2015 Eylül Anneleri ve Bebişleri ( Doğum Sonrası Paylaşımlar)

Ben hiç yoğurtla bir denemedim tek verdim hep ondan mı yemez bilmiyorum aynen ben de öyle yapayım dedim öğle uykusundan kalkınca o Zaman yer herlde

Kızlar ilk defa bırakıyorum oğlunu üç saatliğine anneme sebze püresi bıraktım 100 cc süt bıraktım 160 dıda sebze püresini yaptım 60yla emzırdım çıktım panik duygusu hakim şuanda kursa gidiyorum inşallah Erkenden kaçmam

Kof kilo istemiyorsan Prince unundan yapmıcan canm ben yulaf unundan ve keçi sütü yada anne sütünden yapıyorum en faydalısı bu
Can'ım yulaf ununu nerden alıyorsun? Ben bulamadım da

Çok uzun değilmiş 3 saat Can'ım, hayırdır ne kursu tatlım? Hem sana da ona da iyi gelir

Yok canim mezun oldum iki ay sonra düğün oldu Mezuniyetten bir gün sonra nikah kıydık :)
Can'ım emek vererek o kadar okumuşsun, neden çalışmıyorsun ki? Sonuçta eşin okuduğunu biliyordu

Bu bebişlerini Nasıl başa çakacağız bilmiyorum bizim ki parmağına takip oynatıyor daha şu ayda
Bizimki uyanıkken ağlamaz öyle ben açken ya da uykusu varken yalnız bırakmadığım sürece ağlamaz. Ne zaman uykuya geçecek ya da uyku arasında uyanırsa ozaman fena ağlıyor işte

Ya şimd
Ben öğle uykusundan kalkınca çorbasını verdim çok az yedi mama sandalyesinden fırlıcaktı nerdeyse kaçmak için. Toplamda iki tatlı kaşığı yemiş oldu geri kalanı duruyor atmadım. Şimdİ öğle emmesini yapmadık ama emmek isterse emzirmek yerine çorbayı mı vermeliyim doktor bugün o emzirme öğününü atlıcaksın onun yerine ek gıdayı vereceksin dedi de

Bende de oldu 15 gün de zor gecirdum bol bol emzirdim ardindan sagdim sicak havlu koydum ters emzirdim hepsi birden anca acti süt kanalini iltihaplanma baslangici demisti dr çok şükür gecti ihmal etme canım çok geçmiş olsun.

Pure dediği blendirdan geçeni kastetmistir canım rendeyi degil

Blendar dan gecirmek zararli mi?!

Al bizden de o kadar. Geçen asansör vukuatımızı anlatmıştım. Dün de karşı komşu gördü Bebek senin mi dedi evet falan baktı öyle ya da ben mi alındım bilemedim

Bosver canım aglayan bebek kötü anne demek degildir kim ne derse desin onlarinda aglamak rahatlamak haklari :)

Sadece yumurta ve labne peyniri ve biraz ıhlamurla başlasan daha iyi olur. Sen öyle bir bulamacı yemek ister misin? Bir de böyle düşün

Kesinlikle berbatti biliyorum acele acele sabah kafasiyla boyle oldu yarin dedigin gibi yapayim peynirli yumurta gibi olur ama labne vermiyorum eşim turizmci peynirin en kotu hali labnedir diyor.

Bebek kaç aylık kahvaltıya 7. Ayda geçilir diye biliyorum Bi de bnce böyle karıştırıp blendır dan geçirip verme sonra zeytini peyniri ayrı ayrı sade Bi şekilde yedirmeye Nasıl alıştıracaksın ki

6 ay doldu tam 30 Ağustos Zafer bayraminda dogdu dr gecen hafralarda baslayalum dedi 1hafta yogurt 2. hafta corba simdi bu hafta kahvalti hergün vermiyorum 2 gün verip bakiyorum alerji var mi sevdimi iyi gidiyor simdilik

canım bulamaç yapma hepsını ayrı ayrı verkı tadını ögrensın besınlerın hem sevmedıgı olursa sonra verırsın kahvaltıdan sogumamış olur

Teşekkür ederim.

Ben hiç yoğurtla bir denemedim tek verdim hep ondan mı yemez bilmiyorum aynen ben de öyle yapayım dedim öğle uykusundan kalkınca o Zaman yer herlde
Bnm kızım da sebze haşlamalarını yoğurtsuz yemiyor ama içine 1-2 tatlı kaşığı yoğurt koyduğumda çok güzel yıyor maşallah

Tutam tutam dökülüp geldigi icin ben de dayanamadim esime al dedim makineyi baktim numara uzunluklarina, 4 uygun geldi coktum onune kendi makinesiyle yapti beni 4 numara erkekler uzun sac sever genelde benimki de öyle ama sen rahat edeceksen yap dedi:) benim icin sorun degil bi kere daha yapmıştım. Sonucta da begendi böyle de cok sevimliymis tatliymis:) abim gorunce oo tarz olmus ünlü kadinlarin modasi gibi bi sey dedi hatta bi isim soyledi de unuttum, ben de yok dedim bebeginin 3. ayinda saci dokulen anne modasi dedim :) yengem de cok tarz buldu :) banyo buyuk kolaylik oldu kisin hele bebekle.. ama kafam usudu ne yalan soyleyim.

kızlar maşallah hızınıza yetişemiyorum aklım hep burada okuyorum ama yazamıyorum oğlum gündüz zaten çok uyumuyor o yüzden pek giremiyorum şu diş sıkıntısı bitsede rahatlasak
Cvp verenlere teşekkür ederim
@Carmen_el sıhhatler olsun canım
Hastalara geçmiş olsun
Temizlik yapanlara bravo nasıl fırsat bulup yapıyorsunuz hele o kadar dip temel temizliğe hayretler içinde okudum ben yemek zor yapıyorum haftadan haftaya toz alabilirsem şükür..
Başka kime ne yazacağımı unuttum şu anda :)) Şimdi oğluşa çorba yediricem Öptüm sizi

Günaydın kızlar benim kızın sağ gözü şişmiş çok moralim bozuldu neden olur ki
Canim süt alerjisinden supheleniyordun, süt ürünü veya süt iceren herhangi bur sey yedin mi dün filan? Alerjiden dudak goz dil sismesi, solunumda güçlük olabiliyor, ondan sordum.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…