- 3 Nisan 2015
- 261
- 411
- 103
Kızımın abiler aksam 7 buçuk da okuldan geliyor. Kizim o saate kadar zor dayaniyor ve bende abilrrini gorsun diye uyutmuyom ve sendeki olayin aynisini yasiyoz. Uykusu gelir gelmez uyutmadigim icin su anda ağlaya aglaya yeni daldi ve ara ara uykuda agliyor. Gozleri kapali ciglik atiyor. Aslinda ilk esnemede veya gozunu ovusturmada uyutsak hemen aglamadan uyurlar.Uyuturken gündüz ve gece yatağında pışpışlıyorum öyle uyuyor.Eger uykusu gelince hemen uyutmaz da biraz gec kalırsam Ilk başta çok ağlıyor ya onu nasıl aşarım bilmiyorum. Istiyorum ki aģlamadan uyusun. Bir de senin yerinde olmak isterdim. Benimki artık gündüzleri ve gece de çok uyanırsa emmiyor. Keşke emse keske memede uyusa .
Benim kiz surekli ayakta durmak istiyor biz de ayaklarinin uzerine bastiriyotuz. Sirt ustu yatarken yuz ustu donuyo ve genelde donee done saga yuvarlaniyo. Yuz ustu pozisyonda kendinu ayakkariyla ittiriyo ama elleriyle ileri gidemiyo hal boyle olunca da popo dimdik havaya kalkiyo. Sonra sinirden agliyor. Yastiklarla destekleyip oturtuyoruz.Kizlar bebekleriniz hareket olarak neler yapiyor. Oturma emekleme var mi birseyler benim oglum 2 eylul dogumlu desteksiz biraz oturmaya basladi. Yuzustu yatarken emekleme pozisyonu aliyor.
Canım biz kız biraz dominant olacak sanki eşim bizim kıza tam Osmanlı kızı diyor :) kabul edersen listeye ekleyelim :)
Kizlar bebekleriniz hareket olarak neler yapiyor. Oturma emekleme var mi birseyler benim oglum 2 eylul dogumlu desteksiz biraz oturmaya basladi. Yuzustu yatarken emekleme pozisyonu aliyor.
Dün Dr.a gittik . çok gazlı bir bebek dedi.. Ben akşamları cok ağladığını kıpkırmızı olduğunu nefesinin kesildiğini söyledim kalbini dinledi kan tahlili yapıldı sağlıklı bebek dedi. Ben mama veriyordum azalttim mememi emmeye başladı çünkü ama bu kadar ağlayinca biberona sutumu sagip verdim yavrum almadi. Bacaklarını kendisine çok çekiyor emerken memeyi birden sancı geliyor kivraniyor kollarimda içim parçalanıyor. Sab bende aldım Dr. Nurse harveys aldırdı dün akşam bu sabah kullandım .. Dik olarak emzirmeyr çalışıyorum. O kadar.çok ağlıyor ki ağlarken bile hava yutmuş oluyor.
eşim ve ailesi olmasa zaten yapamazdım... mesela şu an bile eşim yeri gelir ev süpürür yeri gelir bulasık yıkar.
Yok canim batiracak paramiz da yok zaten :) bir polis maaşı :) yapabilecegin ne olursa diyor el işi Çeyiz uzerine
maşallah Cnm :) ) güle güle kullanın.oto koltuğu nasıl aldınız?? Bizim oğlanın ayakları çıkıyo gibi ana kucağı oto koltuğundan biz de almayı düşünüyoruz 1/2 aya
Bnde küstüm cnm ama bizimki yüzsüz 3 haftadan sonra geldi şimdi de her gün geliyo((
Önünde saygıyla eğiliyorum!!! Okurken yoruldum aynı zamanda tüylerim diken diken oldu Allah yolunu her daim açık etsin cnm inşllh. Gencecik yaşında 3 bebekle bu kadar başarı...
Ama anlaşılan kızın da benim oğlum gibi üçüzlerden bile zor. İnşllh o da huy değiştirir de senin gibi bir anneyi üzmez. Tebrikler
Canım vücudunda döküntüler çıkıyor kırmızı kırmızı noktalar. Kızamık gibi.Bende dogumdan sonra eski kulomdaydim 76 kg simdi 80 i gectim dogum kikomda 85 falandi offff yedikce yiyorum sut azalmasin diye..
