2015 Eylül Anneleri ve Bebişleri ( Doğum Sonrası Paylaşımlar)

Canim bebeginin emmesi nasil? Emzik bozuyor diyorlar ya. Evet buyuk almak lazim bendeki de 0 3. Ben nefret ediyorum.alip makasla kesmek gibi hayallerim var.
sukur canim emmesi iyi. biberon da aliyor isteyken. zaten gunde bir kere aliyor. ama emzik oyle degil. gunde kac dakika emiyor soyle bir gesapliim dedim aman bi baktim bi saati geciyo.of ya bazen diyorum ki aman tek derdin bu olsun sagligi yerinde olsun da bazen de cok sinir oluyorum, firlatip atasim et dovecegiyle kirasim geliyor.ama oyle bir sey yaparsam uyku saatinde ne yapicam onu bilmiyorum

Çok sevindim tam duymak istediklerim tek bizim uşak kalacaktı sünnetsiz herkes yaptırdı nasıl imreniyodum bende yasında yaptırmayı dusunuyorum

Anliyorlar canim.biz de gerilince hemen anliyor soru isareti gibi bakiyor suratima
O yuzden bosver duymazdan gel.yazik onlarin minik kalplerine

ayhkdry canim gecmis olsun.ates dusurucu ile dusmedi mi?simdi nasil?gribal olmasinda havalar bir iyi bir kotu
aşıdan canm ya calpol vermıstım snra emzırdım gazını çıkartırken nevar ne yok çıkarmıstı midesinden bizde korktuk vermedık bırdaha fazla gelır dıye calpolu saatıde gelmemıstı ateşi yukselınce verdım fıtılı

Kızlar üç dört gündür kızım gece çok kalkıyor dün evde bebe buskuvisi yaptım yatmadan bir saat önce çok az yoğurt armut püresi ve buskivi ile karıştırıp verdim diğer günlere göre az uyandı tesadüf mu bilmiyorum zaten yediği 2 yemek kaşığı yoktu bile

Cnm bnmki de öğürüyo pütürlüde. Biraz daha ufaklar damakla ezmek için diye düşünüyrm. Yutmaya çalışıyo zaten ezmek yok. Bn de süzgeçten geçiriyorm. 2-3 tatlı kş yoğurt ekleyip kıvamını da açıyorm biraz hem de yoğurt yemiş olsun diye ayrı yemiyo pek. Tabi eğer uyumadıysa ve çok huysuzsa 2-3 kez blender la püre yaptım mecburen

Çok sevindim tam duymak istediklerim tek bizim uşak kalacaktı sünnetsiz herkes yaptırdı nasıl imreniyodum bende yasında yaptırmayı dusunuyorum
Bende hem yaptirayim aradan cikti herkes yaptirdi diyordum hem kiyamiyordum :) bugun en azindan 1 yasina kadar kafamda erteledim oh be.

Dişi çıkacaksa yesadüftür cnm biz de 1 haftadır uyku şaştı gece 1 kere uyanan çocuk 7-8 kere uyanmaya başladı dün 4 kez kalktı diş geliyo ondan bizimki. Gündüz de problemli hep ağlıyo uykuda 10 dk da bir. Başında bekliyorm şuanda zaten. Ama bn tok olduğundan eminim cnm. Seninki de toksa eğer o yüzden artmıştır uyanması

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…