- 28 Aralık 2015
- 391
- 1.126
- 33
sukur canim emmesi iyi. biberon da aliyor isteyken. zaten gunde bir kere aliyor. ama emzik oyle degil. gunde kac dakika emiyor soyle bir gesapliim dedim aman bi baktim bi saati geciyo.of ya bazen diyorum ki aman tek derdin bu olsun sagligi yerinde olsun da bazen de cok sinir oluyorum, firlatip atasim et dovecegiyle kirasim geliyor.ama oyle bir sey yaparsam uyku saatinde ne yapicam onu bilmiyorumCanim bebeginin emmesi nasil? Emzik bozuyor diyorlar ya. Evet buyuk almak lazim bendeki de 0 3. Ben nefret ediyorum.alip makasla kesmek gibi hayallerim var.
Geldim ben :) doktoru cok sevdim i da oglumu sevdi baya :) ben kendi oglumu 7 yasinda sunnet ettirdim demesin mi :-/ birkac gun yuzume bakmadi senin yuzunden dedi sonra gecti gitti diyosonra ben amelyathanede yapiyorum 1 yasindan önce o yuzden cok onermiyorum dedi. Cunku hafif uyur halde genel daha iyi olur cocuk ne oldugunu anlamadan kalkar dedi. Lokalde ister istemez bebek strese giriyor dedi. Bi de 40 gununu yeni gecmisti arkadasa gitmistik cok fazla aglamisti testiste minik bi su fıtığı olmuştu genelde 2 yasina kadar gecer ama 1 yastan sonra gelin gectiyse sunnet edelim baktik gecmedi 2 yasini bekleyelim ikisini bir halledelim dedi. Yani bizim uşak simdilik yirtti
ütkahvesi ffincanı yiyo ardından agloyoda maşallah öyle çoksevdiBi de pek sevmedi o püreyi öğürdü öksürdü 2-3 çay kaşığı bile yiyemedi bnde öğürünce üstelemedim inşş pes etmeden dayanabilirim
Bizimki küçük çok büyük degil. Yesil mercimek capinda. Esim sanırım kiyamadi da bana caktirmadi o da bahanesi oldu :)Canm bizde de su fıtığı var biz sünnet ettirdik ve küçüldü sünnetten snra daha tam geçmedi ama bizimki çok şişti iki aylıkken yaptırdık
Sağol Can'ım hala tedirginim
Bizimki daha büyüktü canm içi dü doluydu halada büyük normale göreBizimki küçük çok büyük degil. Yesil mercimek capinda. Esim sanırım kiyamadi da bana caktirmadi o da bahanesi oldu :)
Her zamanki şeyler. Takmamaya çalışıyorum. O birşey diyor ben birşey diyorum. Bu sırada cocuk da beni duyuyor endişeli endişeli yüzume bakıyor. Kimbilir belki beni böyle konuşurken duyunca yüz ifademi gorünce üzülüyor ya da benden çekiniyor gibi geliyor bana. Bundan böyle en azından oğlumun yanında tartışmayacağım. Bebek de olsa anlıyor sanki. Oğlumun ruh ve beden sağlığı herşeyden önce gelir. Adamı da idare edeceğim işte.
Çok sevindim tam duymak istediklerim tek bizim uşak kalacaktı sünnetsiz herkes yaptırdı nasıl imreniyodum bende yasında yaptırmayı dusunuyorum
Canım tüm sayfaları okuyamadim arkadaşlar geçmiş olsun yazmış hayirdir inşallah önemli birsey yokturSağol Can'ım hala tedirginim
Bizimki daha büyüktü canm içi dü doluydu halada büyük normale göre
aşıdan canm ya calpol vermıstım snra emzırdım gazını çıkartırken nevar ne yok çıkarmıstı midesinden bizde korktuk vermedık bırdaha fazla gelır dıye calpolu saatıde gelmemıstı ateşi yukselınce verdım fıtılıayhkdry canim gecmis olsun.ates dusurucu ile dusmedi mi?simdi nasil?gribal olmasinda havalar bir iyi bir kotu
ateşimiz yukseldı aşıdan canm gece popodan 39.5 olunca acile gıttık sagol canmCanım tüm sayfaları okuyamadim arkadaşlar geçmiş olsun yazmış hayirdir inşallah önemli birsey yoktur
Diğer aşılar ateş yaptı mı canim tekrar geçmiş olsun kuzularimizi rabbim korusunateşimiz yukseldı aşıdan canm gece popodan 39.5 olunca acile gıttık sagol canm
bilmiyorumkı canım 6. ay aşısıydı dünki dr karma aşıları ateş yapar dedıDiğer aşılar ateş yaptı mı canim tekrar geçmiş olsun kuzularimizi rabbim korusun
Ilkinde ince fasulye tanesi kadardi. Yavrum o kadar aglamisti ki arkadasa gecmistik de o ara pirtladiydiSağol Can'ım hala tedirginim
Bizimki daha büyüktü canm içi dü doluydu halada büyük normale göre
Cnm bnmki de öğürüyo pütürlüde. Biraz daha ufaklar damakla ezmek için diye düşünüyrm. Yutmaya çalışıyo zaten ezmek yok. Bn de süzgeçten geçiriyorm. 2-3 tatlı kş yoğurt ekleyip kıvamını da açıyorm biraz hem de yoğurt yemiş olsun diye ayrı yemiyo pek. Tabi eğer uyumadıysa ve çok huysuzsa 2-3 kez blender la püre yaptım mecburenYa ben bugün ek gıdaya başladım doktor havuç patates ve 1 çay kaşığı pirinçti haşla süzgeçten geçir sesi ben kaşıkla ezdim kıvamı hafif pütürlü oldu tecrübeliler var mı kıvam Nasıl olmalı biraz daha cıvık mı yapsam acaba
Bende hem yaptirayim aradan cikti herkes yaptirdi diyordum hem kiyamiyordum :) bugun en azindan 1 yasina kadar kafamda erteledim oh be.Çok sevindim tam duymak istediklerim tek bizim uşak kalacaktı sünnetsiz herkes yaptırdı nasıl imreniyodum bende yasında yaptırmayı dusunuyorum
Dişi çıkacaksa yesadüftür cnm biz de 1 haftadır uyku şaştı gece 1 kere uyanan çocuk 7-8 kere uyanmaya başladı dün 4 kez kalktı diş geliyo ondan bizimki. Gündüz de problemli hep ağlıyo uykuda 10 dk da bir. Başında bekliyorm şuanda zaten. Ama bn tok olduğundan eminim cnm. Seninki de toksa eğer o yüzden artmıştır uyanmasıKızlar üç dört gündür kızım gece çok kalkıyor dün evde bebe buskuvisi yaptım yatmadan bir saat önce çok az yoğurt armut püresi ve buskivi ile karıştırıp verdim diğer günlere göre az uyandı tesadüf mu bilmiyorum zaten yediği 2 yemek kaşığı yoktu bile
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?