Ben hiç yoğurtla bir denemedim tek verdim hep ondan mı yemez bilmiyorum aynen ben de öyle yapayım dedim öğle uykusundan kalkınca o Zaman yer herldeBugün 13 kaşık çorba 2 kaşık yoğurt koydum yedi çünkü öyle uykusundan uyanınca direk veriyom AC olduğundan mi sevdigindenmi bilmiyomda maşallah güzel yiyo ama yogurtsuz yemiyo oguruyo direk yoğurtla kaseyi elimden alçak sıpa bide bi huyu var yediği kaseyi elleyecek yoksa sınır oluyo
Bugün tam 6aylık 13günlükNe kadarlikti canım
Can'ım yulaf ununu nerden alıyorsun? Ben bulamadım daKof kilo istemiyorsan Prince unundan yapmıcan canm ben yulaf unundan ve keçi sütü yada anne sütünden yapıyorum en faydalısı bu
Çok uzun değilmiş 3 saat Can'ım, hayırdır ne kursu tatlım? Hem sana da ona da iyi gelirKızlar ilk defa bırakıyorum oğlunu üç saatliğine anneme sebze püresi bıraktım 100 cc süt bıraktım 160 dıda sebze püresini yaptım 60yla emzırdım çıktım panik duygusu hakim şuanda kursa gidiyorum inşallah Erkenden kaçmam
Can'ım emek vererek o kadar okumuşsun, neden çalışmıyorsun ki? Sonuçta eşin okuduğunu biliyorduYok canim mezun oldum iki ay sonra düğün oldu Mezuniyetten bir gün sonra nikah kıydık :)
İstanbul'da mısın Can'ım ?Can'ım yulaf ununu nerden alıyorsun? Ben bulamadım da
İniaşşah Can'ım bakalım annem bakabilecek miÇok uzun değilmiş 3 saat Can'ım, hayırdır ne kursu tatlım? Hem sana da ona da iyi gelir
Alım Can'ım, nerelerdesin sen daha sık bekleriz seni. Biz 7 ay 5 günlük olduk. Ek gıdaya başladık. Siz?slm kılzar.nasılsınız bebeişler nasıl..ek gıdaya geçişler oldumu
Hayır Can'ım ben konya dayım:)İstanbul'da mısın Can'ım ?
İniaşşah Can'ım bakalım annem bakabilecek mi
Bizimki uyanıkken ağlamaz öyle ben açken ya da uykusu varken yalnız bırakmadığım sürece ağlamaz. Ne zaman uykuya geçecek ya da uyku arasında uyanırsa ozaman fena ağlıyor işteBu bebişlerini Nasıl başa çakacağız bilmiyorum bizim ki parmağına takip oynatıyor daha şu ayda
Ya kızlar bnm göğsümün üst kısmı taş gibi oldu sanki böyle ara arada bezeler var gibi dedim acaba süt mü doldu emziriyorum emziriyorum geçmiyor sıcak su torbası koydum yine geçmedi çok da ağrı yapıyor eskiden de olmuştu emzirince geçmişti bugün geçmedi Bi türlü
Pure dediği blendirdan geçeni kastetmistir canım rendeyi degil
Al bizden de o kadar. Geçen asansör vukuatımızı anlatmıştım. Dün de karşı komşu gördü Bebek senin mi dedi evet falan baktı öyle ya da ben mi alındım bilemedim
Sadece yumurta ve labne peyniri ve biraz ıhlamurla başlasan daha iyi olur. Sen öyle bir bulamacı yemek ister misin? Bir de böyle düşün
Bebek kaç aylık kahvaltıya 7. Ayda geçilir diye biliyorum Bi de bnce böyle karıştırıp blendır dan geçirip verme sonra zeytini peyniri ayrı ayrı sade Bi şekilde yedirmeye Nasıl alıştıracaksın ki
canım bulamaç yapma hepsını ayrı ayrı verkı tadını ögrensın besınlerın hem sevmedıgı olursa sonra verırsın kahvaltıdan sogumamış olur
Canm ben uyum marketten alıyorum oda İstanbul'da var ve bir ilde daha var sanırım Konya'da yok bu arada diksiyon kursuna yazıldım eğlenceli geçiyorHayır Can'ım ben konya dayım:)
Bnm kızım da sebze haşlamalarını yoğurtsuz yemiyor ama içine 1-2 tatlı kaşığı yoğurt koyduğumda çok güzel yıyor maşallahBen hiç yoğurtla bir denemedim tek verdim hep ondan mı yemez bilmiyorum aynen ben de öyle yapayım dedim öğle uykusundan kalkınca o Zaman yer herlde
Tutam tutam dökülüp geldigi icin ben de dayanamadim esime al dedim makineyi baktim numara uzunluklarina, 4 uygun geldi coktum onune kendi makinesiyle yapti beni 4 numara erkekler uzun sac sever genelde benimki de öyle ama sen rahat edeceksen yap dedi:) benim icin sorun degil bi kere daha yapmıştım. Sonucta da begendi böyle de cok sevimliymis tatliymis:) abim gorunce oo tarz olmus ünlü kadinlarin modasi gibi bi sey dedi hatta bi isim soyledi de unuttum, ben de yok dedim bebeginin 3. ayinda saci dokulen anne modasi dedim :) yengem de cok tarz buldu :) banyo buyuk kolaylik oldu kisin hele bebekle.. ama kafam usudu ne yalan soyleyim.@Carmen_el gorunus olarak dedim zaten nasil rahat edeceksin diye :)
Aslinda ben kendime kisa sac cok yakistiriyorum ama esim beni sogutuyor, ne boyatabiliyorum ne kestiriyorum zaten kendi de uzamiyor pek.yillardir ayni imaj. Sakiiinn degisiklik yapma diyip duruyor
Canim süt alerjisinden supheleniyordun, süt ürünü veya süt iceren herhangi bur sey yedin mi dün filan? Alerjiden dudak goz dil sismesi, solunumda güçlük olabiliyor, ondan sordum.Günaydın kızlar benim kızın sağ gözü şişmiş çok moralim bozuldu neden olur ki
Zorlayıp da yemeden bıktirmak istemiyorum. Elbet alışacaklar. Zamanla olur inşallah.Aynen öyle yap benimki 6buçuk oldu o bile hazır değil gibi
Zorlamayacağım. Belki bir iki haftaya kendi isteyecek.Bizde 10 eylül. Bisim doktur başlayın ama mide limon kadar ona göre verin dedi
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?