2015 Eylül Anneleri ve Bebişleri ( Doğum Sonrası Paylaşımlar)

İyi Akşamlar kızlar malum yaz geliyor bebişlere güneş kremi kullanacak mıyız? Araştırma yapan oldu muu

Can'ım çorbadan koyu püreden cıvık bi kıvam yapıyorum ben

Canım ilacı emzirme sonu vermeyi dene. Gazı çıkartıcam derken ne var ne yok çıkıyor

bilmiyorumkı canım 6. ay aşısıydı dünki dr karma aşıları ateş yapar dedı
Aynen Can'ım bizim hemşire de aynı şeyi söyledi gelmiş geçmiş olsun inş. Ben eve gelir gelmez verdim calpolu 6saat arayla da devam ettim gecemiz güzel geçti maşaallah ama bugün vermedim mesela geçmiştir nasılsa diye. Bugün de huzursuzlandı yatırmadan bide verdim hem böyle güzel uyuyor

Aynen bizim hemşire de aynı şeyi derdi. 9.ayda tahlil yapılacakmış bakalım sınavdan geçcen mi falan dedi.

Kızlar çoğumuzun bebeği 6.ayı doldurdu.vartık algıları daha açık herşeyden anlar oldular. Onların zihinsel gelişimleri için özellikle yaptığınız bişi var mı? Ben bütün gün evde olunca oyuncaklarıyla falan oynuyoruz ama sanki en değerli anlarını boşa geçiriyormuşum gibi hissediyorum.

biz barıştık .zatenn kus kalamiyoruz
.yaa bebegim cokk kotu oldu kizlarr ya demir surubundan sanirim .3 gundu 2.5 gunn oldu yapamadi.çoook agladi hix durmadi zeytinyagi su.armut masaj yaramadı ise.üstü basi hoz yasindan sırılsıklamdi agladik bizde onla o derece cocuk minicik kaldi süzüldu .fitil verdik tum gun 1 saat uyudu . bir kac kisi organik demir surubu var demisti hatırlayan var mj ondan alalım ????

canim biz de gecen fisher price a baktik ayina uygun neler var diye. su renkli halkalari cubuga gecirme vardi bi tek bulabildigimiz. biz bol bol yeni seyler elliyoruz cogunu emerek tanimaya calisiyor gerci hehe. anlatiyorum ona. sicak ve sogugu taniyoruz yavas yavas. bir de benim yuzume dokundugunda nereme dokunduysa ben de ona dokunup neresi oldugunu soyluyorum. baska neler yapıyorsunuz kizlar:))

Canım bizde aynı durumdaydık mama içiyorsa içine azıcık zeytinyağı koy bizde hemen fayda etti

kızlar hero babynin 8 taahıllı sütlü meyveli mamasını kullanan var mı? ilk aptamil kullandım son zamanlarda bitirmemeye başladı. değiştirdim ben de bakalım bunu begenecek mi. bir de bizz kahvaltıya başladık kaşık mamasının içine çok haşlanmış yarım yumurta sarısı eziyorum bi kaşık da pekmez koyup veriyorum çok seviyor :) yanına da ıhlamur yapıyorum yumurta boğazına takılıyor çünkü. ıhlamur da güzel uyutuyor :)

Canım bizim dişler çıktı alttan iki tane çok az kaldı tamamen çıkmasına iki hafta oldu patlayali belki onlar da ağrı yapar bilmiyorum ki denedim en azından
İlk başta nasıl çıkıyor benin oğlumun üst dişinde beyaz sivilce gibi sert diş mi acaba

Ca
Canım kan sayımına 6ayda bakilmiyormu

Canım ben bugün hero baby 8 tahıllı aldım, hatta biraz önce de verdim hepsini bitirdi kızım.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…