2015 Eylül Anneleri ve Bebişleri ( Doğum Sonrası Paylaşımlar)

Sadece yumurta ve labne peyniri ve biraz ıhlamurla başlasan daha iyi olur. Sen öyle bir bulamacı yemek ister misin? Bir de böyle düşün

Afiyet olsun

Muz bize dokundu. Ne zaman versem suratı beneklendi. Daha sonraya salladım. Taaa 6. ayın sonuna

Çok sıpa lar xanim uykunun en tatlı yerinde olsada öyle kaldırmaları çok güzel çok şebekler tirnaklarinida kessem jilet gibi aguu aguu bagiriyir resmen uyandiriyor sıpam gözümü açınca bir siritması dünyaya bedel

Benimki 7 ye girdi canım ama bende pirinçli alırım erken aylarda tahılla tanışan bebeklerde çöl yak hastalığı olma riski yüksekmiş.

Ya ben bugun çorbasına kereviz koyacam kereviz sapı diyor benim aldigim kerevizde sapı yok kökü var ondan koysam olurmu kızlar

Bebek kaç aylık kahvaltıya 7. Ayda geçilir diye biliyorum Bi de bnce böyle karıştırıp blendır dan geçirip verme sonra zeytini peyniri ayrı ayrı sade Bi şekilde yedirmeye Nasıl alıştıracaksın ki

Ya ben bugun çorbasına kereviz koyacam kereviz sapı diyor benim aldigim kerevizde sapı yok kökü var ondan koysam olurmu kızlar
bnde kerevız koydum canım patates havuç kereviz yaptım afıyet olsun bebişlere

canım bulamaç yapma hepsını ayrı ayrı verkı tadını ögrensın besınlerın hem sevmedıgı olursa sonra verırsın kahvaltıdan sogumamış olur

Selam kizlar biberon kullananlara sorum olucak devamli dezenfekte ediyormusunuz ben cok bunaldim devamli biberon dezenfekte etmekten sadece yikasam olmazmiki bide bugun ogluma balkabagi veriyim diyorum buzluga atmistim cozulmedenmi haslamak lazim

Merhabalar güzel anneler 6.ay aşılarını olanlar var mı nasıl gecirdi niz bizde yarın olcaz çok ağrılı oluyormu ateş yapıyor mu ? Simdiden stres bastı
Biz olduk geçenhaftA pazartesi olurken çok ağladı. İki bacaktan bi ağızdan oldu. Bida bu kadar çok 9.ayda bide yaşında varmış. Husuzrsuz veya Ateş olursa calpol ver 6saat arayla dedi hemşire. Ben Ateş falan beklemedim eve gelince iki gün 6şar saat arayla verdim hiçbir etkisi olmadı şükür. Hem gece de rahat uyudu. Günde iki kez bacaktaki aşı yerlerine soğuk kompres yap dedi bu kadar

Bizde çok kusma olmadı sadece ilk zamanlar çok emince kusuyordu, önceden kesmik süt gelirdi şimdi oda gelmiyor acaba eskisi kadar emmiyor mu diye düşünüyorum bende hıçkırık hala arada oluyor
Can'ım bugün doktora gittik 6.ay kontrolü vardı. Ona da sordum ek gıda artırmaz reflüyü derdi hatta yeter kullandığın bi ara ver şuruba şikayetler geri dönerse o Zaman bide başla dedi. Gene özellikle d vitamini ile Demir ilacını sordu kullan diye. Ek gıda için de çorba ya da neyse verdiğin bi saat belirle okşattı ver yemezse de emzirme derdi böyle böyle alışacak derdi

Kokubd
bnde kerevız koydum canım patates havuç kereviz yaptım afıyet olsun bebişlere
Kökünden koydun yani..canım ben ıspanak yer elması patates balkabağı da koyacam bide canım dünden artmıştı onu vermeyim dimi ıspanak olduğu için içinde öyle duymuştum

Aynen benimki de öyle. Hemen kaşığa saldırıyor ama kendi yemek için yediğini beğendiğinden değil yani. Ben ilk meyve pürelerini verirken hep kaşığı ona verdim döke saça saçına yüzüne süre süre yedi çok eğlendi ve çok tatlı oluyodu ama şimdi z.yağı falan koyuyoruz vermeye korkuyorum yaa o da alıştı tabi ist
Yor vermeyince bu sefer yemek istemiyor. Hadi evde neyse de dün mesela kvye gittik orda yedireyim çorbasını dedim tabi almak istiyor e her yer batacak vermedim tabi ama o da yemiyor bu sefer

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…