Erken tabi erken olmaz mı. Ben de kendim yerken o uzanıyor diye bi dilimin suyunu veriyodum sadece bizimki yarım mandalina yedirmiş çocuğum o gün uyuyamadım tabi. Bide hepinize bişi sorcam özellikle reflüsü olanlara. Reflü için şurup kullanıyorduk hala da kullanıyoruz ek gıdaya geçince eski şikayetler geri geldi işte emdikten sonra kusma gaz çıkartırken kusma hıçkırık falan sizde de oldu mu bunlar ek gıdadan mı ki yoksa üşüttü falan mı ki?
Ellerinize sağlık bende güya temizlikci tutacaktim ilk defa :)tayin çıkacak toptan temizlik :)Bende bugün indirdim perdeleri. Ince temizlige basladim. Temizledikce dagilir ya o asamadayim daha
amin canim insallah yarar.Ama hiç sağılmış yok ki sağsam desem o kadar da çıkma yani muhallebiye koyacak kadar
Tayin ne Zaman açıklanır acaba canm bende kullanmadığım gereksiz şeyleri yavaş yavaş kaldırsam mı diyorumEllerinize sağlık bende güya temizlikci tutacaktim ilk defa :)tayin çıkacak toptan temizlik :)
Canm biz gece hastaneye koştuk Ateş'le calpol 4 saatte bir ver gecede Ateş'ini ölç mutlaka gece uyandır calpol saati gelince yine bizimki ilk defa zor geçtiMerhabalar güzel anneler 6.ay aşılarını olanlar var mı nasıl gecirdi niz bizde yarın olcaz çok ağrılı oluyormu ateş yapıyor mu ? Simdiden stres bastı
Mayıs gibi diyorlar canim ilk defa tasinacagiz bakalım nasıl olacak benim kullanmadığım çok birsey yok hepsini beraber toplarim herhaldeTayin ne Zaman açıklanır acaba canm bende kullanmadığım gereksiz şeyleri yavaş yavaş kaldırsam mı diyorum
Bizimkide ilk olucak Can'ım nereleri yazdınız ? Ben Van a atandığım için eşimin şarkı belliMayıs gibi diyorlar canim ilk defa tasinacagiz bakalım nasıl olacak benim kullanmadığım çok birsey yok hepsini beraber toplarim herhalde
Gümüşhane ardahan Siirt Kars igdir Diyarbakır canim hakkımızda hayırlısı artık eşim çalışmama müsade etse bu konuda bizin de çok iyi olurduBizimkide ilk olucak Can'ım nereleri yazdınız ? Ben Van a atandığım için eşimin şarkı belli
Hayırlısı olsun Can'ım evlenmeden önce çalıştınmı hiç çalışsan iyi olurdu tabiGümüşhane ardahan Siirt Kars igdir Diyarbakır canim hakkımızda hayırlısı artık eşim çalışmama müsade etse bu konuda bizin de çok iyi olurdu
Bizimkide kaşığa yapıştımı sıkı sıkıya tutuyor Can'ım elinden almaya çalışırken parmaklarını acıtacak diye korkuyorum yeni başladıysanız az daha sabret Can'ım bizimki üçüncü haftada alıştı sankiYa kizlar benim kız ek gıda işinde çok zorluyor kendi yemek istiyor kaşığı bırakmıyor aslında istahlidir da hiç böyle düşünmemiştim iki üç yemek kasigini geçemedik daha yapmadığım sebeklik kalmıyor
Yok canim mezun oldum iki ay sonra düğün oldu Mezuniyetten bir gün sonra nikah kıydık :)Hayırlısı olsun Can'ım evlenmeden önce çalıştınmı hiç çalışsan iyi olurdu tabi
Uyanıklık yapmış senin kocaYok canim mezun oldum iki ay sonra düğün oldu Mezuniyetten bir gün sonra nikah kıydık :)
Az az veriyorum ama düzenli vermiyorum bir hafta sonra 6. Ay bitecek canim bizimki de aynı nasıl kuvvetliler o kaşığı çekerkenBizimkide kaşığa yapıştımı sıkı sıkıya tutuyor Can'ım elinden almaya çalışırken parmaklarını acıtacak diye korkuyorum yeni başladıysanız az daha sabret Can'ım bizimki üçüncü haftada alıştı sanki
Öyledir kendileri fazlasıyla hemde :)Uyanıklık yapmış senin koca
Erken Can'ım dha bizimki altı ay 8 günlük işte bir haftadır 15-20 kaşık yiyor ondan snra yine emiyor tam doymuyor yani sıkılıyor herhaldeAz az veriyorum ama düzenli vermiyorum bir hafta sonra 6. Ay bitecek canim bizimki de aynı nasıl kuvvetliler o kaşığı çekerken
Canım bizde geçen hafta Cuma günü oldu S sevdaa88 çok durgundu hiç hali yoktu ama ateş falan olmadı maşallah ertesi gün bile durgundu bunyeyle alakalı sanırım ebede ateş olursa calpol verirsin demiştiCanm biz gece hastaneye koştuk Ateş'le calpol 4 saatte bir ver gecede Ateş'ini ölç mutlaka gece uyandır calpol saati gelince yine bizimki ilk defa zor geçti
Bizimki de öyle etrafta ne var derdinde eli kolu durmuyor ay dolsun tam düzenli veririm insallahErken Can'ım dha bizimki altı ay 8 günlük işte bir haftadır 15-20 kaşık yiyor ondan snra yine emiyor tam doymuyor yani sıkılıyor herhalde
Mecbur yapmam lazimay masallah temizlik yapanlara yaaa yemek yapacak zamani zor bulamiyorum evet dogru yazdim hakkaten bulamiyorum aksam ac kaldik cunku
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?