Kizlar ist sisli mecidyekoy civari iyi bi cocuk dr var mi bildiginiz? Nerelere gidiyosunuz?
Kizlar 37 gunluk kizim burnundan nefes zor alıyo cektom temiz grip oluyo galiba hapsurmasi da var napcam
Bizde sürekli öpüyoruz ama sadece eşim le bn yani başkasına izin vermiyorum şuan yüzünde hiçbirsey yokOpuyoruz valla:)) ins gecer cnm dedign gibi bisi yapmasak daha iyi.bizim de tum yuzde var
Bizde haftaya yapicaz inşallah iki ayligizMerhabaaa
Normalde 19.10.2015 beklenen dogum tarihimdii ama benim bebisim aceleci cikip 24.09.2015 de kurban bayraminda 36+3 ken dunyaya geldi ve ekim anneliginden eylul e terfi ettim
Erkek annelerine de bi sorum olucak bebeklerinizi sunnet ettirme konusundadusunceleriniz neler kizlar ben haftaya felan yaptirmak istiyorum 23 gunluguz suan
Esim gripti yaklasmadida ama bugun basladi tikaniyo akmiyo burnubtemiz degildir insallah atesi yok gerci korkuyorumEmin grip olduguna? Hapsurma hep oluyor, bazen de burnu tikaniyor. hic grip olmadi ama
Merhabaaa
Normalde 19.10.2015 beklenen dogum tarihimdii ama benim bebisim aceleci cikip 24.09.2015 de kurban bayraminda 36+3 ken dunyaya geldi ve ekim anneliginden eylul e terfi ettim
Erkek annelerine de bi sorum olucak bebeklerinizi sunnet ettirme konusundadusunceleriniz neler kizlar ben haftaya felan yaptirmak istiyorum 23 gunluguz suan
Esim gripti yaklasmadida ama bugun basladi tikaniyo akmiyo burnubtemiz degildir insallah atesi yok gerci korkuyorum
Emzirirken sac boyatma olayina ne diyosunuz kizlar hamilelik boyunca boyatmadim ama bgun 23 gunluguz boyatmak istiyorum
3aylikmi olması gerekiyormus benim oğlum 45gunluk dr.sormadım geçen gittigimizde çok kötü oldu ya beyazlarHamilelikte de ilk 3 Ay sonra doktorlar sakincasi olmadigini soyluyor ki emzirme doneminde hic olmaz
Biz malesef grip yaptık kızımıKizlar 37 gunluk kizim burnundan nefes zor alıyo cektom temiz grip oluyo galiba hapsurmasi da var napcam
3aylikmi olması gerekiyormus benim oğlum 45gunluk dr.sormadım geçen gittigimizde çok kötü oldu ya beyazlar
Maşallah cnm inş olmazBizde sürekli öpüyoruz ama sadece eşim le bn yani başkasına izin vermiyorum şuan yüzünde hiçbirsey yok
İyi canım çok sevindimYok canim hamileliktenilk 3 ay sonrasi boyanabikiyor, emzirme doneminde zaten boyaniyor sakincasi yok diye biliyorum
Biz malesef grip yaptık kızımıPazartesi gece tıkandı fizyolojik serum damlatıp çekince şeffaf akıntı geldi.ertesi gün hapşurark kendi atmaya başladı akıntıyı ama huzursuzdu ağlıyordu. Doktora gittik burnunu çekmeye devam edin dedi bi de calpol yazdı çok huysuzlanırsa bi çay kaşığı ver dedi. O gün verdik hatta. Dikkat et bu ara çok sık banyo yaptırma dedi. Şimdi biraz daha iyi ama tam atlatmış değil. Başka ilaç falan vermedi
Bizde fizyolojik serum basliyoruz cekiyoruz insallah ileri gitmezBiz malesef grip yaptık kızımıPazartesi gece tıkandı fizyolojik serum damlatıp çekince şeffaf akıntı geldi.ertesi gün hapşurark kendi atmaya başladı akıntıyı ama huzursuzdu ağlıyordu. Doktora gittik burnunu çekmeye devam edin dedi bi de calpol yazdı çok huysuzlanırsa bi çay kaşığı ver dedi. O gün verdik hatta. Dikkat et bu ara çok sık banyo yaptırma dedi. Şimdi biraz daha iyi ama tam atlatmış değil. Başka ilaç falan vermedi
dr una danisman lazim canm . benm hic bur fikrim yok.Selam herkese 32 gün önce Sezeryanla doğum yaptım. Kanamam çok hafif oluyordu. Sonra 2-3 gündür kesilmişti. Dünden beri de adet oluyormuşum gibi oluyo baya kanama oluyo ve rengi kıpkırmızı. Acaba adet mi görüyorum normal mi acaba bu?
Bizimkide uyumuyor karnı tok gazda cikardik ama bitmiyor gaz habire çıkıyordr una danisman lazim canm . benm hic bur fikrim yok.
kafayi yicem 4:saat oldu hala ayakta ins yatinca 4 saat kalkmazz
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?