2015 Eylül Anneleri ve Bebişleri ( Doğum Sonrası Paylaşımlar)

Angiedare gorunus olarak dedim zaten nasil rahat edeceksin diye :)
Aslinda ben kendime kisa sac cok yakistiriyorum ama esim beni sogutuyor, ne boyatabiliyorum ne kestiriyorum zaten kendi de uzamiyor pek.yillardir ayni imaj. Sakiiinn degisiklik yapma diyip duruyor

Valla canım normalde 14 15 kaşık vermem gerekiyor ama ben kabizlik tan korktum şimdi az veriyorum çok şükür kg iyi emiyorda yavaş yavaş alışır umarım

Birlikte kahvaltı yapalım istiyom hep benim yediklerome elini söküp ağzına tasiyo sanki ben farklı yiyom offf verince begenmiyo
Canım senin bebişin 6aydan küçüktü sanırım 7 ayda başlanması gerekiyormus yumurtaya bencede zorlama

Ben pazardan alıyorum canım yer elmasıni

Kızlar temizliğe başladım bugün perdeleri yikadim çamlarla halıları sildim paspas attim çıktım markete bi dolaştık geldik yarinda mutfak banyo ve çamaşırlar çok Yoruldum ama değdi perdeler mikrop yuvası gibi gorunuyodu bana

canim bende de olmusti odum kopmusti cok korkmustm agrida yapiyordi sicak havlu banyo birde masaj yaptim uc gun sonra gecti ennson siktim tabiri caizse mincikladim öyle gecti

Mandalina, portakal çok gaz yapıyormuş daha erken sanırım onlar için
Erken tabi erken olmaz mı. Ben de kendim yerken o uzanıyor diye bi dilimin suyunu veriyodum sadece bizimki yarım mandalina yedirmiş çocuğum o gün uyuyamadım tabi. Bide hepinize bişi sorcam özellikle reflüsü olanlara. Reflü için şurup kullanıyorduk hala da kullanıyoruz ek gıdaya geçince eski şikayetler geri geldi işte emdikten sonra kusma gaz çıkartırken kusma hıçkırık falan sizde de oldu mu bunlar ek gıdadan mı ki yoksa üşüttü falan mı ki?

Burdan okudum oyalansın diye eline pet şişe verdim. Ağzıma sığımıyor diye ortalığı yıkıyor elinden alıyorum niye aldın diye ağlıyor ay çıldırıciiiimmmm
Hehehe evet ben demiştim Can'ım ben veriyorum hatta bi sürü oldu yamuk yumuk evin her yerinde ama benim verdiklerim en küçükler var ya 330luk onlardan eline ve ağzına tam sığıyor hatta ses çıkartırken içine yapmayı keşfetti sesi boğuk çıktıkça bakıyor saf saf

Ay avokadonun faydasını bilmeyen bi bentmişim herhalde yaa hepiniz veciz falan deyince utandım yani dur ben de vereyim benim kızımın neyi eksik demi
ayy cok tatlısınnyaa bizde markete girtik avakado vardi babasi mevsiminde alalim. anan seni avakadoyla mi buyuttu adana da biz turkler alişık degiliz tropikal meyve alerji olabilir dedi bende adana da tropikal iklim var dedim gene olmadi

muhallebi yaptim gurme bebekten bakip ama anne sutu vardi elimden kacti mama gibi sulu oldu ilk verisimdi zaten belkide iyi oldu doke saca ictik 75 cc vardi bir fincan 50 cc icti herhalde benim minnos sut istemio iki gündür sogudu mu acaba cok da yedirmedik ama artik gece vercem birde gunduz ictigi kadr

Al bizden de o kadar. Geçen asansör vukuatımızı anlatmıştım. Dün de karşı komşu gördü Bebek senin mi dedi evet falan baktı öyle ya da ben mi alındım bilemedim

ben en cok gözlerimin icine bakıyordu sokuluyordu o kadr cok özlüyorum ki yazarken bile gözlerim doldu allah hepimizin yardimcisi olsun canm

Harbiden ya bebeğin poposundan saç çıkmak nedir ya her sabah ben de buluyorum anlayamıyorum Oray'a Nasıl gidiyor

Ya benim kız şimdiye kadar hiç mama yemedi. Muhallebilere hep mama koyuyorsunuz ya ben koymalı mıyım yoksa koymadan olur mu ya da yerine ne koyabilirim?

Adanalı hemşerim avakado yu ben bile yiyememiştim ogluşum nasıl yesin...faydasına diyeceğim yok dogrudur ama tadı kötü gelmişti bana hamileyken eşim almıştı ikimizde yiyememiştik

Aynen gündüz çok hareketli bi gün geçirdikleri Zaman geceye muhakkak sirayet ediyor

Bende bugün indirdim perdeleri. Ince temizlige basladim. Temizledikce dagilir ya o asamadayim daha

Benim koca kendi kestiğinden mutevellit pek bi sevdi :) baska birisiymissin gibi geliyo sanki seni aldatiyomusum gibi hissediyorum diye de dalgasını geciyo Bu arada ek gıdaya bizde geçmedik yavastan tattırmaya başlasam mi diye düşünüyorum 5 ay 2 günlük olduk

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…