Bi yerde yer elmasindaki seker orani yüksek, bebeklere verilmemeli diye okudum, ayse öner de veriyor. Düşündürdü beni acikcasi.
Ben de ilk 3 gün elma verdim 2 gün iyiydi. 3. Gün babası biraz fazla verdi sonra sancılar başladı 3 gündür devam ediyorbirde 3 gündür kaka yapamıyordu bugün müdahele ettim yaptı. Elma sizde kabızlık yaptı mı? 1 gün de muz verdim bende
ay actim da beyaz gazeteden izliyorum oraya denk gelsem bi yazarim:))Eee ne verin demiş :)
Ne verelim o gaz yapar bunun içinde şu var yok bilendir la çekip vermeyin yok çorbanın yarısı su püre verin şimdide püre vermeyin bence boşverin kim ne demiş aklımıza uyanı verelim yoksa bebekler aç kalıcakkizlar annem sabah nur viralin programina denk gelmis bizim bebe tvye bakinca kapatmis hemen. doktor bebeklere pure vermeyin diyomus. yok anne dedim sen yanlis anlamışsındır yok diyo alt yazi da gecmis. izleyen var mi merak ettim
Aynn öyle. Biraz araştırdım ayşe öner un sitesinde de anladığım kadariyla 6. Aya girişten baslaniyr. Bn de dün ilk defa 1/5 havuç başlayıp verdm bir tatli kasigina yakin,oğlum sevdi gibi birazdan yine vericm iki tatlı kaşığı, oturabiliyorsa, kasiginiza uzanıp ağzına götürmeye çalışıyorsa zamanı gelmiştir diyordu. Bn yer elması bulamadm markette o yüzden tek havuç verdm böyle böyle alissn diyorm
Aynen büyük bi soru işareti o. Ben de 4buçuktan beri ara ara hep tattırdım şimdi tam 6ayı bitti hatta anasının üşengeçliğinden 6buçuk oldu artık öğün olarak vermem gerek ki sonra reddetmesin. Hemşire öyle korkuttu beni. Şimdi başlamazsan treni kaçırırsın şu anda damak tadının oluştuğu dönem diye. Beni de bi telaş sardı Nasıl yapcam diye. Burda bi arkadaş negüzel emziriyoduk ya ne rahat diyodu aynen katılıyorum yaa bide şimdi hazırla yedirmeye çalış yok yemedi öğürdü beğenmedi bide bi ton bulaşık kıyafet çıkacak
Can'ım ben de daha dün ilk defa verdim, hafta sonu 7. Ay kontrolü vardı, doktor başlayalım artık dedi. 1 çay kaşığıBazı doktorlar da çok karşı kan damlasına, kan ölçümü yapılmadan kesinlikle verilmemeli deniliyor ben ,5. Ayda bizim normaldi kanimiz ben hala vermedim kan damlası birkaç kez verdiğinde kabız oldu huzursuzlandi ama bundan sonra az miktarda vermeyi düşünüyorum bende
Can'ım ben hero baby nin 8 tahıllı rezeneli muhallebisini veriyorum. Yoğurt benim de ilk Zaman'lar tutmadı, yapa yapa oldu şükür.İyi akşamlar kızlar
Hiç yazamadım yazılanları ancak okudum
Eski gaz sancılı günlere geri döndük3 gündür çok ağlıyor uykudan çığlık atarak uyanıyor
Ek gıda olarak Elma ve muz yedi Buharda haşlamam gerekiyormuş.. Bugün günlük sütten yoğurt yaptım ama tutmadı nerde yanlış yaptım ki?
Pirinç unundan gece maması yaptım ama annrm pirinç unu kof kilo yapar dedi. Kuzenim öyle olmuş etler kemikleri boğmuş 6 aylıkken başını tutamazmıştı. Kalsiyum takviyesi almış. Peki muhallebiyi nasıl hazırlıyorsunuz?
Bu ek gıda konusunda çok pimpirikli ve acemiyim nasıl yapıcam bilmiyorum
Kaç kilo doğmuştu tatlım?Bizimkide pirinç unundan kilo almiyo canım 7 kiloyu yeni gördük 6 ay doluyo cuma gunu
Sağol güzelim , hala keyifsiz herseye ağlıyor
kizlar annem sabah nur viralin programina denk gelmis bizim bebe tvye bakinca kapatmis hemen. doktor bebeklere pure vermeyin diyomus. yok anne dedim sen yanlis anlamışsındır yok diyo alt yazi da gecmis. izleyen var mi merak ettim
Kaç kilo doğmuştu tatlım?
Ya kızlar bnm göğsümün üst kısmı taş gibi oldu sanki böyle ara arada bezeler var gibi dedim acaba süt mü doldu emziriyorum emziriyorum geçmiyor sıcak su torbası koydum yine geçmedi çok da ağrı yapıyor eskiden de olmuştu emzirince geçmişti bugün geçmedi Bi türlü
insallahPure dediği blendirdan geçeni kastetmistir canım rendeyi degil
Yaptım ama azalmıyor anlamadim önceden hemen geçerdi çok kötü Bi Ağrısı vatÇok sıcak suyla banyo yapsan canım sonra sağ sonra emzir
Ayda 700 gr civarı almış görünüyor Can'ım, bence az değil, her Bebek kilolu olacak diye bir şart yok ya2700 doğdu canım naptiysam almadı kilo napim ekmek yedirmeeye baslasammi
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?