Bana da geliyorlar ne zamandir. Ama bu gidisle miley falan degil yurdumuzdan bildgin keloglan yaptiracam ben. Ya da olacam :-/Merhaba kızlar. Sac dökülmesinden illallah ettim artık esime vur makineye dedim o da 5 numara traş ettiErkek gibi oldum tuhaf hissediyorum buyuk oglum bayıldı miley cyrus gibi oldun anne diyo bende onun xlarge hali herhalde dedim
Bende düşünmedim degil ama dedim mevsim kıs üşür kafam :))Bana da geliyorlar ne zamandir. Ama bu gidisle miley falan degil yurdumuzdan bildgin keloglan yaptiracam ben. Ya da olacam :-/
Bnm de aşırı dökülüyor hatta dökülenlerin yerine yenileri cikiyor ve o yeni çıkanlar bulaşık teli gibi yerersen fırlıyor cok cirkin bnde cok istiyorum kısa kestirmeyi ben 5 numaraya cesaret edemem zaten yüzüm cok tombul en azından omzuma dökülecek kadar olsa iyi olur su an saclarım belimi geçti ve bebis tutup tutup cekiyor her çektiğinde cocugun elinde Bi tomar sac topluyorum:)Merhaba kızlar. Sac dökülmesinden illallah ettim artık esime vur makineye dedim o da 5 numara traş ettiErkek gibi oldum tuhaf hissediyorum buyuk oglum bayıldı miley cyrus gibi oldun anne diyo bende onun xlarge hali herhalde dedim
Aynene gün gün olması benim hoşuma gitti zaten de emince ayarlayamayıp ne ara vereyim dediğin gibi öğlen emmesi yerine çorbayı akşam da yoğurt vereyim dedim yatmadan bi saat önce yatmadan hemen önce de emzireyim dedim ama benim çorbalar hiç çorba gibi olmuyor yaa bildiğin lapa oluyor cıvık olmuyor yani aynı meyve püresi gibi oluyor böyle olmadı daha mı iyiacabaYarın 12 gün olacak canım oğlum kabizlik sıkıntısı çekiyor canım yaparsamda bundan sonra az verecem normalde 14 15 kaşık diyor emiyor canım sabah emziriyorum öğlen sebze çorbası aksamda yoğurt veriyorum orda hepsi yazıyor bana o yüzden mantıklı gelmişti canım gun gün yazıyor kafam karışmiyör napsam ne versem diye
Bekleriz her zamanYa bu kalça ağrısı neydi hakikatten benim de çok agridi. Tesekkur ederimmmm canım öyle böyle 22.günde bitti çok sukur :) ben sizin konuda kaldım . sağolsun herkes yardımcı oluyor.. Çok sevdim burayı:)
Yatirmada bu aydan itibaren biz reflu yastiklarini attik bas kismi yukari egimli yataginin zaten sirt ustu yatmaya alisti kafa donuyor bi sag bi sol yastik kulanmiyoruz biraz daha büyüsün belki o zaman
İyi geceler herkeze agziyla taniyor kismina kesinlikle katiliyorum benim ufaklik su sise kapagini sişeyle tabii soktu agzina gunduz, ama en çok kumaslari seviyor battaniye ve şu ucgen onlukleri agzina aliyor bugun dislik aldim ama pek bakmadi yuzune ayrica mikroplarada alismali bebisler pamuklara sarip buyutemeyiz unutmayin :)
Bu arada Tracy Hogg un Yeni annelere mucize cozumler kitabini aldim okuyorum kesinlikle tavsiye ediyorum oglumu bugun cay bahcesinde o okuduklarim sayesinde sakinlestirdim gezmekten cok yorulmus yavrucagima bi yardimim dokundu ve kendimi çok mutlu hissettim :) bazı bilgileri okuyunca hadi yaa diyorsun dimi çok ilginç şeyler var ben de çok sevdim ilk okuduğumda ya olur mu her Bebek aynı değil ki derdim ama kadının dediklerini harfi harfine yapınca aynen de dediği gibi Bebek olabiliyor kendi de bunu diyor zaten
Ne kullanıyorsun Can'ım ağrı kesici olarak? Bizde daha diş yok da benlik ihtiyacımız olur diye soruyorum. Benim kız da dün gece çok sık uyanmadı ama her uyandığında çığlık ata ata gözünden yaş gele gele ağladı. Dişten mi bilemedim amageçen sağlık ocağında daha yok demişlerdiKızlar Günaydın benim kızım 4 gündür çok sık uyaniyor yarım saatte bir dİş agrısından bende ağrı kesici veriyorum istemesem de çok ağlıyor çünkü dün vermeyeyim dedim 11 den 12.30 a kadar 4 defa kalktı bende ağrı kesici verdim onun üzerine uyudu biraz kötü mü yapıyorum yada ne yapmalıyım sizce
