Evet canım ama gidip bi ön görüşme yapicaz eşim pek ikna olmuyo cerrah,cocuk Dr unun muayenelerde ne söylediğini sordu bende her seferinde bakiyo pipiye sıkıntı olmadıgını soyluyo dedim o da on muayeneye gerek yok o zaman dedi direk randevu verdi27sinde gün almistiniz dimi?
Dişi çıkacaksa yesadüftür cnm biz de 1 haftadır uyku şaştı gece 1 kere uyanan çocuk 7-8 kere uyanmaya başladı dün 4 kez kalktı diş geliyo ondan bizimki. Gündüz de problemli hep ağlıyo uykuda 10 dk da bir. Başında bekliyorm şuanda zaten. Ama bn tok olduğundan eminim cnm. Seninki de toksa eğer o yüzden artmıştır uyanması
Ayy sırtta taşınanlar mı var???Canim ya su anda kanguruyla oglumu gezdirirken aklima geldi.. Evde kanguruyla gezdiriyo musun? Bn simdi sirtta da tasinanlardan alicam bitane.. Durmayinca ona koyup isimi yaparim.. Kollarda derman kalmiyo kucakta gezdirmekten. Hem kanguruda bebis de rahat oluyo..
Canım bizim dişler çıktı alttan iki tane çok az kaldı tamamen çıkmasına iki hafta oldu patlayali belki onlar da ağrı yapar bilmiyorum ki denedim en azındanDişi çıkacaksa yesadüftür cnm biz de 1 haftadır uyku şaştı gece 1 kere uyanan çocuk 7-8 kere uyanmaya başladı dün 4 kez kalktı diş geliyo ondan bizimki. Gündüz de problemli hep ağlıyo uykuda 10 dk da bir. Başında bekliyorm şuanda zaten. Ama bn tok olduğundan eminim cnm. Seninki de toksa eğer o yüzden artmıştır uyanması
Bizimki de hala olmadı. 1-2 ay içinde düşünüyoruz.Ben devarim sunnetsiz
Ayy sırtta taşınanlar mı var???Çok cahilim galiba :)Kanguruyla grzdiriyorm mama falan hazırlarken ama onun kolu benden önde gidiyo geçen gün düdüklüyü çekti :/ çok iyi oldu bunu söylediğin cnm bi bakayım
Bizimki de hala olmadı. 1-2 ay içinde düşünüyoruz.
Çocuk Cerrahisi yeni doganken yapmak istemedi. Erken dönemde yapışiklık vs oluyormuş. Ideali 1 yaş civarı öneriyorlar. Bizimkini 1 yaşı beklemeyelim 6 aydan sonra da yapabiliriz dedi prof.dr. çocuk cerrahıBiz de yaptirsak mi acaba yaais yerinde de yaptirmadima bin pisman ettiler
Bakalim sizden ne haber gelecek :-/Evet canım ama gidip bi ön görüşme yapicaz eşim pek ikna olmuyo cerrah,cocuk Dr unun muayenelerde ne söylediğini sordu bende her seferinde bakiyo pipiye sıkıntı olmadıgını soyluyo dedim o da on muayeneye gerek yok o zaman dedi direk randevu verdi
Çocuk Cerrahisi yeni doganken yapmak istemedi. Erken dönemde yapışiklık vs oluyormuş. Ideali 1 yaş civarı öneriyorlar. Bizimkini 1 yaşı beklemeyelim 6 aydan sonra da yapabiliriz dedi prof.dr. çocuk cerrahı
Aynen bebekler uyumuyor biz brbirimize sariyoruz bu sefer çocuk önünde bi tartışmalar falan çocuk iice sada bağlayıp bize bakıyor iyicevicdan azabı@ayhkdry gecmis ler olsun canmbebeem naptiniz??
