2015 Eylül Anneleri ve Bebişleri ( Doğum Sonrası Paylaşımlar)

27sinde gün almistiniz dimi?
Evet canım ama gidip bi ön görüşme yapicaz eşim pek ikna olmuyo cerrah,cocuk Dr unun muayenelerde ne söylediğini sordu bende her seferinde bakiyo pipiye sıkıntı olmadıgını soyluyo dedim o da on muayeneye gerek yok o zaman dedi direk randevu verdi

Canim ya su anda kanguruyla oglumu gezdirirken aklima geldi.. Evde kanguruyla gezdiriyo musun? Bn simdi sirtta da tasinanlardan alicam bitane.. Durmayinca ona koyup isimi yaparim.. Kollarda derman kalmiyo kucakta gezdirmekten. Hem kanguruda bebis de rahat oluyo..

Ayy sırtta taşınanlar mı var??? Çok cahilim galiba :)Kanguruyla grzdiriyorm mama falan hazırlarken ama onun kolu benden önde gidiyo geçen gün düdüklüyü çekti :/ çok iyi oldu bunu söylediğin cnm bi bakayım

Canım bizim dişler çıktı alttan iki tane çok az kaldı tamamen çıkmasına iki hafta oldu patlayali belki onlar da ağrı yapar bilmiyorum ki denedim en azından

Evet canim bn de kocami kandirdim alicam walla ikinci el de satiliyo kullandiktan sonra satarim dedim boba 4g dusunuyorum bn

Biz de yaptirsak mi acaba yaa is yerinde de yaptirmadima bin pisman ettiler
Çocuk Cerrahisi yeni doganken yapmak istemedi. Erken dönemde yapışiklık vs oluyormuş. Ideali 1 yaş civarı öneriyorlar. Bizimkini 1 yaşı beklemeyelim 6 aydan sonra da yapabiliriz dedi prof.dr. çocuk cerrahı

Bakalim sizden ne haber gelecek :-/

Aynen bebekler uyumuyor biz brbirimize sariyoruz bu sefer çocuk önünde bi tartışmalar falan çocuk iice sada bağlayıp bize bakıyor iyicevicdan azabı

Kızlar kızım demir damlasını verdikten sonra kusuyor bu normal mi yoksa damlayı kesmeli miyim
İlk verdiğim zamanlar bende de yaptı. Burda çoğu arkadaş vermiyor sanırım ben de onlardam sonra vermiyodum ama hwm doktora hem sağlık ocağına kontrole gittiğimizde ikisi de ısrarla sordu ve kesinlikle ver dedi. Ben de çok düzenli olmaa da günde bi kez veriyorum artık

Kızlar çok kötüyüm ağlamak istiyom oglumun pipisini n ucu 3 kenardan çizgi şeklinde kan gibi ama çatlamış sanki ama kan yok çok kırmızı ufledim pipisine nasıl mutlu oldu yarın gitcez doktora

Ay benim kız da öyle. Emzigi verdiğimde kendisi yan donuyosa bil ki uykusu çok

Kızlar çok kötüyüm ağlamak istiyom oglumun pipisini n ucu 3 kenardan çizgi şeklinde kan gibi ama çatlamış sanki ama kan yok çok kırmızı ufledim pipisine nasıl mutlu oldu yarın gitcez doktora
Geçmiş olsun canım

Güvendiğim bir hemşire arkadaşım da mutlaka vermelisin dedi. 9. Ayda demir için tahlil yapılıyorMuş sonuç normalse damlayı bırakıcaz demir eksikliği olursa 1 yaşına kadar devammış

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…