2015 Eylül Anneleri ve Bebişleri ( Doğum Sonrası Paylaşımlar)

Ya sut alerjisi ya da agir geldi yedigi. Doktoruna bi sorsan?

Bende bugun havuc deniyim diyorum ama iste su yogurttaki alerji durumundan supheliyim ondan baslamadammi acaba diye dusundum

Ilk gun bugunde deniyim dedim ama iste olabilir bende cok alerjik bi yapiya sahibim zaten birazda kabiz gibi olmustu acaba zorlanmadanmi oldu anlayamadim bugun yapmadi hala kaka
Ondan da olabilir. Kabizlik cok fena ben alwrjik degilim esim de oyle. Ama bizim ufaklikta süt alerjisi var

Bi
Bizde ek gıdaya başladıktan beri kaka yapamiyor oğlum ya napacam böyle bilmiyorum

Dr.a danışsan bir canim
Gecen hafta aradım ek gıdaya geçiş sırasında olur dedi bir çay kaşığı zeytinyağı içir makatina da kulak çöpü ile masaj yap dedi gecende 3 gün yapamamıştı 3 günün akşamında çok zor yaptı o kadar çok ıkınıyor zorlanıyor ki ben bile ağladım ya acı çekiyor diye armut rendeleyip yoğurtla karıştırıp ver dediler yaptım kayısı haşlayıp Blender dan geçirip verdim tik yok birazdanda 6aylik aşısını yaptiracam aksama napcaz bilmiyorum

Azaldı canım 5 dkya doğru bende bıraktım.Himm ama benim oğul 5dk emmiyor bile uyuyor memede.. Ayy ne zormus bu süt gaz işleri.. Kakayi nene tuttumus krem sur iç kısmına .. Gece yaptı da Allah tan rahatladim.

Oyyyy ((( ne kadar zor yaa .biz 2 gün cikamiyoruz nasıl zor oluyor.Fitil atiyolar kansuk diye. Ama Dr un dememiş ben yanlış yonlendirmiyim.
Gariplerim böyle böyle buyuyorlar işte.

Çok teşekkür ederm cnm bakayım ben de

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…