Valla yikakmak da taramak da ölüm olmuştu. Hamilelikeki ipek gibi sac simdi semsert oldu niyeyse cok kötü. Taranmiyordu artık, mecbur kestim, once kendim boyun hizasi kisalttim makasla sonra ona da dayanamadim esim yapti makineyle:) Onun da ilk berberligi oldu.kizlar cesaretinize hayranim.benim en kisa sacim boyun hizasi toplanmak sartiyla tabi.sacim uzun kuafor moralimi bozar diye gitmiyorum kestirmeye.nasil bir dokulmedir sacim dolanmis acmaya calisurken bir avuc geliyor.annelik zor gercekten bebeklerden kendimizi dusunecek sira gelmiyor.ben kaptim koyurdum kendimi.ama pek tatlilar ya:) en kotu gunumuz boyle olsun insallah.
Yoğurdu tek seviyor yiyor yani yiyor dediğim eh işte maşallah sizin bebislere göre. Her bebek farklı işte dimiBnm kızım da sebze haşlamalarını yoğurtsuz yemiyor ama içine 1-2 tatlı kaşığı yoğurt koyduğumda çok güzel yıyor maşallah
Senin oğlan da iyi diyodun canım ya ben öyle hatırlıyorum yanlış mi hatırlıyorum acaba ama distendor seninkikızlar maşallah hızınıza yetişemiyorum aklım hep burada okuyorum ama yazamıyorum oğlum gündüz zaten çok uyumuyor o yüzden pek giremiyorum şu diş sıkıntısı bitsede rahatlasak
Cvp verenlere teşekkür ederim
@Carmen_el sıhhatler olsun canım
Hastalara geçmiş olsun
Temizlik yapanlara bravo nasıl fırsat bulup yapıyorsunuz hele o kadar dip temel temizliğe hayretler içinde okudum ben yemek zor yapıyorum haftadan haftaya toz alabilirsem şükür..
Başka kime ne yazacağımı unuttum şu anda :)) Şimdi oğluşa çorba yediricem Öptüm sizi
Aynen ya ben de öyle ama bu sefer de emmeye düşer de nasıl olsa anne veriyor diye yemezse diye korkuyorum. Bide hem doktor hem s.ocagindaki hemşire artık tadımlık değil öğün olarak doyumluk yemesi lazım dedi iyice stres oldum geç i kaldım sonra alismazsa diye offf çok dertliyim ya bu konuda. Maşallah hep emmede iştahlı bi bebekti ins değişmezZorlayıp da yemeden bıktirmak istemiyorum. Elbet alışacaklar. Zamanla olur inşallah.
Gaz devam ediyor mu? Ben de bi tek bizde 6 aya uzadi diyordum. 3 ayda bitiyormus galiba genelde.o degil gece battaniyeyi yanlara sikustitmama ragmen nasil ustunu aciyor anlamiyorum.burnumuz tikan-di yine.gece cpk gazimuz oluyor.ayaklar durmuyor hic
her gece ayni saatlerde mi uyaniyo canimBende Ülkerin kini kullanıyorum vitamin ve minarelli ama artık vermiycem hipp nin gece kaşık mamasını arıyorum bulamadım yada aptamilin gece kaşık mamasını alcam tok tutuyormuş kan damlası vermiyorum hala fazladan vitamin alsın istiyorum bide doysun gece 3-5 kere emiyor hala oda gaz yapıyor belki kaşık mamasıyla az uyanır. Muhallebi yemiyor benimki 3-4 kaşık ucuyla oda zorla ben yiyorum kalanını :)
Ben evde peynir yaptım Can'ım, peynir, yumurta, pekmez, ıhlamur verdim.Kızlar kahvaltı da neler veriyorsunuz? ben daha baslamadim kahvaltıya az az yumurta veriyorum sadece.6.5 aylik olduk biz.ek gıdaya geçişte güzel gidiyor çok şükür.
Tutam tutam dökülüp geldigi icin ben de dayanamadim esime al dedim makineyi baktim numara uzunluklarina, 4 uygun geldi coktum onune kendi makinesiyle yapti beni 4 numara erkekler uzun sac sever genelde benimki de öyle ama sen rahat edeceksen yap dedi:) benim icin sorun degil bi kere daha yapmıştım. Sonucta da begendi böyle de cok sevimliymis tatliymis:) abim gorunce oo tarz olmus ünlü kadinlarin modasi gibi bi sey dedi hatta bi isim soyledi de unuttum, ben de yok dedim bebeginin 3. ayinda saci dokulen anne modasi dedim :) yengem de cok tarz buldu :) banyo buyuk kolaylik oldu kisin hele bebekle.. ama kafam usudu ne yalan soyleyim.
@tatlilavinya canım sadece anne sutu mu aliyo senin oglus yoksa çalışırken gündüzleri mamada veriyolar mi
Evet canım 8 de yatıyor,4 e kadar 3-4 kere emiyor sonra 4 den sonra başlıyor viklemeye meme almıyor bu sefer kucağında gazını çıkarıyorum geri uyuyo,gene vikliyor gene aynısı enson şanslıysam 7:15 de tamamen uyanıyor. Ben 12 de yatiyorum toplam hergun 3-4 saat uykuyla dolaşıyorum. Uyku saatini ileri alsam sıkıntı kalkar ortadan ama 8 de yatması işime geliyor çay içi yorum TV bakıyorum Dinleniyorum.Gündüz uykuları muntazam.kizlar yaa
her gece ayni saatlerde mi uyaniyo canim
Cnm bnmki kucakçıydı tam düzeliyodu dişten bozuldu. Gündüz uykuları eğitimle tam uzamaya başladı dişten bozuldu eli hep ağızda ağırlaştı da kollarım belim sırtım kopuyo ağrıdan. Bırakırsam da başım ağrıyo :) kucakta olmak fa yetmiyo hep dik olacak yürümek istiyo :)) Allah hepimizin yarımcısı olsun büyüyolar farkedemiyoruzSenin oğlan da iyi diyodun canım ya ben öyle hatırlıyorum yanlış mi hatırlıyorum acaba ama distendor seninki
Ihlamur kaynatiyorum soğuyunca içinde 4 bebe bisküvi si,yarım yumurta sarısı, kendi yaptığım lor,bir zeytinin içini ,bir çay kaşığı zeytinyağı koyuyorum çok seviyor, tam buğday ekmeği yedirmeye çalışıyorum bisküvi yerine boğazına takılıyor şuan o yüzden bisküvi veriyorum yumurtasını eksik etmek istemiyorum..Yarın yine ekmek deniycem..Kızlar kahvaltı da neler veriyorsunuz? ben daha baslamadim kahvaltıya az az yumurta veriyorum sadece.6.5 aylik olduk biz.ek gıdaya geçişte güzel gidiyor çok şükür.
Peyniri nasil yapiyorsun canim tarif eder misin ben de yapmak istiyorum. Burda peyniri evde yapan bi arkadas daha vardi ama ben o konuyu mesaji bir daha bulamadim.Ben evde peynir yaptım Can'ım, peynir, yumurta, pekmez, ıhlamur verdim.
Ha ben kapaliyim canim ondan biraz cesaretim:)Ne guzel ya cesaretine hayran kaldim.disarda herkes garip garip bakar gibime geliyor.hadi aileye anllattin da.bravo yani :)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?