2015 Eylül Anneleri ve Bebişleri ( Doğum Sonrası Paylaşımlar)

Kızımın abiler aksam 7 buçuk da okuldan geliyor. Kizim o saate kadar zor dayaniyor ve bende abilrrini gorsun diye uyutmuyom ve sendeki olayin aynisini yasiyoz. Uykusu gelir gelmez uyutmadigim icin su anda ağlaya aglaya yeni daldi ve ara ara uykuda agliyor. Gozleri kapali ciglik atiyor. Aslinda ilk esnemede veya gozunu ovusturmada uyutsak hemen aglamadan uyurlar.

Kizlar bebekleriniz hareket olarak neler yapiyor. Oturma emekleme var mi birseyler benim oglum 2 eylul dogumlu desteksiz biraz oturmaya basladi. Yuzustu yatarken emekleme pozisyonu aliyor.

Kizlar bebekleriniz hareket olarak neler yapiyor. Oturma emekleme var mi birseyler benim oglum 2 eylul dogumlu desteksiz biraz oturmaya basladi. Yuzustu yatarken emekleme pozisyonu aliyor.
Benim kiz surekli ayakta durmak istiyor biz de ayaklarinin uzerine bastiriyotuz. Sirt ustu yatarken yuz ustu donuyo ve genelde donee done saga yuvarlaniyo. Yuz ustu pozisyonda kendinu ayakkariyla ittiriyo ama elleriyle ileri gidemiyo hal boyle olunca da popo dimdik havaya kalkiyo. Sonra sinirden agliyor. Yastiklarla destekleyip oturtuyoruz.

Benim oğlumun da çok gazı vardı. Ben dereotu suyu içirdim. Faydasını gördüm. Yarım kahve fincanı kaynamış suya biraz dereotu koyup kaynatıyordum. Gün içinde içebildiği kadar veriyordum. O dönemler çok zorlu geçti. Hiç bitmeyecekmiş gibi geliyor ama hepsi geçip gidiyor. Sakin ve sabırlı olun. Yüz üstü yatırın, sırtını ovalayın. Allah kolaylık versin inşallah.

Canım oto koltuğunun adı prego baby 4045, 0-18 kg. İki yönlü de kullanılabiliyor, hem isofixle hem de emniyet kemeriyle kullanılabiliyor, kademeli yatış ayarı var. Ben şu an en yatık konumda kullanıyorum, içinde de dolgulu minderi var, gayet rahat oluyor.

Canım vücudunda döküntüler çıkıyor kırmızı kırmızı noktalar. Kızamık gibi.

Maşallah diyorum sana ben bi Bebek bakıyorum diye ne zor ya işim diyodum bide

Oğluşu kontrole götürdüm bir iki gün önce, 800 gram almış bu ay, boyu da gayet iyi. Doktor hemen demesin mi çorbalara başlayabilirsin tadımlık diye, anam dedim ne çorbası zaten babasının elinden zor alıyorum çocuğu, kahvaltı yapıyoruz birazcık reçel vereyim mi azıcık çay vereyim mi, yemek yiyoruz azıcık suyundan vereyim mi, yiyemez dedikçe birazcık vereyim be diye ısrar ediyor, çok komik benim adam

Canım millet öyle söyledikçe allahın işi mi desem biraz hırs yaptım ondan mı desem, kilo vermeye başladım. Bi de korse aldım, onu giyiyorum işe giderken. Yavaş yavaş kıyafetleri giyince bi şeye benzemeye başladı

Ay ben de yorgunluktan ölmek üzereyim. Söylemesi ayıp pazartesiden beri ev temizliyorum bu kadar uzun sürdü hem evim pisti baya pismiş daha doğrusu ben bu kadar olduğunu tahmin etmemiştim hem baya inceledim bu sefer hem Bebek'le falan işte. Ama çok mutluyum yaa hep bi bahanem vardı erteliyordum hem de Bebek'le yapılmaz diyordum şimdiye kadar boşa .oka batmışızyarın da az biraz kaldı cumartesi de babaya Balkonları yıkattım mı tamamdırya çok Mutlu oldum kızlar gerçekten öyle böyle değil burdan da sizlerle paylaşmak istedim

Uyku arkadaşı niyetiyle bişey almıştım uykusu olmayınca arkadaşı da olmadı bi de domestos bi aralar mikrop kuklası vermişti peluş horozuyla beraber üçünü değişikli kullanıyorum şimdilik
Hımm süpermiş. Bazen oynarken sesimi değiştiriyorum yüzümü falan çok seviyor zaten acayip gülüyor. Kukla görse napar bilmem

Bende mutlu olmak istiyorum :-/ yikama islerine basladim bakalim eve gideyim devsm edecegim. Bi de yaz gelsin oh.

bızımkı maşşallah tam tur dönuyor canım bırde gerı gerı gıdıyor popoyu kaldırıyor gerıye atıyor kendını maşalah

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…