Canım ılık su koy biraz cıvık olsun bende öyle yapiyorumAynene gün gün olması benim hoşuma gitti zaten de emince ayarlayamayıp ne ara vereyim dediğin gibi öğlen emmesi yerine çorbayı akşam da yoğurt vereyim dedim yatmadan bi saat önce yatmadan hemen önce de emzireyim dedim ama benim çorbalar hiç çorba gibi olmuyor yaa bildiğin lapa oluyor cıvık olmuyor yani aynı meyve püresi gibi oluyor böyle olmadı daha mı iyiacaba
ben yedıgı kadar verıyorum canım çünkü bazen 4-5 kaşık yıyor ıstemedıgı ıcınde zorlamıyorum bende ama yaptıgım sebzeyı bıtırmıyorCanım kaç kaşık veriyorsun ben gün gün arttiriyordum 13 14 kadar cikmistik çokmu acaba o yuzdenmi kabiz oluyor bilemedim
Bizimkide bitiremiyor ama aç olunca uykudan yeni uyanmış olunca yiyordu bitiremesede bende az verecem bundan sonra korkar oldum vallaben yedıgı kadar verıyorum canım çünkü bazen 4-5 kaşık yıyor ıstemedıgı ıcınde zorlamıyorum bende ama yaptıgım sebzeyı bıtırmıyor
canım bıberonla ölçek ver ıstersen 40 cc sonra 50 cc sonra 60 cc dıye arttırırsınBizimkide bitiremiyor ama aç olunca uykudan yeni uyanmış olunca yiyordu bitiremesede bende az verecem bundan sonra korkar oldum valla
Ozaman dişler kapıda :)Canım iki üç gündür ek besin hiç vermiyorum ki
Bende iki yıl hic kestirmedim canım belime kadardı bir ay once aldım makası elime omuz hizası kestim ama dökülmelerden kurtulamadım oglum asiliyo eline geliyo iyice sinir oldum kes dedim esime :/ onceleri tuhaf geliyodu ama alışıyorum sanki yavas yavas :))Bnm de aşırı dökülüyor hatta dökülenlerin yerine yenileri cikiyor ve o yeni çıkanlar bulaşık teli gibi yerersen fırlıyor cok cirkin bnde cok istiyorum kısa kestirmeyi ben 5 numaraya cesaret edemem zaten yüzüm cok tombul en azından omzuma dökülecek kadar olsa iyi olur su an saclarım belimi geçti ve bebis tutup tutup cekiyor her çektiğinde cocugun elinde Bi tomar sac topluyorum:)
bızım hemşirede kilo başına 1 damla yanı 8 kılo ıse sekız damla dedı herkes baska bırsey dıyor sınır oluyorum sankı tıp çok çeşitlideAşı dan geliyorum arkadaşlar,kan damlasını hiç vermemiştim kabız yapıyor diye,arkadaşın biri armutla veriyorum yapıyor tuvaletini deyince vermeye karar verdim..Hemşire ye sordum kaç damla vericem diye "kilosunun yarısı "dedi.Benimki 8 kilo " ozaman 4 damla" dedi..Çok şaşırdım burda 11-12 damla veren arkadaş lar var doktorunuza bir danışın isterseniz dokunmasın bebeklerinize..
Bizim Dr da kilo basına bir damla demişti gerçi kullanmadım ama bu farklı kullanım talimatları cok sacma gercekten de kime inanicaZbızım hemşirede kilo başına 1 damla yanı 8 kılo ıse sekız damla dedı herkes baska bırsey dıyor sınır oluyorum sankı tıp çok çeşitlide
Kobay gibi kullanıyorlar bebeklerimizi ya ben yarısını vericem nede olsa yemeğe de başladık 15 gün sonra her gün sebzesine,çorbasına yağsız kıyma ilave edicem,yumurtasını da yiyor yeter ya vermicem deli eder bunlar insanı sanki sokaktan toplamisiz çocukları herkes başka birşey söylüyor..bızım hemşirede kilo başına 1 damla yanı 8 kılo ıse sekız damla dedı herkes baska bırsey dıyor sınır oluyorum sankı tıp çok çeşitlide
Canım bebis kaç kg o kadar veriliyor diye biliyorum bendeAşı dan geliyorum arkadaşlar,kan damlasını hiç vermemiştim kabız yapıyor diye,arkadaşın biri armutla veriyorum yapıyor tuvaletini deyince vermeye karar verdim..Hemşire ye sordum kaç damla vericem diye "kilosunun yarısı "dedi.Benimki 8 kilo " ozaman 4 damla" dedi..Çok şaşırdım burda 11-12 damla veren arkadaş lar var doktorunuza bir danışın isterseniz dokunmasın bebeklerinize..
Canım ben dün kahvaltısını irmikle hazırladım çok huysuzluk yaptı sonuç ta irmikte,bulgurda aynı familyadan.Aynı kahvaltıyı bugün bebe biskuvisi yle verdim yumurtasını da içine ilave ettim hiç huysuzlugu olmadı.15 gün sonraya erteledim irmiği.. Bulgurda huysuzluk yapabilir...bugn havuc patates ıspanak verdım üç gun böyle bulgur koyan varmı kızlar gaz yapar dıye koymak ıstemıyorum
Freyza__ canim bizim dişler iki hafta önce çıktı alttan iki tane şimdi yarısından fazlası görünüyor patlarken hiç agrimamisti ne guzel
İstanbul dayım 14 milyon insan yaşıyor hepsine aynı şeyi söylüyorlarsa vah bu bebelere vallahi..Canım bebis kaç kg o kadar veriliyor diye biliyorum bende
Psikolojim bozuldu yahu. Annem diyo her yerde senin sacin ha. Napim yahu dedim :-/ toplu ama aradan atoyorlar kendini asagiya. Bu dertli basta daha da kalamam diyolar sanirimBende düşünmedim degil ama dedim mevsim kıs üşür kafam :))
Yakaladim seniAaa .. Evet unutmamissiniz :) tesekkur ederimmmm
Merhaba kızlar. Sac dökülmesinden illallah ettim artık esime vur makineye dedim o da 5 numara traş ettiErkek gibi oldum tuhaf hissediyorum buyuk oglum bayıldı miley cyrus gibi oldun anne diyo bende onun xlarge hali herhalde dedim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?