Maalesef 1000 km var aradaUzak mibizim 3 saat otobusle geldim. 1.5 ay olmustu gelmeyeli benim de.
Cok zorMaalesef 1000 km var arada
Cnm oğluş kaç yaşında?? Gözüm korktu :))ah ah cok dertliyim.hic oyle anne bir5 dakika diyen bir evladim olmadi:)bebekkende uyumazdi simdide sevmiyor:)uyumamak icin 3-4 tane en uzunlarindam okumamiz icin bir kitap getirir.benim uyku disinda baska plan yapmam lazim bu kizda abisinin izinden gidiyor
Cnm yavaş yavaş alışır merak etme bnmki de başta hiç istemedi şuan da biraz zor alıyo ama canı istediğinde güzel yiyo istemezse de şarkı söyleyerek yediriyorm. Tabi her ek gıda en az 5 ıslak mendil ve 1 takım kıyafetEk gidays gecip de istahla yedi sevdi diyen anneler sizlere cok imreniyorum. Ilk oglumda ek gidaya 6.ayda gecmistim ve cok zor olmuştu alismasi. Ikinci de erkenden tattirmaya baslayim dedim 1 aydir deniyorum henuz bisey yutturmayi basaramadim tek yaptigi diliyle itmek
Pirinc unlu mama yaptim az verdim eeeeğh yedi. Onune pirasasini koydum al dedim almadi. Ekmegin simidini koydum hemen aldi. Elinden aldim kiyamet koptu. Tikacam agzina zeytinyagli sarma sonunda oh mis yisinCnm oğluş kaç yaşında?? Gözüm korktu :))
Cnm yavaş yavaş alışır merak etme bnmki de başta hiç istemedi şuan da biraz zor alıyo ama canı istediğinde güzel yiyo istemezse de şarkı söyleyerek yediriyorm. Tabi her ek gıda en az 5 ıslak mendil ve 1 takım kıyafet
Yapti sonunda yoktu kan falan kabizlikta gecmis gibi :)Ondan da olabilir. Kabizlik cok fenaben alwrjik degilim esim de oyle. Ama bizim ufaklikta süt alerjisi var
Keci sutunden cok zor tutuyor diye duydum yogurt guzel oluyormubızde de var canım keçi sütünden yapıyorum
Iyi bari ama takip et. Bizim de haftada bir iki haftada bir anca geliyordu. En azindan kaka yapabilmis ona da şükür :)Yapti sonunda yoktu kan falan kabizlikta gecmis gibi :)
ben inanamadim ya. Allahim metanet versin. biz sehit haberlerinde babasiz kalan aileleri gorup kahroluyoruz su gamsiz adamin yaptigina bak!!
kuzum hic bilmem ne tavsiye edilir ama doktorunla paylas istersen belki bir tavsiye ondan gelir. yalniz yemekte israrci olmak ileride yeme bozukluğuna sebep olabiliyor diye duymustum da seni de vok iyi anliyorum istahsiz bebek de koca da zor yaniYvzbt 5 yasinda canim.uykuyu sevmez.yemek yemegide sevmez.banada bir akil verin istahli bebek anneleri.bu kizda istahsix olursa kahrolurum:)
soyle normal istahli olsa raziyim...
oglum herseyu on numara bes yildiz yer ama itekleye itekleye.bu kizda da yok sanki istah.olanida alttan cikartiyir.yapsa bir dert yapmasa bir dert.hayir bir yerde yanlis yapiyorum ama nerde
Hangi arkadaştı hatırlamıyorum bebişlerimizle ne aktivite yapsak diye soran. Bikaç gündür kukla konuşturuyorum ben, ba-yıl-dısiz de deneyin
Kızlar yaaa trend konularda chill bi konu açmış çok moralim bozuldu nasıl destek olsak
Ben de almistim ejderha pek sevimli diil tabi sevdi. Ama bayilmadi. Senin nasil oyuncak
Doktor doydugunu anlamak için kaka miktarı ve zamanına bakma dwmisti bana. Günde en az 5 bez islatiyorsa doyuyordur demişti bana canım. Anne sütü alan bebekler 7 güne kadar kaka yapabilirler. Rahatsızlıkları yoksa karışmayın demişti.Azaldı canım 5 dkya doğru bende bıraktım.Himm ama benim oğul 5dk emmiyor bile uyuyor memede.. Ayy ne zormus bu süt gaz işleri.. Kakayi nene tuttumus krem sur iç kısmına .. Gece yaptı da Allah tan rahatladim.
Oyyyy((( ne kadar zor yaa .biz 2 gün cikamiyoruz nasıl zor oluyor.Fitil atiyolar kansuk diye. Ama Dr un dememiş ben yanlış yonlendirmiyim.
Gariplerimböyle böyle buyuyorlar işte.
Balkabağı, havuç, patates canımSelam arkadaslar bi forumu yeni okumaya basladim benim bebegimde 23 eylul dogumlu bu hafta ek gidaya baslatti doktorumuz anne sutuyle beslendi 4. Aya kadar ancak sutum yetmemeye baslayinca mama takviyesine basladik simdi birde ek gida girdi isin icine :) doktorumuz yogurtla baslatti iki gun dene daha sonra sebzeye gec dedi yogurduda yedigi kadar verebilirsin dedi :)) bizim bicirik biraz istahli cikti 3 4 yemek kasigi yedo ama korktum fazlasini vermeye birazda kakasinda kan gorunce iyice panik oldum aranizda boyle bir durum yasayan varmi ? Birde ilk hangi sebzeyle başladınız ?
Armut püresi iyi oluyor.Bi
Bizde ek gıdaya başladıktan beri kaka yapamiyor oğlum ya napacam böyle bilmiyorum
Doktor doydugunu anlamak için kaka miktarı ve zamanına bakma dwmisti bana. Günde en az 5 bez islatiyorsa doyuyordur demişti bana canım. Anne sütü alan bebekler 7 güne kadar kaka yapabilirler. Rahatsızlıkları yoksa karışmayın demişti.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?