Bizimde ilk defa böyle oldu bende baktım ateşi yükseldi verdim snra emzirdim gazını çıkartırken kustu ama Nasıl bütün midesini döktü gözleri yaşardı resmen üstüm yatak sırılsıklam oldu korktum bende eşim hemen su getirdi içirdim biraz Boğaz'ı yanmıştır diye snra emmek istedi tabi kuzum sütümde aZalmıştı tabi snra yine calpol vermedim kuzenim verme almıştır ilacı dedi ama daha ilaç saati gelmeden 39.5 oldu ateşi hemen fitil attım soyduk ıslak bezle vücudunu sildim kısakolla sadece hastaneye götürdüm dr Muayene etti dedi ateşi düşüyor öyle geldik eve ama baya korktum yani daha öyle beklemeden veririm calpoluCanım bizde geçen hafta Cuma günü oldu @sevdaa88 çok durgundu hiç hali yoktu ama ateş falan olmadı maşallah ertesi gün bile durgundu bunyeyle alakalı sanırım ebede ateş olursa calpol verirsin demişti
Ay bi an pes ettim bugun. Sonra dedim yaparim yahu. Bi gazladim kendimi :) aklima gelmisken tulleri suya basacaktim.En sinir bozucu kısım dimi ben napıyorum yaa diyor insan o hali gördükçe
Tayini cok bekledim de ertelendi :) ev tasimaya raziydimEllerinize sağlık bende güya temizlikci tutacaktim ilk defa :)tayin çıkacak toptan temizlik :)
Hehe bende öyleyim akşama dokuzda haldir huldur yemek yaptım oğlanın muhallebisini yaptım onu yedirdim snra emzirdim uyumadı neyse yemek yiyim dedim kustu snra kakasını yaptı ondan uyumuyormuş bu Arada ben hala yemek yemedim uyumayınca arabasının tekerlerini temizledim snra eşim uyuttu hemen yatmış eşimde yemeği yedim mutlagı eşime iteliyim dedim yatakta çağırıyorum ben gelmem diyor gel diyorum yok diyor anladı zorla götürdüm mutfağa bosver kalsın diyor şuraya bak toplanacak gibi değilki diyor iyicene batırmışsın Nasıl toplayım burayı ben diyor ben onu itiyorum mutfağa o beni en sonunda ikimizde topladıkMecbur yapmam lazimtasinma isi sene sonuna ertelendi. Tasinacaz diye iyice saldim ev iyice batti yemek kolayima ne gelirse yarim saate yapiyorum artik napim.
Bende bugün indirdim perdeleri. Ince temizlige basladim. Temizledikce dagilir ya o asamadayim daha
11kaşık çorbayı bitiriyor mu? Ay benimki daha dün 3kaşık bitirdi de bayram ettim ben onu da aynı anda değil günde iki posta şeklinde verdim. Yaa emmeye dadanacak da ek gıdayı sevmicek yemicek diye çok korkuyorum. Ben başlayalı bi hafta oldu daha ama öğün gibi değil ki bu öyle he hadi yiyelim der gibi davranıyor. Ona Nasıl benimsetcem bu yemek işini he şimdi yemek vakti olduğunu bilecek? Gün içinde mesela çorba saati belirleyip o saatte çorbayı yedircem ama yemezse emzirmicem mi mesela ay bi yardım
Ben de onu uygulamayı düşünüyorum Can'ım dediği gibi kızım oturuyor güzelce kafa da sabit ama daha bilincinde değil şimdi ben veriyorum diye yiyor sanki ama birkaç ay sonra sanki kaçacak gibi geliyor of çok dertliyim ya bu konuda herşeyi yedi şimdiye kadar maşşallah reddetmedi hiç ama sanki bilnçlenince böyle olmicak gibi geliyor
