2015 Eylül Anneleri ve Bebişleri ( Doğum Sonrası Paylaşımlar)

Canım ek gıdaya geçince su içmesi gerekli benimkide içmez ben uykusunda biberona veriyom fark edene kadar 20cc içmiş oluyo
Suyu sevmiyorum canım sebze çorbası yoğurt falan verince veriyorum ardından birkaç kaşık sevmiyorum puskurtuyor

bayan34 canım canı yaniyodur belki elini tutarak konuş onunla biyerinmi agriyo filan diye karnına dökün saçını okşa durduk yere öyle şiddetli ağlamaz diye dusunuyom

Duphalac veriyorlar canım zararı olacağını sanmıyorum. Zyagi ile kulak çubuğunun pamuklu kısmıyla makatina sürsen kolay çıkmasını sağlar canjm. Veya yoğurdun sadece bir kasığında zyagi koyup versen az birşey. Çaresiz kalmak çok zor ya , benim oğlum da doğru düzgün emmiyor benj. Ağzına veriyorum memeyi çekiyor diye seviniyorum bir bakıyorum süt ağzından akıyor.
Biz dün kaka yapmadık bol cisli bezler değiştirdjm. Bu arada bezlerden 2. Paket bitmek üzere 21 günde :)

İnşallah rahatlar ama biraz sabır. Zor oluyor ama geçiyor. Anneler için en zor dönemler bunlar.

Evet. Bir bakışı gülüşü herbirsyi yetiyor uykusuz stresli geceleri unutmaya :) ben çabuk mu Yoruldum acabaa... Lohusa yım benn.. Yasli bir neneyle geciriyorum bu dönemi.. Yalnız olaydim eminim daha rahat sakin gecirirdim

Bnde diyorum onu Birdaha çocuk filan yapmam diyorum hatta
Ben de oyle diyorum. Unutursun alisirsin bi daha yaparsin diyorlar da bi hamileligi daha kaldiramam hele ki bu kocayla.. 1 cocuk yeter, 1 cocuk + 1 erkek esittir 2 cocuk oluyor zaten!

Çok tesekkur ederim. Sab i bırakıtrdı dr Nurse harveys başladık 9 gün sonra tatlı kaşığı ile vericem su an çay kasigindayiz.
Dün kiraz çekirdeği yastığı aldık ayaklarının altına koydum karnının üzerine koyduk ama banamisin demedi.. Saç kurutmayi açıp sakinlestiriyoruz sonra kucakta o nasıl rahat ediyorsa öyle devam ediyoruz.
Ay gaz çıkarıyor bazen kocaman bir gaakk sesi :) nasıl girdi bu kadar hava icerye diyorum e ağzı kapanmıyor ki aglamakdan. Bende emzirirken kafasını dik tutmaya çalışıyorum kahverengi kısmını vermeye çalışıyorum gogsumun.

Tekrar tesekkur ederim. Sağlıkla buyusun miniginiz

@bebeem canim alerji yapabilecek neleri yemiyorsun benim kızın da iplik şeklinde var kakasinda diyet yapayım bakalım sonuç değişecek mi
Sizde de mi var canim. Gecmis olsun.
Bu aylarda cogumuzda alerji olduguna gore bu ek gıdaya gecis icin bir hazirlik donemi mi acaba... Ilk bebek acemilik ilk tecrube aman ya...

clara ek gida veriyormusun?kan iplik seklindede olur.birde aklinda olsun alerjen alimi devam ederse kan olur.kan birden kesilmesi grrekir.ama mukus ortalama 3 haftada gider.kan gitmiyirsa baska seylerede vardir.kendimden ornek vereyim.sut urunlwrini kesmistim.3 gun ara ara kan gelince yumurta ve dana etini kestim.kan gitmisti ama mukus devam etmisti.bu 3 luye dikkat et.mukus kilo alimi iyiyse pek onemsenmiyor bazi doktorlar tarafijndan ama kan onemli.bagirsagin kanamasi iyi degil.en alerjenler genelde kanama yapar.canim uzulme caresiz bir hastalik degil ama dikkatte et.dikkat etmessen astima gider.alerjik cocuklar kres zamanida cok bronjit,orta kulak iltihabi,sinuzut olur.azcik dikkat edicez dua ediyorum ki insallah sut alerjisidir bir tek.

