2015 Eylül Anneleri ve Bebişleri ( Doğum Sonrası Paylaşımlar)

Aynen ya bi arkadaşımın da ikinci bebeği benimkiyle bir. Her görüştüğümüzde soruyorum Nasıl idare ediyorsun diye. Bana üstün vasıflara sahip insanlar gibi geliyor

Can
Canım benim oğlumda maşallah çok istahli bugün ilk defa yoğurt verdim iki kaşık istedi tekrar iki kaşık daha verdim yemek istiyor bende korkuyorum yavaş yavaş vermeye çalışıyorum yemek istiyor

Bu gözler konusunda etrafta çok yorum duyuyorum yok bir yaşına kadar Yeşildi şimdi ela oldu falan diye oyuzden göz rengimiz bakalım ne olacak dönecek mi
Ablamın oğlu var bi buçuk yaşında anne baba bildiğin Türk insanı esmer kahverengi göz. Oğlumuz da sarışın ve mavi göz hiç belli olmuyor yani

Y ysmn1096 bu arada listeye yaz bizi
Ne listesi canm ben kaçırdım birkaç sayfayı

Bu Arada kızlar yoğurt ne kadar veriyorsunuz Bebişlere ben bugün ilk defa yaptım keçi sütünden tadını pek beğenmedim ilk defa yiyorum bende ama oğlum çok sevdi ne zmndır sebze veriyorum muhallebi veriyorum böyle kaşığa atladığını görmedim yedi çay kaşığı yedi dahada vermedim ilk diye

Keçi sütü anne sütüne yakın olduğu için onun tadı gibi gelmiş olabilir ondan sevmiş olabilir ne güzel işte çoğu Bebek yoğurdu pek sevmiyor

Keçi sütü anne sütüne yakın olduğu için onun tadı gibi gelmiş olabilir ondan sevmiş olabilir ne güzel işte çoğu Bebek yoğurdu pek sevmiyor
Canm valla bende şaşırdım Nasıl sevdi diye ama ilk olduğu için az verdim inşallah böyle devam eder.

Organik inek sütünden mayaladık. Cok güzel tuttu. Gece 12 saat kadar beklettim.

canim nasil mayaladin ne kadr birde bende yapıcam ins becerebilirsem

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…