Can'ım dün kontrolümüz vardı, doktora sordum inek sütünden yapabilirsin hiç bi sıkıntı olmaz dedi. Ben de 1 Aydır keçi sütünden yapıyordum ama bulmakta çok zorlanıyordum. Çok iyi oldu.İyi geceler kızlar
Biz de ek gıdaya başladık meyve ile
Elmayı çok sevdi 3 gündür veriyorum
Yaklaşık 2 saat öncw Kızım uyurken ağlayarak uyandı ağlarken ayaklarını karnına çekiyordu gazı vardı masaj yaptım biraz gaz çıktı ama çok fazla kustu püskürterek. Bugün elmayı biraz fazla verdim o mu gaz yaptı acaba yoksa canım çekti süt içmiştim süt mü yaptı ki? Yaklaşık 2.5-3 aydır süt içmiyordum.
Dr bize yoğurdu keçi sütünden önermedi. siz hangi sütten yoğurt yapıyorsunuz?
Benimki de diyor onu :) ama bilincli mi bilincsiz mi bende cozemedim :-/Gunaydin kızlar. Oglum bea bea gibi bisey diyodu ama bugun mem mee mem mee demeye basladi ağlarkenBen emzirmeden once hep meme geldiii diyorum Ondan mi ki acaba
12 13 damlamı veriyorsun canimevet canm biz 4.ay bittikten sonra baslattik diyor 12 13 damla bakma sen verme diyenlere ver bir zarari olmaz dedi ins olmaz
Bizim dr.inek sütünden yapabilirsin dediCan'ım dün kontrolümüz vardı, doktora sordum inek sütünden yapabilirsin hiç bi sıkıntı olmaz dedi. Ben de 1 Aydır keçi sütünden yapıyordum ama bulmakta çok zorlanıyordum. Çok iyi oldu.
Benim ki babaylada durmuyor ben içeri geçiyorum ağlıyor geliyorum gördüğünde susuyor bilmiyorum disten mi bu.Canimm cok yorucu evet ama zor bi dönemden geciyor bebeklerimiz dis çıkarma cok sancılı bi süreç dertlerini dile getiremiyorlar ben 5-6 aylık bir bebegin anneyi kullanabileceğini düşünmuyorum kullanıyorsa da ihtiyacı doğrultusunda kullanıyor bize ihtiyacları var bu ağrıli donemi onlarla oynayarak eğlenerek tabiri caizse cogu zaman sebeklik yaparak geciricez ki acılarını unutabilsinler. Gözyaşları icinde ağliyo oglumacı çektiğini görebiliyorum icli icli ağlıyor. Zaten mutlu huzurluysa kendi kendine oynayabiliyor ama sürekli kucak istiyosa oyalanmaya ihtiyacı var diye düşünüyorum elbette ki geçecek insallahhhh bu zamanlarda
Mem de benim
Avutalim kendimiziMem de benim
bnm kızım da su aralat oyle sinirleniyor oyuncaklarına hırslı hırslı vuruyor elinde bisey varsa yere fırlatıyor kendini sıkıp bagiriyor sanki sinir krizi geçiriyor el kadar bebe neden bu kadar sinirli anlamadimBenim ki babaylada durmuyor ben içeri geçiyorum ağlıyor geliyorum gördüğünde susuyor bilmiyorum disten mi bu.
Çabuk atlatsalar şu dönemi iyi olacak korkuyorum hırçın bir çocuk olacak diye
Ya baba diyeydiAvutalim kendimiziaz once ağlıyodu ne dedin sen oglum diyorum memm mee diyo ağzını buzerek :))
canim dokuntude olur.doktorun bize sordugu sorulardan biride dokuntu oldu mu?Canım benim kızın göz altlari pul pul olmuş döküntü gibi alerjiden olur mu
ben veriyorum canim yoksa zaten elini sokuyor:)) yalniz temiz olmasina dikkat ediyorum tabii.Kızlar bebeğinizin oyuncakları ağzına sokmasına müsade ediyormusunuz bizimki herşeyi ağzına sokuyor çıkarmaya çalışıyorum bende sürekli
canm bnde dıkkat edıyorum da mama sandalyesındekı kemere kadar kemiriyor çekıncede kızıyorben veriyorum canim yoksa zaten elini sokuyor:)) yalniz temiz olmasina dikkat ediyorum tabii.
Biberon almiyor. Mana hiç sevmedi doğdu doğal icmedi hiç. Allaha Şükür sütüm yetiyor ama emse. Emmeye emmeye bazı dönemler azalıyor. Bakalım nereye kadar böyle devam edecek. Olmazsa ben de araları uzatıp uyanıkken deneyeyim bakalım. Dedigim gibi kararlı olmak lazım. Aç bu cocuk deyip panik yapmamak lazım sanırım. Elbet emecek. Yemek varken açlıktan kim olmuş ama gel de bunu biz annelere anlat
mama sandalyesindeyken mama kasiklarindan koyuyorum onune canim kaucuk var bi tane onu isirmaya bayiliyor☺canm bnde dıkkat edıyorum da mama sandalyesındekı kemere kadar kemiriyor çekıncede kızıyor
Hayır çok erken daha...KV organik ev yapımı kuşburnu marmelatı göndermiş kızım için. Nette araştırdım bilgi bulamadım 5.5 aylık bebek yiyebilir mi ki?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?