iyi akşamlar Canım dr.bugun aradim kaka için maflor damla var biz onu öncede gaz icin kullanmistik 5damla yine kullanmamı söyledi ben anlamadım kakaylami ilgiliymiş bilmiyorum bugün aldım aynı zamanda sağlık ocağına gittik bugün 6aylik aşısı vardı aile Hekimi ile görüştüm kaka için yoğurt yedir bol bol dedi artı bi şurup yazdı günde bir çay kaşığı içir dedi duphalac diye ondanda vermeyi düşünmüyorum oğlumda bigün mahvoldu yine zorla kaka yaptı korkuyorum çatlak olacak diye ardindanda 3 tane aşı oldu bugün çok durgundu oğlum inş bidaha yaşamayızAzaldı canım 5 dkya doğru bende bıraktım.Himm ama benim oğul 5dk emmiyor bile uyuyor memede.. Ayy ne zormus bu süt gaz işleri.. Kakayi nene tuttumus krem sur iç kısmına .. Gece yaptı da Allah tan rahatladim.
Oyyyy((( ne kadar zor yaa .biz 2 gün cikamiyoruz nasıl zor oluyor.Fitil atiyolar kansuk diye. Ama Dr un dememiş ben yanlış yonlendirmiyim.
Gariplerimböyle böyle buyuyorlar işte.
Duphalak zararsız bir şurup bebek mamalarini da onun la tadlandiriyorlar zararsız bildiğim kadarıyla dışkıyı yumuşatıp rahatça çıkmasını sağlıyor. Doğumdan sonra banada vermişti doktor..Emziriyorsaniz siz kullanın prospektusu ne uyarak kullanıldığında çok rahatlatiyor.Bilinen bir yan etkisi yok bildiğim kadarıyla..iyi akşamlar Canım dr.bugun aradim kaka için maflor damla var biz onu öncede gaz icin kullanmistik 5damla yine kullanmamı söyledi ben anlamadım kakaylami ilgiliymiş bilmiyorum bugün aldım aynı zamanda sağlık ocağına gittik bugün 6aylik aşısı vardı aile Hekimi ile görüştüm kaka için yoğurt yedir bol bol dedi artı bi şurup yazdı günde bir çay kaşığı içir dedi duphalac diye ondanda vermeyi düşünmüyorum oğlumda bigün mahvoldu yine zorla kaka yaptı korkuyorum çatlak olacak diye ardindanda 3 tane aşı oldu bugün çok durgundu oğlum inş bidaha yaşamayız
Balkabağı ve gün kurusu kayısı buharda haslayıp ver suyuyla sulandırıp. Bugün 3 kez kaka yaptı.iyi akşamlar Canım dr.bugun aradim kaka için maflor damla var biz onu öncede gaz icin kullanmistik 5damla yine kullanmamı söyledi ben anlamadım kakaylami ilgiliymiş bilmiyorum bugün aldım aynı zamanda sağlık ocağına gittik bugün 6aylik aşısı vardı aile Hekimi ile görüştüm kaka için yoğurt yedir bol bol dedi artı bi şurup yazdı günde bir çay kaşığı içir dedi duphalac diye ondanda vermeyi düşünmüyorum oğlumda bigün mahvoldu yine zorla kaka yaptı korkuyorum çatlak olacak diye ardindanda 3 tane aşı oldu bugün çok durgundu oğlum inş bidaha yaşamayız
Benimki de çok zor alıyor. Henüz meyve puresi verebiliyorum sadece . O da 2 -3 tatlı kaşığı. Onu bile cok zor veriyorum.
Bende parmak kukla oynatıyorum, iKEAdan aldım. Benimki de seviyor 10 tane hayvan var. Kızımda seviyor :)Ben de almistim ejderha pek sevimli diil tabi sevdi. Ama bayilmadi. Senin nasil oyuncak
İlk zamanlar meyveleri biraz buharda haşlayıp verebilirsin. Pek vitamini kalmıyor ama hazmı kolay olduğu için işe yarayabilir. Özellikle armut, balkabağı ve gün kurusu kayısı.... Bunların içine 1 tatlı kaşığına yakında zeytinyağı koy. Elma, havuç ve muz kabız yapar.Bi
Bizde ek gıdaya başladıktan beri kaka yapamiyor oğlum ya napacam böyle bilmiyorum
Fayda etmedi yoğurdun içine koy dediler yaptım olmadıArmut püresi iyi oluyor.
