Ben zinco nun şurubunuda kullandım canım 10 numara bir vitamin mümkün olsa düzenli olarak sürekli veririm çocuklarıma bebeğe değil de ablasına kullanmıştık.O arkadas bendim yinegaz ile ayni mi oluyor acaba benim dedigim?
Neden mümkün olsa :-/ istahi var diye vermek istemedim ama boy gelisim acisindan vermeyerek kötü mü ediyoru acaba dedim.Ben zinco nun şurubunuda kullandım canım 10 numara bir vitamin mümkün olsa düzenli olarak sürekli veririm çocuklarıma bebeğe değil de ablasına kullanmıştık.
Canım kolik için kullanmadığımız şey kalmadı ama bu bir süreç ve illaki yaşayacaksınız 19 günlük bebekte kolik olurmu bilmem genelde ilk 3-4 haftayı uyuyarak geçirir bebek ler.Başka sıkıntısı olmasın inşallah.. Emzirme seklinize de dikkat edin isterseniz hava yutmadigina emin olun.Banyo çok iyi gelir,gaz damlası yazdırın olmassa.. Biogare mıydı doğal probiyotik bir damla vardı düzenli kullanımda iyi geliyormuş. Ben sabsimplex kullandım geçici çözüm oda.Yine söylüyorum 19 günlük bebek için kolik erken fikrimce.Geçmiş olsun.Merhaba benim bebeğiminde çok gaz sancıları var.. Kolik tanisinin konulması şart mi acaba bu ilaç için. Ve bebeğim bugün 19 günlük. Siz kullanmadan önce Dr.unuza danistiniz mi?
Sürekli ömür boyu verememki sonuçta ilaç oda,bir tanıdığımın çocuğuna da yazmış doktor bugün onu iştahı açılsın gelişimi hızlansin diye çok hasta oluyordu.. Çekin menize gerek yok Hepimizin çocuğu enaz birkere kullanmıştır vitamin, birşey olmaz bilakis çok iyi bir vitamin.Bağışıklığı arttırıyor.Neden mümkün olsa :-/ istahi var diye vermek istemedim ama boy gelisim acisindan vermeyerek kötü mü ediyoru acaba dedim.
He devamlı kullanma acisindan diyorsun. Bi danisayim bakim doktora :)Sürekli ömür boyu verememki sonuçta ilaç oda,bir tanıdığımın çocuğuna da yazmış doktor bugün onu iştahı açılsın gelişimi hızlansin diye çok hasta oluyordu.. Çekin menize gerek yok Hepimizin çocuğu enaz birkere kullanmıştır vitamin, birşey olmaz bilakis çok iyi bir vitamin.Bağışıklığı arttırıyor.
Evet yanı sürekli kullanabilsem açısından dedim.Onu bitirin bence çekinmeyin..6.ayını dolduruncada organik keçi boynuzu pekmezi verirsin iz her gün onun yerine geçer inşallah..He devamlı kullanma acisindan diyorsun. Bi danisayim bakim doktora :)
canım konumuzla alakalı değil ama oğluşum yazısını nasıl yazdın? bende yeni üye yazıyor. değiştirmek istiyorumBütün mesajları çifter çifter görüyorum
Vallahi ilk üye olduğum da yazdım şimdide silemiyorum hatırlamıyorum profil ayarlarından yaptım..canım konumuzla alakalı değil ama oğluşum yazısını nasıl yazdın? bende yeni üye yazıyor. değiştirmek istiyorum
Cnm bnmki de biraz benzer :/ hep bi bahanesi var kimi zmn haklı ya da bana da zor geliyo herhalde beni yıldırdı. artk bebek var kpss oğluşla biraz zor. Ama gün doğmadan neler doğar demişler :) hakkımızda hayırlısıNr güzel canim benim eşim istemiyor çalışan bayan olmamı kendi işini kur yanında olurum diyor kıskanç fazlasıyla ama belli etmez çok sıkmaz
Dün Dr.a gittik . çok gazlı bir bebek dedi.. Ben akşamları cok ağladığını kıpkırmızı olduğunu nefesinin kesildiğini söyledim kalbini dinledi kan tahlili yapıldı sağlıklı bebek dedi. Ben mama veriyordum azalttim mememi emmeye başladı çünkü ama bu kadar ağlayinca biberona sutumu sagip verdim yavrum almadi. Bacaklarını kendisine çok çekiyor emerken memeyi birden sancı geliyor kivraniyor kollarimda içim parçalanıyor. Sab bende aldım Dr. Nurse harveys aldırdı dün akşam bu sabah kullandım .. Dik olarak emzirmeyr çalışıyorum. O kadar.çok ağlıyor ki ağlarken bile hava yutmuş oluyor.Canım kolik için kullanmadığımız şey kalmadı ama bu bir süreç ve illaki yaşayacaksınız 19 günlük bebekte kolik olurmu bilmem genelde ilk 3-4 haftayı uyuyarak geçirir bebek ler.Başka sıkıntısı olmasın inşallah.. Emzirme seklinize de dikkat edin isterseniz hava yutmadigina emin olun.Banyo çok iyi gelir,gaz damlası yazdırın olmassa.. Biogare mıydı doğal probiyotik bir damla vardı düzenli kullanımda iyi geliyormuş. Ben sabsimplex kullandım geçici çözüm oda.Yine söylüyorum 19 günlük bebek için kolik erken fikrimce.Geçmiş olsun.
