Hızlı mı aksın istiyor acaba bebeğin Can'ım?Ay benim kiz surekli önsüt emecek sonsüt istemiyor ağlıyor meme degistiriyor... Nasil doyacak nasil kilo alacak onsutle kizlar ya
15 martta Can'ım. 15 martta 6 ayını doldurmuş, 7, aydan gün almış oluyor çünkü.
onsutu sagip emzirsen canim?Ay benim kiz surekli önsüt emecek sonsüt istemiyor ağlıyor meme degistiriyor... Nasil doyacak nasil kilo alacak onsutle kizlar ya
Canım bizde yaptırdık çok şükür bişe olmadıBu gece hiç uyumadık rötarix denen illet aşı 3. Ayda olduğu gibi 5. Ayda da mahvetti bizi gece uykusu güzel olan kızım bu gece hiç uyumadı gözlerini açmadan kıvranıp durdu çocuk gözlerini açamıyor ama uyuyamıyor da aynı Zamanda karnı zaten gürül gürül acayip sesler bu Aşıyı yaptırdığıma bin pişman oldum hasta olmasın diye aşı yaptırıyoruz bu sefer aşının kendisi hasta ediyor
Bnm kızım cok huysuz bn Asidan diye düşünüyorum Bi turlu uyutamıyorum sabahtan beri 2 kere kaka yaptı hala rahatlamadı ağlayıp duruyor bizimkinde yan etkilerinin gösterdi galibaCanım bizde yaptırdık çok şükür bişe olmadı
Arkadaşlar bebisleriniz günde kaç kez kaçar dk uyuyor?? Benim kizim genelde 23.00 da uyuyor , sabah 8 de uyanıyor tabi gece boyu ara ara kalkıyor emmek için, 8 de kalktıktan sonra 10.30 zor yapıyoruz 1 saat anca uyuyor, 1_ 1 buçuk tekrar uyuyor 1 saat, sonra gene aynı yanı gün içerinde 4 kez uyuyor hep 1 er saat,uykumuzun çok düzensiz olduğunu söylüyorlar, sizlerin gün içerisinde kaç kez uyuyor?? Nasıl günde 2 kez ve daha uzun yapabilirim uykusunu??
İnşallah canım benimkininde içeceğini sanmam ama Deneyecegim.Milupanin gece çayını ilk zamanlar ben de aldim ama icmedi. Inşallah senin bebe içer canim.
Merhaba arkadaslar. Biz de 2015 eylul annelerine uyeydik. Ama gaz sorunu uyku sorunu gelen giden derken giremedik foruma. Amabbu aralar uyku haric bitcok seyi aştık. Bebegim 18 ağustos dogumlu. Ilk zamanlar kendi kendine uyuyordu ama son 2 aydir emmeden uyumuyo. Gece emzirmeye kalkiyorum her uyandiginda. Genelde 2 veya 3 saatte uyanir. Aksam mutlaka 8 de yatar sabah sa 6 sa kalkar. O sekilde alistirdim. Gece beni pek zorlamiuor aslida da bizim sikintimiz gündüzleri. Kucagimda 3 saat uyuyan bebek yataga konunca 10 dakkada uyaniyor. Gece gibi koydugumda yataga uyanmamasini istiyorum ama olmuyor. Ne is yapabiliyorum ne de yemek. Uyumazsa sürekli miz miz oluyor. Oyle olmasinsansa kolumda uyusun diyorum. Bu sefer de heryerim tutuluyor. Ek gidalara gectik. Herseyi asamali olarak yedirdim. Sabah kahvaltisini da düzene soktum. Kendim peynirnyapiuorum her sabah tuzsuz olarak. Tuzsuz zeytinden de zeytin ezmesibyaptim evde. Sabah ac karina bir cay kasigi pekmez yeriz. Pwynir zeytin yumurta rezene cayi be bebe ekmegi yada irmik puresiyle cok guzel kahvalti yapariz. Denemedigim bir tek kirmizi pancar ve sarimsak kaldi. Bir kac güne onlari da denicem. Biz bu Yemekleri öğün yapiyoruz artik.ve her ikindide de mutlaka kendi mayaladigim yogurt yediriyorum. Bebek beslenmesi uzerinde en fazla furdugum konu. Nasil olsa uyku bir zaman hallolur ama dengesiz beslenme omur boyu surer.
