2015 Eylül Anneleri ve Bebişleri ( Doğum Sonrası Paylaşımlar)

Ek gidays gecip de istahla yedi sevdi diyen anneler sizlere cok imreniyorum. Ilk oglumda ek gidaya 6.ayda gecmistim ve cok zor olmuştu alismasi. Ikinci de erkenden tattirmaya baslayim dedim 1 aydir deniyorum henuz bisey yutturmayi basaramadim tek yaptigi diliyle itmek

Cnm oğluş kaç yaşında?? Gözüm korktu :))

Cnm yavaş yavaş alışır merak etme bnmki de başta hiç istemedi şuan da biraz zor alıyo ama canı istediğinde güzel yiyo istemezse de şarkı söyleyerek yediriyorm. Tabi her ek gıda en az 5 ıslak mendil ve 1 takım kıyafet

Pirinc unlu mama yaptim az verdim eeeeğh yedi. Onune pirasasini koydum al dedim almadi. Ekmegin simidini koydum hemen aldi. Elinden aldim kiyamet koptu. Tikacam agzina zeytinyagli sarma sonunda oh mis yisin

gazli bebegi olan arkadaslar ayse onerin gaz masajini mutlaka denesin lutfen. masaji da aci elma yagi ya da kimyon yagiyla yapsinlar.
ek gidaya bal kabagi puresiyle basladik biz simdi havuctayiz ay cok komik purrrr yapiyo agzinda pure varkenn ve her taraf yemek oluyor:)))

Yvzbt 5 yasinda canim.uykuyu sevmez.yemek yemegide sevmez.banada bir akil verin istahli bebek anneleri.bu kizda istahsix olursa kahrolurum:)
soyle normal istahli olsa raziyim...
oglum herseyu on numara bes yildiz yer ama itekleye itekleye.bu kizda da yok sanki istah.olanida alttan cikartiyir.yapsa bir dert yapmasa bir dert.hayir bir yerde yanlis yapiyorum ama nerde

kuzum hic bilmem ne tavsiye edilir ama doktorunla paylas istersen belki bir tavsiye ondan gelir. yalniz yemekte israrci olmak ileride yeme bozukluğuna sebep olabiliyor diye duymustum da seni de vok iyi anliyorum istahsiz bebek de koca da zor yani)

Hangi arkadaştı hatırlamıyorum bebişlerimizle ne aktivite yapsak diye soran. Bikaç gündür kukla konuşturuyorum ben, ba-yıl-dı siz de deneyin

Ben de almistim ejderha pek sevimli diil tabi sevdi. Ama bayilmadi. Senin nasil oyuncak

Doktor doydugunu anlamak için kaka miktarı ve zamanına bakma dwmisti bana. Günde en az 5 bez islatiyorsa doyuyordur demişti bana canım. Anne sütü alan bebekler 7 güne kadar kaka yapabilirler. Rahatsızlıkları yoksa karışmayın demişti.

Balkabağı, havuç, patates canım

Cisini yapıyor oğlum kakayi da yapiyorduk ben mama veriyordum sutumun yettiğini anlamak için bıraktım mamayj dra danışarak bebek kaka yapmamaya başladı.
Himm idrardan bahsesiyirsun sende canjm
Ya umarım başka skintimiz yoktur. Su an çok güzel uyuyor. Kiraz çekirdeği yastığı aldik kullandım hemen insallah rhaat uyur bu gece yavrum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…