2015 Eylül Anneleri ve Bebişleri ( Doğum Sonrası Paylaşımlar)

Evet çok az da olsa verebilirsin. Az pirinç unu yapıp içine kendi sütünden başla hem midesine de dokunmaz.

Yvzbt canim ilk diste hem huysuzlukhemde istahsuzlik,ikinci distre sadece istahsizlik oldu.ilk disdte gecede surekli uyaniyordu.tasm cikmadi.ya bidr bizimki normaldede huysuz oldugu icin karisiyor disten mi yoksa genenl huysuzlugu mu:=

Birlikte kahvaltı yapalım istiyom hep benim yediklerome elini söküp ağzına tasiyo sanki ben farklı yiyom offf verince begenmiyo
BLW türkiye diye bir yer var orada bebeklere 6.ayın sonunda kendilerinin yemesi kuralı var. Facebook dada var BLW türkiye diye. Bir bakın

Benimkide mama hiç yemedi canım pirinç ununda hiç vitamin yok mamayı vitaminli olsun diye koyuyorlar benimki ağzına bile sürmedi günlerce uğraştım bir kutu mama çöp oldu.Umarım sizinki yer.
Bizden marka pirinç unu var. Bebekler için demir ve mineral katkılı bir bakın isterseniz. Ben pirinç ununun içine formül mama yanında meyvede koyuyorum cam rendede rendeleyip

Yoğurtlu Avokado Salatası Tarifi

Kaç Kişilik: 2-4
Hazırlama: 5dk

reklam

NEFİS YEMEK TARİFLERİ
UYGULAMASI ÇIKTI, İNDİRDİNİZ Mİ?

• 1 tane olgun avokado
  • 1 kase yoğurt
  • Yarım çay kaşığı tuz
  • 3 diş sarımsak
  • 1 yemek kaşığı zeytinyağı
  • 1 çay kaşığı kuru nane

Pazarlarımızda çok uygun fiyatla avokado almamız mümkün. İçerdiği vitamin değerleri ile de tüketilmeyi hak ediyor. Ülkemizde yaygın kullanımı son bir iki yıldır olsa da, yavaş yavaş sofralarımıza girmeye başladı.

Avokadonun kabuğu soyulur. Ortadan ikiye kesilir. Çekirdeği çıkartılır. Eğer olgunsa çekirdeği çok çabuk çıkıyor. İnce dilimler halinde bıçakla kesilir. Çatalın arkası ile püre haline getirilir. Sarımsaklar avokadonun üzerine ezilir veya rendelenir. Biraz tuz ilave edilir ve iyice karıştırılır. Servis tabağımıza koyulur. Üzerine zeytinyağı gezdirilir. Ve en son da nane koyulur. Yoğurtlu avokado salatamız hazır. Afiyet olsun.

Bizde 10 eylül. Bisim doktur başlayın ama mide limon kadar ona göre verin dedi

Bizden marka pirinç unu var. Bebekler için demir ve mineral katkılı bir bakın isterseniz. Ben pirinç ununun içine formül mama yanında meyvede koyuyorum cam rendede rendeleyip
Bende Ülkerin kini kullanıyorum vitamin ve minarelli ama artık vermiycem hipp nin gece kaşık mamasını arıyorum bulamadım yada aptamilin gece kaşık mamasını alcam tok tutuyormuş kan damlası vermiyorum hala fazladan vitamin alsın istiyorum bide doysun gece 3-5 kere emiyor hala oda gaz yapıyor belki kaşık mamasıyla az uyanır. Muhallebi yemiyor benimki 3-4 kaşık ucuyla oda zorla ben yiyorum kalanını :)

Doktora sordum kaşık mamalarını pek önermiyorum içindeki tahıllardan dolayı dedi. bende hippin sadece pirinçlisini aldım ama muhallebi pek vermiuorum bu aralar. Ya bu çocuklar eninde sonunda yiyecek önümüzde kocammaann bir yol vAR :)

Milupanın gece maması 6.aydan sonra veriliyor. Hippin 2 tane gece maması var Biri 4. ayın sonunda biri 6.ayın sonunda. +.ayın sonundaki zor bulunuyor. İnternette var

Karınları aç değilki yesinler günde 10 kere emiyor yer yok midesinde.İlaç vermekten iyidir ya hipp ye GDO suz diyorlar İsviçre den geliyormuş ben bulamadım hafta sonu büyük marketlere bakicam.

Onune koydum tabagi minciklar yer diye. (Hayale bak) Tabagi agzina sokmaya kalkti esim de diyo mmm cok guzel dimi oglum? Dedim tadina baktin mi? Yok. O zaman dedim ezbere konusma :) cidden kotu yahu :-/

Vakumlu tabaklar var onun için bu BLW türkiyede uygulanıyor. Tabak vakumlu, temizlenebilir mama sandalyesi, birde boydan önlük, yere örtü... Sonra koy önüne mıncırsın. Burada kural yemek değil tatmak. Öyle güzel resimlerle videolarla karşılaşıyorum ki.. BAyılırsınız.

Karınları aç değilki yesinler günde 10 kere emiyor yer yok midesinde.İlaç vermekten iyidir ya hipp ye GDO suz diyorlar İsviçre den geliyormuş ben bulamadım hafta sonu büyük marketlere bakicam.
O zaman hippin gece 4.ay sonuna bak; ya da az karışık olanlarına. Bir de benim kuzenin bebeği premature doğmuştu; öyle zor yemek deneyimlerinden geçtiler ki, geçen konuşurken mama alırsan bile en az karışık olanından al. Bir yetişkin gibi düşün o kadar karışık şeyi sen yemek istemisin dedi. Bana da mantıklı geldi. Ben sebzeleri bile 1-2 çeşit püre yapıyorum.

İlk kahvaltı denememiz fiyasko ama Allah tan yedi bizim ufaklık zeytin ezmesi ekmek yumurta sarisi peynir blendirda döndürüldü ihlamur konuldu sulu sulu bulamac cocuga icirildi bu mu şimdi kahvalti sinir oldum yanlış bisey var bu işte

Yvzbt canim ilk diste hem huysuzlukhemde istahsuzlik,ikinci distre sadece istahsizlik oldu.ilk disdte gecede surekli uyaniyordu.tasm cikmadi.ya bidr bizimki normaldede huysuz oldugu icin karisiyor disten mi yoksa genenl huysuzlugu mu:=
Ver pırasayı soğanı eline uyuştursun kendini ufaklık :) Şaka bir yana allah kolaylık versin. Geçen kuzenle konuşurken söyledi. Köpek dişleri en zor çıkanmış. Hem kusma, hem de ishal yapabiliryormuş

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…