2015 Eylül Anneleri ve Bebişleri ( Doğum Sonrası Paylaşımlar)

Kızlar bugünbebek aarabasıyla dolaşmaya çıktık yanıma çorbasını aldım bayaca gezdik bi banka oturup yedirdi. Çorbayı güzelce uyudu arabasında ne güzel bi gündü bu arada beni emerken bazan bi hırsla isiriyo memeyi çok aviyo ama ses cikaiyom
Bide içim kahvaltılık minik kutuda tereyağlı labne aldım sabah versemmiki azcik

maşşallh canm bızde gezdk bugun. Bence verme canım.

Dün işte babası baya bi mandalina yedirmiş ben de ondan bildim ama bugün bişi vermedim gene aynı şeyi yaptı. Ben uyku eğitim vermiştim arada böyle geri dönüşler olurmuş bizi denemek için ondan herhalde dedim artık en sonunda çünkü uyanıkken bişi yok gaz falan

Maşaallah size. Biz 6buçuk olduk daha hareket bile yok

Mandalina, portakal çok gaz yapıyormuş daha erken sanırım onlar için

İlk dişleri bide köpek dişleri zor çıkıyor azılar çıkarken dertlerini belli ediyorlar ilaç veriyorsun ozaman iyi oluyor..Dişler patlayınca ağrı kalmıyor.

Öglen yediriyorum bende simdilik patates havuc ve yogurt çok şükür simdilik begeniyor.Muhallebi dediginiz inek sutu ve ile sekersiz mi yapiyorsunuz bi muhallebi tarifi bilen yazabilirmi ?

Bana da geliyorlar ne zamandir. Ama bu gidisle miley falan degil yurdumuzdan bildgin keloglan yaptiracam ben. Ya da olacam :-/

Bende kestirdim sonunda cekip cekistirmeye baslamisti ufaklık :)

Netten bebek kıyafeti alis verisi yapan yok mu kızlar? Hangi siteleri tercih ediyorsunuz? Isim vermek yasaksa ozel mesaj atin bana. Ebebek'te begendigim hicbi seyin bedeni de stoku da yok.

Nasıl yaptım bilmiyorum ama tarifim sizin yazının içine girdi :)

Burada mağazasından aliyom zibinlarina bayildim
Netten bebek kıyafeti alis verisi yapan yok mu kızlar? Hangi siteleri tercih ediyorsunuz? Isim vermek yasaksa ozel mesaj atin bana. Ebebek'te begendigim hicbi seyin bedeni de stoku da yok.

Cnm 200 cc süte 2 tatlı kş pirinç unu koyuyorm deneyerek kıvamını tutturursun. bazen inek bazen keçi sütüyle yapıyprm ılıyınca da 1-2 çay kş tatlı badem yağı koyuyorm kakasını kolay yapsın diye :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…