2015 Eylül Anneleri ve Bebişleri ( Doğum Sonrası Paylaşımlar)

eşim ve ailesi olmasa zaten yapamazdım... mesela şu an bile eşim yeri gelir ev süpürür yeri gelir bulasık yıkar.
Nr güzel canim benim eşim istemiyor çalışan bayan olmamı kendi işini kur yanında olurum diyor kıskanç fazlasıyla ama belli etmez çok sıkmaz

Kendi işini kur derken? Kafada bişey var mı yoksa al şu parayı dilediğin gb batır ama başka yerde çalışma mı diyor
Nr güzel canim benim eşim istemiyor çalışan bayan olmamı kendi işini kur yanında olurum diyor kıskanç fazlasıyla ama belli etmez çok sıkmaz

Arkadaslar. Size bir dua yazdım. Bunu hergece bebeginize 7 kere okuyup ufleyin. Uykuya dalmakta zorlanan uyuyamayan bebekler için. Allahumme garatin nucumu ve hedeetil uyunu ve ente hayyun kayyum la te huzuhu sinetuv vela nevm. Ya hayyu ya kayyumu ehdi leyli ve enim ayni. Ben okuyorum faydasi oluyor cok.

Merhaba benim bebeğiminde çok gaz sancıları var.. Kolik tanisinin konulması şart mi acaba bu ilaç için. Ve bebeğim bugün 19 günlük. Siz kullanmadan önce Dr.unuza danistiniz mi?

Misafir gelecek birazdan. Kocaya söýledim hazır birşeyler aldı. Allahtan alışsın diye işe başlamadan bakıcıyı başlatmışim. Bakıcıya evi temizlettim. Ben de misafir gelmeden oğlumu besledim uyuttum. Insallah dedikleri saatte gelirler de oğlumun acıkťığı ve besleneceğı saat 5 e kadar oturur giderler.

@a-nur canim kaka tahlili ya!pmadilar mi?bizimde kanda cikmadi.sut urunlerini kestim yine gecmemisti.coklu besin alerrjisi diye birsey var.gecmese bile azalma varsa dogru yoldasin.bizim doktor rahat olmasina ragmen 1 yastan once yogurt deneme dahi yok.yumurta denemesindeyim.korku stres cok zor.bence sizin sorunlar ek gidayla duzelir.dirim demisti dersin.
birde kakadaki kahvwrengi kil gibi olanlar muzdan arkadaslar.alerjideki curuk visne rwngi gibi.ya da koyu pembe gibi

beben deliksiz gündüz ne kadar uyur canım... benim bebe bu sabah 6 da kalktı ve hala daha uyutamadım. uyumyınca da hep mızıldanıyor.... uyusa da yatağa koyunca 10 dakkada uyanıyor... su an artık tükenmek üzereyim..

Benimki gece kuşu. Gündüz 3 kez uyur. Bir sabah 1 saat kadar. Bir öglen 1 saat 15 dakika 1.5 saat kadar. Bir de ögleden sonra ikindi vakti 1.5 saat kadar. Uyuyunca yaklaşık 20-30 dakikada derin uykuya geçerken uyanır. Pışpışlarım coğu kez uyumaya devam eder. Ama bazen de uyanır. Uyuyunca aralarda mızırdanır pışpışlamak gerekir. Uyutup da başindan ayrilamam. Mutlaka biri bekler. Gece uykularını hiç demiyeyim. 5, 6,7 ,8 kez uyanır.

aslında şu anda istesem onu 4 hatta 5 saat uyutabilirim ama kucagımda ve ağzı da memede olursa. işte tam şimdi bu dediğim pozisyonda uyumaya başladı. yatağına koymaya korkuyom valla. babamız gelene kadar uyusun bakalım bu halde.. saat 5e kadar... her yerim tutuluyor sürekli aynı pozisyonda oturmaktan.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…