Aynen ya bi arkadaşımın da ikinci bebeği benimkiyle bir. Her görüştüğümüzde soruyorum Nasıl idare ediyorsun diye. Bana üstün vasıflara sahip insanlar gibi geliyorBu arada bugün hava kapalı ve yağmurlu yine bunalımlardayom
Freyza__ ve diğer 1 den fazla çocuğu olamlar :)) bebeğinizle uğraşırken diğer çocuk(lar)la nasıl ilgileniyosunuz?? Bn üstümü zor değiştiriyorm vakit olsa bile halim olmuyo evde değişik bi hava, ruh hali var bebeğe odaklı. Eski halimizi bırak çeyreğinden eser yok. Çok merak ediyorm sizler nasıl vakit ayırıyosunuz?? Allah sizlerin de çok çok yardımcısı olsun
Canım benim oğlumda maşallah çok istahli bugün ilk defa yoğurt verdim iki kaşık istedi tekrar iki kaşık daha verdim yemek istiyor bende korkuyorum yavaş yavaş vermeye çalışıyorum yemek istiyorCan'ım bizim Bebek çok iştahlı çıktı. Doktor sütün yetmiyor olabilir dedi. Çünkü kızım yeri geliyor yarım saatte bazen Kırksakallar bir emiyordu. Bir de damak tadı oluşmaya başladığı için geç kalırsan gıdaları sevdiremeyebilirsin dedi. 5.5 aylıkken tattırdım şimdi öğün yapıyorum. Gene de saat başı emiyor ve ek gıdadan sonra da emiyor.
Biz her ay bir kg aldık hemen hemenMasallah subhanallah canim Bizim de olmuştur canim 4. Ay da 8300 du bizimde
Ablamın oğlu var bi buçuk yaşında anne baba bildiğin Türk insanı esmer kahverengi göz. Oğlumuz da sarışın ve mavi göz hiç belli olmuyor yaniBu gözler konusunda etrafta çok yorum duyuyorum yok bir yaşına kadar Yeşildi şimdi ela oldu falan diye oyuzden göz rengimiz bakalım ne olacak dönecek mi
Canım biz o kadar almıyoruz ilk ay mama ile 1800 gr aldık 2. Ay mama bıraktık şükür 500 600 gr aldık son ay 300 gr aldikBiz her ay bir kg aldık hemen hemen
yok başka dozu bitti ama beni de bitirdi tam çocuğum sakinleşmeye başlamıştı yine mizmiz oldu inş Bu gece uyur da rahatlar uykusuz kalınca 2 kat huysuz oluyorbayan34 baska dozu varmi Rabbim şifa versin inşallah bu gece rahat uyur kuzucuk kiyamam yaa
Maşallah canım tüp bebek falan değil dimi normal mi oldu
Evet Can'ım....
Ne listesi canm ben kaçırdım birkaç sayfayı
Olmaz mı benim kız bile çok uykusuz bırakmaz ama çok uyandığı geceler ben sersem oluyorumAğlayıp kucakta gezme huyu yok diğer yana çevirip Emziğini takiyorum o uyanmıyor bile,ama olan benim uykuya oluyor sersem tavuk gibi oluyorum uyanınca çay içince falan açılıyorum.
Muz yiyorsa ondan dır canım yemiyorsa gıda alerjisi dır.Var burda birkaç arkadaş in bebeği süt ve ürünleri alerjisi.Kızlar benim kızımın kakasinda bir haftadır kıl gibi böyle kahverengi parçalar var neden olabilir bilen var mı?
Muz veriyordum canim 1 haftadır ondan o zamanMuz yiyorsa ondan dır canım yemiyorsa gıda alerjisi dır.Var burda birkaç arkadaş in bebeği süt ve ürünleri alerjisi.
Evet ondan dır benimkide aynı.Muz veriyordum canim 1 haftadır ondan o zaman
Keçi sütü anne sütüne yakın olduğu için onun tadı gibi gelmiş olabilir ondan sevmiş olabilir ne güzel işte çoğu Bebek yoğurdu pek sevmiyorNe listesi canm ben kaçırdım birkaç sayfayı
Bu Arada kızlar yoğurt ne kadar veriyorsunuz Bebişlere ben bugün ilk defa yaptım keçi sütünden tadını pek beğenmedim ilk defa yiyorum bende ama oğlum çok sevdi ne zmndır sebze veriyorum muhallebi veriyorum böyle kaşığa atladığını görmedim yedi çay kaşığı yedi dahada vermedim ilk diye
Canm valla bende şaşırdım Nasıl sevdi diye ama ilk olduğu için az verdim inşallah böyle devam eder.Keçi sütü anne sütüne yakın olduğu için onun tadı gibi gelmiş olabilir ondan sevmiş olabilir ne güzel işte çoğu Bebek yoğurdu pek sevmiyor
Organik inek sütünden mayaladık. Cok güzel tuttu. Gece 12 saat kadar beklettim.yazamıyorum kızlar ya gerı kaldım baya akşam yemegıde yapamadım eşimde maç a gittioglana yogurt mayaladım en sonunda tutarsa yatmadan önce verıcem 1-2 kaşık gerçi keçi yogurduda bulmuş eşimde skt si bugundu mayalamam için almış oda çok ekşiydi organık ınek yogurdundan mayaladım yine pilim bıtmış gıbı hissedıyorum valla kesıntısız uyku ıstıyorum
Keçi sütünü mayaladın dimi Can'ım organik inek sütünden bende öyle yaptım kaçta mayaladın benimki koyu olmadı dört saat beklemiş olduOrganik inek sütünden mayaladık. Cok güzel tuttu. Gece 12 saat kadar beklettim.
34 yaşındayım Can'ım...
ya kalmazsaayyy hepsini okudm ama yazack halim yok.dizim var onu bile izlemeye mecalim kalmadi.herbseyr gönlumuzce olsun diyorum. .ve yatiyorum ins ama bir saate kalkacak yattigina degmezx ahh ahsh
canim nasil mayaladin ne kadr birde bende yapıcam ins becerebilirsemNe listesi canm ben kaçırdım birkaç sayfayı
Bu Arada kızlar yoğurt ne kadar veriyorsunuz Bebişlere ben bugün ilk defa yaptım keçi sütünden tadını pek beğenmedim ilk defa yiyorum bende ama oğlum çok sevdi ne zmndır sebze veriyorum muhallebi veriyorum böyle kaşığa atladığını görmedim yedi çay kaşığı yedi dahada vermedim ilk diye
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?