates ve 1 çay kaşığı pirinçti haşla süzgeçten geçir sesi ben kaşıkla ezdim kıvamı hafif pütürlü oldu tecrübeliler var mı kıvam Nasıl olmalı biraz daha cıvık mı yapsam acaba
ben pirasa aldim pek sevindi soylendi etti isirdi al sende oyalansin az :) sunnet isinden 1 yasina kadar yirttik biz fitik sagolsun :)Bnmki de hiç gece kalkmaz duymaz bile... Sabah mama hazırlarken ağlıyo oğlan o da bigün ne ağlayıyon fln dedi bn de akşama bi söylendim o günden beri sadece kalkıyo mama sabdalyesine oturtuyo ağlatmıyo yani ama gece kalkmalarında hiç duymuyo hala. Biz de uyumuyoruz arkadaş bn evdeym çalışmıyorm ama onun yaptığı iş bnm oğlanın yanında hiç kalır hala yorgunum diyo gece yatağa geçince elinde tlf. Uyuyacağına öyle takılıyo :/
Hadi yine iyisin. Allah kavuştursun
Senin adına sevindim cnm en kötü karar kararsızlık :) darısı başıma
Bnm oğlum da aynı cnm dişten herhaşde ama yaklaşık 1 haftadır beni tüketti. Zaten kucakçıydı şimdi kucakta bile ağlıyo uykuya geçemiyo 10 dk da bir uyanıyo gündüz gece 7-8 kere uyanıyo altını değiştirirken dururdu şimdi o zmn bile ağlıyo. Bir an önce çıksa da rahatlasak ya off
Canm bizde de su fıtığı var biz sünnet ettirdik ve küçüldü sünnetten snra daha tam geçmedi ama bizimki çok şişti iki aylıkken yaptırdıkben pirasa aldim pek sevindi soylendi etti isirdi al sende oyalansin az :) sunnet isinden 1 yasina kadar yirttik biz fitik sagolsun :)
Suzgecten geçir canım benim oglumda yiyemiyorumBi de pek sevmedi o püreyi öğürdü öksürdü 2-3 çay kaşığı bile yiyemedi bnde öğürünce üstelemedim inşş pes etmeden dayanabilirim
Ben geldim Nasılsıniz kızlarr kayinvalide gorumce hepsini gönderdim dinleniyorum kızı da uyuttum buraya geldim hemen aralarda okudum ama okunacak 20 sayfa var daha ilk defa kayinvalidem uzun kalmadı gitti çok mutluyum :) gelince 3 hafta bir ay kalırdı hep bu defa 4 gün kaldı gitti seviyorum ama çok kalınca insan da düzen falan olmuyor
icimi rahatlattin canim ya sagolCanım damaklarını kaşıyor onunla o yüzden ağlıyor, onunla sakinleşiyor benimkide aynı gece emzik için uyanıyor o emzik hayat kurtarıyor o olmazsa gecenizi burnunuzdan getirir 1 yaşına kadar bir sürü diş çıkaracaklar o emzik rahatlatacak onları.Doğum gününden sonra yavaş yavaş ucunu kesersiniz kendisi atar. Ben direk yok etmiştim doğum gününde 3 gün ariyolar 4 .gün akıllarına bile gelmiyor.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?