biz gece basladik uyanmaya 5 te 7.5 ta uyuduk 8 de kaltik bu saate kadar da yatmadi simdi uyudu .uykuluydum gece biraz calismistim2 de yattim. alarm kurmusum uyanamadim esim kaldırmış yatakta oturur vaziyetye uyumusm tamam tamm demişim on dk.cocuk uyandi uyanikken icmedi tabi sütü.ben isini on plana alan cocugunu umursamayan uyuyakalan anne oldum.yatagini salliyorum hızlı uyusun diye gozler fal tasi çocuğu öldürecek misim. e madem ben uykuluym farkinda bile degilim kalk sen hazirla sütünü.yattigin yerden ne konusyorsun dedm bu seferde cocugun basinda konusyormsm psikolojisini bozuyormusm soylenerek.dediğimde kizim hadi uyu cokn uykum var ne olur iki kere o kadr sersem gibiyim ki sutu koyarken döktüm 60 cc sini insan doker mi bilerek ne emekle sagiyorum kendimde degilm anlamiyor musun dedim. bakici varken gunduz yatsaymisim gündüz yatamam asla cok zor.biliyor ne gezmisim.o zaman cocugu cikardm sevindi yavruck diyorum hala konuşuyorsun diyor.madem cok biliyorsn ben kötüyum al bak dedim aldim battaniyeyi salona gittim yirmi dk aglatti çocuğu sallio.kucagina alsana diyorum sabaha kadr kucakta mi durcakmis masaj yap kaka yapamadi iki gundr sancisi var diyorum yine bana bidi bidi. eeee sus be artık vir vir vir cok git odadan senle mi ugrascam dedim aldim cocugu bir saat sonra yatti.deli etti benii uyuz cocuk da bakio garibim .persembe ise gidicem napicam boyle gece tl oynuyacagina erken yat sende kalk agzina emzik vermekle olmuyor istee .halbukinyayana kadr cokn iyiydik ne iltifatlar muhabbetler onda uykusuz kalınca bana sarıyor.uyumaya nn bebek yuzunden biz daha cokn yeriz birbirimizi ;((
İlk verdiğim zamanlar bende de yaptı. Burda çoğu arkadaş vermiyor sanırım ben de onlardam sonra vermiyodum ama hwm doktora hem sağlık ocağına kontrole gittiğimizde ikisi de ısrarla sordu ve kesinlikle ver dedi. Ben de çok düzenli olmaa da günde bi kez veriyorum artıkKızlar kızım demir damlasını verdikten sonra kusuyor bu normal mi yoksa damlayı kesmeli miyim
Kizlar bebisler nasil karsiliyor sizi eve gelince?sade kahve . 3 37januse37 . loveatsecondsight W wish-hope-lovee . gri86 ve digerleri :)
Ay benim kız da öyle. Emzigi verdiğimde kendisi yan donuyosa bil ki uykusu çokOğlum doğdugundan beri hep sırt üstü yatmayı sever. Hatta kafası düzleşmesin diye bir sağa bir sola yan yatıriyordum. O da hemen sırt üstüne gecip kolları yukarı kaldırıp uyuyordu. Kafa da arkadan düzlesti zaten. Bu aralar uykuya sırt üstü başlıyor sonra hooop yan dönüp yatıyor. Bildiğiniz büyük adam gibi yan yatmaya başladı. Besiğinin ortasına yatırıyorum 1 saat sonra baş tarafa ve sağa gelmiş.Belki kafasınin şekli de böyle böyle toparlar .
Geçmiş olsun canımKızlar çok kötüyüm ağlamak istiyom oglumun pipisini n ucu 3 kenardan çizgi şeklinde kan gibi ama çatlamış sanki ama kan yok çok kırmızı ufledim pipisine nasıl mutlu oldu yarın gitcez doktora
İlk verdiğim zamanlar bende de yaptı. Burda çoğu arkadaş vermiyor sanırım ben de onlardam sonra vermiyodum ama hwm doktora hem sağlık ocağına kontrole gittiğimizde ikisi de ısrarla sordu ve kesinlikle ver dedi. Ben de çok düzenli olmaa da günde bi kez veriyorum artık
Kizlar bebisler nasil karsiliyor sizi eve gelince?sade kahve . 3 37januse37 . loveatsecondsight W wish-hope-lovee . gri86 ve digerleri :)
canim cok gecmis olsun niyeki acabaKızlar çok kötüyüm ağlamak istiyom oglumun pipisini n ucu 3 kenardan çizgi şeklinde kan gibi ama çatlamış sanki ama kan yok çok kırmızı ufledim pipisine nasıl mutlu oldu yarın gitcez doktora
Mahalle baskisi :-/Biz de yaptirsak mi acaba yaais yerinde de yaptirmadima bin pisman ettiler
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?