Buyuyunce mi dusunuyorsun sende?Arkadaslar tamam sunnet travma da tum musluman ve yahudi erkekleri travmatik mi bu durumda?
Valla benim kafam karisiyor.
Minik oglumu da oyle gormek dusunmek bile istemiyorumhooffsss
Kardesimin sunnetini de hatirlamak istemiyorum.olan bana oluyor , travma yasayan benim.
Oğlumun ateşi 39.5 oldu acile gittik gitmeden fitil attım şimdi düştü çok şükür evdeyiz hala uyanıgız
Canim gecmis olsun nolmus ki
Gecmis olsun canim .ne dedi dr? Dis mi geliyormus
ayhkdry canım geçmiş olsun oğlumda dün öğleden sonra bişe oldu uyudu ağlıyarak uyandi ne yaptıysam susmadi ayakta bile ağlıyor du pipisine baktım 11 gün önce sünnet olduk biliyorsun baktım biraz iltihap olmuş gibiydi normal de altını açınca dururdu çok sevinirdi ağlıyor yine resmini çektim sünnet dr.gönderdim iltihap değil dedi kremini sürün dedi 2 gündür kaka da yapamıyordu kulak çöpü ile uyar dim banamisin demedi ağrı kesici şurup verdim açmı acaba doymadı mi diye mamada verdim yedi şurubu içince rahatladi biraz dışarı çıkıp arabayla dolastirdik uyuyunca eve geldik çok şükür güzel uyudu ve guzel uyandi inş bi daha olmaz canim neyden oldugunuda bilmiyorum diştenmi acaba ağzı çok sıcaktı sanada geçmiş olsun canım siz dün 6aylik aşısını olmustunuz ondanmi ateslendi acaba
Aşı yüzünden kızlar ya aklım çıkacaktı nerdeyse şimdi iyi sıpa bugün hep uyur herhalde çünkü gece hiç uyumadık 5.30 da uyudukCanım çok geçmiş olsun şu an nasıl bebiş
Geçmiş olsun canımAşı yüzünden kızlar ya aklım çıkacaktı nerdeyse şimdi iyi sıpa bugün hep uyur herhalde çünkü gece hiç uyumadık 5.30 da uyuduk
Oğlumun ateşi 39.5 oldu acile gittik gitmeden fitil attım şimdi düştü çok şükür evdeyiz hala uyanıgız
Aşı yüzünden kızlar ya aklım çıkacaktı nerdeyse şimdi iyi sıpa bugün hep uyur herhalde çünkü gece hiç uyumadık 5.30 da uyuduk
Can'ım çok geçmiş olsun kimi çocukta aşı Ateş yapıyo bizde de her yaptırdığımız aşı Ateş yaptı ben de altıncı ay aşısına hazırlıklı olayım madem gerçi bir ay var daha senin oğlan 22 ağustos doğumlu sanırım benim ki de 22 EylülAşı yüzünden kızlar ya aklım çıkacaktı nerdeyse şimdi iyi sıpa bugün hep uyur herhalde çünkü gece hiç uyumadık 5.30 da uyuduk
Aşı yüzünden kızlar ya aklım çıkacaktı nerdeyse şimdi iyi sıpa bugün hep uyur herhalde çünkü gece hiç uyumadık 5.30 da uyuduk
Bizim doktorda öyle dedi hatırlaması gereken hiç birşey yok, erkek icin çok travmatik, illa hatırlamasını istiyorsanız aklı erdiğinde düğün yaparsınız onu hatırlar dedi.belki çocuk hiç hatırlamak bile istemiyecek.
Sağol Can'ımGeçmiş olsun canım
Sağol Can'ım bizim ilk defa Ateş oldu açıdaCanım çok geçmiş olsun inşallah bi daha olmaz bende korkuyom 6 aylık aşıdan
Can'ım 3 bacaktan birde ağızdan damla bzö ilk defa Ateş oluyor Can'ım diğerlerınde ilaç bile vermemiştimCan'ım çok geçmiş olsun kimi çocukta aşı Ateş yapıyo bizde de her yaptırdığımız aşı Ateş yaptı ben de altıncı ay aşısına hazırlıklı olayım madem gerçi bir ay var daha senin oğlan 22 ağustos doğumlu sanırım benim ki de 22 Eylültam vaktin de gelince geç kaldı benim cadı
Peki canım kaç aşı var? Bi de ağızdan var sanırım. Bize daha 1 ay var şimdiden stres sardı
.Ya inan bilmiyorum. Tekrar aldim randevu bi konusalim dedim doktorla. Ya cok sikintili bi durum.
Çok kararsızsın diye yazıyorum. Benim de 28 sğustos doğumlu oğlum var. Eşim üniversitedeki Prof üroloğa sormuştu. Şu an uygun olmadığını çok küçükken yapıldığında tekrardan yapılmak zorunda kalındığını söyledi. Bir tanıdığımızda İzmir'de üniversite hastanesine götürdü sünnet için onlarda yapmamış.6-7 yaşındayken yaptıracağız sanırım.Ya inan bilmiyorum. Tekrar aldim randevu bi konusalim dedim doktorla. Ya cok sikintili bi durum.
Bizde gidiyoruz simdi bende bi oneri alayim yazayim hele..
Çok kararsızsın diye yazıyorum. Benim de 28 sğustos doğumlu oğlum var. Eşim üniversitedeki Prof üroloğa sormuştu. Şu an uygun olmadığını çok küçükken yapıldığında tekrardan yapılmak zorunda kalındığını söyledi. Bir tanıdığımızda İzmir'de üniversite hastanesine götürdü sünnet için onlarda yapmamış.6-7 yaşındayken yaptıracağız sanırım.
Hayırlısı netse o oksun inşallahBizde gidiyoruz simdi bende bi oneri alayim yazayim hele.
Hayırlısı neyse o olsun inşallahHayırlısı netse o oksun inşallah
canim corba demis ama pureyle baslamayi tavsiye ediyor cogu doktor. hic arastirdin mi bilmiyorum. biz de 4. gunumuzdeyiz:) tabii hala tatma asamasindayiz
Araştırma işini sen bana sorcanim corba demis ama pureyle baslamayi tavsiye ediyor cogu doktor. hic arastirdin mi bilmiyorum. biz de 4. gunumuzdeyiz:) tabii hala tatma asamasindayiz
Bugün 7.45te kalktı doğduğundan beri ilk kez bu saati gördük vala acayip Mutlu oldum dün aşı oldu diye çarpıl vermiştim gece3te bide 6da emzirmiştim ondan mı uyudu bilmemBiz
Benim oğlum işe gidecek gibi 7de kalkıyor
Demiiiiiii iyi tarafından bakmak lazımEvet hakkaten ole olmus , hassas anne :) ole tanisin hem nazar degmez
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?