Canım geri çekilmiyordu deri üstünü örtüyordu sadece çişini yapacak kadar yeri vardı elimizle banyodan banyoya indirmeye çalışıyorduk doktor yapın demişti ama hiç inmiyordu.
İnşallah canım sağolCanımyaa iinşallah bi daha öyle olmaz artık
Dönmez cnm bizim dr 3 aylıkken bebiş sormuştuk değişmez dedi
Sizlere bişey anlatayım hazır oğlan ıyuyoken. Bn öyle çok fazla batıl inanca sahip değilim sadece nazara çok inanıyorm o kadar ama... Oğlımun gözler biri mavi-gri gibi biri ela-yeşil gibi. Anne baba yeşil tonları. Bizim köpepimiz var çok seviyormm sibirya kurdu bir gözü kahve bir gözü mavi. Ona hmileyken çok baktım diye böyle olduğunu düşünmüyo değilim bazen sizce??
Dönmez cnm bizim dr 3 aylıkken bebiş sormuştuk değişmez dedi
Sizlere bişey anlatayım hazır oğlan ıyuyoken. Bn öyle çok fazla batıl inanca sahip değilim sadece nazara çok inanıyorm o kadar ama... Oğlımun gözler biri mavi-gri gibi biri ela-yeşil gibi. Anne baba yeşil tonları. Bizim köpepimiz var çok seviyormm sibirya kurdu bir gözü kahve bir gözü mavi. Ona hmileyken çok baktım diye böyle olduğunu düşünmüyo değilim bazen sizce??
Baya yattım sağılsun eşim baktı Nebile hafifledi yaÇok sıkı bi korse tak benimde geçen ay oldu ayyy ne kötü bi ağrı bebeğinaaltını alamiyodum
Yok canım açık renk kalacak.Bende yeşil olur diye tahmin ediyorum, amcaya benzeme olasılığı düşük sanki ama ela yada kahverengiye donmez sanirim
Ben sade yapmıştım ama bildiğim kadarıyla pirinç canımKızlar turuncu olan kabağa pirincmi katayim patatesmi
O zmn avantaja dönmüş :))Canım benimkiler büyük okuldan döndüklerinde ilgileniyorlar yemek yapıyorum.
Bizde denk mi geldi bilmiyorm ki :/Gözleri farklı renktemi bizim sokakta bi sibirya kurdu var hergun bakardim gözüne ama koyu kahve oğlanın gozleri
Aman cnm taşıma :) zaten yeterince yükümüz varBaya yattım sağılsun eşim baktı Nebile hafifledi ya
Yvzbt canm dün su taşıdım ondan oldu tövbe ettım daha taşımam
Pipisi dönmüyor du yani dimi bizimkide oyleydi bir defada enfeksiyon kapmıştı sünnet olduk kurtulduk şükürCanım geri çekilmiyordu deri üstünü örtüyordu sadece çişini yapacak kadar yeri vardı elimizle banyodan banyoya indirmeye çalışıyorduk doktor yapın demişti ama hiç inmiyordu.
