2015 Eylül Anneleri ve Bebişleri ( Doğum Sonrası Paylaşımlar)

gunaydinn kizlarr bisoru senin ki topcu mu olcak yoksa .bizimki su ara kendine kahkah kahh tam kahkaha değilde tiz ciglik la gülme kahkaha arasi bir sey gozleri de japon japon yapio
carmen benjm ki be bae bea dio bende baba dio diyorum kimse inanmio 3.30 da sut icmis daha icmedi acliktan zorla yatirdim da içti biraz yarim saatlik uyku mz var ben kaçtım birazdan gorusurz :))

Can'ım dün kontrolümüz vardı, doktora sordum inek sütünden yapabilirsin hiç bi sıkıntı olmaz dedi. Ben de 1 Aydır keçi sütünden yapıyordum ama bulmakta çok zorlanıyordum. Çok iyi oldu.

Benim ki babaylada durmuyor ben içeri geçiyorum ağlıyor geliyorum gördüğünde susuyor bilmiyorum disten mi bu.
Çabuk atlatsalar şu dönemi iyi olacak korkuyorum hırçın bir çocuk olacak diye

B
Benim ki babaylada durmuyor ben içeri geçiyorum ağlıyor geliyorum gördüğünde susuyor bilmiyorum disten mi bu.
Çabuk atlatsalar şu dönemi iyi olacak korkuyorum hırçın bir çocuk olacak diye
bnm kızım da su aralat oyle sinirleniyor oyuncaklarına hırslı hırslı vuruyor elinde bisey varsa yere fırlatıyor kendini sıkıp bagiriyor sanki sinir krizi geçiriyor el kadar bebe neden bu kadar sinirli anlamadim

Günaydın kızlar çok tembelleştim ya Nasıl atlatıcam bu durumu enerjik olmak istiyorum artık

Canım benim kızın göz altlari pul pul olmuş döküntü gibi alerjiden olur mu
canim dokuntude olur.doktorun bize sordugu sorulardan biride dokuntu oldu mu?
@a-nur canim gaviskon degildir bence.ben kullandigim ilaclarin icine bakuyrum genelde ama laktoz olmasin diye bulasma olabiliyormus cunku.kan yoksa cok endiselenme bence.

Kızlar bebeğinizin oyuncakları ağzına sokmasına müsade ediyormusunuz bizimki herşeyi ağzına sokuyor çıkarmaya çalışıyorum bende sürekli

Ben cok panik olup hemen sagip veriyordum.biberonu ilkten sevmedi ama simdi gorunce yuzunde guller aciyor
Insan encok sut olup icilmemesine uzuluyor ama napcaksin istedigi kadar yiyecek.boyu kilosu nasil

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…