allah nasip ederse simdi uyucam ;( iyi uykukarBizimkide uyumuyor karnı tok gazda cikardik ama bitmiyor gaz habire çıkıyor
Dikişlerimin iyileşmesi 20-25 günü buldu doktor da 6 hafta sonra gel demişti ama izinli dönüşünü bekliyorum dünde ilk ilişki oldu çok acıyor demişlerdi ama kotkulacak bi şey yokmuşNormal dogum yapan arkadaşlar dikisleriniz nezanan iylesti ve dr kontrol için nezaman çağırdı???
Biz 40 günlükken yaptırdık 3 günde dikişlerini attı ne ağladı ne pansuman ne sargı bezi altını değiştirirken bi krem südüm bi kaç gün o kadar hiç bir şey anlamadan geçti gitti şiddetle tavsiye ediyorumMerhabaaa
Normalde 19.10.2015 beklenen dogum tarihimdii ama benim bebisim aceleci cikip 24.09.2015 de kurban bayraminda 36+3 ken dunyaya geldi ve ekim anneliginden eylul e terfi ettim
Erkek annelerine de bi sorum olucak bebeklerinizi sunnet ettirme konusundadusunceleriniz neler kizlar ben haftaya felan yaptirmak istiyorum 23 gunluguz suan
Bende hamileyken boyatmadim.40miz cikinca boyattim bi sakncadu yoktur umarim.boyatmasam kendimi taniyamicaktim:)))Yok canim hamileliktenilk 3 ay sonrasi boyanabikiyor, emzirme doneminde zaten boyaniyor sakincasi yok diye biliyorum
Normal dogum yaptim 4dikisim vardi ilk 3gun cok acidi ve agri yapti ve sonra iyilesmeye basladi yani agri svediizi rahatsizlik vermedi.dikislerimin tamamen iyilesmesi 40.buldu ve 40mda doktor kontrole gel dikislere bakalim dedi gittik gayet iyi guzel dedi.henuz iliskilye girmedim girmekte istemiyorum korkuyorum.bide doktor dogum kontrol hapi verdi bebege zarari olmaz sute gecmex dedu kullanmakta kararsiz kaldim.sizler nasilacilerimin iyileşmesi 20-25 günü buldu doktor da 6 hafta sonra gel demişti ama izinli dönüşünü bekliyorum dünde ilk ilişki oldu çok acıyor demişlerdi ama kotkulacak bi şey yokmuş
Canim biz oglumu 21 gunlukken sunnet ettirdik 15 dk falan agladi hemen geciyor daha tam aci hisleri gelismedigi icin bide erken olmasi ateslenmesini falanda engelliyormus yani sık hastalanmiyor ve mayasil olmuyormusMerhabaaa
Normalde 19.10.2015 beklenen dogum tarihimdii ama benim bebisim aceleci cikip 24.09.2015 de kurban bayraminda 36+3 ken dunyaya geldi ve ekim anneliginden eylul e terfi ettim
Erkek annelerine de bi sorum olucak bebeklerinizi sunnet ettirme konusundadusunceleriniz neler kizlar ben haftaya felan yaptirmak istiyorum 23 gunluguz suan
Cnm bende sezeryanla oldum 32 gunden sonra benimde artti sonra 45. Gun bitti..suan 2 aylik bebegim ..Selam herkese 32 gün önce Sezeryanla doğum yaptım. Kanamam çok hafif oluyordu. Sonra 2-3 gündür kesilmişti. Dünden beri de adet oluyormuşum gibi oluyo baya kanama oluyo ve rengi kıpkırmızı. Acaba adet mi görüyorum normal mi acaba bu?