O derece olmus yaniHehe bende öyleyim akşama dokuzda haldir huldur yemek yaptım oğlanın muhallebisini yaptım onu yedirdim snra emzirdim uyumadı neyse yemek yiyim dedim kustu snra kakasını yaptı ondan uyumuyormuş bu Arada ben hala yemek yemedim uyumayınca arabasının tekerlerini temizledim snra eşim uyuttu hemen yatmış eşimde yemeği yedim mutlagı eşime iteliyim dedim yatakta çağırıyorum ben gelmem diyor gel diyorum yok diyor anladı zorla götürdüm mutfağa bosver kalsın diyor şuraya bak toplanacak gibi değilki diyor iyicene batırmışsın Nasıl toplayım burayı ben diyor ben onu itiyorum mutfağa o beni en sonunda ikimizde topladık
Ya bi de ben topladim yemek takimini falan acacagim geri simdi. Neyse bi makineye atar yikar geri koyarim artik.Aynı canım evi goren tasiniyoz sanar
Çok geçmiş olsun canım bizde 4aylik aşısında öyle olmuştuk kıyameti koparmisti akşamında bencede beklememek lazım iki gün yavrum durgundu benim gecede kaç defa ateşini ölcmüstum çok şükür yoktu üzerini ince giydirmistim neyse canim mayısa kadar rahatlar ogluşlarBizimde ilk defa böyle oldu bende baktım ateşi yükseldi verdim snra emzirdim gazını çıkartırken kustu ama Nasıl bütün midesini döktü gözleri yaşardı resmen üstüm yatak sırılsıklam oldu korktum bende eşim hemen su getirdi içirdim biraz Boğaz'ı yanmıştır diye snra emmek istedi tabi kuzum sütümde aZalmıştı tabi snra yine calpol vermedim kuzenim verme almıştır ilacı dedi ama daha ilaç saati gelmeden 39.5 oldu ateşi hemen fitil attım soyduk ıslak bezle vücudunu sildim kısakolla sadece hastaneye götürdüm dr Muayene etti dedi ateşi düşüyor öyle geldik eve ama baya korktum yani daha öyle beklemeden veririm calpolu
Bende öyle yapıyorum canm biz yerken yiyor dh doğrusu o yıyor snra huysuzlanıyor ben aç kalıyorumO derece olmus yanibizim de ocak bozuldu mutfak daginik bebis memede uyumak uzere esim aradi dedi servis geliyor. O usengec ben bal dok yala yaptim mutfagi 10dakikada ben yemek yerken yediriyorum alperi. Yanimiza aliyoru mama sandalyesiyle bizle beraber yiyiyor. Kahvalti yaparken biz uyuyordu hazirlamadim ona oturduk uyandi. Oturttum sandalyeye resmen masayi tariyo dedim buralarda benim yemegim olacakti diyo galiba gittim hazirladim geldim yedi sipam :)
Onune koydum tabagi minciklar yer diye. (Hayale bak) Tabagi agzina sokmaya kalktiBende öyle yapıyorum canm biz yerken yiyor dh doğrusu o yıyor snra huysuzlanıyor ben aç kalıyorum
Bu bebişlerini Nasıl başa çakacağız bilmiyorum bizim ki parmağına takip oynatıyor daha şu aydaAl bizden de o kadar. Geçen asansör vukuatımızı anlatmıştım. Dün de karşı komşu gördü Bebek senin mi dedi evet falan baktı öyle ya da ben mi alındım bilemedim
Bebeğe biri baktı mi cnm maşallah sanaKızlar temizliğe başladım bugün perdeleri yikadim çamlarla halıları sildim paspas attim çıktım markete bi dolaştık geldik yarinda mutfak banyo ve çamaşırlar çok Yoruldum ama değdi perdeler mikrop yuvası gibi gorunuyodu bana
Geçmiş olsun canım.Günaydın kızlar benim kızın sağ gözü şişmiş çok moralim bozuldu neden olur ki
Büyük marketlerde vardırBuğday ruşeymini nerden bulcaz
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?