Can'ım ben de onu yapmayı düşünüyorum da daha tam geçmedik daha doğrusu ben üşeniyorum yaa bide ne kadar arayla vereyim falan bilemedim daha hazır değildim dedim iki gün veriyorum sonra aman diyorum erteliyorumBen ayşe önerin listesini uyguluyorum canım
Benimkinin de bi derdi var ama çözemedim yaa. Gaz var dedim ama bu gazdan değil belli böyle katılarak ağlıyor gece şiimiz var belli oldu hemen yatayım da zombiye dönmeyelimya 10 dk da bi uyaniyo resmen ya nedir bu kac gundur. hayat enerjimi zor toparliyorum. ne ne yaptigimin farkindayim ne de ne yapacagimin.
Benim oğlumda öyle pırasa verdik eline hepsini sokmaya çalışıyor sonrada öğürüyor bi daha vermem gerçi ellerinide sokarken öğürüyorbnde koyuyorum canım ama gırtlagına kadar sokuyor alıyorum hemen
Canım bize 8damla demişti dr.gerçi o zaman 3.5 aylikti biz bu kaka olayını napacaz bilmiyorum ya sabah gaz damlasını verdim bir şeker kaşığı zeytinyağı verdim duphalac şurup verdim öğlen sebze çorbası yaptım ondan verdim kaka yapmaya çalışırken mahvoldu agliya agliya acı çekiyor oğlum kulak copu zeytinyağı ile uyardim o kadar kasıyor ki kendini ayaklarını hareket bile ettiremiyordum hemen fitil verdim zorlansada hemen yaptı çok katı kakası eşimde ara ver ek gıda verme diyor verirsende 3 4 kaşık ver diyoCanım 11 damla veriyorum armut redeliyorum icine koyuyorum iki gundur kaka yapiyor hatta bugun uzerinj degistik beline kadr yapmisti icinde nasil kaldiysa yazık
Yarın 12 gün olacak canım oğlum kabizlik sıkıntısı çekiyor canım yaparsamda bundan sonra az verecem normalde 14 15 kaşık diyor emiyor canım sabah emziriyorum öğlen sebze çorbası aksamda yoğurt veriyorum orda hepsi yazıyor bana o yüzden mantıklı gelmişti canım gun gün yazıyor kafam karışmiyör napsam ne versem diyeCan'ım ben de onu yapmayı düşünüyorum da daha tam geçmedik daha doğrusu ben üşeniyorum yaa bide ne kadar arayla vereyim falan bilemedim daha hazır değildim dedim iki gün veriyorum sonra aman diyorum erteliyorumNasıl uyguluyorsun listeyi bide kaçıncı güne geldin bide emiyosa bebeğin Nasıl ayarlıyorsun
Ay o dikişlerden ben ne çektim yaa. Normal oldu sözde ama tam bi ay söylemesi ayıp popomun üstüne oturamadım. Bide tam bi hafta kabız olmuştum doğumdan sonra o da çok baskı yapmıştı dikişlere ayyy çok zor geçmişti yaa seni çok iyi anlıyorum Allah kolaylık versin
Tanimasina firsat ver canim kendini ogurtup kusturmadigi muddetce. Bununla hem kesfediyor hem doyum sagliyor şu anda. Oral dönem yani agizla tanima ve tatmin dönemi, 2 yaşa kadar böyle.Kızlar bebeğinizin oyuncakları ağzına sokmasına müsade ediyormusunuz bizimki herşeyi ağzına sokuyor çıkarmaya çalışıyorum bende sürekli
Ben kullaniyorum acikcasi, ictiginsgzina gelecekmis gibi olmasin diye, reflu olmasin diye. Ama doseginin altina koyuyorum yuksekte duruyor boylece, yastiga direk koyunca gomuluyor.
