Canım evet diş tamamı çıkmıyor küçücük sivilce gibi ama ele ucu batıyor sert bir şekildeİlk başta nasıl çıkıyor benin oğlumun üst dişinde beyaz sivilce gibi sert diş mi acaba
Doktor blendır mikser kullanma dedi süzgeçten geçir dedi evde tel süzgeç vardı pek içime sinmedi bnde ezdim ama tam ezilmedi bundan sonra biraz daha pütürsüz yapacağımİlk etapta öyle oluyo canım pütürlüye alışık olmadıklarından nasıl yeneceğini de bilmiyolar, öğürmesi de ondan.ama en azından tada alışsın pütüre sonra alıştırırım dersen iyice püre haline getir
Maşallah ben bu ek gıda işini sevmedim emzirmek çok rahatmış vallaCanım ben içine 1 tatlı kaşığı yoğurt koyuyom yarim s
ütkahvesi ffincanı yiyo ardından agloyoda maşallah öyle çoksevdi
Bnmki de hiç ezmeye çalışmadı direk ağzında evirdi çevirdi öğüre öğüre yuttu ama bn yutması kolay olsun diye su verdim aralarda bilmiyorum doğru mu yaptım yoğurt katıp bnde biraz da akışkan yapayım bari bundan sonraCnm bnmki de öğürüyo pütürlüde. Biraz daha ufaklar damakla ezmek için diye düşünüyrm. Yutmaya çalışıyo zaten ezmek yok. Bn de süzgeçten geçiriyorm. 2-3 tatlı kş yoğurt ekleyip kıvamını da açıyorm biraz hem de yoğurt yemiş olsun diye ayrı yemiyo pek. Tabi eğer uyumadıysa ve çok huysuzsa 2-3 kez blender la püre yaptım mecburen
Doğduğunda bizimki de aynen öyleydi doğduğu gece hastanede Bi başladı ağlamaya sabaha kadar hastane inlemişti resmen bnde yeni doğan bebekler 18 saat uyur bilirdim bizimki anca yarısını uyuyorduKızlar ya iyice düzenimiz kaçtı bugün toplamda 3 saat uyumamıştır oğlum sabahtan beri . Uyuduğunda da 10 dk da bir uyandı başındaydım hep uykuya geçemiyo ağlıyo. Uykusunu alamıyo ağlıyo. Uykusuzken mama yemiyo ağlıyo. En son 18:30 civarı kalktı o saatten beri 15 dk önce uyudu. Hep kucağımdaydı ölcem herhalde yorgunluktan sinirden ve üzüntüden. Bi çocuk 5-6 saat uyanık kalır mı... diyecekken aklıma doğduğu ilk 10 gün içindeyken bi gün 17 saat ağlayıp hiç uyumadığı geldi şimdi... Bebekler çok uyur diyenin tezi çürüdü bizimkiyle. Çünkü ilk ay günde max 10 saat uyuyodu
Merhaba arkadaslar. Biz de 2015 eylul annelerine uyeydik. Ama gaz sorunu uyku sorunu gelen giden derken giremedik foruma. Amabbu aralar uyku haric bitcok seyi aştık. Bebegim 18 ağustos dogumlu. Ilk zamanlar kendi kendine uyuyordu ama son 2 aydir emmeden uyumuyo. Gece emzirmeye kalkiyorum her uyandiginda. Genelde 2 veya 3 saatte uyanir. Aksam mutlaka 8 de yatar sabah sa 6 sa kalkar. O sekilde alistirdim. Gece beni pek zorlamiuor aslida da bizim sikintimiz gündüzleri. Kucagimda 3 saat uyuyan bebek yataga konunca 10 dakkada uyaniyor. Gece gibi koydugumda yataga uyanmamasini istiyorum ama olmuyor. Ne is yapabiliyorum ne de yemek. Uyumazsa sürekli miz miz oluyor. Oyle olmasinsansa kolumda uyusun diyorum. Bu sefer de heryerim tutuluyor. Ek gidalara gectik. Herseyi asamali olarak yedirdim. Sabah kahvaltisini da düzene soktum. Kendim peynirnyapiuorum her sabah tuzsuz olarak. Tuzsuz zeytinden de zeytin ezmesibyaptim evde. Sabah ac karina bir cay kasigi pekmez yeriz. Pwynir zeytin yumurta rezene cayi be bebe ekmegi yada irmik puresiyle cok guzel kahvalti yapariz. Denemedigim bir tek kirmizi pancar ve sarimsak kaldi. Bir kac güne onlari da denicem. Biz bu Yemekleri öğün yapiyoruz artik.ve her ikindide de mutlaka kendi mayaladigim yogurt yediriyorum. Bebek beslenmesi uzerinde en fazla furdugum konu. Nasil olsa uyku bir zaman hallolur ama dengesiz beslenme omur boyu surer.Kızlar ya iyice düzenimiz kaçtı bugün toplamda 3 saat uyumamıştır oğlum sabahtan beri . Uyuduğunda da 10 dk da bir uyandı başındaydım hep uykuya geçemiyo ağlıyo. Uykusunu alamıyo ağlıyo. Uykusuzken mama yemiyo ağlıyo. En son 18:30 civarı kalktı o saatten beri 15 dk önce uyudu. Hep kucağımdaydı ölcem herhalde yorgunluktan sinirden ve üzüntüden. Bi çocuk 5-6 saat uyanık kalır mı... diyecekken aklıma doğduğu ilk 10 gün içindeyken bi gün 17 saat ağlayıp hiç uyumadığı geldi şimdi... Bebekler çok uyur diyenin tezi çürüdü bizimkiyle. Çünkü ilk ay günde max 10 saat uyuyodu
