Bende kullanıyorum maflor + sab simplex. Maflor prebiyotik canlı mikroorganizma amaMaflor öncede kullanmistik
Tüm çiğ sebze ve meyvler gaz yapar. Alıştırmak için önce buharda haşlayıp verin. Sonra çiğe geçersiniz. Safra kesesi tma çalışmadığı için gaz yapıyorİyi geceler kızlar
Biz de ek gıdaya başladık meyve ile
Elmayı çok sevdi 3 gündür veriyorum
Yaklaşık 2 saat öncw Kızım uyurken ağlayarak uyandı ağlarken ayaklarını karnına çekiyordu gazı vardı masaj yaptım biraz gaz çıktı ama çok fazla kustu püskürterek. Bugün elmayı biraz fazla verdim o mu gaz yaptı acaba yoksa canım çekti süt içmiştim süt mü yaptı ki? Yaklaşık 2.5-3 aydır süt içmiyordum.
Dr bize yoğurdu keçi sütünden önermedi. siz hangi sütten yoğurt yapıyorsunuz?
bnde koyuyorum canım ama gırtlagına kadar sokuyor alıyorum hemenmama sandalyesindeyken mama kasiklarindan koyuyorum onune canim kaucuk var bi tane onu isirmaya bayiliyor☺
İyi sukur 7800 kilosu 69 cm boyu. Ama bunlari ben olctum. 5. ay kontrole gitmedim. Dün biberon denedim sağlamış sütüm vardı almadı. Süte de yazık oldu. Sütüm çok iyiydi uzun zamandır. Emmeye emmeye azaldı şimdi. Ama alamadığını göre yetiyor demek ki. Bari emse de daha da azalmasa. İnşallah hepimiz uzun uzun emzirebiliriz.Ben cok panik olup hemen sagip veriyordum.biberonu ilkten sevmedi ama simdi gorunce yuzunde guller aciyor
Insan encok sut olup icilmemesine uzuluyor ama napcaksin istedigi kadar yiyecek.boyu kilosu nasil
Bu sabah yaptık kakayi. Kokusunu ozlemisim :)))) kansuk aklımda canım. Bugünde yapmasıydı önce yağ uygulayacaktim sonra kansuk :) bu arada bende kabızlık var. Dogali 22 gün oldu son 7-8 gundur benim şikayetim var. Muz yedim birde kan ilacı kullanıyordum ara verdim ne yapayim canım aciyor. Dikisler var hassasim hala alt taraf konusundaKabızken yemek yemezler. Altan dolu olunca üstten geri tepiyor. Gliserin kansuk ile boşalt bağırsaklarını ufaklığın yazık kim bilir ne eziyeti var. Kansuk'u boydan 2ye bölüp koyabilirsin. Bir de çok az nane suyu deneyebilirsin. Hem hazmettirir hemde midesine faydası olur. Yarım çay yada 1 çay kaşığı en fazla.
Hayır çok erken daha...
Canım 11 damla veriyorum armut redeliyorum icine koyuyorum iki gundur kaka yapiyor hatta bugun uzerinj degistik beline kadr yapmisti icinde nasil kaldiysa yazık12 13 damlamı veriyorsun canim
Valla bnde ilk baslarda engellemeye çalıştım ama yok imkansız bisey sokmasa baska bişeyi sokuyor ağzına bnce su an onlar icin oyuncakların tek amaci ağzına sokmak bende bıraktım artık cok tehlikeli değilse temizse dokunmuyorum hicKızlar bebeğinizin oyuncakları ağzına sokmasına müsade ediyormusunuz bizimki herşeyi ağzına sokuyor çıkarmaya çalışıyorum bende sürekli
Hayır çok erken daha...
Valla bnde ilk baslarda engellemeye çalıştım ama yok imkansız bisey sokmasa baska bişeyi sokuyor ağzına bnce su an onlar icin oyuncakların tek amaci ağzına sokmak bende bıraktım artık cok tehlikeli değilse temizse dokunmuyorum hic
oyuncak battaniye el yada yakınında ne bulursa onu. Şimdi oral donemdeler. Herşeyi ağzıyla tanıyorlar. Geçen penguenin burnuyla diş kaşıyordu. Bu arada çubuk diş kaşıyıcılar var. Çok boğaza gitmesin diye bariyeri var. İstese de gitmiyor
Ben mama sandalyesınde yerdiriyordum ama anakucagında daha rahat yiyiyor 50-60 derecelik açı bizimkidebende engel olmuyorm ekinden almıyorum.ama surekli silmiyorum bazen toz oluyor iki günde mikrop da lazm diyorum ama yanlis tabi.
kizlar bebege bir şeyler yedirirken 60 yada 50 derecelik acida oturuyorum yoksa hepsi disari cikio siz dik mi oturtuyirsunuz
Ben hep mama sandalyesinde yediriyorum çok eğik olmuyorbende engel olmuyorm ekinden almıyorum.ama surekli silmiyorum bazen toz oluyor iki günde mikrop da lazm diyorum ama yanlis tabi.
kizlar bebege bir şeyler yedirirken 60 yada 50 derecelik acida oturuyorum yoksa hepsi disari cikio siz dik mi oturtuyirsunuz
Ay o dikişlerden ben ne çektim yaa. Normal oldu sözde ama tam bi ay söylemesi ayıp popomun üstüne oturamadım. Bide tam bi hafta kabız olmuştum doğumdan sonra o da çok baskı yapmıştı dikişlere ayyy çok zor geçmişti yaa seni çok iyi anlıyorum Allah kolaylık versinBu sabah yaptık kakayi. Kokusunu ozlemisim :)))) kansuk aklımda canım. Bugünde yapmasıydı önce yağ uygulayacaktim sonra kansuk :) bu arada bende kabızlık var. Dogali 22 gün oldu son 7-8 gundur benim şikayetim var. Muz yedim birde kan ilacı kullanıyordum ara verdim ne yapayim canım aciyor. Dikisler var hassasim hala alt taraf konusunda
Can'ım ben de silikon kaşık var. Veriyorum eline sokuyor evet Boğaz'ına doğru ama öyle yapa yapa öğrendi şimdi ağzına yanağına doğru eğik sokuyorbnde koyuyorum canım ama gırtlagına kadar sokuyor alıyorum hemen
Ben haftada bir fermuarli yastık kılıfının içine koyuyorum fermuari çekiyor um bir yemek kaşığı deterjan,1 mama kaşığı karbonatla kısa programda yıkıyorum.Kızlar bebeğinizin oyuncakları ağzına sokmasına müsade ediyormusunuz bizimki herşeyi ağzına sokuyor çıkarmaya çalışıyorum bende sürekli
Otur otur insan hamlıyor değil mi ay ben de öyleyim ya bi yemek yapsam bide bulaşık falan hadi ütü de olsun aynı gün kendimi çok iş yapmış sayıyorumGünaydın kızlar çok tembelleştim ya Nasıl atlatıcam bu durumu enerjik olmak istiyorum artık
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?