Canım 2 gündür bende verdik çok şükür bir belirti yokmukut31 ay gurme Bebek'te okudum ödüm koptu daha vermem ama madem bu kadar zararlı Ayşe önerin sitesinde bile havuç ıspanak vs aynı öğünde var niye koymuşlar bugün verdim henüz belirti filan yok dha olmaz dimi
ne bekirtisi allah korusunnzehirlenme falan mi. yarimnonce dalmiskm bizim kiz kalkmis aglio bende riyamdar agkior saniyorumn babasi kalkdirdi. :/Canım 2 gündür bende verdik çok şükür bir belirti yok
Bi yerde yer elmasindaki seker orani yüksek, bebeklere verilmemeli diye okudum, ayse öner de veriyor. Düşündürdü beni acikcasi.mukut31 ay gurme Bebek'te okudum ödüm koptu daha vermem ama madem bu kadar zararlı Ayşe önerin sitesinde bile havuç ıspanak vs aynı öğünde var niye koymuşlar bugün verdim henüz belirti filan yok dha olmaz dimi
Unutmam ben :) bende adet olamadim testler negatifti doktora gideyim de sokturucu versin dediydim de hamile ciktiydimNe nöbetler tutmuştum yaaa... Dusun 32. Haftada nöbet izinlerimi kullanıp izne bile çıktim :) tebrikler vallahi hafızan cok iyi :))) masallahhhhh yavruna.. Bana baksana bebek için neler neler yapıyor dusunuyor üzülüyordum.. Dra gittim ,tedaviye başlayacakken geldi hediyemiz :)
Bu dikisler fena ya ben baya bir geride hissediyorum.. İyileşince iyice orası dumduz olacak mi
geçmiş olsun canm bizimde çok zor geçti 39.5 Ateş'le hastaneye gittik inşallah Birdaha böyle olmaz6 ay aşısı mahvetti çocuğumu.. Sabaha kadar yandı yavrum.. Calpol bile zor kar etti. Bacakları ne kadar acıdıysa attırı attırı verdi surekli. Çok üzüldüm çok. İlk defa bir aşısı bukadar yıprattı çocuğumu. Allah çaresiz hastalığı olan annelere güç versin.. Evlât bambaşka birşey.
Bugünde patates ıspanak yapayım diyorum canm sen Nasıl verdinCanım 2 gündür bende verdik çok şükür bir belirti yok
Kafam karıştı fazla kurcalamasak bence dha iyiBi yerde yer elmasindaki seker orani yüksek, bebeklere verilmemeli diye okudum, ayse öner de veriyor. Düşündürdü beni acikcasi.
Sağol, İnşallah canim 9. ay aşısı da zormuşgeçmiş olsun canm bizimde çok zor geçti 39.5 Ateş'le hastaneye gittik inşallah Birdaha böyle olmaz
Yok canım ayhkdry yazmış ya havuç ile ıspanak verdim mukus görmedim diye....bende 2 gündür veriyorum bişe olmadı çok şükür bizde dedimne bekirtisi allah korusunnzehirlenme falan mi. yarimnonce dalmiskm bizim kiz kalkmis aglio bende riyamdar agkior saniyorumn babasi kalkdirdi. :/
Ben ayşe önerin tariflerine yapıyorum 13 gündeyim sanırım yer elması ni hep verdim anam napacagimiZi şaşırdık yahuBi yerde yer elmasindaki seker orani yüksek, bebeklere verilmemeli diye okudum, ayse öner de veriyor. Düşündürdü beni acikcasi.
