2015 Eylül Anneleri ve Bebişleri ( Doğum Sonrası Paylaşımlar)

Çok üzücü bir durum nasıl yapiyordunuz bu suyu. Ben bi on gün daha beklesem yavrum da 1 aylık olsa bu ara tuketsem dereotunu.. Ay deli gibi araştırıyorum kiraz çekirdeği yastığı alicam mommys bliss ilacını amcamdan istedik Nurse harveys kullanıyoruz. Masajlar sırt ovalanma müzik kurutma mak.sesleri. ayaklarini usutmemek her emzirme arasında gaz çıkarmak hatta. Rezene ben iciyorum.

Dili yok ki söylesin bizde tam anlayamiyoruz: ( karnı sert oluyor bacaklarını kendine çekiyor katılıyor kizariyor.. Siz ne yaptınız bu alerji için

Canım basımda nene var ama bana faydası yok. Dün eşim anlasin diye mutfağa girmedim akşam önceki akşamdan yaptığım haşlama çorbasını ictik.. Yemek niye yok diyince ben giremedim mutfağa ondan yok dedim. Nene dinç yanı kendi evinde herşeyi yapar ki geliniyle yaşıyor. Ben torunun gelini oluyorum.. Ya ne bilim dün sagdim 5dk iki meme den 4o cc anca çıktı. Rezene kimyon anason ısırgan demleyip iciyorum humana still tee iciyorum o aglayinca ben panik stres oluyorum durduramiyorum kakayi süt yetmediği için mi yapmıyor diye dusunuyirim

Canım küçük kutu mama aldir kaşıkla yedir bir bak ağlama devam edecek mi

Ben gözlerimi açamıyorum velet bu saatte yatağında ses açma çalışmaları yapıyor sanki akşama konseri var
Bunlar bi de büyüyünce "5 dk daha anne yaaa" dicek dimiii??? Çok hain planlarım var
Allah iyiligini versin guldurdun beni benimki uyanip yuzumu mincikliyor artik uyansin diye. Uyku sersemi sinek kovalar gibi bir iki el kol yaptim sonra emzigi dayadi dedik dogru ya oglum var benim

Canim bizimkinin sakinlesmesi 4. Ayi bulmustu.. Gaz sancisi tuttugunda beyaz gurultu, sac kurutma yada davlumbaz acabilirsin. Cok ise yariyor.. Ayaklarini sicak tutmaya calis.. Yuzustu durmuyosa kolunun ustune yuzustu yatirmaya calis..

Yapma ya sukur şimdi iyi değil mi..
Ben aciyordum saç kurutma mak. Esim ilk gün inanmadı sakinleşince oğlum kendisi gidip aciyor.kolumda öyle yapıyorum canım. Yastığı pek beceremiyorum henüz

bisoru konuya baktım da net bişey yok henüz. Bir de fikir-tavsiye- gösterecek yol yordam yoksa boş yere konuşmak doğru gelmiyor. Allah yardımcısı olsun

Selam arkadaslar bi forumu yeni okumaya basladim benim bebegimde 23 eylul dogumlu bu hafta ek gidaya baslatti doktorumuz anne sutuyle beslendi 4. Aya kadar ancak sutum yetmemeye baslayinca mama takviyesine basladik simdi birde ek gida girdi isin icine :) doktorumuz yogurtla baslatti iki gun dene daha sonra sebzeye gec dedi yogurduda yedigi kadar verebilirsin dedi :)) bizim bicirik biraz istahli cikti 3 4 yemek kasigi yedo ama korktum fazlasini vermeye birazda kakasinda kan gorunce iyice panik oldum aranizda boyle bir durum yasayan varmi ? Birde ilk hangi sebzeyle başladınız ?

İnsan Bi okumay
Eşim beni fırçaladı kadınlar kulübünden kafanı kaldır diyor iki dk bi bakayım dedim ya yirmi dk olmuş
insan Bi okumaya başlayınca bitirmeden duramıyor bazen kız mızılıyor dur kızım şurayı da okuyayım bakacağım sana diyorum tabi o anlamayıp ağlamaya son gaz devam ediyor

İnek sütünden mi yaptın inek sütü alerjisi olabilir

İnsan Bi okumay

insan Bi okumaya başlayınca bitirmeden duramıyor bazen kız mızılıyor dur kızım şurayı da okuyayım bakacağım sana diyorum tabi o anlamayıp ağlamaya son gaz devam ediyor
Bende öyleydim ya bazen gece okuyorum mecbur :))

biz de 23 eylül doğumluyuz bn de başladım yavaş yavaş ek besine bize doktor havuç patates pirinç püresiyle başla dedi ama ben pirinç koymuyorum bazen biraz yoğurt katıyorum içine boğazından kolay geçsin diye ama bnm kızım hiç sevmedi patates havuç kombinasyonunu

Çok tatlısın ya olurmu öyle şey anne sütü alan bebek istediği zaman yapar tuvaletini sıkıntı yok yanı,benimkide bir gün yapar bir gün yapmazdı. 5 dakika iki gogus 40 cc çok iyi ama sağınca tamamıyla bosalmamistir.Ben sütümu sağınca sütüm azalıyor manuelle ama.Memeden gelen ilk süt susuzluğu gidermek içindir,sonrasında yağlı faydalı kısım gelir. İlk akan sulu sütte laktoz içeriyor muş gaz yapıyormuş iki göğsünü zude 5 dakikada sagdiysaniz büyük ihtimalle bol miktarda laktoz iceriyordur yanı oda gaz yapar.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…