Günaydın kızlar şiddetli bel Ağrı'm var Nasıl geçilenini bilen yardım etsin valla dayanacak halim kalmadı(((((((((((((((
Bn de hastanede kaldığım gece hiç uyumamıştım cnm aynıydı :/ o gece anlamıştım zaten gelecek günleriDoğduğunda bizimki de aynen öyleydi doğduğu gece hastanede Bi başladı ağlamaya sabaha kadar hastane inlemişti resmen bnde yeni doğan bebekler 18 saat uyur bilirdim bizimki anca yarısını uyuyordu
Bzm de gece kalkmalarımız var cnm ama çabuk dalıyo genelde bunaralar diş sıkıntısından düzen değişti. Gündüz de durum aynı tam düzene girmişti uykuları şimdi 10 dk da uyanıyo. 18 eylül doğumlu oğlum o günden beri doğru düzgün yemek yapmadım bn de cnm. Temizlik desen yok. Hep kucakta geziyo uyanıkken çok zorlanıyorm bn de. Biz de ek gıdada iyiyiz aslında oğlum iştahlıydı ama şimdi uykusuzluktan yemek yerken bile eziyet ediyo devamlı üst değiştirip halı koltuk siliyorm. Allahım yardımcımız olsun hepimizinMerhaba arkadaslar. Biz de 2015 eylul annelerine uyeydik. Ama gaz sorunu uyku sorunu gelen giden derken giremedik foruma. Amabbu aralar uyku haric bitcok seyi aştık. Bebegim 18 ağustos dogumlu. Ilk zamanlar kendi kendine uyuyordu ama son 2 aydir emmeden uyumuyo. Gece emzirmeye kalkiyorum her uyandiginda. Genelde 2 veya 3 saatte uyanir. Aksam mutlaka 8 de yatar sabah sa 6 sa kalkar. O sekilde alistirdim. Gece beni pek zorlamiuor aslida da bizim sikintimiz gündüzleri. Kucagimda 3 saat uyuyan bebek yataga konunca 10 dakkada uyaniyor. Gece gibi koydugumda yataga uyanmamasini istiyorum ama olmuyor. Ne is yapabiliyorum ne de yemek. Uyumazsa sürekli miz miz oluyor. Oyle olmasinsansa kolumda uyusun diyorum. Bu sefer de heryerim tutuluyor. Ek gidalara gectik. Herseyi asamali olarak yedirdim. Sabah kahvaltisini da düzene soktum. Kendim peynirnyapiuorum her sabah tuzsuz olarak. Tuzsuz zeytinden de zeytin ezmesibyaptim evde. Sabah ac karina bir cay kasigi pekmez yeriz. Pwynir zeytin yumurta rezene cayi be bebe ekmegi yada irmik puresiyle cok guzel kahvalti yapariz. Denemedigim bir tek kirmizi pancar ve sarimsak kaldi. Bir kac güne onlari da denicem. Biz bu Yemekleri öğün yapiyoruz artik.ve her ikindide de mutlaka kendi mayaladigim yogurt yediriyorum. Bebek beslenmesi uzerinde en fazla furdugum konu. Nasil olsa uyku bir zaman hallolur ama dengesiz beslenme omur boyu surer.
Geçmiş olsun cnm bebişi taşımaktan mı acaba?? Bnm öyle çünküGünaydın kızlar şiddetli bel Ağrı'm var Nasıl geçilenini bilen yardım etsin valla dayanacak halim kalmadı(((((((((((((((
Biz de 18 eylül doğumluyuz cnm martta geçilecekKızlar ya kızım mama similac 1 içyor. 15 eylül doğumlu. Similac 2 ye 15 martta mı 15 nisan da mı geçicez? Of kafam karıştııı
Biz de olduk cnm ama olmadı extra bi rahatsızlık acaba dişten mi???Bnm kızım cok huysuz bn Asidan diye düşünüyorum Bi turlu uyutamıyorum sabahtan beri 2 kere kaka yaptı hala rahatlamadı ağlayıp duruyor bizimkinde yan etkilerinin gösterdi galiba(
Cnm bizim uykularımız da tam böyleydi diş sıkıntısına kadar tabi. Ama normal olanı bu düzen sanırım tabiki yatma saatleri çok geç ama da etken yatsa 22-23:30 arası verdiğim muhallebiyi ya yemez ya da uykusu açılır o yüzden gece öğünü bitene kadar böyle gidecek sanırım. Ama diş sıkıntısından olan düzeni de kaçtı inşallah bir an önce çıkar dişi de rahatlarız.bulduğum uyku tablosunu kopyalıyormArkadaşlar bebisleriniz günde kaç kez kaçar dk uyuyor?? Benim kizim genelde 23.00 da uyuyor , sabah 8 de uyanıyor tabi gece boyu ara ara kalkıyor emmek için, 8 de kalktıktan sonra 10.30 zor yapıyoruz 1 saat anca uyuyor, 1_ 1 buçuk tekrar uyuyor 1 saat, sonra gene aynı yanı gün içerinde 4 kez uyuyor hep 1 er saat,uykumuzun çok düzensiz olduğunu söylüyorlar, sizlerin gün içerisinde kaç kez uyuyor?? Nasıl günde 2 kez ve daha uzun yapabilirim uykusunu??
Maşallah cnmDoktordan geldik çok şükür 7 kilo oldu sıpa 69cm olmuş boyu
Maşallah cnm5. Ay mı doldu 6. Ay mı??
Evet canım sağol :)Freyza__ gözleri mavimi ayyyyy yerim yaaa maşallah
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?