Yer elması inanılmaz gaz yapar canım ben emzirirken bile yediğimde çocuk mahvoluyordu hiç yemiyorum artık benide çok rahatsız ediyor o dokunuyor olabilirCanım sebze çorbasının içinde yer elması var oda yaparmı
Canım kulak çöpü ile ben yardimci oluyorum zaten sebze çorbasına da zeytinyağı koyuyorum kayısı yaptım bugün onada bıraz koydum yarım çay kaşığı verdim şurup canım korktum vallaDuphalac veriyorlar canım zararı olacağını sanmıyorum. Zyagi ile kulak çubuğunun pamuklu kısmıyla makatina sürsen kolay çıkmasını sağlar canjm. Veya yoğurdun sadece bir kasığında zyagi koyup versen az birşey. Çaresiz kalmak çok zor ya ,benim oğlum da doğru düzgün emmiyor benj. Ağzına veriyorum memeyi çekiyor diye seviniyorum bir bakıyorum süt ağzından akıyor.
Biz dün kaka yapmadık bol cisli bezler değiştirdjm. Bu arada bezlerden 2. Paket bitmek üzere 21 günde :)
ekşi oluyor canım ya bnmı yapamıyoum acaba ekşi oldugu ıcın suratını buruşturuyor inek yogurdundan mayalamıştımslm kizlarr ...
ayhkdry csnm rn son yazmistm ama güncelleme yapıldı cevao verdiysen gormedim tekrar sorucam kusura bakma
keci sutunu inek yogurdu yla mi mayaladin keci yogurdu na tepki verdi mi ins vememistr
ek gidada patates havuc balkabagi kabak elma puresi armut puresi gun kurusu puresi denedim patates havuc anne sutu balkabagi havus anne sütü yumuşatıp verdim artik miktari arttirip corba gini verebilir miyim sence sen nasil veriyorsun artik.
kahvalti vermeye basladin mi ?? benimki hala emmiyir gunduz iki kere uyuyor artik ac kalio haliyle uyanik beslenmediginden.bende en azından bir ogun yogurt bir ogun cirba gibi yesin uyuyunca da süt
ben az once zeytin ladr patates havuc bir dilim kabak minicik brokoli buharda pisirdim anne sütü koydum 30 cc yarisini yedi daha yerdi herhalde ama vermedim uyutup sut icirim dedkm simdi zor bela yatti 60 cc sutu icirebileyim diye dua ediyorum :) benimkiler puturlu oluyor baya sebzelere alisti sayılır ama devam etmek lazım zamanını ayarlamam gerek uyandiktan sonra vermeli iki saatv ayakta kalıyor yatinca sut icebilsin ayy sürekli bir hesap kitap . ben sabah meyve puresi aksam sebzeyi vericem galiba .o zaman patates balkabagi uc gun.40 50 cc sonra havuc ekliyim sonra ne bileyim benekşi oluyor canım ya bnmı yapamıyoum acaba ekşi oldugu ıcın suratını buruşturuyor inek yogurdundan mayalamıştım
kahvaltı vermıyorum henuz canım neyve puresı de vermıyorum sebzeye alıştı bnde havuc yer elması patates balkabagı verıyorum.sebzeyı kaynamış su ıle açıyorum ama çok az pureyealıştı ıyıce, bnmkıde uyumadan emmıyor ya emzırmeden sogudum resmen ögle 12-14 arası sebze akşam 18-21 arası muhallebı verıyorum canım okuyamıyorum ınankı çogunuzun cevabını okuyorum alıntı yapıyorum ama cevabı yaazamıyorum :d ıkı sebze karıstırıyorsan üçüncü sebzeyı eklemelısın çok sulumu dıyorsun çorbayı?
