Canım benim ilk bebeğin ve yalnızsın anladığım kadarıyla.. Bebeklerin tek huzur bulduğu yer anne kucağı ve anne kokusudur.Kucağında uyuması aç olduğu anlamına gelmez.Bol bol emzir bebeğini mama ve biberon verme.Emzirdikce sütün çoğalır her seferinde tek göğsünü verki diğeri beklerken dolsun..Rezene iç,dereotu suyu iç bol bol sıvı tüket..Sütün gelir merak etme bebek çektikçe gelir..Yapm yaa . şikayetler aynı mibu arada yavrum bugün kakasini yapmadi
Emerken uyuyor göğsmde yeterli beslenemiyor my acaba
Dereotunun suyunu nasıl yapacagiz tarifini yazabilir misin canim? Bize de lazim olabiliyor gaz icin.
Canım birde damaklı emzik edin istersen bebekler ilk birkaç ay emme güdüleri olur emzikle bunu giderebilirsin sütüne sürüp ağzına koy uyumadan önce onu emerken rahatlatır kendini.Yapm yaa . şikayetler aynı mibu arada yavrum bugün kakasini yapmadi
Emerken uyuyor göğsmde yeterli beslenemiyor my acaba
Allah sağlıcakla kucağına almayı nasıb Etsin canm herseyde bir hayır vardır bak ne Mutluki rabbim hemen bebeğini nasib etmiş az kalmış doğuma kolay vur dogum diliyorum sana :)Mrb arkadaşlar, ben de geçen sene eylül annesi adayıydım, 16 haftalık suyum geldi ve maalesef kaybettim bebeğimi..şimdi tekrar hamileyim , 35. Haftayım inşallah bu sefer sağlıkla oğlum gelir..aranızda olsaydım şimdi ek gıdaya gecmiş olucaktık, ne güzel yaza Kocaman bebeğim olucaktı, kısmet.. Neyse değerini bilin demek istedim, yaklaşık 1,5 senedir hamileyim :) artık ben de doğsun günlerle onunla geçsin istiyorum, çok zor biliyorum ama onlar için herşeye değer
Bizimkisinden habire uyandı ya isyana bağladım en sonundaUyku icin uzmanlar(bunlar nerde okumuşsa artık her biri dandirik bir yerden ) uyku için rutin oluşturun da bla bla bla da bla bla.Kaç gecedir 21.30 da başlıyoruz 00.40 ta uyuyoruz. Al sana rutin. Sabaha kadar kaç kez uyandığını artık saymıyorum bile. en azından 2 saat hadi olmadı 1.5 saat uyusa simdi idare ediyorum da işe başlayınca kafama huni takar gezerim artık.
Amin ,cok tesekkur ederim. Ya öyle ağlıyor ki ona yardımcı olamamak içimi parçalıyor.
Bebeğim 2o günlük oldu onu icirmede bir sorun olur mu acaba . dereotu ben tuketsem..
İnsallah kısa surede geçer yavrumun bu cilesi
Canım Dr yazdı bu ilacı da sab simplex almistim kullanma dedi. Kiraz çekirdeğini duydum bir araştırayim. Yüz ustu hiç durmuyor ki. Ne kadar devam edecek bu böyle. Vallahi korkmaya başladım gece uyandırmaya
Ben o fircayi yiye yiye bi hal oldum artık :)Eşim beni fırçaladıkadınlar kulübünden kafanı kaldır diyor iki dk bi bakayım dedim ya yirmi dk olmuş
Asıl benimkine büyüdügünde sürprizlerim var:)Bunlar bi de büyüyünce "5 dk daha anne yaaa" dicek dimiii??? Çok hain planlarım var
Bunlar bi de büyüyünce "5 dk daha anne yaaa" dicek dimiii??? Çok hain planlarım var
Benimkide beni ABA diye çağırıyor ablaları öğretmişOgluma çok sinirliyim sabah yatakta babababa diyip durduaksama kadar altini degismesemmi yada acmi biraksam gelsin babasi yedirsin saka bi yana yarim yumurta sarisi 1 tatli kadigi lor yedi masallah cok mutlu oldum artik birlikte kahvalti yapiyoz
Birkaç sayfa önde var papatya nickli bir bayan paylaştı.Merhaba güzel anneler sizlere bi sorum olacak hızınıza yetisemiyorum oku oku bitiremedim benim kız durmuyorki gireyim iki sohbet edeym okuyayım belki konusu geçmiştir kaç aydan itibaren peynir zeytin veriyoruz birde evde peynir yapan ve tarif verebilecek olan varmı bi kez yaptım ama olmadi şimdiden teşekkür ederim Allah kolaylik versin sağlık sıhhat versin herkese Hayırlı cumalar
Merhaba güzel anneler sizlere bi sorum olacak hızınıza yetisemiyorum oku oku bitiremedim benim kız durmuyorki gireyim iki sohbet edeym okuyayım belki konusu geçmiştir kaç aydan itibaren peynir zeytin veriyoruz birde evde peynir yapan ve tarif verebilecek olan varmı bi kez yaptım ama olmadi şimdiden teşekkür ederim Allah kolaylik versin sağlık sıhhat versin herkese Hayırlı cumalar
Merhaba güzel anneler sizlere bi sorum olacak hızınıza yetisemiyorum oku oku bitiremedim benim kız durmuyorki gireyim iki sohbet edeym okuyayım belki konusu geçmiştir kaç aydan itibaren peynir zeytin veriyoruz birde evde peynir yapan ve tarif verebilecek olan varmı bi kez yaptım ama olmadi şimdiden teşekkür ederim Allah kolaylik versin sağlık sıhhat versin herkese Hayırlı cumalar
Noldu canım pasif olmuşsunbenim bebe de dün gece aynı senin gibi oldu hatta daha sık uyandı.. saat gece 10 da 12de 2 de 3te 5te... ve altıda da kalktı artık. ama her uyandığında çok özür diliyorum alttan hep gaz çıkardı ve öğle uyudu. dün kaka da yapmadı ben ona bağlıyorum. senin bebede de gaz vardırr tahminim canım...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?