Su veriyor muydunCanım kaç kaşık veriyorsun ben gün gün arttiriyordum 13 14 kadar cikmistik çokmu acaba o yuzdenmi kabiz oluyor bilemedim
Can'ım bugün içine bi tatlı kaşığı zeytinyağı koydum daha cıvık oldu ve daha severek ve kolay yediCanım ılık su koy biraz cıvık olsun bende öyle yapiyorum
maşşallh canm bızde gezdk bugun. Bence verme canım.Kızlar bugünbebek aarabasıyla dolaşmaya çıktık yanıma çorbasını aldım bayaca gezdik bi banka oturup yedirdi. Çorbayı güzelce uyudu arabasında ne güzel bi gündü bu arada beni emerken bazan bi hırsla isiriyo memeyi çok aviyo ama ses cikaiyom
Bide içim kahvaltılık minik kutuda tereyağlı labne aldım sabah versemmiki azcik
Ay dur daha anam babam havucu yedirtmedik ne avokaodusuBebise avokado veren var mi? Tvde verilebilir dediler ama.
Dün işte babası baya bi mandalina yedirmiş ben de ondan bildim ama bugün bişi vermedim gene aynı şeyi yaptı. Ben uyku eğitim vermiştim arada böyle geri dönüşler olurmuş bizi denemek için ondan herhalde dedim artık en sonunda çünkü uyanıkken bişi yok gaz falanBenim kiziminda sürekli çığlık atarak uyarmaları başladı özellikle meyve verdiğim günlerde resmen gaz sancısı gazını çıkardıktan sonra düşüyor, meyva bizde gaz yapıyor neyapmam lazım bilmiyorum vermekte gerekiyor
Maşaallah size. Biz 6buçuk olduk daha hareket bile yokkizlar bende demir damlasi ile ilgili soyle bir yaklasimda bulinayim.
biz alerjik oldugumiz icin vede bagirsagimizda hassas oldugu icin,9.ayda kan tahlili verip gerekli ise kullanacagiz.cok elzem olsa ferromixine baslatirdi diye dsusunuyorum.ama vermwyinde diyemiyorum tabi.sikintim olsa damlayi azaltip verebilirdim.miktari azaltmakta cozum hic vermemektense.
bu arada biz ikinci diside patlattik.bu ne hiz diyorum.ust dislerde patlarsa daha 6.ayimiz dolmadi.
Aslında büyük rahatlık da benim görüntüyle ilgili endişem vardı ama annemler kardeşim onun eşi falan gördüler cok tarz buldular :) biraz özgüvenim geldi alışıyorum yavastan :)Inanmiyorum canim.nasil rahat edeceksin
Deme oyle yaw. Belki onu yiyecek :) ek gidayla onunla baslandigini duydum daa ondan dedimdi :)
Ay dur daha anam babam havucu yedirtmedik ne avokaodusu
Meyve bizde de çok gaz yapıyorhangi meyveleri verdin peki?
Dün işte babası baya bi mandalina yedirmiş ben de ondan bildim ama bugün bişi vermedim gene aynı şeyi yaptı. Ben uyku eğitim vermiştim arada böyle geri dönüşler olurmuş bizi denemek için ondan herhalde dedim artık en sonunda çünkü uyanıkken bişi yok gaz falan
İlk dişleri bide köpek dişleri zor çıkıyor azılar çıkarken dertlerini belli ediyorlar ilaç veriyorsun ozaman iyi oluyor..Dişler patlayınca ağrı kalmıyor.Gözünüz aydın cnm darısı başımıza bizim de patladı patlıcak ama bn de patlıcm çıkssın şu dişler kurtulalım. Ellerini ısırıyo kuzum devamlı. İlk diş bi de azı dişi çok acır diyolar ama bilmiyorum:/ bizim alttaki 2 gelecek yakında inşallah. Acaba patladıktan sonra acısı kaşıntısı devam ediyo mu yoksa diş büyüyene kadar devam ediyo mu??
Ağrı kesiciden önce gaz damlası denemelisiniz bence,ek gıdalara başlamalarıyla sindirim problemleri başladı..Bağırsakları yeni gıdalarla tanışıyor mideleri yepyeni seyleri sindirmeye çalışıyor.Diş ağrısı ndan her gece uyumamazlik olmaz.İlk kez verdiğiniz besinleri sabah uykusundan sonra verinki akşam uykusuna kadar sindirsin hatta çıkarsın. Yatmadan önce muhallebiden başka birşey vermeyin sindiremez uyuyamaz.Ben muhallebiyi bile yatmadan 1,5-2 saat önce yediriyorum.Hoplayip ziplarken gazını neyini çıkarsın diye.. Sürekli ağrı kesici böbreklerin de hasara yol açar.. Zaten gaz sancısını da geçirmez..
Bana da geliyorlar ne zamandir. Ama bu gidisle miley falan degil yurdumuzdan bildgin keloglan yaptiracam ben. Ya da olacam :-/
Nasıl yaptım bilmiyorum ama tarifim sizin yazının içine girdi :)Öglen yediriyorum bende simdilik patates havuc ve yogurt çok şükür simdilik begeniyor.Muhallebi dediginiz inek sutu ve ile sekersiz mi yapiyorsunuz bi muhallebi tarifi bilen yazabilirmi ?
Canım ben ilk sade pirinç unu aldım suyla pişirdim,marketen SMA mama aldim 3 ölçü ondan koydum.Günlerce uğraştım mümkün değil ağzına koymadi.. Bu sefer yarı süt yarı su ya pirinç ününü ekledim öyle yedi bu sefer 0 vitamin benim içime sinmedi..Bu sefer Ülkerin pirinç ununu buldum markette içinde bütün vitaminler,minareller var onu yapıyorum artık..
Bende kestirdim sonunda cekip cekistirmeye baslamisti ufaklık :)
Netten bebek kıyafeti alis verisi yapan yok mu kızlar? Hangi siteleri tercih ediyorsunuz? Isim vermek yasaksa ozel mesaj atin bana. Ebebek'te begendigim hicbi seyin bedeni de stoku da yok.
Tecrübeli anne :) çok teşekkür edermİlk dişleri bide köpek dişleri zor çıkıyor azılar çıkarken dertlerini belli ediyorlar ilaç veriyorsun ozaman iyi oluyor..Dişler patlayınca ağrı kalmıyor.
Cnm 200 cc süte 2 tatlı kş pirinç unu koyuyorm deneyerek kıvamını tutturursun. bazen inek bazen keçi sütüyle yapıyprm ılıyınca da 1-2 çay kş tatlı badem yağı koyuyorm kakasını kolay yapsın diye :)Öglen yediriyorum bende simdilik patates havuc ve yogurt çok şükür simdilik begeniyor.Muhallebi dediginiz inek sutu ve ile sekersiz mi yapiyorsunuz bi muhallebi tarifi bilen yazabilirmi ?
Bende kestirdim sonunda cekip cekistirmeye baslamisti ufaklık :)
Bizimki birini pert etti. Sinir saabı oldu çocuğum o var diye.Burdan okudum oyalansın diye eline pet şişe verdim. Ağzıma sığımıyor diye ortalığı yıkıyor elinden alıyorum niye aldın diye ağlıyoray çıldırıciiiimmmm
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?