:)
Gecmis olsun canim alerji nasil anlasilir bizimkinin ensesinde kizariklik cikti bide burnunu ovalayip duruyor carsamba dr a gidicez.
Aynen uyku rituelimiz ayni biz bide salliyoruz emzigi verince anliyor uyku zamani basiyor yaygarayi..
Maşallah diyorum sana ben bi Bebek bakıyorum diye ne zor ya işim diyodum bideCan'ım o da bişeymi.. Onlar 1 yaşındayken Üniversiteyi kazandım. İzmir'e taşındık. Yatılı bakıcı geldi eve. Ben sadece bebeklere ve derslere baktım, okul bitti Sakarya'ya dönelim dedik kpss sınavı çıktı piyasaya.. Sınava girdim Ankara milli eğitim bakanlığını kazandım. Memur oldum. Bebeleri o Zaman kreşe verdim. Ankara'da 6 yıl kaldık. Bu arada yüksek lisansımı yaptım ank üniversitesinde. Tam tayinimizi memleketimize aldırmaya çalışırken bu sefer de şeflik sınavı açıldı. Çalıştım onu da kazandım ve şef olarak Erzurum'a tayinim çıktı. Geçen sene 6 aralıkta Erzurum'a geldik ve 10 aralıkta kızıma hamile olduğumu öğrendim. Şimdi 6 yıl daha buradayım bu arada da burada Erzurum teknik üniversitesinde doktora yapacak. Tabii memlekete dönme hayallerim de bitti çünkü giderek memletime uzaklaşmaya başladım, bu ATA'da bebeklerime bakıcıların ve özellikle eşimin yardımı çok oldu ve hala oluyor. Benim üçüzler çok uysaldır. Nereye koysam orada dururdu hala da uysalar. Ama kız on bebeye bedel.
Ben de baslamadim canim ek gidaya 5 ay 8 gunlukuz. Herkes basladi diye kendini mecbur hissetme bosver zaten zorlu surec, ben de isteksizim yani
Bu arada kilo aldin diyenlere uyuz oldum.sanki keyfinden aldin.zaten bunu soyleyen insan kiskancligindan soyler, vakti zamaninda catlamislar demek ki.bu da seni gaza getirsin eski haline don bence :)
Beeen. Kendin mi yaptın aldın mıHangi arkadaştı hatırlamıyorum bebişlerimizle ne aktivite yapsak diye soran. Bikaç gündür kukla konuşturuyorum ben, ba-yıl-dısiz de deneyin
Beeen. Kendin mi yaptın aldın mı
Hımm süpermiş. Bazen oynarken sesimi değiştiriyorum yüzümü falan çok seviyor zaten acayip gülüyor. Kukla görse napar bilmemUyku arkadaşı niyetiyle bişey almıştım uykusu olmayınca arkadaşı da olmadıbi de domestos bi aralar mikrop kuklası vermişti peluş horozuyla beraber üçünü değişikli kullanıyorum şimdilik
Küçükken 4 yapraklı yonca buldun demi
Bende mutlu olmak istiyorum :-/ yikama islerine basladim bakalim eve gideyim devsm edecegim. Bi de yaz gelsin oh.Ay ben de yorgunluktan ölmek üzereyim. Söylemesi ayıp pazartesiden beri ev temizliyorumbu kadar uzun sürdü hem evim pisti baya pismiş daha doğrusu ben bu kadar olduğunu tahmin etmemiştim hem baya inceledim bu sefer hem Bebek'le falan işte. Ama çok mutluyum yaa hep bi bahanem vardı erteliyordum hem de Bebek'le yapılmaz diyordum şimdiye kadar boşa .oka batmışız yarın da az biraz kaldı cumartesi de babaya Balkonları yıkattım mı tamamdır ya çok Mutlu oldum kızlar gerçekten öyle böyle değil burdan da sizlerle paylaşmak istedim
bızımkı maşşallah tam tur dönuyor canım bırde gerı gerı gıdıyor popoyu kaldırıyor gerıye atıyor kendını maşalahKizlar bebekleriniz hareket olarak neler yapiyor. Oturma emekleme var mi birseyler benim oglum 2 eylul dogumlu desteksiz biraz oturmaya basladi. Yuzustu yatarken emekleme pozisyonu aliyor.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?