2015 Eylül Anneleri ve Bebişleri ( Doğum Sonrası Paylaşımlar)

Bizde 6 yı doldurduk bugün aşımız var hiç gitmek istemiyorum ağlamasına dayanamıyorum.. Dün kahvaltıya başladık.Öğrendiğim gibi peynirini kendim yaptım 2 balkasigi falan çıktı kalanı dolaba koydum bugün vericem.Yarım bardak suda bir çay kaşığı irmik haşladım, içine yaptığım peynirden,zeytinyağı, pekmez koydum.pekmezin peynirle verilmiyceni biliyorum tatlandırmak için kullandım.. Aynı kaşık maması gibi oldu çok sevdi 3-4 kaşık yedirdim.. Nohut büyüklüğünde yumurta sarisini ayrı verdim çünkü tabağı bitiremiyceni biliyordum..Boşa gitsin istemedim.. Sonuç akşama kadar bol bol gaz çıkardı huysuzdu bizde koyduk bebek arabasına tangirtungur pazara götürdük akşama kadar pazarın karmaşasını izlemekten sesi çıkmadı sonunda uyudu,sabah tuvaletini yaptı şükür kabız olmamış..

Bana da geliyorlar ne zamandir. Ama bu gidisle miley falan degil yurdumuzdan bildgin keloglan yaptiracam ben. Ya da olacam :-/

bugn havuc patates ıspanak verdım üç gun böyle bulgur koyan varmı kızlar gaz yapar dıye koymak ıstemıyorum

Bnm de aşırı dökülüyor hatta dökülenlerin yerine yenileri cikiyor ve o yeni çıkanlar bulaşık teli gibi yerersen fırlıyor cok cirkin bnde cok istiyorum kısa kestirmeyi ben 5 numaraya cesaret edemem zaten yüzüm cok tombul en azından omzuma dökülecek kadar olsa iyi olur su an saclarım belimi geçti ve bebis tutup tutup cekiyor her çektiğinde cocugun elinde Bi tomar sac topluyorum:)

Aynene gün gün olması benim hoşuma gitti zaten de emince ayarlayamayıp ne ara vereyim dediğin gibi öğlen emmesi yerine çorbayı akşam da yoğurt vereyim dedim yatmadan bi saat önce yatmadan hemen önce de emzireyim dedim ama benim çorbalar hiç çorba gibi olmuyor yaa bildiğin lapa oluyor cıvık olmuyor yani aynı meyve püresi gibi oluyor böyle olmadı daha mı iyiacaba

Ne kullanıyorsun Can'ım ağrı kesici olarak? Bizde daha diş yok da benlik ihtiyacımız olur diye soruyorum. Benim kız da dün gece çok sık uyanmadı ama her uyandığında çığlık ata ata gözünden yaş gele gele ağladı. Dişten mi bilemedim amageçen sağlık ocağında daha yok demişlerdi

Ay bu aralar benim kız öyle fena oldu ki iki gündür çığlık atıyor ağlarken duyan ya düşürdüm ya dövdüm sanır o derece yani seninkiyle aynı hisler içinde değişim kızıma karşı bazen benim de aynı şekilde ona karşılık veresin geliyor

Biz 6. Aya yeni girdik doldurunca mi baslamaliym ek gidaya bilemedim
Aynen büyük bi soru işareti o. Ben de 4buçuktan beri ara ara hep tattırdım şimdi tam 6ayı bitti hatta anasının üşengeçliğinden 6buçuk oldu artık öğün olarak vermem gerek ki sonra reddetmesin. Hemşire öyle korkuttu beni. Şimdi başlamazsan treni kaçırırsın şu anda damak tadının oluştuğu dönem diye. Beni de bi telaş sardı Nasıl yapcam diye. Burda bi arkadaş negüzel emziriyoduk ya ne rahat diyodu aynen katılıyorum yaa bide şimdi hazırla yedirmeye çalış yok yemedi öğürdü beğenmedi bide bi ton bulaşık kıyafet çıkacak

Ay işte yedirmek hazırlamak önemli değil ki böyle ince şeyleri düşünmek lazım benim hiç aklıma gelmezdi vala bunlar

Canım iki üç gündür ek besin hiç vermiyorum ki

Calyon vardı onu veriyorum canim hiç istemiyorum başka yapabileceğim birsey var mı onu da bilmiyorum

Freyza__ canim bizim dişler iki hafta önce çıktı alttan iki tane şimdi yarısından fazlası görünüyor patlarken hiç agrimamisti ne guzel

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…