mukut31 canim kahvaltida yarim yumurta sarisiyla 2 twtli kasigi lor yediriyim hurma eklesem uygun olurmu bide tam bugday ekmegi

Kızlar yazın kendi bahçemizden topladığımız şeftalileri, kabuğunu soyup dilimleyip derin dondurucuya koymuştum. Dün derin dondurucuyu karıştırırken şeftaliler ilişti gözüme. Hiç şeker eklemeden suyla pişirdim. Biraz suyundan biraz meyvesinden ezerek karıştırdım. Oldu mu sana organik şeftali püresi (= oğluşa tattırdım biraz çok sevdi

Bi de size çok memnun kaldığım mama sandalyesinden bahsetmek istiyorum, belki fikir olur, almayı düşünen vardır v.s.

Adı premom mama sandalyesi;

Koltuğun yüksekliği ayarlanabiliyor, sırt kısmının açısını ayarlayabiliyorsunuz, çift tepsili, ayarlanabilir ayak dayanağı, yumuşak bi minderi var, çıkıp yıkanabiliyor.

Oğlum çok sevdi. Ben mutfaktayken ya da biz yemek yerken koyuyorum tepsisine üç beş oyuncak çok güzel oyalanıyor. Biz yemek yiyorsak ona da azıcık yoğurt koyuyorum, yediriyorum çok mutlu oluyor.

Bunun aynısından aldım ;

Eklentiler

• Screenshot_2016-02-27-13-03-24.webp
    11,7 KB · Görüntüleme: 66
Canım benim kızın göz altlari pul pul olmuş döküntü gibi alerjiden olur mu

Ek gıdaya başlamadık. Ama neden olduğunu buldum dirim, gece mide yanması için Gaviskon içmiştim onda da kalsiyum karbonat var ya, bu yüzden oldu bence. İçmeden aklıma geldi içindeki kalsiyum ama içerken bir anda aklımdan çıktı, anlık yani. Ne saçma diyecen ama aklım zaten karmakarışık olduğu için sık değişip şaşıyor böyle :) Teşekkür ederim burda konuşup fikir ve tecrübelerinizden faydalanmak güzel. Allah razı olsun.

Canım benim kızın göz altlari pul pul olmuş döküntü gibi alerjiden olur mu
Oluyormuş canım evet, benimkinin de boynundan başlayıp karnına göğsüne yayıldı kuru kuru pul pul ve pütür pütür hepsi oldu, egzama :) Geçici olsun inş. hepimizinki. Sen de dediğin gibi bir dene bakalım dokunduğunu tahmin ettiğin gıdaları bırak.

slm kizlarr ...
ayhkdry csnm rn son yazmistm ama güncelleme yapıldı cevao verdiysen gormedim tekrar sorucam kusura bakma
keci sutunu inek yogurdu yla mi mayaladin keci yogurdu na tepki verdi mi ins vememistr

ek gidada patates havuc balkabagi kabak elma puresi armut puresi gun kurusu puresi denedim patates havuc anne sutu balkabagi havus anne sütü yumuşatıp verdim artik miktari arttirip corba gini verebilir miyim sence sen nasil veriyorsun artik.
kahvalti vermeye basladin mi ?? benimki hala emmiyir gunduz iki kere uyuyor artik ac kalio haliyle uyanik beslenmediginden.bende en azından bir ogun yogurt bir ogun cirba gibi yesin uyuyunca da süt

Bende koymuştum dolaba dusunuyodu.m versemmi diye

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…