2015 Eylül Anneleri ve Bebişleri ( Doğum Sonrası Paylaşımlar)

Arkadaslar siz bebisleri nasil yatiriyorsunuz ben reflu yatagi kullandim bu zamana kadar ancak artik kullanilcak hali kalmadi kafasinin debk geldigi yer çöktü bende kendi yatagina yatirmaya basladim yastik kullaniyormusunuz ?

Ben kullaniyorum acikcasi, ictiginsgzina gelecekmis gibi olmasin diye, reflu olmasin diye. Ama doseginin altina koyuyorum yuksekte duruyor boylece, yastiga direk koyunca gomuluyor.

Bende parmak kukla oynatıyorum, iKEAdan aldım. Benimki de seviyor 10 tane hayvan var. Kızımda seviyor :)

Ben de ikeadan aldim :) onlar cok kucuk geldi gozume ben de en buyugunu aldim. Benimki onunla direkt bakisip konusunca guluyor hatta kahkahalara boguluyor bazen aglayana kadar

Cok tanidik bir manzara bir ara aynen boyleydi canim, esimle kac kere kavga ettim ses cikardi diye.sonra beslenme arasini 4 saate cikardim.israrci olmuyorum hic, basini cevirirse 2 3 kere birakiyorum aninda, cok sinirlerim yiprandi cunku zorlarken. Oyle oyle alisti bazen sersemletip veriyorum, cok aciktiysa uyanikken veriyorum.
Benimki biberon da aliyor tabi iisteyken,dr browns denedik akisi az emmeyi birakmasin diye ama onla icemedi.biberon veriyor musun?
6 aya da az kaldi zaten

İnşallah kolay kaka yapar bundan sonra duphalac amcam bağırsak tembelliği yapiyo demişti bi baslarsan sürekli kullanmak zorunda kalabilirsin amainsallah kullanmak zorunda kalmazsin ılık su iciriyonmu canim

Bu sefer karaliyim uyanıkken emmezse biraz aç bırakacağım. İnşallah öyle öyle alışır. Kiyamiyoruz ondan aslında.
Biberon almiyor ki sağır ta veremiyorum.Gerci ben de pek sağmak istemiyorum alismasin diye. Dediniz gibi süt azalıyor diye.
Zaten en az 3 saat arayla emzirme ye calisiyorum. Sonra 2 ve ya 2 buçuk saat oyun 1 saat veya 40 dk. uyku yine emzirme öyle sürüp gidiyor. Akşamları daha da emmek istemiyor. İnşallah düzelir de 2 yaşına kadar emzirebiliriz.

Biberon almiyor. Mana hiç sevmedi doğdu doğal icmedi hiç. Allaha Şükür sütüm yetiyor ama emse. Emmeye emmeye bazı dönemler azalıyor. Bakalım nereye kadar böyle devam edecek. Olmazsa ben de araları uzatıp uyanıkken deneyeyim bakalım. Dedigim gibi kararlı olmak lazım. Aç bu cocuk deyip panik yapmamak lazım sanırım. Elbet emecek. Yemek varken açlıktan kim olmuş ama gel de bunu biz annelere anlat

Bugun kızım cok mizmiz sürekli agliyor artık dayanamadım ağlamasına izin verdim o agladi ben ağladım 5 dk Nasıl agliyor ama tepiniyor resmen sonra dayanamadım kucağıma aldım biraz dolaştık evin içinde su an daha sakin gibi arada ağlamasına izin mi vermek lazım acaba yanlış mı yaptım yoksa

Ca
Canım emziriyorum benmi kullanacam oğlum için verdi

Balkabağı ve gün kurusu kayısı buharda haslayıp ver suyuyla sulandırıp. Bugün 3 kez kaka yaptı.
Canım verdim ikisinide yapmadı biz 2 aylık ken başladık kabizliga o zaman kakası sert değildi sadece anne sütü alıyordu sadece sonrasında tamam düzeldi derken ek gıdaya başladık fazlada vermiyorum öğlen sebze çorbası aksamda yoğurt dr.aradım gaz damlasına başlattı onunlami alakali bilmiyorum ya

Canım sebze çorbasının içinde yer elması var oda yaparmı

Bir öğünde o kadar veriyormusun canım ben bir fincan veriyorum yeni başladık alarjisi yok deneyim bakalım

İnşallah kolay kaka yapar bundan sonra duphalac amcam bağırsak tembelliği yapiyo demişti bi baslarsan sürekli kullanmak zorunda kalabilirsin amainsallah kullanmak zorunda kalmazsin ılık su iciriyonmu canim
Suyu sevmiyorum canım sebze çorbası yoğurt falan verince veriyorum ardından birkaç kaşık sevmiyorum puskurtuyor

clara canim insallah iyi gelir perhiz.perhiz yapinca gazida azaliyor.birde unutmusum kalsiyum ilaci kullan.osteocare kullaniyorum ben.
.
Kalsiyum yazdiracagim doktor tembihledi de. Sut urunleri diyeti 2. gun; bebegim sabah kaka yapti mukus ve kahverengi iplik gibi seyler vardi. Dedigin gibi coklu besin alerjisi mi acaba. Bazi alerjiler 6. 8. ayda veya 1 yilda geciyormus. Ben kil kurdu veya bakteri enfeksiyon filan mi diye korktum. Ya da icerde bi kanamasi mi var.. Cok zor ya anne olmak. Nerden girdim ben bu isin icine diyorum ya kaldirabilecek miyim anneligi..

Bnde diyorum onu Birdaha çocuk filan yapmam diyorum hatta

bebeem canim alerji yapabilecek neleri yemiyorsun benim kızın da iplik şeklinde var kakasinda diyet yapayım bakalım sonuç değişecek mi

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…