2015 Eylül Anneleri ve Bebişleri ( Doğum Sonrası Paylaşımlar)

Normal dogum yapan arkadaşlar dikisleriniz nezanan iylesti ve dr kontrol için nezaman çağırdı???
Dikişlerimin iyileşmesi 20-25 günü buldu doktor da 6 hafta sonra gel demişti ama izinli dönüşünü bekliyorum dünde ilk ilişki oldu çok acıyor demişlerdi ama kotkulacak bi şey yokmuş

Biz 40 günlükken yaptırdık 3 günde dikişlerini attı ne ağladı ne pansuman ne sargı bezi altını değiştirirken bi krem südüm bi kaç gün o kadar hiç bir şey anlamadan geçti gitti şiddetle tavsiye ediyorum

acilerimin iyileşmesi 20-25 günü buldu doktor da 6 hafta sonra gel demişti ama izinli dönüşünü bekliyorum dünde ilk ilişki oldu çok acıyor demişlerdi ama kotkulacak bi şey yokmuş
Normal dogum yaptim 4dikisim vardi ilk 3gun cok acidi ve agri yapti ve sonra iyilesmeye basladi yani agri svediizi rahatsizlik vermedi.dikislerimin tamamen iyilesmesi 40.buldu ve 40mda doktor kontrole gel dikislere bakalim dedi gittik gayet iyi guzel dedi.henuz iliskilye girmedim girmekte istemiyorum korkuyorum.bide doktor dogum kontrol hapi verdi bebege zarari olmaz sute gecmex dedu kullanmakta kararsiz kaldim.sizler nasil

Canim biz oglumu 21 gunlukken sunnet ettirdik 15 dk falan agladi hemen geciyor daha tam aci hisleri gelismedigi icin bide erken olmasi ateslenmesini falanda engelliyormus yani sık hastalanmiyor ve mayasil olmuyormus

Sizler nasil korunuyorsunuz ?ben ilac kullanmak istemiyorum. esimde korundu ben hamile kaldim o yontemde olmaz.ben spiral taktirmak istiyorum esim istemiyor.nasil koruncam bilemedim

Cnm bende sezeryanla oldum 32 gunden sonra benimde artti sonra 45. Gun bitti..suan 2 aylik bebegim ..

Sizler nasil korunuyorsunuz ?ben ilac kullanmak istemiyorum. esimde korundu ben hamile kaldim o yontemde olmaz.ben spiral taktirmak istiyorum esim istemiyor.nasil koruncam bilemedim

Prezervatif en iyisi bence, nasil hamile kaldin kullanarak sasirdim

Kızlar 2 ay oldu doğum yapalı 45 gün az az kanamam olmuştu bitti şimdi regli oldum varmı sizde böyle bi durum yaşayan emzirmedigim için olabilirmi acaba

Bize doktor sadece prezervativ oneriyorum dedi spiral tavsiye etmiyorum ilaclarda ilerde sorun cikarir dedi

ben doğum kontrol hapı kullanamıyorum eşim korunuyordu ama gittiğimizde spirali soracağım arkadaşlarımdan kimisi memnun kimisi değil bünyeyle alakalı sanıyorum

meraba canım dr bana da verdi adı cerazette seninkinn adı ne. ben de kararsızım kullanma konusunda.ama haptan başka yönteme de güvenemiyorum hele şimdi bebeğim de var ikinciye hiç cesaretim yok valla :)

benimde öyle oldu.Üstünde yağ tabakası gibi durdu bende sıcak suda beklettim verdim canım.

canım ya burdan okuyunca bende endişelendim bayağı pamukçuk konusunda.Bizimkinin de dili beyza tamamı değil ama ben sütten diye düşünüyordum.Dün sağlık ocağına gittik hemşire bi ağzına baktı ama bir şey demedi.Eşimde dün sorunca endişelendim ama emmesi yutkunması normal.Ağız bakımını nasıl yapacakmışşın bende bir bakım yapayım çarşambaya doktor randevum huzursuzlandım şimdi

kizlar cildiricam artik dayanamıyorm kizim cokngazli surekli agliyor ayakta gezme istiyor onda da agliyor masaj aci elma yagi sovak bez zeytinyahi rezene gece cayi her seyi yapıyorum dunden beri 3;saatbuyudum. ana kucagi titreşimli besik alacam hemen.artik gazli bebegi olup kullanan memnun olan var mi ??

Bende sezeryan ile doğum yaptım 40 çıktı halen ara ara lekeler geldi 50 gün falan sürdü benim ki normal mis canım

Benim var canm ama yatmiyor hele gazi varsa hic durmuyor duş aldir benmki smdi uyudu duş aldirdim yatti hemen

Canım her çocukta oluyormuş bizim dr.ilk gittigimizde söylemişti bir fincan suya bir çay kaşığı karbonata koyun temiz bir tülbent ile silin dedi korkulacak bişe yok korkmayin

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…