Sizler nasil korunuyorsunuz ?ben ilac kullanmak istemiyorum. esimde korundu ben hamile kaldim o yontemde olmaz.ben spiral taktirmak istiyorum esim istemiyor.nasil koruncam bilemedim
Bize doktor sadece prezervativ oneriyorum dedi spiral tavsiye etmiyorum ilaclarda ilerde sorun cikarir dediSizler nasil korunuyorsunuz ?ben ilac kullanmak istemiyorum. esimde korundu ben hamile kaldim o yontemde olmaz.ben spiral taktirmak istiyorum esim istemiyor.nasil koruncam bilemedim
ben doğum kontrol hapı kullanamıyorum eşim korunuyordu ama gittiğimizde spirali soracağım arkadaşlarımdan kimisi memnun kimisi değil bünyeyle alakalı sanıyorumNormal dogum yaptim 4dikisim vardi ilk 3gun cok acidi ve agri yapti ve sonra iyilesmeye basladi yani agri svediizi rahatsizlik vermedi.dikislerimin tamamen iyilesmesi 40.buldu ve 40mda doktor kontrole gel dikislere bakalim dedi gittik gayet iyi guzel dedi.henuz iliskilye girmedim girmekte istemiyorum korkuyorum.bide doktor dogum kontrol hapi verdi bebege zarari olmaz sute gecmex dedu kullanmakta kararsiz kaldim.sizler nasil
meraba canım dr bana da verdi adı cerazette seninkinn adı ne. ben de kararsızım kullanma konusunda.ama haptan başka yönteme de güvenemiyorum hele şimdi bebeğim de var ikinciye hiç cesaretim yok valla :)Normal dogum yaptim 4dikisim vardi ilk 3gun cok acidi ve agri yapti ve sonra iyilesmeye basladi yani agri svediizi rahatsizlik vermedi.dikislerimin tamamen iyilesmesi 40.buldu ve 40mda doktor kontrole gel dikislere bakalim dedi gittik gayet iyi guzel dedi.henuz iliskilye girmedim girmekte istemiyorum korkuyorum.bide doktor dogum kontrol hapi verdi bebege zarari olmaz sute gecmex dedu kullanmakta kararsiz kaldim.sizler nasil
benimde öyle oldu.Üstünde yağ tabakası gibi durdu bende sıcak suda beklettim verdim canım.Kızlar doğum yaptığım günden beri ilk defa dun gece sütümü sağdım. Sabah dolapta baktığımda sanki özü dibe çökmüş gibi. Sağan varsa sizlerin de öyle mi oluyor? Bi de dolaptan çıkarınca sıcak suyun içine mi koyuyorsunuz? Eşime bi garip geldi , çocuğa taze taze ver, dedi de. Ben de mama yerine bi öğün veririz, dedim.
canım ya burdan okuyunca bende endişelendim bayağı pamukçuk konusunda.Bizimkinin de dili beyza tamamı değil ama ben sütten diye düşünüyordum.Dün sağlık ocağına gittik hemşire bi ağzına baktı ama bir şey demedi.Eşimde dün sorunca endişelendim ama emmesi yutkunması normal.Ağız bakımını nasıl yapacakmışşın bende bir bakım yapayım çarşambaya doktor randevum huzursuzlandım şimdi@ayka777 canim ben doktora gittim pamukcuk icin, bizde pamukcuk yokmus, sut kalintisiymis omlar, gunluk agiz temizligi yapim dedi. Senin icin sordum, karbonatli su eski bir yontemdir, cocugun da midesini bulandirir, artik tavsiye etmiyoruz dedi. Doktor duruma gore ilac yazmali dedi.
Dun aksam aradigim baska bir doktor da gunde 3 defa karbonatli suyla temizleyince gecer dedi. Her dr da farkli :)
Bir de uyandirma konusu olmus, artik uyandirma dedi, ne zaman isterse emsin, ozellikle gece hic uyandirma kendi kalkmadan dedi. Sonra aliskanlik yapar hep kalkarmis.
Bende sezeryan ile doğum yaptım 40 çıktı halen ara ara lekeler geldi 50 gün falan sürdü benim ki normal mis canımSelam herkese 32 gün önce Sezeryanla doğum yaptım. Kanamam çok hafif oluyordu. Sonra 2-3 gündür kesilmişti. Dünden beri de adet oluyormuşum gibi oluyo baya kanama oluyo ve rengi kıpkırmızı. Acaba adet mi görüyorum normal mi acaba bu?
Benim var canm ama yatmiyor hele gazi varsa hic durmuyor duş aldir benmki smdi uyudu duş aldirdim yatti hemenkizlar cildiricam artik dayanamıyorm kizim cokngazli surekli agliyor ayakta gezme istiyor onda da agliyor masaj aci elma yagi sovak bez zeytinyahi rezene gece cayi her seyi yapıyorum dunden beri 3;saatbuyudum. ana kucagi titreşimli besik alacam hemen.artik gazli bebegi olup kullanan memnun olan var mi ??
Canım her çocukta oluyormuş bizim dr.ilk gittigimizde söylemişti bir fincan suya bir çay kaşığı karbonata koyun temiz bir tülbent ile silin dedi korkulacak bişe yok korkmayincanım ya burdan okuyunca bende endişelendim bayağı pamukçuk konusunda.Bizimkinin de dili beyza tamamı değil ama ben sütten diye düşünüyordum.Dün sağlık ocağına gittik hemşire bi ağzına baktı ama bir şey demedi.Eşimde dün sorunca endişelendim ama emmesi yutkunması normal.Ağız bakımını nasıl yapacakmışşın bende bir bakım yapayım çarşambaya doktor randevum huzursuzlandım şimdi
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?