Benimki de öyle hadi beni uyku hariç emmiyor. Biberonu da uykuya geçiş dışında almıyor. Beslenme saati diye birşey kalmadı. Ara ara veriyorum yudum yudum 1 saatte zor bitiriyor. Uyutayım da öyle beslensin diyorum uykuya geçişleri iyice bağıra çâğıra oldu. Iyice uykusu gelecek de sızacak da beslenecek. Böyle böyle bir bakmışız akşam olmuş. Daha doğru dürüst beslenmemiş oluyor. Hal böyleyken beslenemedi diye gece her uyanmada yok meme az oldu hadi sağılmış süt yada mama biberonla. Düzen müzen kalmadı. Ek besini de sevmedi oyunlar oynayarak vermeye çalışıyorum daha öğün seviyesine gelmedik. Sabır sabıŕ...allahim bu kiz beni öldürecek yaa sabah 7 de uyandi 120 cc sut icti sadece gel de cikdirma uyudu agzindan akitiyo deli olcamm vallaaa deliiiiii
muzik dinliyor mu canim ben o isleri ali babanın ciftligini acip yapabiliyorum:))Ya kızlar benim ki sürekli ağlıyor lavaboya gitsem gözünden yaşlar geliyor.
Nasıl çözecegim bunu? Bekliyorum kucağıma almadan susmasi için ama yok susmuyor
Bir kac gündür bizde öyleyiz gecen gun ağlamaktan gözleri şiştiYa kızlar benim ki sürekli ağlıyor lavaboya gitsem gözünden yaşlar geliyor.
Nasıl çözecegim bunu? Bekliyorum kucağıma almadan susmasi için ama yok susmuyor
Can'ım diş bizimkide öyle ağzını burnunu yüzünü ovalıyorBir kac gündür bizde öyleyiz gecen gun ağlamaktan gözleri şiştine emıyor ne uyuyor surekli kucakta ve zor sakinlesiyor. Artık ne bel kaldı ne kol ne omuz bide herseye sinirleniyor kasiyo kendini
Diş
Can'ım diş bizimkide öyle ağzını burnunu yüzünü ovalıyor
Canim ben sadece süt ve sut urunlerini paketli gida margarin dahil kestim duzelince baska birsey kesmedim. Et kuruyemis kademeli kesecektim yoksa ama şükür süt urunlerini komple kesmem yetti. Sende alerjen ürünleri kademeli keserek bi dene ki bosuna yememezlik etmebebeem canim alerji yapabilecek neleri yemiyorsun benim kızın da iplik şeklinde var kakasinda diyet yapayım bakalım sonuç değişecek mi
Tatlım bebiş ne kadarlık?mukut31 canim kahvaltida yarim yumurta sarisiyla 2 twtli kasigi lor yediriyim hurma eklesem uygun olurmu bide tam bugday ekmegi
Bazen bir kavanoz bitiyor; bazen gün içinde 2ye bölüyorum.Bir öğünde o kadar veriyormusun canım ben bir fincan veriyorum yeni başladık alarjisi yok deneyim bakalım
Yer elması gaz yapar, ama lifli olduğu için kabız yapmaz. Ayşe Önerin listesinde de ilk bunlar var. Havuç patates yer elması...Canım sebze çorbasının içinde yer elması var oda yaparmı
Ne verdi gaz damlasıCanım verdim ikisinide yapmadı biz 2 aylık ken başladık kabizliga o zaman kakası sert değildi sadece anne sütü alıyordu sadece sonrasında tamam düzeldi derken ek gıdaya başladık fazlada vermiyorum öğlen sebze çorbası aksamda yoğurt dr.aradım gaz damlasına başlattı onunlami alakali bilmiyorum ya
Kabızken yemek yemezler. Altan dolu olunca üstten geri tepiyor. Gliserin kansuk ile boşalt bağırsaklarını ufaklığın yazık kim bilir ne eziyeti var. Kansuk'u boydan 2ye bölüp koyabilirsin. Bir de çok az nane suyu deneyebilirsin. Hem hazmettirir hemde midesine faydası olur. Yarım çay yada 1 çay kaşığı en fazla.Duphalac veriyorlar canım zararı olacağını sanmıyorum. Zyagi ile kulak çubuğunun pamuklu kısmıyla makatina sürsen kolay çıkmasını sağlar canjm. Veya yoğurdun sadece bir kasığında zyagi koyup versen az birşey. Çaresiz kalmak çok zor ya ,benim oğlum da doğru düzgün emmiyor benj. Ağzına veriyorum memeyi çekiyor diye seviniyorum bir bakıyorum süt ağzından akıyor.
Biz dün kaka yapmadık bol cisli bezler değiştirdjm. Bu arada bezlerden 2. Paket bitmek üzere 21 günde :)
Resmini koysana kuklanın :) Merak ettimBen de ikeadan aldim :) onlar cok kucuk geldi gozume ben de en buyugunu aldim. Benimki onunla direkt bakisip konusunca guluyor hatta kahkahalara boguluyor bazen aglayana kadar
Doktor bana reflü için yatağın başını yükselt, yastıktan ziyade dedi. Başının altına yastık koymadan direk yatağın başını 20-25 derece kadar yülseltirsen de olurArkadaslar siz bebisleri nasil yatiriyorsunuz ben reflu yatagi kullandim bu zamana kadar ancak artik kullanilcak hali kalmadi kafasinin debk geldigi yer çöktü bende kendi yatagina yatirmaya basladim yastik kullaniyormusunuz ?
Ben bizim çocuk doktoruyla konuştum. Bu hazımsızlık ve kabızlık işini. Doktor birden 4 damla verme 2 damla gün aşırı 1 hafta kadar böyle devam et. Sonra hergün 2 damla 1 hafta 10 gün kadar da böyle. Sonra 4 damla gün aşırı sonra 4 damla hergün dedi.demir şurubu kan ilacımı canım ben başladım ona allah korusun ay verım dur bugun vermemıstım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?