2015 Eylül Anneleri ve Bebişleri ( Doğum Sonrası Paylaşımlar)

Bi yerde yer elmasindaki seker orani yüksek, bebeklere verilmemeli diye okudum, ayse öner de veriyor. Düşündürdü beni acikcasi.

Unutmam ben :) bende adet olamadim testler negatifti doktora gideyim de sokturucu versin dediydim de hamile ciktiydim eski formuna donecek merak etme. Benim atan dikisim vardi da firsat bulup doktora gidemediydim o bile gecti.

En iyi Araştırmacı yazar dalındaki okulumuz mukut31 gidiypr muge iyiki eylul annesi oldun cok tesekkur ederiz
agzina saglik canm .katılıyorum
dirim alerji uzmanimiz onu ds unuttumamak lazım.
bende kendimi hazirci gibi hissediyorum valla onlara bravo hem bebek hem araştırma hem paylaşım

6 ay aşısı mahvetti çocuğumu.. Sabaha kadar yandı yavrum.. Calpol bile zor kar etti. Bacakları ne kadar acıdıysa attırı attırı verdi surekli. Çok üzüldüm çok. İlk defa bir aşısı bukadar yıprattı çocuğumu. Allah çaresiz hastalığı olan annelere güç versin.. Evlât bambaşka birşey.

geçmiş olsun canm bizimde çok zor geçti 39.5 Ateş'le hastaneye gittik inşallah Birdaha böyle olmaz

Canım 2 gündür bende verdik çok şükür bir belirti yok
Bugünde patates ıspanak yapayım diyorum canm sen Nasıl verdin
Bi yerde yer elmasindaki seker orani yüksek, bebeklere verilmemeli diye okudum, ayse öner de veriyor. Düşündürdü beni acikcasi.
Kafam karıştı fazla kurcalamasak bence dha iyi

Bugünde patates ıspanak yapayım diyorum canm sen Nasıl verdin

Kafam karıştı fazla kurcalamasak bence dha iyi
Bencede canim biraz daha kurcalarsak bişe veremicez sanırım ...Canım ben dün sabah bir tatlı kaşığı zeytinyağı verdim gaz damlasını verdim öğlen de duphalac şurup verdim 5ml öğlende sebze çorbası Patates havuç yer elması ıspanak bal kabağı içine biraz zeytinyağı fazla vermedim ama bu sefer gerçi kendiside yemek istemedi çok şükür kakasini çok rahat yaptı bundan sonra az verecem aksamda yoğurt verdim biraz böyle gidim sonra şurubu vermicem zaten ayşe önerin tariflerinde yumurta kahvaltı olsun 7 ayda başlıyor tadımlık verecem bundan sonra

Canm ben Zeytınyagını sebze püresine katıyorum kabız olmadı şimdi diyorum ki yavaş yavaş ekliyim tadını almış olur mideside alışır

Valla okurken bana da fenalık geliyor. Onu koyma, bunu öyle yapma. Öffff.... HAyırlısıyla işin içinden çıkacağız arkadaşlar... Doktor yakında beni kovacak.

Ben cok rahat ettim valla şiddetle tavsiye ederim:) dökülme derdi yok tarama kurutma derdi yok banyo yapmak bile daha kolay hale geldi yıka ve cık :)

Tatlım, çok çeşide gerek yok şimdilik. Benim şimdiye kadar verdiklerim:

pirinç unu muhallebi(suyla pişiyor-içine formül mama ve bazen az meyve( 1) hippin elmasından ve hippin elma havucundan koydum 2) çok az muz koydum neredeyse yerli muzun çeyreği( yerli muz çikitanın yarısı kadar) )

Bal kabağı gün kurusu kayısı-buharda hasşlanmış

havuç- sarı patates

havuç-tatlı patates-yer elması( çok az)

dün eşim baktığı için milupa taze fasulye-domates kavanoz maması yarım kavanoz

hergün kavanoz maması miktarı yoğurt-bazen bir öğünün tamamı- bazen 1 kavanozu iki öğünde veriyorum.

Çeyrek armut her zaman değil.

Bu arada tam uyku düzeni olmadığı için sabah eşim yedirebilirse 9-10 gibi yoğurtla başlıyoruz. Öğle 1-4 arasında sebze saat 6-7 arası da muhallebi o da her zaman değil. Saatler birbirine yakınsa bazen sadece 2 öğünde kalıyor. Doktor midesi limon kadar kendin ayarla dedi. 6. ayın sonunda portakal kadar oluyormuş. Ama dolu mu boş mu sormadım :9

Ben cok rahat ettim valla şiddetle tavsiye ederim:) dökülme derdi yok tarama kurutma derdi yok banyo yapmak bile daha kolay hale geldi yıka ve cık :)

Ben çok uzuuuuun zamandır kısacık kestiriyordum. Ne zamandır uzatmamıştım. Eşim naber asker arkadaşım diye enseme vuruyordu. Azıcık uzun kalsın dedim. Ben bir de emzirmiyorum. Hamilelikte çok güzelleşmişti saçlarım ama şimdi alın kısmı açık kısmi kelim :)

Unutmam ben :) bende adet olamadim testler negatifti doktora gideyim de sokturucu versin dediydim de hamile ciktiydim eski formuna donecek merak etme. Benim atan dikisim vardi da firsat bulup doktora gidemediydim o bile gecti.

Cook sansliyiz coookkk.. Sukurler olsun Rabbime.. İnsallah döner :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…