2015 Eylül Anneleri ve Bebişleri ( Doğum Sonrası Paylaşımlar)

Mrb arkadaşlar, ben de geçen sene eylül annesi adayıydım, 16 haftalık suyum geldi ve maalesef kaybettim bebeğimi..şimdi tekrar hamileyim , 35. Haftayım inşallah bu sefer sağlıkla oğlum gelir..aranızda olsaydım şimdi ek gıdaya gecmiş olucaktık, ne güzel yaza Kocaman bebeğim olucaktı, kısmet.. Neyse değerini bilin demek istedim, yaklaşık 1,5 senedir hamileyim :) artık ben de doğsun günlerle onunla geçsin istiyorum, çok zor biliyorum ama onlar için herşeye değer

Canım Dr yazdı bu ilacı da sab simplex almistim kullanma dedi. Kiraz çekirdeğini duydum bir araştırayim. Yüz ustu hiç durmuyor ki. Ne kadar devam edecek bu böyle. Vallahi korkmaya başladım gece uyandırmaya

Amin ,cok tesekkur ederim. Ya öyle ağlıyor ki ona yardımcı olamamak içimi parçalıyor.
Bebeğim 2o günlük oldu onu icirmede bir sorun olur mu acaba . dereotu ben tuketsem..
İnsallah kısa surede geçer yavrumun bu cilesi

Mevlam dogacak olana ömür versin. Ilkini 23 haftalikti kaybettim.temmuzda 3. Yasini doldurmus olacakti dogsaydi. sonra 8 haftalik kaybim oldu. Ikisi de dogmus olsaydi unumu elemis elegimi asmis Allah isteyene versin insallah demelere baslamistim :) nasip iste... Allah hayirli saglikli dogum versin :)

Amin Cnm inşallah, hepimiinkilere uzun sağlıklı ömürler versin.. Buarada gaza çok takılmayın 6 aydan sonra bitiyor kesin az kaldı, benim kızım inanılmaz gazlıydı , Humana still tea çok içerdim, sanırım o da yaparmış, sonra 6. Ayda memeyi bıraktı mamaya geçtik inanılmaz rahatladım, ne gaz kaldı ne açlık ek gıdayı da çok sevdi, inşallah son uykusuz günleriniz, benim daha yeni başlıycak:)

Kizim 2 gecedir saat 1 ve 4 gibi uykusundan uyanmadan inliyo popoyu bi saga bi sola atiyo uyumuyo ama uyanmiyoda memeyi emiyo ayni. Sirtini sivazliyorum susuyor birakinca yine ayni. Off derdini anlayamiyorum ve deli oluyorum neyi var acaba? Aranizda boyle birsey yadayan varmi kizlar?

Canım Allah tamamına erdirsin inşallah

Benimkide uyanmadan bi hırsla battaniyesini krmiriyo inliyo arada.

Uyku icin uzmanlar(bunlar nerde okumuşsa artık her biri dandirik bir yerden ) uyku için rutin oluşturun da bla bla bla da bla bla. Kaç gecedir 21.30 da başlıyoruz 00.40 ta uyuyoruz. Al sana rutin. Sabaha kadar kaç kez uyandığını artık saymıyorum bile.en azından 2 saat hadi olmadı 1.5 saat uyusasimdi idare ediyorum da işe başlayınca kafama huni takar gezerim artık.

Son düzenleme:
benim bebe de dün gece aynı senin gibi oldu hatta daha sık uyandı.. saat gece 10 da 12de 2 de 3te 5te... ve altıda da kalktı artık. ama her uyandığında çok özür diliyorum alttan hep gaz çıkardı ve öğle uyudu. dün kaka da yapmadı ben ona bağlıyorum. senin bebede de gaz vardırr tahminim canım...

Off benim oğlum da çok acı çekiyordu. Ben de onunla beraber perişan oldum. Dereotu suyundan ben de içiyodum ve ben de ilk duyduğumda vermedim sizin gibi tereddüt ettim. Sonra bunu söyleyen teyze yurtdışında yaşamış biri. Burda doktorlar öneriyor sen niye çocuğuna eziyet ediyosun diye kızdı tabi ben de doktor değilim yanlış yönlendirme yapmak istemem ama ben denedim faydasını gördüm. İlk verdiğimde 1 aylık falandı heralde. Doktorum da rezene çayı içir dedi onun hiç faydası olmadı.

askiminaskiyim Freyza__ kolik 3 haftalikken başlıyor. Ama kolik diyebilmek için doktor kontrolü gerekiyor, çünkü idrar yolları enfeksiyonu, makat çatlağı, bagirsak rahatsızlıkları vs. bunlar da bebeğin cok fazla aglamasinin sebepleri olabiliyor, doktorun bu rahatsizliklari elemesi gerekiyor, yani sağlık yonunden hicbir seyi yoksa kolik (sebepsiz aglama) deniyormus. Ben benim adami 2-3 ay soyleye soyleye zor ikna ettim doktora gitmek icin. Kendi kendimize kolik demeye baslamistik, ama degil gibi bu sefer de. Süt alerjisi. Belirtileri cok benziyor karisabiliyor.

Dereotunun suyunu nasıl yapacagiz tarifini yazabilir misin canim? Bize de lazim olabiliyor gaz icin.

Allah sağlıkla kucağına almayı nasip etsin inşallah canım.

Ek gıdalarla beraber gaz olayına geri dönüyoruz sanırım..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…