maşşallah canım azar azar vrmek en ıyısı bagırsakları alışır kabız olmaz en azından benımkıde katıdan bıraz açık oluyor bogazına kaçar dıye korkuyorum ama ılk verdgmde bırkaçkere öksurdu smdı gayet ıyı gıdıyor muhallebıyıde keçi sütünden yapıyorum yoruldum sütümü sagmaktan zaten sebzede yese muhallebıde yese emmeden uyumuyor bende emdıgı saatten ıtıbaren saat tutuyorum ıkı saat olmuşsa yedırıyorum attım sımdı yere sıpayı yorganın ustune etrafınada yastık dızdım bır saga dönuyor bır sola rahatladım sankı bıraz :)ben az once zeytin ladr patates havuc bir dilim kabak minicik brokoli buharda pisirdim anne sütü koydum 30 cc yarisini yedi daha yerdi herhalde ama vermedim uyutup sut icirim dedkm simdi zor bela yatti 60 cc sutu icirebileyim diye dua ediyorum :) benimkiler puturlu oluyor baya sebzelere alisti sayılır ama devam etmek lazım zamanını ayarlamam gerek uyandiktan sonra vermeli iki saatv ayakta kalıyor yatinca sut icebilsin ayy sürekli bir hesap kitap . ben sabah meyve puresi aksam sebzeyi vericem galiba .o zaman patates balkabagi uc gun.40 50 cc sonra havuc ekliyim sonra ne bileyim ben
canim ben armut puresi yedirdim bugun yarim cay bardagina yakin icine demir surubunu koydum yarim saate kakasini yaptı 4 gun olmustu bizimdeCanım kulak çöpü ile ben yardimci oluyorum zaten sebze çorbasına da zeytinyağı koyuyorum kayısı yaptım bugün onada bıraz koydum yarım çay kaşığı verdim şurup canım korktum valla
demir şurubu kan ilacımı canım ben başladım ona allah korusun ay verım dur bugun vermemıstımcanim ben armut puresi yedirdim bugun yarim cay bardagina yakin icine demir surubunu koydum yarim saate kakasini yaptı 4 gun olmustu bizimde
b u arada kizlar görümcem dr aike hekimligi yaptı 4 sne demir surubunu kullanmadıgimizi duyunca cokn kızdı zeka geriliğine neden oluyormus beyin gelişimi icin cok onemli dedi.biz tekrar başladık
bizimki de yerde cok durmak istemiyor.yastikla oturuyoruz onune resimki kitap bayiliyor birlikte bakiyoruz rsmen eliyle cevir yapio sipa yaa. benimki an itibariyle sallaniyor zıplayarak kalkio ara ara gaz mi yapti acaba verdigim daha yarm saat olmadimaşşallah canım azar azar vrmek en ıyısı bagırsakları alışır kabız olmaz en azından benımkıde katıdan bıraz açık oluyor bogazına kaçar dıye korkuyorum ama ılk verdgmde bırkaçkere öksurdu smdı gayet ıyı gıdıyor muhallebıyıde keçi sütünden yapıyorum yoruldum sütümü sagmaktan zaten sebzede yese muhallebıde yese emmeden uyumuyor bende emdıgı saatten ıtıbaren saat tutuyorum ıkı saat olmuşsa yedırıyorum attım sımdı yere sıpayı yorganın ustune etrafınada yastık dızdım bır saga dönuyor bır sola rahatladım sankı bıraz :)
evet canm biz 4.ay bittikten sonra baslattik diyor 12 13 damla bakma sen verme diyenlere ver bir zarari olmaz dedi ins olmazdemir şurubu kan ilacımı canım ben başladım ona allah korusun ay verım dur bugun vermemıstım
olabılır canım yuzustu yatır gazını cıkartır varsa zaten bızımkı kıtabı kıvırdı hep ya halıya taktı halının püsküllerini avuçlayıp duruyor :))bizimki de yerde cok durmak istemiyor.yastikla oturuyoruz onune resimki kitap bayiliyor birlikte bakiyoruz rsmen eliyle cevir yapio sipa yaa. benimki an itibariyle sallaniyor zıplayarak kalkio ara ara gaz mi yapti acaba verdigim daha yarm saat olmadi
Benim Dr verdirmiyorevet canm biz 4.ay bittikten sonra baslattik diyor 12 13 damla bakma sen verme diyenlere ver bir zarari olmaz dedi ins olmaz
İçin nasıl rahat edecekse canım öyle yap . zyagina devam o haldeCanım kulak çöpü ile ben yardimci oluyorum zaten sebze çorbasına da zeytinyağı koyuyorum kayısı yaptım bugün onada bıraz koydum yarım çay kaşığı verdim şurup canım korktum valla
Erkekler daha iyi anlaşıyor bebeklerle ya bizimkide değişik değişik şeyler yapıyor Bebişlekizlarrr iceri bir girdim babasi kizi koae takimindan asagi sarkitiyor ne yapıyorsun dedim kendi gidio tutuyorum ona dogruyla yanlisi ogreticem bak kizim boyle yaparsan beynine kan gider dio .simdi de ne yazion mortingen strange ne yazion sattim cocugu babasina sizle takılıyorum yazıyorsun diococugu sebek yapioe ayy cok tatlilar yaa maşallah.
biraktim kactim 8 de bende cunku az baksin :))
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?