2015 Eylül Anneleri ve Bebişleri ( Doğum Sonrası Paylaşımlar)

Bizimki max 3 saat uyuyor sonra acikmis olarak uyaniyor. Dun gunduz toplasaniz 4 saat uyumustur buna ragmen gece sancidan 2 3 saat uyudu sadece. Emiyor gazi cikiyor yatiriyorum basliyo ikinmaya aglamaya. Sabaha kadar bu dongu surdu ve cok yorgun mutsuz hissediyorum kendimi

Kızlar gece beslemek için kaç saatte bir uyandiriyorsunuz bebislerinizi
O ne zaman uyanırsa canım. Mesela banyo yaptırdığım geceler 4,5 saat falan uyuduğu oluyor. Bazen 1 saatte uyuduğu oluyor.

Kızlar doğum yaptığım günden beri ilk defa dun gece sütümü sağdım. Sabah dolapta baktığımda sanki özü dibe çökmüş gibi. Sağan varsa sizlerin de öyle mi oluyor? Bi de dolaptan çıkarınca sıcak suyun içine mi koyuyorsunuz? Eşime bi garip geldi , çocuğa taze taze ver, dedi de. Ben de mama yerine bi öğün veririz, dedim.

Ben sagip dolaba koyarim ama hic dibe coken bir sey olmadi simdiye kadar. Ustunde hafif yag birikiyor benim. Belki herkesin farklidir ama ben parca parca gorunuyorsa bozulmustur diye atiyorum canim.
Sicak suyun icine koyuyorum, aslinda ilik suyun icine konulmasi lazimmis . Bir de fazla calkalanmamasi lazimmis, yavasca karistirilmali ki vitaminleri gitmesin

Ne kadar zamanda geçti cnm dr a sordm opmekten dedi.

Opuyor musunuz cok? Ozellikl sakalli kisiler opmese iyi olur :)
Benim de oldu ama dr anne sutundeki hormonlardan geciyor demisti, baska bir hemsire de sakalli kisilerim opmesinden fln olabilir dedi.
Krem surmustum daha kotu oldu.hic bir sey yapmassan daha cabuk gecer.
Ben de cok kafaya takiordum ama gecti 1 haftada,tum surati dolmustu bizim. Simdi ara ara tek tuk cikiyor.

@ayka777 canim ben doktora gittim pamukcuk icin, bizde pamukcuk yokmus, sut kalintisiymis omlar, gunluk agiz temizligi yapim dedi. Senin icin sordum, karbonatli su eski bir yontemdir, cocugun da midesini bulandirir, artik tavsiye etmiyoruz dedi. Doktor duruma gore ilac yazmali dedi.

Dun aksam aradigim baska bir doktor da gunde 3 defa karbonatli suyla temizleyince gecer dedi. Her dr da farkli :)

Bir de uyandirma konusu olmus, artik uyandirma dedi, ne zaman isterse emsin, ozellikle gece hic uyandirma kendi kalkmadan dedi. Sonra aliskanlik yapar hep kalkarmis.

Parça parça değil Can'ım, senin dediğin gibi yağ birikmesi gibi .

Cok tesekkurler canim yeni bi doktor aramaliyim ben

Bizde hep o haldeyiz tum gun ikinma kivrabma inleme ama antibiotik fln kullanmiyorum bagirsak gelisimini tam tamamlamamis benim kiz o yuzdenmis bio gala die bitkisel bir damlamiz var o biraz rahatlatiyor ama yine kivraniyo cocuk ikinmaktan kusuyo benimki arti

Opuyoruz valla:)) ins gecer cnm dedign gibi bisi yapmasak daha iyi.bizim de tum yuzde var

Kizlar ist sisli mecidyekoy civari iyi bi cocuk dr var mi bildiginiz? Nerelere gidiyosunuz?

Kizlar 37 gunluk kizim burnundan nefes zor alıyo cektom temiz grip oluyo galiba hapsurmasi da var napcam

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…