Tanimasina firsat ver canim kendini ogurtup kusturmadigi muddetce. Bununla hem kesfediyor hem doyum sagliyor şu anda. Oral dönem yani agizla tanima ve tatmin dönemi, 2 yaşa kadar böyle.
Kac gundur soracagim unutuyorum. Gebe kalamayanlarda konusuyorduk sanirim hastanede calisiyordunYa bu kalça ağrısı neydi hakikatten benim de çok agridi. Tesekkur ederimmmm canım öyle böyle 22.günde bitti çok sukur :) ben sizin konuda kaldım . sağolsun herkes yardımcı oluyor.. Çok sevdim burayı:)
Ver bence canım, ben şimdiye kadar ev yoğurdu, elma armut şeftali püresi tattırdım. Bugün de sebze püresi vericem, yaptım hazırladım patatesli havuçlu, yiyecek mi bakalım (=Bende koymuştum dolaba dusunuyodu.m versemmi diye
maşşallah canım bızımkıde gerı gerı gıdıyorKızlar benim oğluş iki gündür sırt üstü yatarken yüz üstü dönüp emekleme pozisyonu alıyor, maaşallahsonra da popoyu kaldırıp ilerliycem diye uğraşıyor, ilerleyemeyince de sinirlenip ağlıyor (= onu öyle görünce içlerimin yağları eriyor,len sen ne ara büyüdün de bi de emekliycem diye uğraşıyorsun kerata diye tutup tutup ısırcam, o olacak
Benimki de dün cingiragini sürekli ağzına sokuyordu bi baktım çenesi islanmaktan kırmızı fısır fısır olmuş, bi de korkuyorum çıngırak sağlam kapalı ama çok küçük boncuklar var içindeValla bnde ilk baslarda engellemeye çalıştım ama yok imkansız bisey sokmasa baska bişeyi sokuyor ağzına bnce su an onlar icin oyuncakların tek amaci ağzına sokmak bende bıraktım artık cok tehlikeli değilse temizse dokunmuyorum hic
Ver bence canım, ben şimdiye kadar ev yoğurdu, elma armut şeftali püresi tattırdım. Bugün de sebze püresi vericem, yaptım hazırladım patatesli havuçlu, yiyecek mi bakalım (=
Biz 6. Aya yeni girdik doldurunca mi baslamaliym ek gidaya bilemedimCan'ım ben de onu yapmayı düşünüyorum da daha tam geçmedik daha doğrusu ben üşeniyorum yaa bide ne kadar arayla vereyim falan bilemedim daha hazır değildim dedim iki gün veriyorum sonra aman diyorum erteliyorumNasıl uyguluyorsun listeyi bide kaçıncı güne geldin bide emiyosa bebeğin Nasıl ayarlıyorsun
Ağrı kesiciden önce gaz damlası denemelisiniz bence,ek gıdalara başlamalarıyla sindirim problemleri başladı..Bağırsakları yeni gıdalarla tanışıyor mideleri yepyeni seyleri sindirmeye çalışıyor.Diş ağrısı ndan her gece uyumamazlik olmaz.İlk kez verdiğiniz besinleri sabah uykusundan sonra verinki akşam uykusuna kadar sindirsin hatta çıkarsın. Yatmadan önce muhallebiden başka birşey vermeyin sindiremez uyuyamaz.Ben muhallebiyi bile yatmadan 1,5-2 saat önce yediriyorum.Hoplayip ziplarken gazını neyini çıkarsın diye.. Sürekli ağrı kesici böbreklerin de hasara yol açar.. Zaten gaz sancısını da geçirmez..Kızlar Günaydın benim kızım 4 gündür çok sık uyaniyor yarım saatte bir dİş agrısından bende ağrı kesici veriyorum istemesem de çok ağlıyor çünkü dün vermeyeyim dedim 11 den 12.30 a kadar 4 defa kalktı bende ağrı kesici verdim onun üzerine uyudu biraz kötü mü yapıyorum yada ne yapmalıyım sizce
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?