2015 Eylül Anneleri ve Bebişleri ( Doğum Sonrası Paylaşımlar)

kizlar cesaretinize hayranim.benim en kisa sacim boyun hizasi toplanmak sartiyla tabi.sacim uzun kuafor moralimi bozar diye gitmiyorum kestirmeye.nasil bir dokulmedir sacim dolanmis acmaya calisurken bir avuc geliyor.annelik zor gercekten bebeklerden kendimizi dusunecek sira gelmiyor.ben kaptim koyurdum kendimi.ama pek tatlilar ya:) en kotu gunumuz boyle olsun insallah.

Valla yikakmak da taramak da ölüm olmuştu. Hamilelikeki ipek gibi sac simdi semsert oldu niyeyse cok kötü. Taranmiyordu artık, mecbur kestim, once kendim boyun hizasi kisalttim makasla sonra ona da dayanamadim esim yapti makineyle:) Onun da ilk berberligi oldu.

o degil gece battaniyeyi yanlara sikustitmama ragmen nasil ustunu aciyor anlamiyorum.burnumuz tikan-di yine.gece cpk gazimuz oluyor.ayaklar durmuyor hic

Senin oğlan da iyi diyodun canım ya ben öyle hatırlıyorum yanlış mi hatırlıyorum acaba ama distendor seninki

Zorlayıp da yemeden bıktirmak istemiyorum. Elbet alışacaklar. Zamanla olur inşallah.
Aynen ya ben de öyle ama bu sefer de emmeye düşer de nasıl olsa anne veriyor diye yemezse diye korkuyorum. Bide hem doktor hem s.ocagindaki hemşire artık tadımlık değil öğün olarak doyumluk yemesi lazım dedi iyice stres oldum geç i kaldım sonra alismazsa diye offf çok dertliyim ya bu konuda. Maşallah hep emmede iştahlı bi bebekti ins değişmez

Sezaryen dikislerim gerilip aciyor. Adet olunca karnim cikinca aciyor. Adet bitti hala aciyor. Bebegim sürekli aglayip kucak istiyor. Kucagima almak bile acitiyor dikisleri. Doktora gitsem kesin dikislerin düzgün diyecek daha önce öyle olmuştu çünkü. Böyle devam mi edecek acaba ya?

o degil gece battaniyeyi yanlara sikustitmama ragmen nasil ustunu aciyor anlamiyorum.burnumuz tikan-di yine.gece cpk gazimuz oluyor.ayaklar durmuyor hic
Gaz devam ediyor mu? Ben de bi tek bizde 6 aya uzadi diyordum. 3 ayda bitiyormus galiba genelde.

kizlar yaa
her gece ayni saatlerde mi uyaniyo canim

Kızlar kahvaltı da neler veriyorsunuz? ben daha baslamadim kahvaltıya az az yumurta veriyorum sadece.6.5 aylik olduk biz.ek gıdaya geçişte güzel gidiyor çok şükür.
Ben evde peynir yaptım Can'ım, peynir, yumurta, pekmez, ıhlamur verdim.

Arkadaşlar internet te kereviz sapı diyor ben aldım ama sap yok kökü var olurmu ki 2 sap diyo ya

Ne guzel ya cesaretine hayran kaldim.disarda herkes garip garip bakar gibime geliyor.hadi aileye anllattin da.bravo yani :)

kizlar yaa

her gece ayni saatlerde mi uyaniyo canim
Evet canım 8 de yatıyor,4 e kadar 3-4 kere emiyor sonra 4 den sonra başlıyor viklemeye meme almıyor bu sefer kucağında gazını çıkarıyorum geri uyuyo,gene vikliyor gene aynısı enson şanslıysam 7:15 de tamamen uyanıyor. Ben 12 de yatiyorum toplam hergun 3-4 saat uykuyla dolaşıyorum. Uyku saatini ileri alsam sıkıntı kalkar ortadan ama 8 de yatması işime geliyor çay içi yorum TV bakıyorum Dinleniyorum.Gündüz uykuları muntazam.

Senin oğlan da iyi diyodun canım ya ben öyle hatırlıyorum yanlış mi hatırlıyorum acaba ama distendor seninki
Cnm bnmki kucakçıydı tam düzeliyodu dişten bozuldu. Gündüz uykuları eğitimle tam uzamaya başladı dişten bozuldu eli hep ağızda ağırlaştı da kollarım belim sırtım kopuyo ağrıdan. Bırakırsam da başım ağrıyo :) kucakta olmak fa yetmiyo hep dik olacak yürümek istiyo :)) Allah hepimizin yarımcısı olsun büyüyolar farkedemiyoruz

Kızlar kahvaltı da neler veriyorsunuz? ben daha baslamadim kahvaltıya az az yumurta veriyorum sadece.6.5 aylik olduk biz.ek gıdaya geçişte güzel gidiyor çok şükür.
Ihlamur kaynatiyorum soğuyunca içinde 4 bebe bisküvi si,yarım yumurta sarısı, kendi yaptığım lor,bir zeytinin içini ,bir çay kaşığı zeytinyağı koyuyorum çok seviyor, tam buğday ekmeği yedirmeye çalışıyorum bisküvi yerine boğazına takılıyor şuan o yüzden bisküvi veriyorum yumurtasını eksik etmek istemiyorum..Yarın yine ekmek deniycem..

Selâm kızlar ben kaçırmışim meğer bizim grup burdaymis bilen bilir bu benim dördüncü çocuğum ben ileride yeme yutma ,çiğneme problemi olmasın diye ek gıdaya üç aylıkken başladım anne sütude alıyor ek gıda olarak kahvaltı veriyorum mesela yumurta sarısı ,peynir,mutlaka ceviz ve pekmez ya muhallebicisi yapıp katıyorum yada bebe bisküvisi,diğer verdiğim gıdalar,tarhana çorbası,sebzeli kereviz,kırmızı mercimek ve yoğurtlu çorba veriyorum yoğurt mutlaka ev yoğurdu ,meyvelerden muzu eziyorum elma suyu ile ozeyip veriyorum bu en çok sevdiğimiz diye bilirim Suan beş ay bir haftalık bizden bu kadar

Ben evde peynir yaptım Can'ım, peynir, yumurta, pekmez, ıhlamur verdim.
Peyniri nasil yapiyorsun canim tarif eder misin ben de yapmak istiyorum. Burda peyniri evde yapan bi arkadas daha vardi ama ben o konuyu mesaji bir daha bulamadim.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…