- 3 Nisan 2015
- 261
- 411
- 103
Gunaydin Canım azmine hayran kaldım maşallah vallahi ben bir sınıf öğretmenliği mezunu olarak kpss ye hazirlanmaya üşeniyorum tabii eşin de en büyük destegindir benim eşim kösteksizlere ve bebişlere bol huzurlu günler diliyorum...
çok begendı canım dene mutlakaYok benimkinin mayası da sütü de organik inek sütü. 12 saat gece beklettim. Koyu oldu. Eşim de keçi sütünden yapsak mı diyordu. Kendim kokusunu tadını hiç sevmediğımden çocuk da sevmez diye düşündüm. Şimdilik erteledim. Keçi sütü deneyimlerini senden takip edeyim belki denerim.
ya ben okuyamıyorum herkes talip bişeyler benım oğlumda çok tatlıdır uysaldır güleryüzlüdür güçlüdürde he uykuda da üzmez benı
gunydın canım senın yazını kaçırdım ama arkadasların alıntılarından gördum başarın daim olsun inşallah canımhepinize günaydınlarrrrrrrrr
Gunaydin Canım azmine hayran kaldım maşallah vallahi ben bir sınıf öğretmenliği mezunu olarak kpss ye hazirlanmaya üşeniyorum tabii eşin de en büyük destegindir benim eşim köstek banasizlere ve bebişlere bol huzurlu günler diliyorum...
Canım biz kız biraz dominant olacak sanki eşim bizim kıza tam Osmanlı kızı diyor :) kabul edersen listeye ekleyelim :)
benimki de çok sevdi kızım aptamile göre daha güzel süt kokusu var gibi geldi bana. belki ondan sevmiştir :)Canım ben bugün hero baby 8 tahıllı aldım, hatta biraz önce de verdim hepsini bitirdi kızım.
eşim ve ailesi olmasa zaten yapamazdım... mesela şu an bile eşim yeri gelir ev süpürür yeri gelir bulasık yıkar.Gunaydin Canım azmine hayran kaldım maşallah vallahi ben bir sınıf öğretmenliği mezunu olarak kpss ye hazirlanmaya üşeniyorum tabii eşin de en büyük destegindir benim eşim köstek bana
allah razı olsun canım...çok begendı canım dene mutlaka
ya ben okuyamıyorum herkes talip bişeyler benım oğlumda çok tatlıdır uysaldır güleryüzlüdür güçlüdürde he uykuda da üzmez benımaşşallah guzel kızlarımıza valla oglanlar şimdiden peşlerinde
gunydın canım senın yazını kaçırdım ama arkadasların alıntılarından gördum başarın daim olsun inşallah canım
benimki de çok sevdi kızım aptamile göre daha güzel süt kokusu var gibi geldi bana. belki ondan sevmiştir :)Canım ben bugün hero baby 8 tahıllı aldım, hatta biraz önce de verdim hepsini bitirdi kızım.
Bende bizim internetten dolayi yavaş zannediyorum :)Bakımdan önce site daha mı hızlıydı ne? Keşke yapmasalarmış
Nr güzel canim benim eşim istemiyor çalışan bayan olmamı kendi işini kur yanında olurum diyor kıskanç fazlasıyla ama belli etmez çok sıkmazeşim ve ailesi olmasa zaten yapamazdım... mesela şu an bile eşim yeri gelir ev süpürür yeri gelir bulasık yıkar.
Nr güzel canim benim eşim istemiyor çalışan bayan olmamı kendi işini kur yanında olurum diyor kıskanç fazlasıyla ama belli etmez çok sıkmazeşim ve ailesi olmasa zaten yapamazdım... mesela şu an bile eşim yeri gelir ev süpürür yeri gelir bulasık yıkar.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?