Ben aldım ama gaza faydası olmayınca kullanmadım geçen bir arkadaşa da boy uzatır diye tavsiye etmiş doktoru sanırım içindeki kimyon yağından uzatıyor. İçinde çok yağ var onun vardır hepsinin bir faydası. İstahta açar herhalde..Bende kullanayim boy için bari uzun olsun boyu.:)Kizlar zinco damla önerdi doktor boy ve istah icin. Var mi kullanan?
Geçmiş olsun cnm neden öyle olmuş pipisi?? Bizm de pipi bitişikti dr açtı ama banyo yaptırırken açın temizleyin mikrop kapmasın dedi :/
6 aylık kontrol mü Can'ım? Maaşallah bebişineDoktordan geldik çok şükür 7 kilo oldu sıpa 69cm olmuş boyu
Çok bilmişler yine.. İnşllh geçer cnm çabucak. Biz de banyo da bile açamıyorz dr da enfeksiyon kapabilir ama içinin de kirlenmemesi lazım dedi yani bir an önce sünnet gerekiyo bizeCanım KV hergun AC dediydi bana onun aklıyla hergun actim doktorda kızdı enfeksiyon kapar dedi idrar tahlili verdik yarın bakcaz
Gözünüz aydın cnm :) bizim dr ısrarla alma diyo yürüteçBizimkine yürütec aldım sadece işim olduğunda 5 dakika oturtuyorum okadar sevdiki anlatamam mutluluğunu ya..Pipsinde yapisiklik vardı doktor 10 .aya sünnet demişti sanırım yurutec sayesinde pipisi açılmış ya okadar korktumki eşime gösterdim güldü böyle olması lazımdı en başta dedi. Kıyamam ya tığ ucu gibi delikten çiş ini yapıyormuş bugüne kadar komple açılmış. Sevineyimmi üzüleyim mi bilemedim..Eşim çok mutlu artık sünnet 5-6 yaşındayken yaparız diyor..
Bn önce havuç patates pirinçle başladım cnm şimdi bunların içine bal kabağıyla yer elması ekledim biraz karıştırıyorm :)Kızlar turuncu olan kabağa pirincmi katayim patatesmi
Canım geri çekilmiyordu deri üstünü örtüyordu sadece çişini yapacak kadar yeri vardı elimizle banyodan banyoya indirmeye çalışıyorduk doktor yapın demişti ama hiç inmiyordu.
Benim kızım da aynı şekilde uyuyor. Bu ikinci çocuğum oğlum da bebek ken aynı sekilde uyuyorum. daha uzun ve 2 kez uyumasi için biraz daha buyumeleri gerekiyor. 8 9 aylık gibi uyumaya baslişti oğlum.
Cnm bizim uykularımız da tam böyleydi diş sıkıntısına kadar tabi. Ama normal olanı bu düzen sanırım tabiki yatma saatleri çok geç ama da etken yatsa 22-23:30 arası verdiğim muhallebiyi ya yemez ya da uykusu açılır o yüzden gece öğünü bitene kadar böyle gidecek sanırım. Ama diş sıkıntısından olan düzeni de kaçtı inşallah bir an önce çıkar dişi de rahatlarız.bulduğum uyku tablosunu kopyalıyorm
Eki Görüntüle 1781795
Bulaşık makinesini doldurup boşaltmak için aldım açıkçası tezgah doluyor uyurken sez çıkmasın diye yapamiyordum uyanıkken yalnız ağlıyor oturma pozisyonunda zaten istediğinde kalkıyor. Ben diğer iki çocuğum da kullandım erkek kardesimdede kullandık bir sıkıntı olmadı inşallah bundada olmaz.Gözünüz aydın cnm :) bizim dr ısrarla alma diyo yürüteççok heves etmiştm ama eşim de almaktan yana değil
Döner canım yeşil olur benimki yeşil ilk mavi oluyor yaşı ilerledikçe koyulaşıp yeşil oluyor.Kızımdan biliyorum.Masmaviydi gözleri şuan kenarları benim yesilimden içinde babasının renkleri var..Benimde kızımın gözleri masmavi, ben ela gozluyum eşim yeşil.. Amcasının gözleri mavi, hala dönebilir diyorlar rengine gerçi 6 aylık olduk dönmez sanırım
Canım benimkiler büyük okuldan döndüklerinde ilgileniyorlar yemek yapıyorum.Bu arada bugün hava kapalı ve yağmurlu yine bunalımlardayom
Freyza__ ve diğer 1 den fazla çocuğu olamlar :)) bebeğinizle uğraşırken diğer çocuk(lar)la nasıl ilgileniyosunuz?? Bn üstümü zor değiştiriyorm vakit olsa bile halim olmuyo evde değişik bi hava, ruh hali var bebeğe odaklı. Eski halimizi bırak çeyreğinden eser yok. Çok merak ediyorm sizler nasıl vakit ayırıyosunuz?? Allah sizlerin de çok çok yardımcısı olsun
Dönmez cnm bizim dr 3 aylıkken bebiş sormuştuk değişmez dediBenimde kızımın gözleri masmavi, ben ela gozluyum eşim yeşil.. Amcasının gözleri mavi, hala dönebilir diyorlar rengine gerçi 6 aylık olduk dönmez sanırım
Döner canım yeşil olur benimki yeşil ilk mavi oluyor yaşı ilerledikçe koyulaşıp yeşil oluyor.Kızımdan biliyorum.Masmaviydi gözleri şuan kenarları benim yesilimden içinde babasının renkleri var..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?