Evet Can'ımNerede açmış ki bir derdim var da mı
Ya sut alerjisi ya da agir geldi yedigi. Doktoruna bi sorsan?Selam arkadaslar bi forumu yeni okumaya basladim benim bebegimde 23 eylul dogumlu bu hafta ek gidaya baslatti doktorumuz anne sutuyle beslendi 4. Aya kadar ancak sutum yetmemeye baslayinca mama takviyesine basladik simdi birde ek gida girdi isin icine :) doktorumuz yogurtla baslatti iki gun dene daha sonra sebzeye gec dedi yogurduda yedigi kadar verebilirsin dedi :)) bizim bicirik biraz istahli cikti 3 4 yemek kasigi yedo ama korktum fazlasini vermeye birazda kakasinda kan gorunce iyice panik oldum aranizda boyle bir durum yasayan varmi ? Birde ilk hangi sebzeyle başladınız ?
Evet inek sutunden yaptim mama takviyesi keci sutlu mama bugunde takip edicem cok az bi miktardi artis olirsa aklima alerji gelicek sizdede varmi alerjiİnek sütünden mi yaptın inek sütü alerjisi olabilir
Bende bugun havuc deniyim diyorum ama iste su yogurttaki alerji durumundan supheliyim ondan baslamadammi acaba diye dusundumbiz de 23 eylül doğumluyuz bn de başladım yavaş yavaş ek besine bize doktor havuç patates pirinç püresiyle başla dedi ama ben pirinç koymuyorum bazen biraz yoğurt katıyorum içine boğazından kolay geçsin diye ama bnm kızım hiç sevmedi patates havuç kombinasyonunu
Ilk gun bugunde deniyim dedim ama iste olabilir bende cok alerjik bi yapiya sahibim zaten birazda kabiz gibi olmustu acaba zorlanmadanmi oldu anlayamadim bugun yapmadi hala kakaYa sut alerjisi ya da agir geldi yedigi. Doktoruna bi sorsan?
Ondan da olabilir. Kabizlik cok fenaIlk gun bugunde deniyim dedim ama iste olabilir bende cok alerjik bi yapiya sahibim zaten birazda kabiz gibi olmustu acaba zorlanmadanmi oldu anlayamadim bugun yapmadi hala kaka
Yaaaa bnde annemlerin yanına gitmek istiyorum şu an sana o kadar özendim ki anlatamam daha dede evini görmedi bnm böceğimAnnemlerin evi sobali. Odunu gördü odunla konusmaya basladi. Küçük kerestem benim
Uzak miYaaaa bnde annemlerin yanına gitmek istiyorum şu an sana o kadar özendim ki anlatamam daha dede evini görmedi bnm böceğim
bızde de var canım keçi sütünden yapıyorumEvet inek sutunden yaptim mama takviyesi keci sutlu mama bugunde takip edicem cok az bi miktardi artis olirsa aklima alerji gelicek sizdede varmi alerji
Bizde ek gıdaya başladıktan beri kaka yapamiyor oğlum ya napacam böyle bilmiyorumCanım basımda nene var ama bana faydası yok. Dün eşim anlasin diye mutfağa girmedim akşam önceki akşamdan yaptığım haşlama çorbasını ictik.. Yemek niye yok diyince ben giremedim mutfağa ondan yok dedim. Nene dinç yanı kendi evinde herşeyi yapar ki geliniyle yaşıyor. Ben torunun gelini oluyorum.. Ya ne bilim dün sagdim 5dk iki meme den 4o cc anca çıktı. Rezene kimyon anason ısırgan demleyip iciyorum humana still tee iciyorum o aglayinca ben panik stres oluyorum durduramiyorumkakayi süt yetmediği için mi yapmıyor diye dusunuyirim
BendeBende çok üzüldüm
Sevindim kolay gelsin güzelim
Bi
Bizde ek gıdaya başladıktan beri kaka yapamiyor oğlum ya napacam böyle bilmiyorum
Gecen hafta aradım ek gıdaya geçiş sırasında olur dedi bir çay kaşığı zeytinyağı içir makatina da kulak çöpü ile masaj yap dedi gecende 3 gün yapamamıştı 3 günün akşamında çok zor yaptı o kadar çok ıkınıyor zorlanıyor ki ben bile ağladım ya acı çekiyor diye armut rendeleyip yoğurtla karıştırıp ver dediler yaptım kayısı haşlayıp Blender dan geçirip verdim tik yok birazdanda 6aylik aşısını yaptiracam aksama napcaz bilmiyorumDr.a danışsan bir canim
Çok tatlısın ya olurmu öyle şey anne sütü alan bebek istediği zaman yapar tuvaletini sıkıntı yok yanı,benimkide bir gün yapar bir gün yapmazdı. 5 dakika iki gogus 40 cc çok iyi ama sağınca tamamıyla bosalmamistir.Ben sütümu sağınca sütüm azalıyor manuelle ama.Memeden gelen ilk süt susuzluğu gidermek içindir,sonrasında yağlı faydalı kısım gelir. İlk akan sulu sütte laktoz içeriyor muş gaz yapıyormuş iki göğsünü zude 5 dakikada sagdiysaniz büyük ihtimalle bol miktarda laktoz iceriyordur yanı oda gaz yapar.
Gecen hafta aradım ek gıdaya geçiş sırasında olur dedi bir çay kaşığı zeytinyağı içir makatina da kulak çöpü ile masaj yap dedi gecende 3 gün yapamamıştı 3 günün akşamında çok zor yaptı o kadar çok ıkınıyor zorlanıyor ki ben bile ağladım ya acı çekiyor diye armut rendeleyip yoğurtla karıştırıp ver dediler yaptım kayısı haşlayıp Blender dan geçirip verdim tik yok birazdanda 6aylik aşısını yaptiracam aksama napcaz bilmiyorum
Çok teşekkür ederm cnm bakayım ben deCanım oto koltuğunun adı prego baby 4045, 0-18 kg. İki yönlü de kullanılabiliyor, hem isofixle hem de emniyet kemeriyle kullanılabiliyor, kademeli yatış ayarı var. Ben şu an en yatık konumda kullanıyorum, içinde de dolgulu minderi var, gayet rahat oluyor.
Bnm de inanılmaz planların var cnm bu bi sırBunlar bi de büyüyünce "5 dk daha anne yaaa" dicek dimiii??? Çok hain planlarım var
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?