2015 Eylül Anneleri ve Bebişleri ( Doğum Sonrası Paylaşımlar)

Tüm çiğ sebze ve meyvler gaz yapar. Alıştırmak için önce buharda haşlayıp verin. Sonra çiğe geçersiniz. Safra kesesi tma çalışmadığı için gaz yapıyor

Ben cok panik olup hemen sagip veriyordum.biberonu ilkten sevmedi ama simdi gorunce yuzunde guller aciyor
Insan encok sut olup icilmemesine uzuluyor ama napcaksin istedigi kadar yiyecek.boyu kilosu nasil
İyi sukur 7800 kilosu 69 cm boyu. Ama bunlari ben olctum. 5. ay kontrole gitmedim. Dün biberon denedim sağlamış sütüm vardı almadı. Süte de yazık oldu. Sütüm çok iyiydi uzun zamandır. Emmeye emmeye azaldı şimdi. Ama alamadığını göre yetiyor demek ki. Bari emse de daha da azalmasa. İnşallah hepimiz uzun uzun emzirebiliriz.

Bu sabah yaptık kakayi. Kokusunu ozlemisim :)))) kansuk aklımda canım. Bugünde yapmasıydı önce yağ uygulayacaktim sonra kansuk :) bu arada bende kabızlık var. Dogali 22 gün oldu son 7-8 gundur benim şikayetim var. Muz yedim birde kan ilacı kullanıyordum ara verdim ne yapayim canım aciyor. Dikisler var hassasim hala alt taraf konusunda

Kızlar bebeğinizin oyuncakları ağzına sokmasına müsade ediyormusunuz bizimki herşeyi ağzına sokuyor çıkarmaya çalışıyorum bende sürekli
Valla bnde ilk baslarda engellemeye çalıştım ama yok imkansız bisey sokmasa baska bişeyi sokuyor ağzına bnce su an onlar icin oyuncakların tek amaci ağzına sokmak bende bıraktım artık cok tehlikeli değilse temizse dokunmuyorum hic

oyuncak battaniye el yada yakınında ne bulursa onu. Şimdi oral donemdeler. Herşeyi ağzıyla tanıyorlar. Geçen penguenin burnuyla diş kaşıyordu. Bu arada çubuk diş kaşıyıcılar var. Çok boğaza gitmesin diye bariyeri var. İstese de gitmiyor

bnde öyle yapıyorum ya oyununa engel olmak istemiyorum

bende engel olmuyorm ekinden almıyorum.ama surekli silmiyorum bazen toz oluyor iki günde mikrop da lazm diyorum ama yanlis tabi.
kizlar bebege bir şeyler yedirirken 60 yada 50 derecelik acida oturuyorum yoksa hepsi disari cikio siz dik mi oturtuyirsunuz

Ben mama sandalyesınde yerdiriyordum ama anakucagında daha rahat yiyiyor 50-60 derecelik açı bizimkide

Ben hep mama sandalyesinde yediriyorum çok eğik olmuyor

Ben de eşime akşam üstü kıza muz yedir dedim yanında da mandalina vardı biraz ver dedim seninki yarım mandalinayı yedirmiş çocuğa ama istedi diyoremzirip yatırdım gaz çıkarmaktan uyuyamadım çocuk. Bide aldık oturduğu yerden çıkara çıkara bi hal oldu. Sonra bide yatırdım Ama baya zor uyudu yaa. Gecemiz zor geçecek sanırsam

Ben ağzına ne sokarsa çok kirli değilse tabi hiç karışmıyorum. Hatta iki gündür küçük su şişeleri verdim eline yamuk yumuk yaptı sesi hoşuna gidiyor çok güzel oynuyor onlarla. Bide iki gündür atmak huyu başladı. Mutfakta işim varsa mama sandalyesine oturtuyorum oyuncakları birazoynayıp hop yere atıyor

Ay o dikişlerden ben ne çektim yaa. Normal oldu sözde ama tam bi ay söylemesi ayıp popomun üstüne oturamadım. Bide tam bi hafta kabız olmuştum doğumdan sonra o da çok baskı yapmıştı dikişlere ayyy çok zor geçmişti yaa seni çok iyi anlıyorum Allah kolaylık versin

bnde koyuyorum canım ama gırtlagına kadar sokuyor alıyorum hemen
Can'ım ben de silikon kaşık var. Veriyorum eline sokuyor evet Boğaz'ına doğru ama öyle yapa yapa öğrendi şimdi ağzına yanağına doğru eğik sokuyorbiz yemek yerken dün ilk kez kızımın önüne elma püresi koydum kaşık da elinde bazen kaşıkla bazen eliyle yemeğe çalıştı öyle öyle alışacaklar

Kızlar bebeğinizin oyuncakları ağzına sokmasına müsade ediyormusunuz bizimki herşeyi ağzına sokuyor çıkarmaya çalışıyorum bende sürekli
Ben haftada bir fermuarli yastık kılıfının içine koyuyorum fermuari çekiyor um bir yemek kaşığı deterjan,1 mama kaşığı karbonatla kısa programda yıkıyorum.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…