2015 Eylül Anneleri ve Bebişleri ( Doğum Sonrası Paylaşımlar)

Bu gözler konusunda etrafta çok yorum duyuyorum yok bir yaşına kadar Yeşildi şimdi ela oldu falan diye oyuzden göz rengimiz bakalım ne olacak dönecek mi

Gözleri farklı renktemi bizim sokakta bi sibirya kurdu var hergun bakardim gözüne ama koyu kahve oğlanın gozleri

Canım benimkiler büyük okuldan döndüklerinde ilgileniyorlar yemek yapıyorum.
O zmn avantaja dönmüş :))

Gözleri farklı renktemi bizim sokakta bi sibirya kurdu var hergun bakardim gözüne ama koyu kahve oğlanın gozleri
Bizde denk mi geldi bilmiyorm ki :/

Baya yattım sağılsun eşim baktı Nebile hafifledi ya
Yvzbt canm dün su taşıdım ondan oldu tövbe ettım daha taşımam
Aman cnm taşıma :) zaten yeterince yükümüz var

D
Canım geri çekilmiyordu deri üstünü örtüyordu sadece çişini yapacak kadar yeri vardı elimizle banyodan banyoya indirmeye çalışıyorduk doktor yapın demişti ama hiç inmiyordu.
Pipisi dönmüyor du yani dimi bizimkide oyleydi bir defada enfeksiyon kapmıştı sünnet olduk kurtulduk şükür

Oğlum krese gidiyor. Gündüz Bebeklerim. Çok kucakçi nazli bir bebek. Sallayarak uyutuyorum hep. Gunduz besik hiç durmamali yoksa uyanıyor. Zaten en çok 1 saat uyuyor. Akşam da biriyle baba biriyle ben ilgileniyorum. Annem de yakinda oturuyor. Yardıma geliyor sağolsun. yoksa tekbasina çok zor. Tek kaldığımda bebek kucakta oğluma oyun oynuyoruz ama çok yorucu.

Can'ım bebeğim sabah altıda kalktığı için hemen emziriyorum sekiz gibi de kahvaltı veriyom. Birdahaki öğün öğlen birde akşam da yedide. Aralarda saat başı hep emiyor. Gece de sürekli emziriyorum uyandıkça. Peyniri de bir su bardağı sütü kaynatıyorum kaynayınca içine 7,8 damla limon damlatıp sütü kesiyorum. Hemen süzüp taze taze irmik muhallebisinin içine katıyorum. Dışarda satılan hazır peynirlerden daha bol kalsiyum içeriyor ve katkısız oluyor. Zeytın ezmesini de kendim yapıyorum tuzsuz zeytinden.

Maşallah sana canım bende süt alıp peynir yspcam inşallah salı günü peynir yumurta Ihlamurlar kahvaltiya geceyim öğlen corbam var ikindide tazeyse yoğurt veriyom değilse 5 meyveli hazır kaşık mamasi
Geç Can'ım. Çok fazla beklemene gerek yok, bebeğin Boğaz'ına düşkünse bekleme, azar azar başla..

Amin Can'ım benim

Ya kizlar kayinvalidegil burda iken gorumce ile temizlik yaptık 4 gün kaldılar hep 12 1 de yattik kızım bu aralar gece çok uyanıyor yorgunluktan tükenmek üzereyim şükür kızım çok yaramaz değildi hala da çok değil de eskisine göre hiç durmuyor haliyle buyuyor durmayacak ama ben bedenen ve ruhen çok yorgunum hava kapalı yorganın altına girip günlerce cikmayasim var. Kucakta da durmuyor yatınca oturmak istiyor ağlıyor herseyden sıkılıyor ve galiba bunlar daha iyi gunlerimiz her goren büyüdükçe daha da zor diyor gurbette bir başıma ev işi yemek z9r geliyor

Diş değil galiba çünkü pazartesi doktora gittik diş için daha çıkacak gibi durmuyor dedi ya rotanın ilk dozunda da sıkıntı yaşadık o yüzden sanirim rota alışı bizimkine dokunuyor

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…