2015 Eylül Anneleri ve Bebişleri ( Doğum Sonrası Paylaşımlar)

çok begendı canım dene mutlaka
ayhkdry canım Y ysmn1096 nin kizna talip olduk hayirlisiylada
ya ben okuyamıyorum herkes talip bişeyler benım oğlumda çok tatlıdır uysaldır güleryüzlüdür güçlüdürde he uykuda da üzmez benı maşşallah guzel kızlarımıza valla oglanlar şimdiden peşlerinde

hepinize günaydınlarrrrrrrrr
gunydın canım senın yazını kaçırdım ama arkadasların alıntılarından gördum başarın daim olsun inşallah canım

KizlAr iki gündür bebegime kendi yaptığım tereyağlı bebe buskivisinden veriyorum doymuyor diye düşünerek kızım yine fazla uyanıyor ve bugün kaka da yine ince kıl gibi şeyler var çok fazlaydı bugünkü karnı da çok gurulduyor acaba benim bebiş de de mi var besin alerjisi bende dikkat edeyim bakalım yememe besin alerjisinden suphelenen arkadaşlar ne yiyorsunuz yada yemiyorsunuz

eşim ve ailesi olmasa zaten yapamazdım... mesela şu an bile eşim yeri gelir ev süpürür yeri gelir bulasık yıkar.

Gunaydin Canım azmine hayran kaldım maşallah vallahi ben bir sınıf öğretmenliği mezunu olarak kpss ye hazirlanmaya üşeniyorum tabii eşin de en büyük destegindir benim eşim köstek bana
eşim ve ailesi olmasa zaten yapamazdım... mesela şu an bile eşim yeri gelir ev süpürür yeri gelir bulasık yıkar.

allah razı olsun canım...

Nr güzel canim benim eşim istemiyor çalışan bayan olmamı kendi işini kur yanında olurum diyor kıskanç fazlasıyla ama belli etmez çok sıkmaz

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…