2015 Eylül Anneleri ve Bebişleri ( Doğum Sonrası Paylaşımlar)

Canım bizde geçen hafta Cuma günü oldu @sevdaa88 çok durgundu hiç hali yoktu ama ateş falan olmadı maşallah ertesi gün bile durgundu bunyeyle alakalı sanırım ebede ateş olursa calpol verirsin demişti
Bizimde ilk defa böyle oldu bende baktım ateşi yükseldi verdim snra emzirdim gazını çıkartırken kustu ama Nasıl bütün midesini döktü gözleri yaşardı resmen üstüm yatak sırılsıklam oldu korktum bende eşim hemen su getirdi içirdim biraz Boğaz'ı yanmıştır diye snra emmek istedi tabi kuzum sütümde aZalmıştı tabi snra yine calpol vermedim kuzenim verme almıştır ilacı dedi ama daha ilaç saati gelmeden 39.5 oldu ateşi hemen fitil attım soyduk ıslak bezle vücudunu sildim kısakolla sadece hastaneye götürdüm dr Muayene etti dedi ateşi düşüyor öyle geldik eve ama baya korktum yani daha öyle beklemeden veririm calpolu

Mecbur yapmam lazim tasinma isi sene sonuna ertelendi. Tasinacaz diye iyice saldim ev iyice batti yemek kolayima ne gelirse yarim saate yapiyorum artik napim.
Hehe bende öyleyim akşama dokuzda haldir huldur yemek yaptım oğlanın muhallebisini yaptım onu yedirdim snra emzirdim uyumadı neyse yemek yiyim dedim kustu snra kakasını yaptı ondan uyumuyormuş bu Arada ben hala yemek yemedim uyumayınca arabasının tekerlerini temizledim snra eşim uyuttu hemen yatmış eşimde yemeği yedim mutlagı eşime iteliyim dedim yatakta çağırıyorum ben gelmem diyor gel diyorum yok diyor anladı zorla götürdüm mutfağa bosver kalsın diyor şuraya bak toplanacak gibi değilki diyor iyicene batırmışsın Nasıl toplayım burayı ben diyor ben onu itiyorum mutfağa o beni en sonunda ikimizde topladık

Bugün 13 kaşık çorba 2 kaşık yoğurt koydum yedi çünkü öyle uykusundan uyanınca direk veriyom AC olduğundan mi sevdigindenmi bilmiyomda maşallah güzel yiyo ama yogurtsuz yemiyo oguruyo direk yoğurtla kaseyi elimden alçak sıpa bide bi huyu var yediği kaseyi elleyecek yoksa sınır oluyo

Ne kadarlikti canım

O derece olmus yani bizim de ocak bozuldu mutfak daginik bebis memede uyumak uzere esim aradi dedi servis geliyor. O usengec ben bal dok yala yaptim mutfagi 10dakikada ben yemek yerken yediriyorum alperi. Yanimiza aliyoru mama sandalyesiyle bizle beraber yiyiyor. Kahvalti yaparken biz uyuyordu hazirlamadim ona oturduk uyandi. Oturttum sandalyeye resmen masayi tariyo dedim buralarda benim yemegim olacakti diyo galiba gittim hazirladim geldim yedi sipam :)

Çok geçmiş olsun canım bizde 4aylik aşısında öyle olmuştuk kıyameti koparmisti akşamında bencede beklememek lazım iki gün yavrum durgundu benim gecede kaç defa ateşini ölcmüstum çok şükür yoktu üzerini ince giydirmistim neyse canim mayısa kadar rahatlar ogluşlar

Bende öyle yapıyorum canm biz yerken yiyor dh doğrusu o yıyor snra huysuzlanıyor ben aç kalıyorum

Bende öyle yapıyorum canm biz yerken yiyor dh doğrusu o yıyor snra huysuzlanıyor ben aç kalıyorum
Onune koydum tabagi minciklar yer diye. (Hayale bak) Tabagi agzina sokmaya kalkti esim de diyo mmm cok guzel dimi oglum? Dedim tadina baktin mi? Yok. O zaman dedim ezbere konusma :) cidden kotu yahu :-/

Bebeğe biri baktı mi cnm maşallah sana benm eve de bi el atan olsa çok hayra geçecek

gunaydın kızlar
Bu oğlan iyicene hareketlendı yahu sabahta erken kalkıyor yedi buçuk sekizde ayakta yanıma koyuyorum saçımı çekiyor yüzüme şap şap vuruyor dönmeye çalışırken iki kere burnuma kafa attı yüzümü sıkıyor valla illallah ettim kalktım en sonunda dünde gece eşim yoktu yanımda uyudu sabah yine aynı bibaktım şap şap yüzüme vuruyor gözümü açtım Kocaman açtı gözünü bana bakıyor gülüyor sıpa yandık valla

Günaydın kızlar benim kızın sağ gözü şişmiş çok moralim bozuldu neden olur ki

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…