Emmiyor emmiyor emmiyor uyanıkken emmiyor. Napicami şaşırdım. Fon makinesi açıyorum 5 dk emiyor bazen hiç emmiyor. Uyurken tetikte bekliyorum kipirdanir gibi oldumu hemen alıp emziriyorum. Evde terör estiriyorum. Yazık 5 yaşındaki oğlum dahil kimse cit çıkaramiyor ben emzirirken. En ufak bir seste kafayı kaldırıyor sonra bütün çaba boşa. Emmeyi bırakır diye hiç bir şey vermiyorum daha. 17 Eylül doğumluyum. Napacagimi şaşırdım bunalım iyice. Kusura bakmayın sizin de kafanızı şisirdim.
Fatsa
Fayda etmedi yoğurdun içine koy dediler yaptım olmadı
Emmiyor emmiyor emmiyor uyanıkken emmiyor. Napicami şaşırdım. Fon makinesi açıyorum 5 dk emiyor bazen hiç emmiyor. Uyurken tetikte bekliyorum kipirdanir gibi oldumu hemen alıp emziriyorum. Evde terör estiriyorum. Yazık 5 yaşındaki oğlum dahil kimse cit çıkaramiyor ben emzirirken. En ufak bir seste kafayı kaldırıyor sonra bütün çaba boşa. Emmeyi bırakır diye hiç bir şey vermiyorum daha. 17 Eylül doğumluyum. Napacagimi şaşırdım bunalım iyice. Kusura bakmayın sizin de kafanızı şisirdim.
kuzum hic bilmem ne tavsiye edilir ama doktorunla paylas istersen belki bir tavsiye ondan gelir. yalniz yemekte israrci olmak ileride yeme bozukluğuna sebep olabiliyor diye duymustum da seni de vok iyi anliyorum istahsiz bebek de koca da zor yani)
2 buçuk aydır aynı. Mama vermiyorum hiç almadı. Galiba aç bırakamiyorum. Emmeyince hemen fon makinesini açıyorum. Öyle de zaten çok az emiyor. Bazen daha iyi ama bazen çok az emiyor. Allah hepimize kolaylik versin.1.5 ay civarı sadece uykuda emzirebildim bebeğimi, çok sukur geçti biraz AC bırakmak gerekiyor sanirim bende AC bırakmadım hep uykuyu bekledim ama biraz dayanmak lazım, mama veriyorsan oda memeddn sogutabiliyor, bende o dönem 2-3 kez mama verdim nerdeyse uykudada bırakacaktı beni, vermedim bir daha mama çok sukur şuan düzeldi uyanıkken de emiyor
2 buçuk aydır aynı. Mama vermiyorum hiç almadı. Galiba aç bırakamiyorum. Emmeyince hemen fon makinesini açıyorum. Öyle de zaten çok az emiyor. Bazen daha iyi ama bazen çok az emiyor. Allah hepimize kolaylik versin.
Benimki de öyle başladı. Simdi uykuda alıyor. Onda da biraz fazla ayılsın yine emmiyor. Sağıp vermeye çalışıyorum. Ama süt azalmaya başladı. Mama miktarı her geçen gün artıyor. Bir çaresini henüz bulamadmEmmiyor emmiyor emmiyor uyanıkken emmiyor. Napicami şaşırdım. Fon makinesi açıyorum 5 dk emiyor bazen hiç emmiyor. Uyurken tetikte bekliyorum kipirdanir gibi oldumu hemen alıp emziriyorum. Evde terör estiriyorum. Yazık 5 yaşındaki oğlum dahil kimse cit çıkaramiyor ben emzirirken. En ufak bir seste kafayı kaldırıyor sonra bütün çaba boşa. Emmeyi bırakır diye hiç bir şey vermiyorum daha. 17 Eylül doğumluyum. Napacagimi şaşırdım bunalım iyice. Kusura bakmayın sizin de kafanızı şisirdim.
bızımkıde oyle canm duzeldı gıbı ama bugun hep uyutaarak emzırdım mesela hep dönmek istiyor gerıye atıyor kendını saat koy üç saat fılan bırde acıktıgı anda vermezsen gecıkırse sınırlenıyor bebekler almıyor2 buçuk aydır aynı. Mama vermiyorum hiç almadı. Galiba aç bırakamiyorum. Emmeyince hemen fon makinesini açıyorum. Öyle de zaten çok az emiyor. Bazen daha iyi ama bazen çok az emiyor. Allah hepimize kolaylik versin.
kullanmıyoruz canım ıkı yaşına kadar tavsıye etmıyor drlar sanırmArkadaslar siz bebisleri nasil yatiriyorsunuz ben reflu yatagi kullandim bu zamana kadar ancak artik kullanilcak hali kalmadi kafasinin debk geldigi yer çöktü bende kendi yatagina yatirmaya basladim yastik kullaniyormusunuz ?
Canım küçük kutu mama aldir kaşıkla yedir bir bak ağlama devam edecek mi
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?