Canım titreşimliden ziyade bence elektrikli beşik al, daha rahat edersin.kizlar cildiricam artik dayanamıyorm kizim cokngazli surekli agliyor ayakta gezme istiyor onda da agliyor masaj aci elma yagi sovak bez zeytinyahi rezene gece cayi her seyi yapıyorum dunden beri 3;saatbuyudum. ana kucagi titreşimli besik alacam hemen.artik gazli bebegi olup kullanan memnun olan var mi ??
kizlar cildiricam artik dayanamıyorm kizim cokngazli surekli agliyor ayakta gezme istiyor onda da agliyor masaj aci elma yagi sovak bez zeytinyahi rezene gece cayi her seyi yapıyorum dunden beri 3;saatbuyudum. ana kucagi titreşimli besik alacam hemen.artik gazli bebegi olup kullanan memnun olan var mi ??
)))canim bendd pipiskoya kiyamiyorum ))))oglus daha minnacik kiyamammBizim oğlan banyodan sonra bir uyudu pir uyudu inşallah gece uyutur beni
altini aldm buzluktan sütümu cikardm azcik sütüm biriksn diye icmedi biberonu Tutamıyor yamemem yumuşak geliyor ona heralde biberon yada emzigi tutmaya calisirken bi tuhaf oluyor
Sünnet yaptıran arkadaslar ben korkuyorum ya ufff nasıl kestiricem oğlumun pipiskosunu uyy kiyamam ona ya((((((((((((
evde mestil vardi verdim. ama kar etmedi. annem nezleydi vermek istemiyordum ama artik dayanamadım uyudum.uyumuş bebiste 1 de uyandi yeni uyudu insallah kalkmaz.yatar bir 3 saat falanMetsil kullandın mı?
Benimki sancidan yiyemiyor ememiyor. kasikla.yediriyoruz uc bes yutuyir zorlaKizlar sinirlerim bozuldu geceler 2saatte bi agliyo mama hazirliyorum yemiyo uyuyo uyandiramuyorumda varmi aranizda bebisi gece yemiyen
Cnm belki mamadandir biz hipp aldik bebek cok kotu oldu hatta yemekden sogudu dun aksam yine aptamile donduk acayip gaz yapti hipp benim bebegimdeBenimki sancidan yiyemiyor ememiyor. kasikla.yediriyoruz uc bes yutuyir zorla
Kimyon verdinmi ,bnmki kolik kimyon bize biraz iyi geldi dene ,yatım çay kaşık kimyon 1çay bardagı su kaynat ılıt bikaç kaşık ver ,evde mestil vardi verdim. ama kar etmedi. annem nezleydi vermek istemiyordum ama artik dayanamadım uyudum.uyumuş bebiste 1 de uyandi yeni uyudu insallah kalkmaz.yatar bir 3 saat falan
OhatuO canm kendine kendine sallananlarda elektrkli alcam evet carsamba e bebege goturcem hepsine koyvam hangisinde rahat ederse artik
canım ya burdan okuyunca bende endişelendim bayağı pamukçuk konusunda.Bizimkinin de dili beyza tamamı değil ama ben sütten diye düşünüyordum.Dün sağlık ocağına gittik hemşire bi ağzına baktı ama bir şey demedi.Eşimde dün sorunca endişelendim ama emmesi yutkunması normal.Ağız bakımını nasıl yapacakmışşın bende bir bakım yapayım çarşambaya doktor randevum huzursuzlandım şimdi
kizlar cildiricam artik dayanamıyorm kizim cokngazli surekli agliyor ayakta gezme istiyor onda da agliyor masaj aci elma yagi sovak bez zeytinyahi rezene gece cayi her seyi yapıyorum dunden beri 3;saatbuyudum. ana kucagi titreşimli besik alacam hemen.artik gazli bebegi olup kullanan memnun olan var mi ??
Büyüyünce daha çok acı çekeceğini düşün ben kendimi öyle teselli ettim şimdi iyiki yaptırmışım diyorum hiç bir şey anlamadıBizim oğlan banyodan sonra bir uyudu pir uyudu inşallah gece uyutur beni
altini aldm buzluktan sütümu cikardm azcik sütüm biriksn diye icmedi biberonu Tutamıyor yamemem yumuşak geliyor ona heralde biberon yada emzigi tutmaya calisirken bi tuhaf oluyor
Sünnet yaptıran arkadaslar ben korkuyorum ya ufff nasıl kestiricem oğlumun pipiskosunu uyy kiyamam ona ya((((((((((((
Yok cnm biz mama kullanmıyorz şimdilik gazdan kuzum gececek ins sabir lâzım 2 ay daha sikucsz disimiziCnm belki mamadandir biz hipp aldik bebek cok kotu oldu hatta yemekden sogudu dun aksam yine aptamile donduk acayip gaz yapti hipp benim bebegimde
annemlerdeyim evde var yatak .burda yok ;( besik alayim dedim ama ya ise yaramazsa prego 600 tl nerdeyseSallanan degil ama titresimli kucuk yatagim var, kolik muziklerinfalan da var. ama 5 dk suruyor etkisi,o sanci animda fayda edecegini sanmiyorum.
annemlerdeyim evde var yatak .burda yok ;( besik alayim dedim ama ya ise yaramazsa prego 600 tl nerdeyse
Maşallah canm kac gunluksunuz inşallah benimkide yapar ya gece uyanıyor ayaklarını ittiriyorm pirtlatiyor geri uyuyor kendi yapabilse hic uyanmiyicakKızlar merhaba bizde haberler iyi çok şükür ve maşallah oğlum düzeliyor gibi eskisi gibi ağlamaları sancıları kalmadı...kakasını da kendisi yapıyor artık gece doldurmuştu maşallah sabah da yapmıştı yine...darısı aynı sıkıntıyı çeken annelerin kuzuların başına
Canım titreşimliden ziyade bence elektrikli beşik al, daha rahat edersin.
Canım o prego ya biz de baktık. Şu uzay modeli değil mi? Biz sunny baby ninkini aldık. 400 ₺ ye.annemlerdeyim evde var yatak .burda yok ;( besik alayim dedim ama ya ise yaramazsa prego 600 tl nerdeyse
Tşk ederim canım.Canım süt le ilgili mesajin için yazıyorum ben hep sagdim çünkü göğsüm u almıyor du kızım öyle oluyor yağ yüzey é çıkıyor ama ben son zamanlar da lansinoh süt kabı aldım buzluga da atılıyor.
Buzlukta ki sütü direk oda sıcaklığına çıkarmıyor z. Önce normal dolap rafine çıkartıyor z eriyince kullanım için biberon à koyup sıcak suda bekletiyirsun sonra bileğine damlatiliyor sıcaklığını kontrol et.
Yani süt poşeti ni sıcak suya koyamiyiruz yağları onda kalıyor ben de oyuzden süt kabı aldım onu sıcak suda bekletiyörüm, yağı özü karışıyor sonra biberon à alıyor m.
Artık kızım emiyor beni dışarı çıkacağım zamanlarda yanıma alıyorum.
Isittigin sütü 3 saat oda sıcaklığında bekletebilirsin 3 saat içinde tüketmek gerekir.
Doğum yaptığım hast. Tek katkısı beslenme ve diyet uzmanı süt ve emzirme hakkında bilgi vermişti.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?