- 25 Ağustos 2014
- 751
- 1.569
- 53
Alttaki mesajını okumadan üsttekine armut püresi önermişım. Oysa ki denemişsin. Pardon ):)Gecen hafta aradım ek gıdaya geçiş sırasında olur dedi bir çay kaşığı zeytinyağı içir makatina da kulak çöpü ile masaj yap dedi gecende 3 gün yapamamıştı 3 günün akşamında çok zor yaptı o kadar çok ıkınıyor zorlanıyor ki ben bile ağladım ya acı çekiyor diye armut rendeleyip yoğurtla karıştırıp ver dediler yaptım kayısı haşlayıp Blender dan geçirip verdim tik yok birazdanda 6aylik aşısını yaptiracam aksama napcaz bilmiyorum
tuttu canım mayayı bı çay kasıgından bır tatlı kasıgına cıkardım daha ıyı olduKeci sutunden cok zor tutuyor diye duydum yogurt guzel oluyormu
bizimki bugun kan damlasını verdıgımde püüürrrr yapmaya başladı heryer kan damlası oldugazli bebegi olan arkadaslar ayse onerin gaz masajini mutlaka denesin lutfen. masaji da aci elma yagi ya da kimyon yagiyla yapsinlar.
ek gidaya bal kabagi puresiyle basladik biz simdi havuctayiz ay cok komik purrrr yapiyo agzinda pure varkenn ve her taraf yemek oluyor:)))
Pirinc unlu mama yaptim az verdim eeeeğh yedi. Onune pirasasini koydum al dedim almadi. Ekmegin simidini koydum hemen aldi. Elinden aldim kiyamet koptu. Tikacam agzina zeytinyagli sarma sonunda oh mis yisin
Nerdesin ki? Bende duzcede pek bulamiyorum. Anca anneme golcuge geldigimde.Ekmek simidi uşak aşina olduğum şeyler ama ekmek simidine hasret kaldim
Ben mayayi organik sut ve nohuttan kendim yaptim inek sutu ama maya olarak kullansam bi sikinti olmaz heraldetuttu canım mayayı bı çay kasıgından bır tatlı kasıgına cıkardım daha ıyı oldu
bizimki bugun kan damlasını verdıgımde püüürrrr yapmaya başladı heryer kan damlası oldu
Benimki de çok zor alıyor. Henüz meyve puresi verebiliyorum sadece . O da 2 -3 tatlı kaşığı. Onu bile cok zor veriyorum.Ek gidays gecip de istahla yedi sevdi diyen anneler sizlere cok imreniyorum. Ilk oglumda ek gidaya 6.ayda gecmistim ve cok zor olmuştu alismasi. Ikinci de erkenden tattirmaya baslayim dedim 1 aydir deniyorum henuz bisey yutturmayi basaramadim tek yaptigi diliyle itmek
Nerdesin ki? Bende duzcede pek bulamiyorum. Anca anneme golcuge geldigimde.
İştahsız bir tane de bende var. Çaresi nedir bilmiyorum. Memeyi almaz mamayı almaz ek besini almaz ....@Yvzbt 5 yasinda canim.uykuyu sevmez.yemek yemegide sevmez.banada bir akil verin istahli bebek anneleri.bu kizda istahsix olursa kahrolurum:)
soyle normal istahli olsa raziyim...
oglum herseyu on numara bes yildiz yer ama itekleye itekleye.bu kizda da yok sanki istah.olanida alttan cikartiyir.yapsa bir dert yapmasa bir dert.hayir bir yerde yanlis yapiyorum ama nerde
Memleket nere :) ankaraya gezmeye geleceğiz bakalim hava isinsin da hele :)Ankaradayim ben hiç bulamiyom yaz gelsin memlekete gitcemorda veririm eline bi simit kemirir durur
Memleket nere :) ankaraya gezmeye geleceğiz bakalim hava isinsin da hele :)
Bende gitmek istiyoruuum. Ozledim oralari. Esimle bu konuyu bi masaya yatirmam lazim :)Trabzon canim
Bende gitmek istiyoruuum. Ozledim oralari. Esimle bu konuyu bi masaya yatirmam lazim :)
olmaz canımBen mayayi organik sut ve nohuttan kendim yaptim inek sutu ama maya olarak kullansam bi sikinti olmaz heralde
bız varızzz oglanı bıcı bıcı yaptırdım uyuttum beklıyorum kaç dk snra uyanıcak dıyekizlar napiyorsunuz kimsecikler var mi :)
At at :) carsibasindan gecerken el salla :))Oralardan resim atarim oralardan sana
aynen:))))olmaz canım
bız varızzz oglanı bıcı bıcı yaptırdım uyuttum beklıyorum kaç dk snra uyanıcak dıye
Dün Dr.a gittik . çok gazlı bir bebek dedi.. Ben akşamları cok ağladığını kıpkırmızı olduğunu nefesinin kesildiğini söyledim kalbini dinledi kan tahlili yapıldı sağlıklı bebek dedi. Ben mama veriyordum azalttim mememi emmeye başladı çünkü ama bu kadar ağlayinca biberona sutumu sagip verdim yavrum almadi. Bacaklarını kendisine çok çekiyor emerken memeyi birden sancı geliyor kivraniyor kollarimda içim parçalanıyor. Sab bende aldım Dr. Nurse harveys aldırdı dün akşam bu sabah kullandım .. Dik olarak emzirmeyr çalışıyorum. O kadar.çok ağlıyor ki ağlarken bile hava yutmuş oluyor.
İnşallah rahatlar ama biraz sabır. Zor oluyor ama geçiyor. Anneler için en zor dönemler bunlar.Cisini yapıyor oğlum kakayi da yapiyorduk ben mama veriyordum sutumun yettiğini anlamak için bıraktım mamayj dra danışarak bebek kaka yapmamaya başladı.
Himm idrardan bahsesiyirsun sende canjm
Ya umarım başka skintimiz yoktur. Su an çok güzel uyuyor. Kiraz çekirdeği yastığı aldik kullandım hemen insallah rhaat uyur bu gece yavrum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?