2015 Eylül Anneleri ve Bebişleri ( Doğum Sonrası Paylaşımlar)

Kizlar zinco damla önerdi doktor boy ve istah icin. Var mi kullanan?
Ben aldım ama gaza faydası olmayınca kullanmadım geçen bir arkadaşa da boy uzatır diye tavsiye etmiş doktoru sanırım içindeki kimyon yağından uzatıyor. İçinde çok yağ var onun vardır hepsinin bir faydası. İstahta açar herhalde..Bende kullanayim boy için bari uzun olsun boyu.:)

Canım KV hergun AC dediydi bana onun aklıyla hergun actim doktorda kızdı enfeksiyon kapar dedi idrar tahlili verdik yarın bakcaz
Geçmiş olsun cnm neden öyle olmuş pipisi?? Bizm de pipi bitişikti dr açtı ama banyo yaptırırken açın temizleyin mikrop kapmasın dedi :/

Canım KV hergun AC dediydi bana onun aklıyla hergun actim doktorda kızdı enfeksiyon kapar dedi idrar tahlili verdik yarın bakcaz
Çok bilmişler yine.. İnşllh geçer cnm çabucak. Biz de banyo da bile açamıyorz dr da enfeksiyon kapabilir ama içinin de kirlenmemesi lazım dedi yani bir an önce sünnet gerekiyo bize

Bizimkine yürütec aldım sadece işim olduğunda 5 dakika oturtuyorum okadar sevdiki anlatamam mutluluğunu ya..Pipsinde yapisiklik vardı doktor 10 .aya sünnet demişti sanırım yurutec sayesinde pipisi açılmış ya okadar korktumki eşime gösterdim güldü böyle olması lazımdı en başta dedi. Kıyamam ya tığ ucu gibi delikten çiş ini yapıyormuş bugüne kadar komple açılmış. Sevineyimmi üzüleyim mi bilemedim..Eşim çok mutlu artık sünnet 5-6 yaşındayken yaparız diyor..

Canım nerden anlıyoruz yapisikmi degilmi benimkinin burus burus ucu Freyza__
Yvzbt enfeksiyon iltihap filan olmadan yasina gelsede yaptirsak cok korkuyom bendede cok sik enfeksiyon olur cok csni yaniyo insanin

Gözünüz aydın cnm :) bizim dr ısrarla alma diyo yürüteç çok heves etmiştm ama eşim de almaktan yana değil

Canım nerden anlıyoruz yapisikmi degilmi benimkinin burus burus ucu Freyza__
Yvzbt enfeksiyon iltihap filan olmadan yasina gelsede yaptirsak cok korkuyom bendede cok sik enfeksiyon olur cok csni yaniyo insanin
Canım geri çekilmiyordu deri üstünü örtüyordu sadece çişini yapacak kadar yeri vardı elimizle banyodan banyoya indirmeye çalışıyorduk doktor yapın demişti ama hiç inmiyordu.

Benim kızım da aynı şekilde uyuyor. Bu ikinci çocuğum oğlum da bebek ken aynı sekilde uyuyorum. daha uzun ve 2 kez uyumasi için biraz daha buyumeleri gerekiyor. 8 9 aylık gibi uyumaya baslişti oğlum.

Canım sağol geçen arkadaş dedi uzulduum bende hatami yapıyorum gerçi pek elimde değil bebise uyuyoruz

Çok sağol tablo iyi oldu sadece geç uyuyoruz inşallah duzelir

Bu arada bugün hava kapalı ve yağmurlu yine bunalımlardayom
Freyza__ ve diğer 1 den fazla çocuğu olamlar :)) bebeğinizle uğraşırken diğer çocuk(lar)la nasıl ilgileniyosunuz?? Bn üstümü zor değiştiriyorm vakit olsa bile halim olmuyo evde değişik bi hava, ruh hali var bebeğe odaklı. Eski halimizi bırak çeyreğinden eser yok. Çok merak ediyorm sizler nasıl vakit ayırıyosunuz?? Allah sizlerin de çok çok yardımcısı olsun

Gözünüz aydın cnm :) bizim dr ısrarla alma diyo yürüteç çok heves etmiştm ama eşim de almaktan yana değil
Bulaşık makinesini doldurup boşaltmak için aldım açıkçası tezgah doluyor uyurken sez çıkmasın diye yapamiyordum uyanıkken yalnız ağlıyor oturma pozisyonunda zaten istediğinde kalkıyor. Ben diğer iki çocuğum da kullandım erkek kardesimdede kullandık bir sıkıntı olmadı inşallah bundada olmaz.

Benimde kızımın gözleri masmavi, ben ela gozluyum eşim yeşil.. Amcasının gözleri mavi, hala dönebilir diyorlar rengine gerçi 6 aylık olduk dönmez sanırım
Döner canım yeşil olur benimki yeşil ilk mavi oluyor yaşı ilerledikçe koyulaşıp yeşil oluyor.Kızımdan biliyorum.Masmaviydi gözleri şuan kenarları benim yesilimden içinde babasının renkleri var..

Canım benimkiler büyük okuldan döndüklerinde ilgileniyorlar yemek yapıyorum.

Benimde kızımın gözleri masmavi, ben ela gozluyum eşim yeşil.. Amcasının gözleri mavi, hala dönebilir diyorlar rengine gerçi 6 aylık olduk dönmez sanırım
Dönmez cnm bizim dr 3 aylıkken bebiş sormuştuk değişmez dedi

Sizlere bişey anlatayım hazır oğlan ıyuyoken. Bn öyle çok fazla batıl inanca sahip değilim sadece nazara çok inanıyorm o kadar ama... Oğlımun gözler biri mavi-gri gibi biri ela-yeşil gibi. Anne baba yeşil tonları. Bizim köpepimiz var çok seviyormm sibirya kurdu bir gözü kahve bir gözü mavi. Ona hmileyken çok baktım diye böyle olduğunu düşünmüyo değilim bazen sizce??

Döner canım yeşil olur benimki yeşil ilk mavi oluyor yaşı ilerledikçe koyulaşıp yeşil oluyor.Kızımdan biliyorum.Masmaviydi gözleri şuan kenarları benim yesilimden içinde babasının renkleri var..

Bende yeşil olur diye tahmin ediyorum, amcaya benzeme olasılığı düşük sanki ama ela yada kahverengiye donmez sanirim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…