Enfekte olmuştur. Anne sütüyle yada zemzemle bismillahirrahmanirahim deyip sil. İnşallah şifa olurGeçmiş olsun canım.
Evet çok az da olsa verebilirsin. Az pirinç unu yapıp içine kendi sütünden başla hem midesine de dokunmaz.Benim koca kendi kestiğinden mutevellit pek bi sevdi :) baska birisiymissin gibi geliyo sanki seni aldatiyomusum gibi hissediyorum diye de dalgasını geciyoBu arada ek gıdaya bizde geçmedik yavastan tattırmaya başlasam mi diye düşünüyorum 5 ay 2 günlük olduk
Tel süzgeç kullanın dedi doktor. Blendır ve rondo yok dedi. Daha konuşmaya başlarkeninsallah
:)
Ispanağı biraz sona geçirirsen iyi olur ben daha hiç vermedim ıspanak.yetistigi yerde ucuzdur tabii:)) ben de vermeyi düşünüyorum. sirada patates var ona da alerjisi yoksa bir sonraki denemem ispanak ve bir sonraki avokado seklinde olabilir
BLW türkiye diye bir yer var orada bebeklere 6.ayın sonunda kendilerinin yemesi kuralı var. Facebook dada var BLW türkiye diye. Bir bakınBirlikte kahvaltı yapalım istiyom hep benim yediklerome elini söküp ağzına tasiyo sanki ben farklı yiyom offf verince begenmiyo
Bizden marka pirinç unu var. Bebekler için demir ve mineral katkılı bir bakın isterseniz. Ben pirinç ununun içine formül mama yanında meyvede koyuyorum cam rendede rendeleyipBenimkide mama hiç yemedi canım pirinç ununda hiç vitamin yok mamayı vitaminli olsun diye koyuyorlar benimki ağzına bile sürmedi günlerce uğraştım bir kutu mama çöp oldu.Umarım sizinki yer.
Olgunken yumuşamışken yenecek o. Birde içine az sarımsaklı yoğurt koyacaksınız. Tek başına birşeye benzemez o :)Ama onlar daha bişiyin tadını bilmedikleri için yiyebilirler ya da başka şeylerle karıştırarak verilmek
Bizde 10 eylül. Bisim doktur başlayın ama mide limon kadar ona göre verin dedi10 eylül doğumlu Benimkine de 1 hafta 10 gündür meyve püresi ve yoğurt denedik. 2-3 tatlı kaşığına zor ulaştikk. Zorlaniyor. Agliyor. Sanırım hazır değil. 3-4 gün ara verip tekrar denerim diye düşünüyorum.
Geçmiş olsn yavrucuklara bizde inşallahrahat geciririzCanm biz gece hastaneye koştuk Ateş'le calpol 4 saatte bir ver gecede Ateş'ini ölç mutlaka gece uyandır calpol saati gelince yine bizimki ilk defa zor geçti
Tüllerin yanına tablet bulaşık deterjanı koyunca daha temiz oluyormuş. Yağı kiri çıkartıyormuş. YAğ çözücü var ya içindeAy bi an pes ettim bugun. Sonra dedim yaparim yahu. Bi gazladim kendimi :) aklima gelmisken tulleri suya basacaktim.
Bende Ülkerin kini kullanıyorum vitamin ve minarelli ama artık vermiycem hipp nin gece kaşık mamasını arıyorum bulamadım yada aptamilin gece kaşık mamasını alcam tok tutuyormuş kan damlası vermiyorum hala fazladan vitamin alsın istiyorum bide doysun gece 3-5 kere emiyor hala oda gaz yapıyor belki kaşık mamasıyla az uyanır. Muhallebi yemiyor benimki 3-4 kaşık ucuyla oda zorla ben yiyorum kalanını :)Bizden marka pirinç unu var. Bebekler için demir ve mineral katkılı bir bakın isterseniz. Ben pirinç ununun içine formül mama yanında meyvede koyuyorum cam rendede rendeleyip
Doktora sordum kaşık mamalarını pek önermiyorum içindeki tahıllardan dolayı dedi. bende hippin sadece pirinçlisini aldım ama muhallebi pek vermiuorum bu aralar. Ya bu çocuklar eninde sonunda yiyecek önümüzde kocammaann bir yol vAR :)Bende Ülkerin kini kullanıyorum vitamin ve minarelli ama artık vermiycem hipp nin gece kaşık mamasını arıyorum bulamadım yada aptamilin gece kaşık mamasını alcam tok tutuyormuş kan damlası vermiyorum hala fazladan vitamin alsın istiyorum bide doysun gece 3-5 kere emiyor hala oda gaz yapıyor belki kaşık mamasıyla az uyanır. Muhallebi yemiyor benimki 3-4 kaşık ucuyla oda zorla ben yiyorum kalanını :)
Bende Ülkerin kini kullanıyorum vitamin ve minarelli ama artık vermiycem hipp nin gece kaşık mamasını arıyorum bulamadım yada aptamilin gece kaşık mamasını alcam tok tutuyormuş kan damlası vermiyorum hala fazladan vitamin alsın istiyorum bide doysun gece 3-5 kere emiyor hala oda gaz yapıyor belki kaşık mamasıyla az uyanır. Muhallebi yemiyor benimki 3-4 kaşık ucuyla oda zorla ben yiyorum kalanını :)
Karınları aç değilki yesinler günde 10 kere emiyor yer yok midesinde.İlaç vermekten iyidir ya hipp ye GDO suz diyorlar İsviçre den geliyormuş ben bulamadım hafta sonu büyük marketlere bakicam.Doktora sordum kaşık mamalarını pek önermiyorum içindeki tahıllardan dolayı dedi. bende hippin sadece pirinçlisini aldım ama muhallebi pek vermiuorum bu aralar. Ya bu çocuklar eninde sonunda yiyecek önümüzde kocammaann bir yol vAR :)
Onune koydum tabagi minciklar yer diye. (Hayale bak) Tabagi agzina sokmaya kalktiesim de diyo mmm cok guzel dimi oglum? Dedim tadina baktin mi? Yok. O zaman dedim ezbere konusma :) cidden kotu yahu :-/
O zaman hippin gece 4.ay sonuna bak; ya da az karışık olanlarına. Bir de benim kuzenin bebeği premature doğmuştu; öyle zor yemek deneyimlerinden geçtiler ki, geçen konuşurken mama alırsan bile en az karışık olanından al. Bir yetişkin gibi düşün o kadar karışık şeyi sen yemek istemisin dedi. Bana da mantıklı geldi. Ben sebzeleri bile 1-2 çeşit püre yapıyorum.Karınları aç değilki yesinler günde 10 kere emiyor yer yok midesinde.İlaç vermekten iyidir ya hipp ye GDO suz diyorlar İsviçre den geliyormuş ben bulamadım hafta sonu büyük marketlere bakicam.
Ver pırasayı soğanı eline uyuştursun kendini ufaklık :) Şaka bir yana allah kolaylık versin. Geçen kuzenle konuşurken söyledi. Köpek dişleri en zor çıkanmış. Hem kusma, hem de ishal yapabiliryormuşYvzbt canim ilk diste hem huysuzlukhemde istahsuzlik,ikinci distre sadece istahsizlik oldu.ilk disdte gecede surekli uyaniyordu.tasm cikmadi.ya bidr bizimki normaldede huysuz oldugu icin karisiyor disten mi yoksa genenl huysuzlugu mu:=
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?