Bnm ki uyandirmaya gerek kalmıyor max 1.30 saatte bi beni o kaldırıyorKızlar gece beslemek için kaç saatte bir uyandiriyorsunuz bebislerinizi
Aynen benimkide ole saat gibi)))2saatte bi kaldiriyoorBnm ki uyandirmaya gerek kalmıyor max 1.30 saatte bi beni o kaldırıyor
Geciyor kendi canım bisey yapmadim bnKızlar bebeğin yüzünde çıkan sivilce için ne yapıyoruz
Ne kadar zamanda geçti cnm dr a sordm opmekten dedi.Geciyor kendi canım bisey yapmadim bn
O ne zaman uyanırsa canım. Mesela banyo yaptırdığım geceler 4,5 saat falan uyuduğu oluyor. Bazen 1 saatte uyuduğu oluyor.Kızlar gece beslemek için kaç saatte bir uyandiriyorsunuz bebislerinizi
Kızlar doğum yaptığım günden beri ilk defa dun gece sütümü sağdım. Sabah dolapta baktığımda sanki özü dibe çökmüş gibi. Sağan varsa sizlerin de öyle mi oluyor? Bi de dolaptan çıkarınca sıcak suyun içine mi koyuyorsunuz? Eşime bi garip geldi , çocuğa taze taze ver, dedi de. Ben de mama yerine bi öğün veririz, dedim.
Ne kadar zamanda geçti cnm dr a sordm opmekten dedi.
Parça parça değil Can'ım, senin dediğin gibi yağ birikmesi gibi .Ben sagip dolaba koyarim ama hic dibe coken bir sey olmadi simdiye kadar. Ustunde hafif yag birikiyor benim. Belki herkesin farklidir ama ben parca parca gorunuyorsa bozulmustur diye atiyorum canim.
Sicak suyun icine koyuyorum, aslinda ilik suyun icine konulmasi lazimmis . Bir de fazla calkalanmamasi lazimmis, yavasca karistirilmali ki vitaminleri gitmesin
Parça parça değil Can'ım, senin dediğin gibi yağ birikmesi gibi .
Cok tesekkurler canim yeni bi doktor aramaliyim ben@ayka777 canim ben doktora gittim pamukcuk icin, bizde pamukcuk yokmus, sut kalintisiymis omlar, gunluk agiz temizligi yapim dedi. Senin icin sordum, karbonatli su eski bir yontemdir, cocugun da midesini bulandirir, artik tavsiye etmiyoruz dedi. Doktor duruma gore ilac yazmali dedi.
Dun aksam aradigim baska bir doktor da gunde 3 defa karbonatli suyla temizleyince gecer dedi. Her dr da farkli :)
Bir de uyandirma konusu olmus, artik uyandirma dedi, ne zaman isterse emsin, ozellikle gece hic uyandirma kendi kalkmadan dedi. Sonra aliskanlik yapar hep kalkarmis.
Cok tesekkurler canim yeni bi doktor aramaliyim ben
Ben artik uyandirmiyorum canım kendisi uyanınca emziriyorum bazen 4 saat bile oluyor gece leriKızlar gece beslemek için kaç saatte bir uyandiriyorsunuz bebislerinizi
kızlar çok üzgünüm yaa kızımda daha önce de dediğim gibi idrar yolu enfeksiyonu çıktı antibiyotik tedaviisne başladık ama sanki kızıma antibiyotik ağır geliyor. bugün fışkırtarak ağız dolusu kustu, güzel emiyordu emmemeye başladı ve sürekli mızmızlanıyor ıkınıyor ağzı sulanıyor midesi bulanıyor da kusacakmış gibi. uykusunda da çok huzursuz en kesintisiz uykusu bir saat.onu böyle görmek beni çok endişelendiriyor ve üzülüyorum var mı bizim gibi olan? sizce napmalıyım nolur cevap verin.doktorumuz izindeymiş soramadık gidemedik de.
Opuyoruz valla:)) ins gecer cnm dedign gibi bisi yapmasak daha iyi.bizim de tum yuzde varOpuyor musunuz cok? Ozellikl sakalli kisiler opmese iyi olur :)
Benim de oldu ama dr anne sutundeki hormonlardan geciyor demisti, baska bir hemsire de sakalli kisilerim opmesinden fln olabilir dedi.
Krem surmustum daha kotu oldu.hic bir sey yapmassan daha cabuk gecer.
Ben de cok kafaya takiordum ama gecti 1 haftada,tum surati dolmustu bizim. Simdi ara ara tek tuk cikiyor.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?