Eki Görüntüle 1785251 mukut31. Kukla bu canim[/QUOTE
Bir iki haftaya kestirecegim bende. Kendime evi temizleme hediyesiÖglen yediriyorum bende simdilik patates havuc ve yogurt çok şükür simdilik begeniyor.Muhallebi dediginiz inek sutu ve ile sekersiz mi yapiyorsunuz bi muhallebi tarifi bilen yazabilirmi ?
Bende kestirdim sonunda cekip cekistirmeye baslamisti ufaklık :)
Bizimki birini pert etti. Sinir saabı oldu çocuğum o var diye.
İnek yada keçi sütü için erken değil mi???Normalde 1 yaşından önce verilmiyor. Doktor bana suyla pirinç ununu pişir içine formül mama ve biraz da istersen meyve koy dedi.Cnm 200 cc süte 2 tatlı kş pirinç unu koyuyorm deneyerek kıvamını tutturursun. bazen inek bazen keçi sütüyle yapıyprm ılıyınca da 1-2 çay kş tatlı badem yağı koyuyorm kakasını kolay yapsın diye :)
Sakinlestirmek icin ne yaptin canim?
Nasıl yaptım bilmiyorum ama tarifim sizin yazının içine girdi :)
Cnm 200 cc süte 2 tatlı kş pirinç unu koyuyorm deneyerek kıvamını tutturursun. bazen inek bazen keçi sütüyle yapıyprm ılıyınca da 1-2 çay kş tatlı badem yağı koyuyorm kakasını kolay yapsın diye :)
Biraz ıhlamur ile sulandırabilirsin. yada kuru gün kurusu kayısı da değiştirebilir. Kuru ve pütürlü geldiği için öğürüyordur. Yanında boğazını ıslatmak için birşeyler verirsen öğürmezTamam canım havuç patatesi benimki icine yoğurt koyunca iki günlük AC kalmış gibi iştahlı yiyo ama iki gundur lorla yumurtayı ogurerek zor yediriyom ne koysam yanında sevse yaaa
@EcDU doğru söylemişsin. Devamlı ağrı kesici hele ki parasetamol tarzı ilaçlar böbrekleri çok yorduğu gibikısırlık bile yapabiliyor.Ağrı kesiciden önce gaz damlası denemelisiniz bence,ek gıdalara başlamalarıyla sindirim problemleri başladı..Bağırsakları yeni gıdalarla tanışıyor mideleri yepyeni seyleri sindirmeye çalışıyor.Diş ağrısı ndan her gece uyumamazlik olmaz.İlk kez verdiğiniz besinleri sabah uykusundan sonra verinki akşam uykusuna kadar sindirsin hatta çıkarsın. Yatmadan önce muhallebiden başka birşey vermeyin sindiremez uyuyamaz.Ben muhallebiyi bile yatmadan 1,5-2 saat önce yediriyorum.Hoplayip ziplarken gazını neyini çıkarsın diye.. Sürekli ağrı kesici böbreklerin de hasara yol açar.. Zaten gaz sancısını da geçirmez..
Valla bende de aynı sorun var. Avuçla geliyor. Heryerimizden saç çıkıyor. Sadece kendim olsa iyi eşimden kızın totosundan bile saç çıktı. Tavuk gibi kafam yerden kalkmıyor. Toto hava da kafa aşaığda dökülen saçlarımı topluyorum. Benden çıkan saçla 3-5 kel kellikten kurtulurdeu valla.Merhaba kızlar. Sac dökülmesinden illallah ettim artık esime vur makineye dedim o da 5 numara traş ettiErkek gibi oldum tuhaf hissediyorum buyuk oglum bayıldı miley cyrus gibi oldun anne diyo bende onun xlarge hali herhalde dedim
Aynı şeyi ben yaşadım. Resmen Sürahi Nine gibiydim. 2 kere doktora gittim. Bağlarımda zedelenme olmuş. O halimdeyken hiç iyileşemeyeceğim diye çok ağladım. Geçti şimdi çok şükürBekleriz her zaman
bugn havuc patates ıspanak verdım üç gun böyle bulgur koyan varmı kızlar gaz yapar dıye koymak ıstemıyorum
Birden vermeyin. 2 doktorla da konuştum. 2 damla gün aşırı sonra 2 damla hergün, 4 damla gün aşırı 4 damla hergünbızım hemşirede kilo başına 1 damla yanı 8 kılo ıse sekız damla dedı herkes baska bırsey dıyor sınır oluyorum sankı tıp çok çeşitlide
Özellikle elma çok yaptı bizde, nezaman elma versem gece çığlık çığlığa arada haşlayıp veriyorum bende, şuan için verdiklerim elma, muz, armut. Özellikle elma dikkatimi çekti armut daha az verdim
benim beynimi döndürdü artik sipa. Esimden islak mendili annem bi versene mendili diye istedim. Tamam annemm diyo o daonu bilmem de ben hakkaten sinir sahibi oldum bu nedir ya böyle, arkadaş bir de otoriter sağolsun, bunca yıllık öğretmenim bacak kadar bebe gb olamadım vallahi
Aldım ben vereceğim. İçinde Omega3 ve 6 çokça var. HAtta onunla ilgili bir yazı okudum. Yetiştiği yerde fakir yağı diye geçiyormuş. Yağ açısından oldukça zengin.Bebise avokado veren var mi? Tvde verilebilir dediler ama.
Muz kabızlık yapar. 6 ayın sonunda verin diye bir yerde okudum. Elmanın sadece suyu kabız yapar; fakat püresi tuvalete çıkarır. Armut, elmadan daha çok gaz yapar. Eğer çok gazlıysa bebiş o zaman bu harda haşlayıp verin; ama çok haşlamayın ki vitamini ölmesinBen de ilk 3 gün elma verdim 2 gün iyiydi. 3. Gün babası biraz fazla verdi sonra sancılar başladı 3 gündür devam ediyorbirde 3 gündür kaka yapamıyordu bugün müdahele ettim yaptı. Elma sizde kabızlık yaptı mı? 1 gün de muz verdim bende
Aklimda bakalim haftasonu alayim ogluma. Kan dmalasi vegaferona mi basladin? Toz olandan alayim diyorum ama.Aldım ben vereceğim. İçinde Omega3 ve 6 çokça var. HAtta onunla ilgili bir yazı okudum. Yetiştiği yerde fakir yağı diye geçiyormuş. Yağ açısından oldukça zengin.
İyi akşamlar kızlar
Hiç yazamadım yazılanları ancak okudum
Eski gaz sancılı günlere geri döndük3 gündür çok ağlıyor uykudan çığlık atarak uyanıyor
Ek gıda olarak Elma ve muz yedi Buharda haşlamam gerekiyormuş.. Bugün günlük sütten yoğurt yaptım ama tutmadı nerde yanlış yaptım ki?
Pirinç unundan gece maması yaptım ama annrm pirinç unu kof kilo yapar dedi. Kuzenim öyle olmuş etler kemikleri boğmuş 6 aylıkken başını tutamazmıştı. Kalsiyum takviyesi almış. Peki muhallebiyi nasıl hazırlıyorsunuz?
Bu ek gıda konusunda çok pimpirikli ve acemiyim nasıl yapıcam bilmiyorum
Vermedim. &. ayın sonunda nutrigen ferromixin alacağım. 2 gün önce 2 damla verdim gene kabız olduAklimda bakalim haftasonu alayim ogluma. Kan dmalasi vegaferona mi basladin? Toz olandan alayim diyorum ama.
Veriyorum canımSu veriyor muydun
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?