Dönmek bilmiyorum ama siyrilmiyordu yani bakalım sünnetten sıyırdık sanırım kontrol ettiririz yine.D
Pipisi dönmüyor du yani dimi bizimkide oyleydi bir defada enfeksiyon kapmıştı sünnet olduk kurtulduk şükür
Oğlum krese gidiyor. Gündüz Bebeklerim. Çok kucakçi nazli bir bebek. Sallayarak uyutuyorum hep. Gunduz besik hiç durmamali yoksa uyanıyor. Zaten en çok 1 saat uyuyor. Akşam da biriyle baba biriyle ben ilgileniyorum. Annem de yakinda oturuyor. Yardıma geliyor sağolsun. yoksa tekbasina çok zor. Tek kaldığımda bebek kucakta oğluma oyun oynuyoruz ama çok yorucu.Bu arada bugün hava kapalı ve yağmurlu yine bunalımlardayom
Freyza__ ve diğer 1 den fazla çocuğu olamlar :)) bebeğinizle uğraşırken diğer çocuk(lar)la nasıl ilgileniyosunuz?? Bn üstümü zor değiştiriyorm vakit olsa bile halim olmuyo evde değişik bi hava, ruh hali var bebeğe odaklı. Eski halimizi bırak çeyreğinden eser yok. Çok merak ediyorm sizler nasıl vakit ayırıyosunuz?? Allah sizlerin de çok çok yardımcısı olsun
Can'ım bebeğim sabah altıda kalktığı için hemen emziriyorum sekiz gibi de kahvaltı veriyom. Birdahaki öğün öğlen birde akşam da yedide. Aralarda saat başı hep emiyor. Gece de sürekli emziriyorum uyandıkça. Peyniri de bir su bardağı sütü kaynatıyorum kaynayınca içine 7,8 damla limon damlatıp sütü kesiyorum. Hemen süzüp taze taze irmik muhallebisinin içine katıyorum. Dışarda satılan hazır peynirlerden daha bol kalsiyum içeriyor ve katkısız oluyor. Zeytın ezmesini de kendim yapıyorum tuzsuz zeytinden.Can'ım güzel günlerde büyüt inş bebeğini:) peyniri Nasıl yapıyorsun Can'ım? Benim kızım da 31 temmuz doğumlu, sadece kahvaltı kaldı ona geçmedim henüz. Peki bebeğin emiyor mu Can'ım? Günde kaç kez emiyor?
Geç Can'ım. Çok fazla beklemene gerek yok, bebeğin Boğaz'ına düşkünse bekleme, azar azar başla..Maşallah sana canım bende süt alıp peynir yspcam inşallah salı günü peynir yumurta Ihlamurlar kahvaltiya geceyim öğlen corbam var ikindide tazeyse yoğurt veriyom değilse 5 meyveli hazır kaşık mamasi
Yine çok huysuz uyumamak için direniyor aglıyor durmadanbayan34 gecmis olsuncanım İyimi simdi bebisin
Amin Can'ım benimBn de hastanede kaldığım gece hiç uyumamıştım cnm aynıydı :/ o gece anlamıştım zaten gelecek günleri
Bzm de gece kalkmalarımız var cnm ama çabuk dalıyo genelde bunaralar diş sıkıntısından düzen değişti. Gündüz de durum aynı tam düzene girmişti uykuları şimdi 10 dk da uyanıyo. 18 eylül doğumlu oğlum o günden beri doğru düzgün yemek yapmadım bn de cnm. Temizlik desen yok. Hep kucakta geziyo uyanıkken çok zorlanıyorm bn de. Biz de ek gıdada iyiyiz aslında oğlum iştahlıydı ama şimdi uykusuzluktan yemek yerken bile eziyet ediyo devamlı üst değiştirip halı koltuk siliyorm. Allahım yardımcımız olsun hepimizin
Geçmiş olsun cnm bebişi taşımaktan mı acaba?? Bnm öyle çünkü
Biz de 18 eylül doğumluyuz cnm martta geçilecek
Biz de olduk cnm ama olmadı extra bi rahatsızlık acaba dişten mi???
Cnm bizim uykularımız da tam böyleydi diş sıkıntısına kadar tabi. Ama normal olanı bu düzen sanırım tabiki yatma saatleri çok geç ama da etken yatsa 22-23:30 arası verdiğim muhallebiyi ya yemez ya da uykusu açılır o yüzden gece öğünü bitene kadar böyle gidecek sanırım. Ama diş sıkıntısından olan düzeni de kaçtı inşallah bir an önce çıkar dişi de rahatlarız.bulduğum uyku tablosunu kopyalıyorm
Eki Görüntüle 1781795
Can'ım bence irmikli yap ki kabağın tadını alsın.Kızlar turuncu olan kabağa pirincmi katayim patatesmi
Can'ım bence irmikli yap ki kabağın tadını alsın.Kızlar turuncu olan kabağa pirincmi katayim patatesmi
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?