Kimi bebegin yapisinda var uykusuzluk. Bwnim yan komsumun kizi 23 günlük ve sabah 4te uyur 8 de uyanir bir daha da uyumaz. Cok zor bir durum.Doğduğunda bizimki de aynen öyleydi doğduğu gece hastanede Bi başladı ağlamaya sabaha kadar hastane inlemişti resmen bnde yeni doğan bebekler 18 saat uyur bilirdim bizimki anca yarısını uyuyordu
benimki de aynen öyle ağlama Çağlar'ı değil sanırım gülerek gönderiyor gülerek karşılıyo hatta annanesine sarılıyo kıskanmıyo değilim yaniBenimkisi gülüyor elini kolunu heyecanla salliyor. Cok şükür korktugum gibi olmadi rahat geciriyoruz. Ise giderkende el salliyorum ağlamıyor. Maşallah
Milupanin gece çayını ilk zamanlar ben de aldim ama icmedi. Inşallah senin bebe içer canim.Yine uykusuz bir gece Allah güç veriyor vallahi ne olacak bu halimiz bilmem.İki tane çocuk büyüttüm böyle şey görmedim ama onlar yaz çocuğuydu çarşı pazar derken yoruluyorlarmiydi, yoksa bu oğlan lara has birşey mi çözemedim..Burdada okuduğum kadarıyla kızlar gece uyuyor oğlanlar uyumuyor sanırım. Yorgunum ya şimdi o uyudu ya 45 dakika uyuyacak ya 2 saat bende uyumak için girdim yatağa ama uyuyamiyorum..Milupanin gece çayını aldım bu akşam onu deniycem bakalım.
Mazejik ic diyecem ama emziriyorsun canimGünaydın kızlar şiddetli bel Ağrı'm var Nasıl geçilenini bilen yardım etsin valla dayanacak halim kalmadı(((((((((((((((
Çook geçmiş olsunGünaydın kızlar şiddetli bel Ağrı'm var Nasıl geçilenini bilen yardım etsin valla dayanacak halim kalmadı(((((((((((((((
Sağol Can'ım içeyim valla çok kötü bebiş zor tutuyorum allahtan eşim evdeMazejik ic diyecem ama emziriyorsun canim
Parol ic faydasi olur insallah
sağol Can'ımÇook geçmiş olsun
Can'ım güzel günlerde büyüt inş bebeğini:) peyniri Nasıl yapıyorsun Can'ım? Benim kızım da 31 temmuz doğumlu, sadece kahvaltı kaldı ona geçmedim henüz. Peki bebeğin emiyor mu Can'ım? Günde kaç kez emiyor?Merhaba arkadaslar. Biz de 2015 eylul annelerine uyeydik. Ama gaz sorunu uyku sorunu gelen giden derken giremedik foruma. Amabbu aralar uyku haric bitcok seyi aştık. Bebegim 18 ağustos dogumlu. Ilk zamanlar kendi kendine uyuyordu ama son 2 aydir emmeden uyumuyo. Gece emzirmeye kalkiyorum her uyandiginda. Genelde 2 veya 3 saatte uyanir. Aksam mutlaka 8 de yatar sabah sa 6 sa kalkar. O sekilde alistirdim. Gece beni pek zorlamiuor aslida da bizim sikintimiz gündüzleri. Kucagimda 3 saat uyuyan bebek yataga konunca 10 dakkada uyaniyor. Gece gibi koydugumda yataga uyanmamasini istiyorum ama olmuyor. Ne is yapabiliyorum ne de yemek. Uyumazsa sürekli miz miz oluyor. Oyle olmasinsansa kolumda uyusun diyorum. Bu sefer de heryerim tutuluyor. Ek gidalara gectik. Herseyi asamali olarak yedirdim. Sabah kahvaltisini da düzene soktum. Kendim peynirnyapiuorum her sabah tuzsuz olarak. Tuzsuz zeytinden de zeytin ezmesibyaptim evde. Sabah ac karina bir cay kasigi pekmez yeriz. Pwynir zeytin yumurta rezene cayi be bebe ekmegi yada irmik puresiyle cok guzel kahvalti yapariz. Denemedigim bir tek kirmizi pancar ve sarimsak kaldi. Bir kac güne onlari da denicem. Biz bu Yemekleri öğün yapiyoruz artik.ve her ikindide de mutlaka kendi mayaladigim yogurt yediriyorum. Bebek beslenmesi uzerinde en fazla furdugum konu. Nasil olsa uyku bir zaman hallolur ama dengesiz beslenme omur boyu surer.
15 martta Can'ım. 15 martta 6 ayını doldurmuş, 7, aydan gün almış oluyor çünkü.Kızlar ya kızım mama similac 1 içyor. 15 eylül doğumlu. Similac 2 ye 15 martta mı 15 nisan da mı geçicez? Of kafam karıştııı
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?