Ay bu aralar benim kız öyle fena oldu ki iki gündür çığlık atıyor ağlarken duyan ya düşürdüm ya dövdüm sanır o derece yani seninkiyle aynı hisler içinde değişim kızıma karşı bazen benim de aynı şekilde ona karşılık veresin geliyorKızlar benim oğluş iki gündür sırt üstü yatarken yüz üstü dönüp emekleme pozisyonu alıyor, maaşallahsonra da popoyu kaldırıp ilerliycem diye uğraşıyor, ilerleyemeyince de sinirlenip ağlıyor (= onu öyle görünce içlerimin yağları eriyor,len sen ne ara büyüdün de bi de emekliycem diye uğraşıyorsun kerata diye tutup tutup ısırcam, o olacak
Ihlamur ya da pekmezle seyreltmeyi deneTamam canım havuç patatesi benimki icine yoğurt koyunca iki günlük AC kalmış gibi iştahlı yiyo ama iki gundur lorla yumurtayı ogurerek zor yediriyom ne koysam yanında sevse yaaa
Aynen büyük bi soru işareti o. Ben de 4buçuktan beri ara ara hep tattırdım şimdi tam 6ayı bitti hatta anasının üşengeçliğinden 6buçuk oldu artık öğün olarak vermem gerek ki sonra reddetmesin. Hemşire öyle korkuttu beni. Şimdi başlamazsan treni kaçırırsın şu anda damak tadının oluştuğu dönem diye. Beni de bi telaş sardı Nasıl yapcam diye. Burda bi arkadaş negüzel emziriyoduk ya ne rahat diyodu aynen katılıyorum yaa bide şimdi hazırla yedirmeye çalış yok yemedi öğürdü beğenmedi bide bi ton bulaşık kıyafet çıkacakBiz 6. Aya yeni girdik doldurunca mi baslamaliym ek gidaya bilemedim
Ay işte yedirmek hazırlamak önemli değil ki böyle ince şeyleri düşünmek lazım benim hiç aklıma gelmezdi vala bunlarAğrı kesiciden önce gaz damlası denemelisiniz bence,ek gıdalara başlamalarıyla sindirim problemleri başladı..Bağırsakları yeni gıdalarla tanışıyor mideleri yepyeni seyleri sindirmeye çalışıyor.Diş ağrısı ndan her gece uyumamazlik olmaz.İlk kez verdiğiniz besinleri sabah uykusundan sonra verinki akşam uykusuna kadar sindirsin hatta çıkarsın. Yatmadan önce muhallebiden başka birşey vermeyin sindiremez uyuyamaz.Ben muhallebiyi bile yatmadan 1,5-2 saat önce yediriyorum.Hoplayip ziplarken gazını neyini çıkarsın diye.. Sürekli ağrı kesici böbreklerin de hasara yol açar.. Zaten gaz sancısını da geçirmez..
Aaa .. Evet unutmamissiniz :) tesekkur ederimmmmKac gundur soracagim unutuyorum. Gebe kalamayanlarda konusuyorduk sanirim hastanede calisiyordunoyleyse de degilse de hayirli olsun bebegin
Canım iki üç gündür ek besin hiç vermiyorum kiAğrı kesiciden önce gaz damlası denemelisiniz bence,ek gıdalara başlamalarıyla sindirim problemleri başladı..Bağırsakları yeni gıdalarla tanışıyor mideleri yepyeni seyleri sindirmeye çalışıyor.Diş ağrısı ndan her gece uyumamazlik olmaz.İlk kez verdiğiniz besinleri sabah uykusundan sonra verinki akşam uykusuna kadar sindirsin hatta çıkarsın. Yatmadan önce muhallebiden başka birşey vermeyin sindiremez uyuyamaz.Ben muhallebiyi bile yatmadan 1,5-2 saat önce yediriyorum.Hoplayip ziplarken gazını neyini çıkarsın diye.. Sürekli ağrı kesici böbreklerin de hasara yol açar.. Zaten gaz sancısını da geçirmez..
Calyon vardı onu veriyorum canim hiç istemiyorum başka yapabileceğim birsey var mı onu da bilmiyorumNe kullanıyorsun Can'ım ağrı kesici olarak? Bizde daha diş yok da benlik ihtiyacımız olur diye soruyorum. Benim kız da dün gece çok sık uyanmadı ama her uyandığında çığlık ata ata gözünden yaş gele gele ağladı. Dişten mi bilemedim amageçen sağlık ocağında daha yok demişlerdi
Canım kaç kaşık veriyorsun ben gün gün arttiriyordum 13 14 kadar cikmistik çokmu acaba o yuzdenmi kabiz oluyor bilemedimbugn havuc patates ıspanak verdım üç gun böyle bulgur koyan varmı kızlar gaz yapar dıye koymak ıstemıyorum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?