Bencede canim biraz daha kurcalarsak bişe veremicez sanırım ...Canım ben dün sabah bir tatlı kaşığı zeytinyağı verdim gaz damlasını verdim öğlen de duphalac şurup verdim 5ml öğlende sebze çorbası Patates havuç yer elması ıspanak bal kabağı içine biraz zeytinyağı fazla vermedim ama bu sefer gerçi kendiside yemek istemedi çok şükür kakasini çok rahat yaptı bundan sonra az verecem aksamda yoğurt verdim biraz böyle gidim sonra şurubu vermicem zaten ayşe önerin tariflerinde yumurta kahvaltı olsun 7 ayda başlıyor tadımlık verecem bundan sonraBugünde patates ıspanak yapayım diyorum canm sen Nasıl verdin
Kafam karıştı fazla kurcalamasak bence dha iyi
Canm ben Zeytınyagını sebze püresine katıyorum kabız olmadı şimdi diyorum ki yavaş yavaş ekliyim tadını almış olur mideside alışırBencede canim biraz daha kurcalarsak bişe veremicez sanırım ...Canım ben dün sabah bir tatlı kaşığı zeytinyağı verdim gaz damlasını verdim öğlen de duphalac şurup verdim 5ml öğlende sebze çorbası Patates havuç yer elması ıspanak bal kabağı içine biraz zeytinyağı fazla vermedim ama bu sefer gerçi kendiside yemek istemedi çok şükür kakasini çok rahat yaptı bundan sonra az verecem aksamda yoğurt verdim biraz böyle gidim sonra şurubu vermicem zaten ayşe önerin tariflerinde yumurta kahvaltı olsun 7 ayda başlıyor tadımlık verecem bundan sonra
Ay ne demek... :) Çok teşekkür ederim iltifatlarınız için. Kendim okuyorum, size de servis ediyorum.En iyi Araştırmacı yazar dalındaki okulumuzmukut31 gidiypr muge iyiki eylul annesi oldun cok tesekkur ederiz
Valla okurken bana da fenalık geliyor. Onu koyma, bunu öyle yapma. Öffff.... HAyırlısıyla işin içinden çıkacağız arkadaşlar... Doktor yakında beni kovacak.Günlük yapıyorum Can'ım havuçla ıspanak Yanyana olmuyor mu? Patatesle ıspanakmı yapsam yarın acaba nitrat olunca ne oluyor zararlı ise hiç vermiyim
Canm biZde çok şükür kabızlık yok beş gündür veriyorum ama azaltıcam ne yapacağımıda bilemedım kafam karıştı aslında
Mukut beynımi döndürdün iyice
Ben cok rahat ettim valla şiddetle tavsiye ederim:) dökülme derdi yok tarama kurutma derdi yok banyo yapmak bile daha kolay hale geldi yıka ve cık :)Valla bende de aynı sorun var. Avuçla geliyor. Heryerimizden saç çıkıyor. Sadece kendim olsa iyi eşimden kızın totosundan bile saç çıktı. Tavuk gibi kafam yerden kalkmıyor. Toto hava da kafa aşaığda dökülen saçlarımı topluyorum. Benden çıkan saçla 3-5 kel kellikten kurtulurdeu valla.
kızlarr bu sut sagma isi cok zor yaa 3 - 4;ay daha disimi sikarim inşâllah. sipaya bir saattr mama icircem kafasi bir saga bi sola gere gere basini yataktan cikacak essek yaa hic annem sabah ise gidecek bir suru isi var yatsin dinlensin yokk simdi yatsam bir saate kalkar gene minnos :)) geven hafta persembe basladom cokn yorucu oluyor maleseff .okudum anca gunduz bakamdim yazdıklarınıza.
ek guda isi vemukut31 faydali bilgileri yakti beynimi napcagimi sasirdim cok duzensin gidiyor yani hep ayni tatlar oldu
mukut31 ne yapayimm benn yaa gurme bebekte menu vardı sabah muhallebi 15 te çorba oyle mi yapayim benimki sutu uyurken icio sadece.pekmezli muhallebi yapsam olur mi birde orda aylar genel 6-8 yazio hepsini yapabilirsek cevizli yapim ama kuruyemis 1 yas diyordu :// bana bir el ativer allasenn
Ben cok rahat ettim valla şiddetle tavsiye ederim:) dökülme derdi yok tarama kurutma derdi yok banyo yapmak bile daha kolay hale geldi yıka ve cık :)
Unutmam ben :) bende adet olamadim testler negatifti doktora gideyim de sokturucu versin dediydim de hamile ciktiydimeski formuna donecek merak etme. Benim atan dikisim vardi da firsat bulup doktora gidemediydim o bile gecti.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?