2015 Eylül Anneleri ve Bebişleri ( Doğum Sonrası Paylaşımlar)

Kizlar merhaba, oğlum da dis çıkarıyor çok huzursuz, eller hep ağzında, gece uyutmak ayrı dert, çok sık uyanıyor, Allah yardımcımız olsun. ..

Demir damlasına baslamadim henüz, saglik ocağından verileni kullanmayacagim... arkadaşım ferro sanol b surup önerdi, kendi çocuğuna kullanmış, paraben yokmuş içinde... kullanan var mi aranızda ?

dag cilegi ben ferrum haousman kullandim kabiz oldu perisan oldu cocuk ikidir bugun vermedim gene yapamadi
bir ara muhabbeti olmusti ferromixin sase idi galiba kabiz yapmayan ama emin değilm sormustm ama goren nolmadi galiba ? sorman iyi oldu

@Papatyam18 canım üçüz bebek büyütmek çok zor olsa gerek canım biz bir tane ileb
Bende bugün ilk defa yoğurt verdim canım çok sevdi iki tatlı kaşığı verdim tekrar isteyince 2 kaşık daha verdim

Onda da var. Doktora olmayan varsa yazın dedim. Onu söyledi. Aldım içeriğine baktım. Maalesef onda da var. 6 Aydan sonra kullanabilen toz bir demir ilacı var. Onda yok. 6 ayın bitmesini bekliyoruz

Canım bana da doktor ferromixin verdi de, yarı kati gıdaya karistirmak gerekiyormuş, henüz gecmedim ek gıdaya, arada elma suyu falan veriyorum tadımlık, şimdilik kullanamıyoruz yani.

Canım bende o kan damlasindan kullanıyorum dün mahvoldu oğlumda bugün kaka yapmadı yine öyle olmaz inş canim ben kayısı da verdin bugün geçen sefer 2gun kan ilacı vermemistim yine yapamamıştı off ya napacaz böyle

Bebeğin kilo başına 1 mg demir alması gerekliymiş,benimki 8 kilo 8 mg demir lazım bu çocuklar 7 ye girince yumurta sını, pekmezini, sebzesini,kıyması nı yiyecek ilave olarak kaşık maması alayım diyorum bugün markette okudum 100 gr unda 6,5-7 mg demir var 3-4 mg ordan alsa yetmezmi ya illa kullanmak mı zorundayız bu damlayı ben kullanmadım kullanmakta istemiyorum Çocuğumun kabız olup acı çekmesini istemiyorum..

O arkadas bendim yine gaz ile ayni mi oluyor acaba benim dedigim?

Kızlar bi kaç gün foruma bakamadım, ne çok şey yazmışsınız yahu, daha okumam gereken 40 sayfa var (=

Hafta içi malum işti bebekti derken zaman nasıl geçiyor anlamıyorum. Hafta sonu da oğluş eşim ben şehir dışına gezmeye gittik. Oğluşun ihtiyaçlarını aldık topluca. Oto koltuğu, mama sandalyesi, kanguru, ben pek gönüllü olmasam da yürüteç.

Kaynana muhabbeti olmuş bolca, biz ne güzel küsüz ya, maaşallah diyin kızlar, kendi annemle de seyrek görüşüyorum, oh be kafa rahat, kocayla oğluşu uyuttum şimdi ben de uyuycam, hadi allah herkese rahatlık versin

canim nasil mayaladin ne kadr birde bende yapıcam ins becerebilirsem
Can'ım keçi sütünü kaynattım 100 cc sütü ayırdım parmağımı yakıcak şekilde hafıf soğuyunca bir çay kaşığı organik inek sütünü ekleyip karıştırdım mutfak havlusuna sarıp peteğin üstüne koydum
Bende küsüm Can'ım

Hafta sonu vermeye başladım. Sma sevmedi 3 çay kaşığında kaldı. Ara verdim sonra tekrar deneyeceğim

Dirim'cigim doktora gittik. Bebegin sesli tazyikli kaka yapmasi ve peynir yedigim gün aglamaktan harap olmasi idi sorunumuz hatirlarsin. Doktor süt alerjisinden suphelendi, kan tahlili yapti, alerji çıkmadı. Ama alerjinin olup da kan tahlilinde cikmayabilecegini söyledi. Kakada kan, mukus sordu, kan yok ama mukus hep var. Bir de daha emmeye baslarken bagirsaklardan gelen gurultulari söyledim, gaz oldugunu ve bunun da alerjiden olabilecegini söyledi. Bi 15 gün diyet yapmami süt ürünleri ve süt katkili hicbir gida maddesini (kek, pogaca, bisküvi vs.) tuketmememi istedi. Eger diyet yaparken sorun olmazsa süt alerjisi oldugunun kesinlesecegini söyledi. Ilaci yok, 6 ay 1 yila kadar gecer dedi, sut urunleri bi sure tuketmezsiniz ama saglik ocagindan kalsiyum yazdirip kullanmaniz gerekir takviye icin dedi. dirim

Bana kalsiyum takviyesine gerek yok dedi sinir oldum. Bizde kaka azaldi karinda gurultu da ama kan bir iki kez geldi. Ama onda da muzdan suphelendim.

Bana kalsiyum takviyesine gerek yok dedi sinir oldum. Bizde kaka azaldi karinda gurultu da ama kan bir iki kez geldi. Ama onda da muzdan suphelendim.
Kemik erimesi olur dedi bana ki olur da yani kas zayiflat. Zaten benim kaslar kemikler saglam degil. Yazdir sen az da olsa kalsiyum bebeem.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…