Kaka tahlili yapmadi. Simdi 15 gün 1 ay diyet yapacakmisim, bebekte düzelme olursa süt ürünleri alerjisi oldugu kesinlesecekmis, o zaman doktora gidecekmisiz kaka tahlilini o zaman yapacakmis. Simdi sen deyince fark ettim, kakasinda gördüğüm o kabuk gibi seyler visne curugu rengindeydi. Doktora soylemedim bunu kan oldugunu anlayamadigim icin. Kan gordugumde hastanede yatiyorduk bronsiolitten, geceydi hemsireye sordum konuyu bilmedigini laboratuvara gonderebilecegini söylemişti ben de cesaret edememistim o zaman. Ben bebegime 2 kez 2 kasik yogurt suyu verdim galiba sonra azdi bizim alerji, vucudu egzama oldu. Kanli kaka yogurt suyundan cok onceydi ama. Süt diyeti 1. gün bugün. Hadi bakalim.clara canim kaka tahlili ya!pmadilar mi?bizimde kanda cikmadi.sut urunlerini kestim yine gecmemisti.coklu besin alerrjisi diye birsey var.gecmese bile azalma varsa dogru yoldasin.bizim doktor rahat olmasina ragmen 1 yastan once yogurt deneme dahi yok.yumurta denemesindeyim.korku stres cok zor.bence sizin sorunlar ek gidayla duzelir.dirim demisti dersin.
birde kakadaki kahvwrengi kil gibi olanlar muzdan arkadaslar.alerjideki curuk visne rwngi gibi.ya da koyu pembe gibi
Oyle yapalim o zaman tesekkur ederim. Simdi zapdedemiyirum. Kecibiynuzu yedirince napacaz acaba.Evet yanı sürekli kullanabilsem açısından dedim.Onu bitirin bence çekinmeyin..6.ayını dolduruncada organik keçi boynuzu pekmezi verirsin iz her gün onun yerine geçer inşallah..
Çocuk gastroenterolojiye gittim devlette. Bir daha gidesim gelmiyor. Ozele mi gitsek diye düşünüyorum...Erikten olacagini sanmam. Hangi doktora gittin?
Ben de kolik mi diye dusunurken doktora gittik süt ürünleri alerjisi çıkacak gibi.Merhaba benim bebeğiminde çok gaz sancıları var.. Kolik tanisinin konulması şart mi acaba bu ilaç için. Ve bebeğim bugün 19 günlük. Siz kullanmadan önce Dr.unuza danistiniz mi?
Uyuturken gündüz ve gece yatağında pışpışlıyorum öyle uyuyor.Eger uykusu gelince hemen uyutmaz da biraz gec kalırsam Ilk başta çok ağlıyor ya onu nasıl aşarım bilmiyorum. Istiyorum ki aģlamadan uyusun. Bir de senin yerinde olmak isterdim. Benimki artık gündüzleri ve gece de çok uyanırsa emmiyor. Keşke emse keske memede uyusa .aslında şu anda istesem onu 4 hatta 5 saat uyutabilirim ama kucagımda ve ağzı da memede olursa. işte tam şimdi bu dediğim pozisyonda uyumaya başladı. yatağına koymaya korkuyom valla. babamız gelene kadar uyusun bakalım bu halde.. saat 5e kadar... her yerim tutuluyor sürekli aynı pozisyonda oturmaktan.
Ilahi yvzbt.. ömrün uzun olsun ... ruyana girdi demek. Aslinda hiçbir sey planlamadim hayatta. Tek istedigim sevdigim adamla evlenmekti ve uni okumakti. Ikisi de oldu. Ucuzler ya da diger okul seflik muhabbetleri hep sürpriz oldu bana. Ben hep sakaryaya ailemin yanina dönmek istedin ama hayat beni yaprak gıbı savurdi. Yani hayat surpriz lerle dolu. Herkez kismetinde ne varsa onu goruyo. Allah herkeze hayirli olani versin.@Papatyam18 cnm gece yatarken okudum başarılarını nasıl etkilendiysem artk rüyamda bütün okul çağlarımı gördüm ilköğretim, lise, üniversite... Her dönemde de bebeğim varmış hiçbir yere gidemiyodum ağlıyodm :))
Cnm bnmki de biraz benzer :/ hep bi bahanesi var kimi zmn haklı ya da bana da zor geliyo herhalde beni yıldırdı. artk bebek var kpss oğluşla biraz zor. Ama gün doğmadan neler doğar demişler :) hakkımızda hayırlısı
Dün Dr.a gittik . çok gazlı bir bebek dedi.. Ben akşamları cok ağladığını kıpkırmızı olduğunu nefesinin kesildiğini söyledim kalbini dinledi kan tahlili yapıldı sağlıklı bebek dedi. Ben mama veriyordum azalttim mememi emmeye başladı çünkü ama bu kadar ağlayinca biberona sutumu sagip verdim yavrum almadi. Bacaklarını kendisine çok çekiyor emerken memeyi birden sancı geliyor kivraniyor kollarimda içim parçalanıyor. Sab bende aldım Dr. Nurse harveys aldırdı dün akşam bu sabah kullandım .. Dik olarak emzirmeyr çalışıyorum. O kadar.çok ağlıyor ki ağlarken bile hava yutmuş oluyor.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?