2015 Eylül Anneleri ve Bebişleri ( Doğum Sonrası Paylaşımlar)

Buyuyunce mi dusunuyorsun sende?

Canim gecmis olsun nolmus ki

Gecmis olsun canim .ne dedi dr? Dis mi geliyormus

Canım çok geçmiş olsun şu an nasıl bebiş
Aşı yüzünden kızlar ya aklım çıkacaktı nerdeyse şimdi iyi sıpa bugün hep uyur herhalde çünkü gece hiç uyumadık 5.30 da uyuduk

Canım çok geçmiş olsun inşallah bi daha olmaz bende korkuyom 6 aylık aşıdan
Oğlumun ateşi 39.5 oldu acile gittik gitmeden fitil attım şimdi düştü çok şükür evdeyiz hala uyanıgız

Aşı yüzünden kızlar ya aklım çıkacaktı nerdeyse şimdi iyi sıpa bugün hep uyur herhalde çünkü gece hiç uyumadık 5.30 da uyuduk

Can'ım çok geçmiş olsun kimi çocukta aşı Ateş yapıyo bizde de her yaptırdığımız aşı Ateş yaptı ben de altıncı ay aşısına hazırlıklı olayım madem gerçi bir ay var daha senin oğlan 22 ağustos doğumlu sanırım benim ki de 22 Eylül tam vaktin de gelince geç kaldı benim cadı

Geçmiş olsun canım
Sağol Can'ım
Canım çok geçmiş olsun inşallah bi daha olmaz bende korkuyom 6 aylık aşıdan
Sağol Can'ım bizim ilk defa Ateş oldu açıda
Can'ım 3 bacaktan birde ağızdan damla bzö ilk defa Ateş oluyor Can'ım diğerlerınde ilaç bile vermemiştim
Peki canım kaç aşı var? Bi de ağızdan var sanırım. Bize daha 1 ay var şimdiden stres sardı

Ya inan bilmiyorum. Tekrar aldim randevu bi konusalim dedim doktorla. Ya cok sikintili bi durum.
.
Ya inan bilmiyorum. Tekrar aldim randevu bi konusalim dedim doktorla. Ya cok sikintili bi durum.
Çok kararsızsın diye yazıyorum. Benim de 28 sğustos doğumlu oğlum var. Eşim üniversitedeki Prof üroloğa sormuştu. Şu an uygun olmadığını çok küçükken yapıldığında tekrardan yapılmak zorunda kalındığını söyledi. Bir tanıdığımızda İzmir'de üniversite hastanesine götürdü sünnet için onlarda yapmamış.6-7 yaşındayken yaptıracağız sanırım.

Bizde gidiyoruz simdi bende bi oneri alayim yazayim hele.

canim corba demis ama pureyle baslamayi tavsiye ediyor cogu doktor. hic arastirdin mi bilmiyorum. biz de 4. gunumuzdeyiz:) tabii hala tatma asamasindayiz

canim corba demis ama pureyle baslamayi tavsiye ediyor cogu doktor. hic arastirdin mi bilmiyorum. biz de 4. gunumuzdeyiz:) tabii hala tatma asamasindayiz
Araştırma işini sen bana sor ben az az veryodum emmeyi bırakınca vermedim diyince öyle derdi sanırım bi anda çorbaya geçemem zaten. 6.aydan sonra süt beslemez derdi ondan bi an evvel geç derdi

ayhkdry gecmis ler olsun canm bebeem naptiniz??
biz gece basladik uyanmaya 5 te 7.5 ta uyuduk 8 de kaltik bu saate kadar da yatmadi simdi uyudu .uykuluydum gece biraz calismistim2 de yattim. alarm kurmusum uyanamadim esim kaldırmış yatakta oturur vaziyetye uyumusm tamam tamm demişim on dk.cocuk uyandi uyanikken icmedi tabi sütü.ben isini on plana alan cocugunu umursamayan uyuyakalan anne oldum.yatagini salliyorum hızlı uyusun diye gozler fal tasi çocuğu öldürecek misim. e madem ben uykuluym farkinda bile degilim kalk sen hazirla sütünü.yattigin yerden ne konusyorsun dedm bu seferde cocugun basinda konusyormsm psikolojisini bozuyormusm soylenerek.dediğimde kizim hadi uyu cokn uykum var ne olur iki kere o kadr sersem gibiyim ki sutu koyarken döktüm 60 cc sini insan doker mi bilerek ne emekle sagiyorum kendimde degilm anlamiyor musun dedim. bakici varken gunduz yatsaymisim gündüz yatamam asla cok zor.biliyor ne gezmisim.o zaman cocugu cikardm sevindi yavruck diyorum hala konuşuyorsun diyor.madem cok biliyorsn ben kötüyum al bak dedim aldim battaniyeyi salona gittim yirmi dk aglatti çocuğu sallio.kucagina alsana diyorum sabaha kadr kucakta mi durcakmis masaj yap kaka yapamadi iki gundr sancisi var diyorum yine bana bidi bidi. eeee sus be artık vir vir vir cok git odadan senle mi ugrascam dedim aldim cocugu bir saat sonra yatti.deli etti benii uyuz cocuk da bakio garibim .persembe ise gidicem napicam boyle gece tl oynuyacagina erken yat sende kalk agzina emzik vermekle olmuyor istee .halbukinyayana kadr cokn iyiydik ne iltifatlar muhabbetler onda uykusuz kalınca bana sarıyor.uyumaya nn bebek yuzunden biz daha cokn yeriz birbirimizi ;((

Ben geldim Nasılsıniz kızlarr kayinvalide gorumce hepsini gönderdim dinleniyorum kızı da uyuttum buraya geldim hemen aralarda okudum ama okunacak 20 sayfa var daha ilk defa kayinvalidem uzun kalmadı gitti çok mutluyum :) gelince 3 hafta bir ay kalırdı hep bu defa 4 gün kaldı gitti seviyorum ama çok kalınca insan da düzen falan olmuyor

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…