2015 Eylül Anneleri ve Bebişleri ( Doğum Sonrası Paylaşımlar)

Yapm yaa . şikayetler aynı mi bu arada yavrum bugün kakasini yapmadi
Emerken uyuyor göğsmde yeterli beslenemiyor my acaba
Canım benim ilk bebeğin ve yalnızsın anladığım kadarıyla.. Bebeklerin tek huzur bulduğu yer anne kucağı ve anne kokusudur.Kucağında uyuması aç olduğu anlamına gelmez.Bol bol emzir bebeğini mama ve biberon verme.Emzirdikce sütün çoğalır her seferinde tek göğsünü verki diğeri beklerken dolsun..Rezene iç,dereotu suyu iç bol bol sıvı tüket..Sütün gelir merak etme bebek çektikçe gelir..

Yapm yaa . şikayetler aynı mi bu arada yavrum bugün kakasini yapmadi
Emerken uyuyor göğsmde yeterli beslenemiyor my acaba
Canım birde damaklı emzik edin istersen bebekler ilk birkaç ay emme güdüleri olur emzikle bunu giderebilirsin sütüne sürüp ağzına koy uyumadan önce onu emerken rahatlatır kendini.

Allah sağlıcakla kucağına almayı nasıb Etsin canm herseyde bir hayır vardır bak ne Mutluki rabbim hemen bebeğini nasib etmiş az kalmış doğuma kolay vur dogum diliyorum sana :)

Bizimkisinden habire uyandı ya isyana bağladım en sonunda

Can'ım ben bir çay kaşığına sütümü sağıp bir çimdik kimyon döküyordum onu içirip öyle emzırıyordum denemek istersen aklında bulunsun birde biogaia kullanıyordum

Canım Dr yazdı bu ilacı da sab simplex almistim kullanma dedi. Kiraz çekirdeğini duydum bir araştırayim. Yüz ustu hiç durmuyor ki. Ne kadar devam edecek bu böyle. Vallahi korkmaya başladım gece uyandırmaya

Canim bizimkinin sakinlesmesi 4. Ayi bulmustu.. Gaz sancisi tuttugunda beyaz gurultu, sac kurutma yada davlumbaz acabilirsin. Cok ise yariyor.. Ayaklarini sicak tutmaya calis.. Yuzustu durmuyosa kolunun ustune yuzustu yatirmaya calis..

Ogluma çok sinirliyim sabah yatakta babababa diyip durdu aksama kadar altini degismesemmi yada acmi biraksam gelsin babasi yedirsin saka bi yana yarim yumurta sarisi 1 tatli kadigi lor yedi masallah cok mutlu oldum artik birlikte kahvalti yapiyoz

Kızlar yaaa trend konularda chill bi konu açmış çok moralim bozuldu nasıl destek olsak

Benimkide beni ABA diye çağırıyor ablaları öğretmiş . Babayı sohbet için kullanıyor BAB-BAB-A. 2 gündür de desteksiz mama sandalyesinde oturuyor.Büyümelerini izlemek çok keyifli ya.Allah hepsine sağlıklı ömür nasıl etsin.

Son düzenleme:
Merhaba güzel anneler sizlere bi sorum olacak hızınıza yetisemiyorum oku oku bitiremedim benim kız durmuyorki gireyim iki sohbet edeym okuyayım belki konusu geçmiştir kaç aydan itibaren peynir zeytin veriyoruz birde evde peynir yapan ve tarif verebilecek olan varmı bi kez yaptım ama olmadi şimdiden teşekkür ederim Allah kolaylik versin sağlık sıhhat versin herkese Hayırlı cumalar

Birkaç sayfa önde var papatya nickli bir bayan paylaştı.

Dunmuydu biri verdi tarif sütü kaynatıp limon damlatiyoz ben limoz tuzuyla yaptım market loru gibi oldu

Canım ben o tarifin fotoğrafını çekmiştim

Noldu canım pasif olmuşsun

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…