2015 Eylül Anneleri ve Bebişleri ( Doğum Sonrası Paylaşımlar)

Buğday ruşeymini nerden bulcaz

Ay bazen aynı şeleri ben de düşünüyorum. Kızımın gözünün içine bakıyorum bazen hafi ağla artık ya diyorum içimden

Olur olur merak etme doktor krem vermişti bana baya kırkım çıkana kadar kullandım baya faydası oldu ben de öyle diyodum sinir oluyor insan ama geçiyor merak etme

Ya benim kız şimdiye kadar hiç mama yemedi. Muhallebilere hep mama koyuyorsunuz ya ben koymalı mıyım yoksa koymadan olur mu ya da yerine ne koyabilirim?
Benimkide mama hiç yemedi canım pirinç ununda hiç vitamin yok mamayı vitaminli olsun diye koyuyorlar benimki ağzına bile sürmedi günlerce uğraştım bir kutu mama çöp oldu.Umarım sizinki yer.

11kaşık çorbayı bitiriyor mu? Ay benimki daha dün 3kaşık bitirdi de bayram ettim ben onu da aynı anda değil günde iki posta şeklinde verdim. Yaa emmeye dadanacak da ek gıdayı sevmicek yemicek diye çok korkuyorum. Ben başlayalı bi hafta oldu daha ama öğün gibi değil ki bu öyle he hadi yiyelim der gibi davranıyor. Ona Nasıl benimsetcem bu yemek işini he şimdi yemek vakti olduğunu bilecek? Gün içinde mesela çorba saati belirleyip o saatte çorbayı yedircem ama yemezse emzirmicem mi mesela ay bi yardım

Birlikte kahvaltı yapalım istiyom hep benim yediklerome elini söküp ağzına tasiyo sanki ben farklı yiyom offf verince begenmiyo
Benimki de sanki anneme ayıp olmadın der gibi yiyor. Gerçi şimdiye kadar verirken ağlama öğürme gibi bişi yapmadı maşallah dİyiyim ama işte bunu bi oyun gibi ya da annem şimdi de bunu veriyor dur istediğini yapayım der gibi davranıyor. Benimsemesi için erken mi acaba ben mi aceleci davranıyorum ?

Ben de onu uygulamayı düşünüyorum Can'ım dediği gibi kızım oturuyor güzelce kafa da sabit ama daha bilincinde değil şimdi ben veriyorum diye yiyor sanki ama birkaç ay sonra sanki kaçacak gibi geliyor of çok dertliyim ya bu konuda herşeyi yedi şimdiye kadar maşşallah reddetmedi hiç ama sanki bilnçlenince böyle olmicak gibi geliyor

Ay benimki de öyle fix lafı ne gerek var. Ben de çok ilgili değilİm zaten öyle şeylere işime de gelmiyor değil de bak ne aklıma geldi şimdi bunlar kıskandıkları için böyle daha iyi diyor olmasınlar hainlerrr

Ohhh misss ben de o işi geçen hafta gördüm şu an o kadar rahatladım ki anlatamam baya pismişiz şimdi de öyle biriktirmeden yapmaya çalışıyorum

Ohhh yarAsın kuzuya ne güzel yemiş ya benim kız hiç o kadar yemiyor gerçi ben cc olarak ölçmedim hiç kaşık olarak ölçüyorum en fazla dündü o da 3 tatlı kaşığı yedi bi haftadır veriyorum ek gıda. İyi mi bilemedim

Adanalı hemşerim avakado yu ben bile yiyememiştim ogluşum nasıl yesin...faydasına diyeceğim yok dogrudur ama tadı kötü gelmişti bana hamileyken eşim almıştı ikimizde yiyememiştik
Ama onlar daha bişiyin tadını bilmedikleri için yiyebilirler ya da başka şeylerle karıştırarak verilmek

ben en cok gözlerimin icine bakıyordu sokuluyordu o kadr cok özlüyorum ki yazarken bile gözlerim doldu allah hepimizin yardimcisi olsun canm
Sorma asıl bu söylediklerin üzüyor. Kucağıma alinca göğsüme dogru kıvrılır,elleriyle göğsüme aç aç der gibi dokunur,iyice kafasını gömer sokulur, minicik ellerini gögsüme koyar öyle emerdi,memede uyuduğu olurdu hiç kımıldamazdım. Çok özledim. Sırf bunlar için ve daha az anne sütü aldığı için günlerdir ağlıyorum. Simdi binde bir gece çok ayılmazsa 1 kez emiyor. Hepsi bu.

Erken daha canim bosver, 10 eylul dogumluyuz daha vermiyorum bisi.
Beraber baslayalim

Ben seni bole tanidim sevdim ben seni bole begeniyorum diyor. Hic o acidan dusunmemistim ama sanirim haklisin

Kof kilo istemiyorsan Prince unundan yapmıcan canm ben yulaf unundan ve keçi sütü yada anne sütünden yapıyorum en faydalısı bu

Erken daha canim bosver, 10 eylul dogumluyuz daha vermiyorum bisi.
Beraber baslayalim
10 eylül doğumlu Benimkine de 1 hafta 10 gündür meyve püresi ve yoğurt denedik. 2-3 tatlı kaşığına zor ulaştikk. Zorlaniyor. Agliyor. Sanırım hazır değil. 3-4 gün ara verip tekrar denerim diye düşünüyorum.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…