2015 Eylül Anneleri ve Bebişleri ( Doğum Sonrası Paylaşımlar)

Merhabalar güzel anneler 6.ay aşılarını olanlar var mı nasıl gecirdi niz bizde yarın olcaz çok ağrılı oluyormu ateş yapıyor mu ? Simdiden stres bastı

Bizde çok kusma olmadı sadece ilk zamanlar çok emince kusuyordu, önceden kesmik süt gelirdi şimdi oda gelmiyor acaba eskisi kadar emmiyor mu diye düşünüyorum bende hıçkırık hala arada oluyor

Ama hiç sağılmış yok ki sağsam desem o kadar da çıkma yani muhallebiye koyacak kadar
amin canim insallah yarar.
gurme bebekteki tarifte 2/3 su barsagi su 1/3 anne sütü 2 tepeleme pirinc unu yazıyordu ben 1/3 su 1 yemek kasigi p.unu 50 ye yakın anne sütü koydum ki yiyemez cok olur diye artti tabiki ve sulu oldu sen 30 cc anne sütü koyabilirsn kivamini ayarlarsin muhallebi koyulasiyor zaten.ikk vereceksen daha da azaltabilirsnn ölçüleri dengeleyerek muhallebi iliyinca anne sütünü koyuyorsun benim anne sutu de ılık tı.
F fulya01 bende senin gibi dusundum ama tadini bilmiyorlar belki severler pofudugun dedigi gibi
ev temizleyeblern eline kokuna sağlık bende isten geldim guya yorgundum bizimkini 3 kere uyutup yatağına koydum en son kaka yapti sikintisi ondanmis yatti..makinaya bulaşık koy ortaligi topla bu bile yordu cok uykum varr uykusumm cok yedim ystsae kg olarak dönecek sut sagiyorum zaten yine .ben on dk yatim barii optm sizleri

Merhabalar güzel anneler 6.ay aşılarını olanlar var mı nasıl gecirdi niz bizde yarın olcaz çok ağrılı oluyormu ateş yapıyor mu ? Simdiden stres bastı
Canm biz gece hastaneye koştuk Ateş'le calpol 4 saatte bir ver gecede Ateş'ini ölç mutlaka gece uyandır calpol saati gelince yine bizimki ilk defa zor geçti

Mayıs gibi diyorlar canim ilk defa tasinacagiz bakalım nasıl olacak benim kullanmadığım çok birsey yok hepsini beraber toplarim herhalde
Bizimkide ilk olucak Can'ım nereleri yazdınız ? Ben Van a atandığım için eşimin şarkı belli

Ya kizlar benim kız ek gıda işinde çok zorluyor kendi yemek istiyor kaşığı bırakmıyor aslında istahlidir da hiç böyle düşünmemiştim iki üç yemek kasigini geçemedik daha yapmadığım sebeklik kalmıyor

Bizimkide ilk olucak Can'ım nereleri yazdınız ? Ben Van a atandığım için eşimin şarkı belli
Gümüşhane ardahan Siirt Kars igdir Diyarbakır canim hakkımızda hayırlısı artık eşim çalışmama müsade etse bu konuda bizin de çok iyi olurdu

Gümüşhane ardahan Siirt Kars igdir Diyarbakır canim hakkımızda hayırlısı artık eşim çalışmama müsade etse bu konuda bizin de çok iyi olurdu
Hayırlısı olsun Can'ım evlenmeden önce çalıştınmı hiç çalışsan iyi olurdu tabi

Bizimkide kaşığa yapıştımı sıkı sıkıya tutuyor Can'ım elinden almaya çalışırken parmaklarını acıtacak diye korkuyorum yeni başladıysanız az daha sabret Can'ım bizimki üçüncü haftada alıştı sanki

Az az veriyorum ama düzenli vermiyorum bir hafta sonra 6. Ay bitecek canim bizimki de aynı nasıl kuvvetliler o kaşığı çekerken

Az az veriyorum ama düzenli vermiyorum bir hafta sonra 6. Ay bitecek canim bizimki de aynı nasıl kuvvetliler o kaşığı çekerken
Erken Can'ım dha bizimki altı ay 8 günlük işte bir haftadır 15-20 kaşık yiyor ondan snra yine emiyor tam doymuyor yani sıkılıyor herhalde

Canm biz gece hastaneye koştuk Ateş'le calpol 4 saatte bir ver gecede Ateş'ini ölç mutlaka gece uyandır calpol saati gelince yine bizimki ilk defa zor geçti
Canım bizde geçen hafta Cuma günü oldu S sevdaa88 çok durgundu hiç hali yoktu ama ateş falan olmadı maşallah ertesi gün bile durgundu bunyeyle alakalı sanırım ebede ateş olursa calpol verirsin demişti

ay masallah temizlik yapanlara yaaa yemek yapacak zamani zor bulamiyorum evet dogru yazdim hakkaten bulamiyorum aksam ac kaldik cunku
Mecbur yapmam lazim tasinma isi sene sonuna ertelendi. Tasinacaz diye iyice saldim ev iyice batti yemek kolayima ne gelirse yarim saate yapiyorum artik napim.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…